Tävling

Tävlingar är ju alltid kul, eller hur? :)

Här kan du vinna ett par jätte söta örhängen i silver.





För att vara med och tävla ska du vara prenumerant på min blogg via Bloglovin

Skriv sedan en kommentar här att du är med och tävlar.

På söndag 4 januari kl 20.00 drar jag en vinnare.

Lycka till :)
 PUBLICERAT »  2008-12-30 @ 23:17:15 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(26)

Luleå

Igår for jag och hälsade på hos farmor och farfar på sjukhuset..Och när jag kommer in till farfar får jag en chock.



Han haft nån människa där som skulle träna hans balans. Och så hade han fallit framlänges och slagit sig i sängkanten och fått sy 3 stygn ;S Huvva..

Sen for jag till Innanbäcken och spelade guitar hero, kul kul :) Men efter ett tag lessnade vi och for istället och hyrde 2 filmer som vi sen såg hos mig. Och när vi sett dom så fyllde vi badkaret och gick och badade :) Mamma hade gett mig en rosa "badbomb" med glitter i. Så vi satte den i vattnet, och huden vart jätte len och den luktade gott. Men när vi duschat och klivit upp så var vi fulla med glitter haha. Var jätte svårt att få bort ;P

När jag vaknade imorse gick jag och duschade igen för jag tvättade inte håret igår. Lät J sova vidare. Sen gick jag och fixade frukost med stekta ägg och massa gott, och tände ljus. Mys :)

När vi var klara åkte vi till Luleå och shoppade. Jag köpte en kajal, ett par leggings, sockar, några julklappar, massa "bra att ha"-grejer till lägenheten och en jätte fin kuvertväska som passar jätte bra till min nyårs-outfit..Tvekade först om jag skulle köpa den, för den var lite dyr. J erbjöd sig att betala, men jag ville helst betala själv. När jag står i kassan så säger hon "ja den är ju fin den här, och halva priset och allt". Så jag blev himla glad :) Såg inte att det var 50 %.

J köpte 2 spel och en ny stav till sin piercing. Sen blev jag bjuden på mumsig mat :)

När vi kom hem for jag till M. Syster med familj hade kommit dit, så det var julklapps utdelning. Fick en jätte snygg tavla av L som jag önskat mig. Sen skulle vi hjälpa F att göra gipsfigurer, och vilket jobb det var haha..Stelnade ju jätte fort. Sen stod hon och blåste såpbubblor på mig, så jag vart helt kladdig.

När dom for till L's pappa så for jag hem och la mig och vila i 2 timmar. Skönt var det!

Nyår imorrn då..Känns inte som det..Men kul ska det bli :) Dock en aning tråkigt väder?!

(Taget från Kuriren)


Fara - svår storm längs kusten

LULEÅ.
SMHI går nu ut och varnar befolkningen i Norrbottens kustland för en våldsam storm på nyårsaftonen. Det handlar om en klass 3-varning vilket betyder fara för allmänheten.

Det väntas stormbyar på 30 meter per sekund.


Det blir en våldsamt slut på 2008, SMHI varnar nu befolkningen längs norrbottenskusten för en våldsam storm och snöoväder.
Stormen med nordvästliga vindar väntas kulminera vid middagstid på nyårsaftonen för att avta snabbt under sen eftermiddag.
Längs kusten förväntas allmänt stormbyar på 25 sekundmeter men sträckan mellan Luleå och Haparanda befaras drabbas än hårdare - där varnar SMHI för vindar på 30 sekundmeter.
Vädret förväntas skapa stor oreda och fara för både liv och samhällsfunktioner. Det kan innebära att det el- och telenät slås ut och att det är förenat med stora risker att färdas med bil på vägarna, till och med att vistas utomhus.

Redan nu blåser det ju jätte mycket! Och jag som kommer måsta åka först till Uggle, och sen till M innan middagstid ;S

Nåja, nu ska jag ta nått litet att äta, är vrålhungrig..

Nog är det ju illa att man ljuger för att vinna bloggtävlingar..Att du inte skäms?




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-30 @ 23:02:26 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Måndag

Känns skönt att julen är över och det är en vanlig vardag nu!

Eftersom jag sov 2 timmar tidigare på kvällen igår så var det omöjligt för mig att somna sen. Så jag satt och jyrade med Jamthing och Jockä på msn, kul kul :)

Klockan var efter 6 innan jag lyckades somna. Var måttligt trött när jag vaknade!

Var iaf till frisören..Och jag är riktigt nöjd! Kul att förnya lite och inte alltid ha samma frisyr..Och fräscht känns det!

Frisören berättade även om en ny metod när man ska rakpermanenta håret..Den verkade skit bra! Hon visade lite före & efter bilder på folk hon gjort det på. Det tar 5 timmar att göra den, och det kostar 2500 kr..Men dock håller den i ca 1½ år..Så nu ska jag börja spara pengar ;)

Sen var jag på banken och satte in lite pengar. Sen vidare på Buketten för att kolla efter en grej som Linnea skulle ha, men hitta inget passande. Sen gick jag på bokhandeln och köpte en julklapp åt Filippa..Dom kommer ju till Kalix imorgon..Och sen gick jag på bolaget och köpte några goda cider..Eller jag hoppas dom är goda iaf, var 2 nya sorter :) Och efter det var jag på apoteket och hämtade ut lite mediciner..

Nu är jag hemma och har just ätit middag..Ska strax åka till sjukhuset och hälsa på f & f..

Som jag skrev i mitt förra inlägg så missa jag ju idolerna i Luleå eftersom jag hade klipptid idag..Kändes inte så hemskt att missa Kevin ändå..Men jag ville ju se Robin! Vem vet, det kanske är första och sista gången han är här uppe? Dom var ju även i Piteå idag..Och Skellefteå igår..Men men, tur att jag slapp se Alice iaf ;P Och som jag skrev igår så var det ju synd att dom inte skulle dit imorgon istället, eftersom jag ska till Luleå imorrn...Suck..

Just ja, igår vid 2 tiden där på natten när jag inte kunde sova så skulle jag gå ut och få lite friskluft..Så jag tog på mig massa kläder och förberedde mig för en prommis..Men när jag kommer ut så är det kolsvart, inte en enda gatulampa tänd ;S Så inte våga jag ju gå då!

Nej nu ska jag åka..



Vilken röst hon har..Synd att hon har knarkat sönder sig själv!

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-29 @ 16:16:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Sista söndagen i 2008

Ja jisses, vart har detta år tagit vägen? Det har gått fort..riktigt fort!

Det är konstigt att varje gång jag bestämmer mig för att sova tidigt så är det nån som väcker mig genom att ringa eller skicka sms..Igår var det en full Vinsa..Nästa gång ska jag stänga av telefonen! :)

Vaknade strax innan 1 idag..Var riktigt skönt att sova ut..Gick upp och städade lite..Dammsög och skurade och sånt. Sen åt jag frukost/lunch?!  Efter det gick jag och duschade..Och där hände något märkligt..Smorde in ansiktet med Natusan Baby Softwash..Huden blir ju jätte mjuk av den..Men jag sköljde inte bort den direkt, och efter några sekunden känner jag hur det börjar bränna och svida i ansiktet..Så jag sköljde bort det..Sen när jag hade duschat klart kände jag att det fortfarande sved lite i ansiktet, så jag gick och kollade i spegeln..AAAH..Var helt rödflammig i ansiktet..Såg ut som att jag hade legat i solen i flera flera timmar och bränt mig typ..

Smorde in ansiktet med lite vitamin lotion, och satte sen på min mineral foundation från i.d. Den är ju bra för hyn. Alltid när jag varit på ansiktsbehandling så sätter dom på den efteråt. Och det vart bättre med den nu också. Är inte alls lika röd nu. Kanske syns liiite..Har inte kollat mig i spegeln på ett tag..Vad hände?! Var typ som att nån hade bytt ut innehållet i den..

Nåja..Sen for jag iaf till sjukhuset och hälsade på f & f. När jag kom dit var pappa och Frida där också...Sen for vi till Uggle, för pappa skulle göra mat. Men jag var inte sugen på palt, så jag for på ICA och skickade iväg några paket, och handlade lite. Sen for jag hem och gjorde köttfärssås. Och när jag hade ätit vart jag jätte trött, så jag la mig och vila 2 timmar. Och när jag vakna så började jag undra varför inte Linus hört av sig..Så jag skrev till han..Men då sa han att han inte hade hunnit fara till Kalix idag..Men vi skulle höras av i veckan och hitta på nått kul iaf :)

Jag måste bara tipsa om mitt shampo och balsam som jag använder nu..

Det heter Dumb Blonde och är från Tigi Bed Head


Och trots namnet så är det inte bara för blondiner :)

Det är riktigt bra! Och doftar fantastiskt..exotiska frukter..Jag vill typ äta det, så gott luktar det ;D Haha

Jag har köpt det på Lyko.se

Ordinarie pris är 918 kr för både shampo & balsam. Men just nu är det på kampanj och kostar endast 449 kr. Ett riktigt fynd med andra ord!

Imorgon ska jag lägga upp en liten tävling här :)

Men nu ska jag iaf gå ut på en liten promenad så jag får lite friskluft, känner att jag behöver det.

Och jag längtar till imorgon! För då ska jag ju och klippa mig. Ska bli såååå skönt! Min lugg är katastrof, pappa sa idag att den ser värre ut än Brolle's lugg haha..Den är svin lång och bara hänger..huvva..

Dock får jag lite ångest när jag tänker på vad jag missar imorgon :( Attans otur att det var just imorgon dom skulle komma! Kunde ni inte kommit på tisdag istället?!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-29 @ 00:03:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

Nu är julen över

Igårkväll hade jag lite ångest över att jag skulle sova ensam...Men sen mitt i allt ringer J och vill komma :) Woho!

Så jag for och plocka upp jyringen som ville på Fra och köpa mat, så vi åkte dit. Sen hem. Vi låg och svamla i flera timmar. Skrattade så mycket så jag hade kramp i absen ;P Klockan var väl efter 4 nångång när vi somna.

Strax efter 8 ringer J's pappa och säger att dom ska åka till Ökx och begrava hunden. Så det var bara kliva upp, ut i en iskall bil och åka iväg till Innanbäcken och släppa av J där. Sen for jag hem och sov ett tag till :)

Jag drömde då att jag födde en son, hemma. Han var såå fin! Jag var helt ensam också. Dagen efter ringde jag till mamma och sa att jag hade fött honom, och undrade om jag skulle åka till sjukhuset eller något. Och så for jag till mamma med honom. Han log jätte mycket åt mamma, och hon grät för att han var så söt. Och jag kunde inte bestämma mig om han skulle heta Vincent eller Alexander. Jag vill ju ha en Alex, men J vill ha en Vincent ;P

När jag sen vaknade for jag till sjukhuset och hälsade på farmor & farfar. Kom mitt i middagen. Så jag fick mata farfar, eftersom han inte klarar av att äta själv. Och farmor den stackarn hade typ fått magsjuka, och UVI.

Sen for jag till Uggle och satt där ett tag, sen gick jag på Nova. Har inte tränat på över en vecka tror jag? Och julen är ju syndens tid när det gäller mat och slisk! Vågen vidade +0.9 kg. Panik. Vägde mig dock på en vanlig våg, så jag vet inte om jag ökat i fett eller muskler. Ber till Han där uppe att det är det sistnämnda. Nåja, körde iaf ett pass. Skönt kändes det.

Körde lite bänkpress. Ska ju tävla i april. Men ska försöka deffa bort 10 kg så jag slipper lyfta så tungt.

När jag kom hem därifrån så satte jag på 2 maskiner med tvätt som nu hänger på torkning. Sen diskade jag. Och nu har jag duschat och lagt på en ansiktsmask.

Jag rekommenderar verkligen Make Up Store's mud mask.


Den är jätte bra! Den är dock blå, så man ser ut som en smurf när man lagt på den ;) Men man känner sig riktigt ren och fräsch efteråt! 199 kr kostar den.

Sen vill jag även rekommendera en ansiktsrengöring från MD Formulations.


Även den är riktigt bra. Kostar 350 kr.

Nu ska jag gå och skölja bort den här blåa färgen i ansiktet, sen ska jag gå och kolla om tvätten är torr.

Ska ha en tävling här i bloggen nästa vecka, så håll utkik.

Längesen man hörde den här ;)



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-27 @ 23:56:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(9)

Stamkund på Kalix Sjukhus

Igårkväll när jag hade duschat så ringer J och säger att han inte orkar gå på Valhall, för han hade feber och mådde inge bra. Men det gjorde då inte mig nått. Vi hyrde 3 filmer och låg i soffan hela kvällen istället. Riktigt skönt faktiskt.

Vaknade 9.20 imorse av att pappa ringde. Han bad mig komma till farmor för hon hade blivit sämre.

Stackarn hade inte alls tagit sig upp ur sängen, hon hade så ont. Och hon är ju verkligen inte en sån som ber om hjälp. Hon hade tillslut gjort alla sina behov i sängen ;S Man kunde ju inte röra henne, så pappa fick ringa efter ambulanstransport. Och det tog en evighet innan dom kom.

Dom tog henne iaf till akuten där dom tvättade henne och tog massa prover. Där visade det sig att hon hade en infektion. Hon blev inlagd på samma avdelning som farfar. Men han bör inte få veta att hon är där, för då kommer han bara gå upp och leta efter henne hela tiden.

Tror inte ens han minns henne riktigt, iaf inte hur hon ser ut. För när jag var där och hälsa på idag så sa han "Hej Elly, du är så snäll". Och Elly heter ju farmor.

Stackars farmor hade ju inte ätit något sen igår. Så när jag kom till sjukhuset och skulle hälsa på vid 15-tiden så frågade jag om hon inte kunde få lite fil eller nått, för hon var ju utsvulten. Men hon vågar ju inte be om något. Så hon fick det iaf, och sen var det ju middag efter kl 16.

På akuten var det en kvinna som sa "men var inte du här för nån dag sen också, jag tycker jag känner igen dig". Inte så konstigt. 3:e gången jag var där nu inom en veckas tid..

Nååja..Jag och J skulle ju till Luleå och kolla lite på mellandagsrean idag. Men han sov så länge, så vi skippade det. Istället gick vi i Kalix och kollade. Han köpte en jacka, skor och en ny mobiltelefon. Jag var inte på shoppinghumör. Tror vi skulle åka till Luleå på tisdag och kolla i lite affärer där.

Gick in på Rina och skulle kolla efter en kajal. Har använt samma märke på kajal i flera år. Vägrar ha nått annat. Så jag frågade kvinnan i kassan om dom hade den. Och hon var svin otrevlig. Hade väl räckt med att säga "nej" bara?! Ska då aldrig handla något där!

Har legat och vilat några timmar här ikväll. Var riktigt skönt. Var så trött då jag vart väckt imorse.

Nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag städa lite, för Linus kommer hit imorgon eller på söndag. Han ska och hälsa på sin mormor i Risön, så då skulle han komma hit efteråt :)




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-26 @ 22:23:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Snabb uppdatering

Ja det har inte blivit mycket datasittande nu när det varit jul och så. För julen är en högtid då man ska umgås med sina nära och kära!

Dagen innan julafton somnade jag mycket tidigt, var helt slut. Klockan var väl vid 21.30 när jag la mig. Vaknade sen 23.30 av att Jonny ringde och ville att jag skulle hämta honom. Så då vart jag ju pigg, och kunde inte somna om förrän vid kl 4.

Vaknade på morgonen av att jag fick en jäääkla massa "God Jul"-sms. Sen vid 11 var det grötfrukost hos mamma. Efter det for vi till farfar. Gav honom lite godis och så. Han kände inte igen någon annan än pappa. Vi rakade honom så han skulle bli lite julfin. Så satt vi ett tag med honom, sen somnade han.

Så jag for hem och böt kläder och sminkade mig och så. Dom andra for till farmor och lagade julmaten. Och även jag for dit när jag var klar. Så vi åt, och fick julklappar.

Sen bar det av till mamma. Där satt vi och pratade och väntade på min bror som bor i Luleå. När han kom så blev det julklappsutdelning. Efter det så for jag hem en sväng, och sen vidare till Innanbäcken. Där lämnade jag en liten julklapp till dom. Sen satt vi alla och såg "Tomten är far till alla barnen". En av mina favvo filmer, men dock har jag sett den så många ggr så jag är lite less.

Sen spelade dom andra wii, och jag satt mest och kollade på. Vart galet trött. Det var rätt varmt, och dom har ruskigt sköna soffor, så jag somna nästan där jag satt. Så vid 24-tiden åkte jag hem, och fick sällskap. Vid 2 somnade vi.

I julklapp fick jag pengar..Massa pengar..Mer än vad jag trodde jag skulle få. Så det tackar jag för :) Dock ska jag nog använda det mesta till räkningar. T.ex. min mobilräkning som gick på över 1000 kr den här månaden ;S Vi måste börja prata mer på skype!!

När vi vaknade idag for vi och handlade. Tog fram lövbiff i tisdags som vi tänkte äta till middag, men det hann vi inte. Så vi kom överens om att vi skulle äta det idag. Men då skulle J iväg i e.m så vi fick äta det till lunch. Blev lövbiffrullader med vitlöksost, vitlökskroketter och vitlöksbröd. En jäkla massa vitlök! Haha..Rätt maffig lunch, så man är ju inte hungrig än om man säger så.

Blev så mätt så jag fick lägga mig och sova en stund när jag hade skjutsat hem J. Vaknade för en liten stund sen.

Igår satt vi och prata om att B4 var öppet. Det är ju rätt tragiskt att gå på krogen på julafton. Dricka på julafton överhuvudtaget tycker jag är illa. Men det är väl upp till var och en. Hmm..

Ikväll blir det iaf Valhall med Jonny, Alex, Markus, Emil och så tror jag Evin skulle med? Är iaf förfest hos Emil innan. Tycker dock det är lite dyrt med 180 kr i inträde på Valhall. Men man är ju ändå ut så sällan så det jämnar väl ut sig :)

Nej nu ska jag gå och duscha så man vaknar till liv..

Ikväll ska jag dansa ;)



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-25 @ 18:53:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Akuten igen

Igårkväll satt jag på Uggle vid symaskinen i flera timmar, kul :)

Kl 2 for jag hem eftersom gubben var på väg till mig..Han åt, sen jyra vi till typ kl 4..

Ställde klockan på 10, eftersom vi skulle åka till Haparanda. Vaknade sen vid halv 10 av att farmor ringer. Min första tanke var att nu är farfar död. Men så var inte fallet. Hon sa att värken i hennes höft hade blivit värre, och hon behövde få åka till sjukhuset. Så jag ringde dit, och dom slussa mig vidare till akuten. Och dom sa att vi skulle komma in.

Så jag slet på mig nå kläder och åkte iväg. När vi stod och vänta på akuten så kom polisen dit med en tjej för att göra drogtest. Jag vet vem hon är, och hon vet vem jag är. Vi är lika gamla. Hon såg ut att skämmas när hon såg mig. Sliten var hon, hade nog varit en hård natt. Mötte Alexi där också, han hade brutit ena lillfingret och fått gipsa..

Vi fick sitta och vänta ett tag på läkaren..Sen fick vi åka upp på röntgen. Och när hon var färdig där säger dom "Läkaren har just gått på lunch och kommer tillbaka om en timme, så ni får sitta och vänta". Suck. Men jag sa till farmor att jag åker iväg en sväng, och kommer tillbaka. Så jag for hem och väckte fyllskallen. Sen for vi och åt lite snabbt, och sen tillbaka till akuten. Då hade läkaren just varit där och sagt att hon fick åka hem, för det var ingen fraktur. Men han hade skrivit ut värktabletter, så vi åkte på apoteket först. Sen skjutsade vi hem henne, och hon la sig och sova.

Jag och gubben åkte sen på ICA för att hämta ut 3 paket. Det ena var med 3 par skor..Men jag gillade inte riktigt några av dom, så jag ska skicka tillbaka dom. Och så var det trosorna från Sexy by Sweden. Och tröjan från Sid And Sally. Tröjan var jätte fin, och det tyckte gubben också ;P

Sen åkte vi mot Happis. Först for vi på köpcentret i Torneå. Var himla stort. Gick först på Gina och köpte ett linne, och gubben köpte ett presentkort som julklapp åt sin syster. Sen gick jag och köpte ett par baggy jeans. Sen köpte jag nå smycken. Och sen var vi på Dressman och köpte jätte fina kläder åt gubben :) Och när vi står i kassan där så ringer hans mamma och säger att deras hund blivit påkörd och dött. Så då ville han hem..Men vi for först en sväng på Rusta och kolla lite. Och sen hem.

Var kul att åka iväg en sväng, även om jag var ruskigt sliten. Hann ju inte duscha eller byta kläder eller nått, såg ut som "sju svåra år".

När vi kom hem for jag iaf till sjukhuset och skulle hälsa på farfar, men han sov som vanligt. Men pratade lite med sköterskorna iaf.

Nu sitter jag i soffan och är helt slut. Vill bara sova! Men måste vänta en stund till, annars kommer jag vakna mitt i natten och vara pigg.

Igårkväll när jag satt hos pappa så läste jag Josse.W's blogg. Och hon hade där lagt in en bild på dessa skor



Och jag tyckte dom var grymt snygga, så jag var bara tvungen att beställa dom :) Hehe..449 kr, som hittat!

Julafton imorrn..Känns inte så speciellt..Tråkigt när inte Linnea och co. kommer..

Nej nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen blir det sängen!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-23 @ 20:09:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Full fart

Ja inte har det blivit mycket surfande under dom 2 senaste dagarna..Har haft fullt upp med annat..

Igårkväll låg vi först i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord i typ 2 timmar..

Sen skulle vi se en film, men fick inte över filmerna från gamla datorn till nya, så vi struntade i det.

Istället satt vi i sängen och åt lite onyttigheter, drack glögg och såg på massa roliga klipp på youtube. Skrattade så jag hade kramp i magen ;) Sen skulle vi bada, men vart för trötta..

När vi vakna for jag till farfar. Han låg och sov, men jag satt där ett tag ifall han skulle vakna. Men han gjorde inte det, så jag for hem istället. När jag kom hem hade jag fått mitt älskade Pilgrim halsband med posten. Och jag verkligen ÄLSKAR det! Det är såå snyggt!!

Sen for jag till ICA och lämnade in paketen med kläder och skor som jag skulle skicka tillbaka. Och just då fick jag ett sms att jag hade ett till paket att hämta ut. Vart jätte glad och trodde det var dom andra skorna jag beställt. Men det var fönen från Björn Axén.

Efter det så for jag på Interflora och köpte en jätte fin blomma till fam. Johansson. Träffade där min gamla klasskompis Sa Ra. Inte setts sen förra sommaren, så det var kul :)

Sen gick jag även in på Buketten och skulle kolla efter en julgrupp till farmor. Och så hittade jag en jätte fin, men den var rätt stor så jag tänkte att jag låter den stå där medans jag kollar runt lite till i butiken. Och 20 sekunder senare tar någon annan den! Aaaah, neeej..Attans otur. Så jag fick leta efter en ny, men hitta ingen som var lika fin.

Åkte sedan tillbaka till sjukhuset för att se om farfar hade vaknat. Men han sov fortfarande..Satt där ett tag iaf, sen försökte jag väcka honom. Men det gick inge vidare. Han öppnade ögonen ibland, men somnade om lika fort. Sen kom dom in med mat till honom. Men dom lyckades inte heller väcka honom. Så jag satt där ett tag till. Sen lyckades jag få lite liv i honom iaf, men han halvsov fortfarande. Han försökte prata, men jag förstod inte vad han sa. Usch så hemskt. Och så försökte jag mata honom, men det var nästan som att han hade glömt bort hur man tuggar och sväljer maten ;S

Sen somnade han om mitt i allt. Så jag gick därifrån. Åkte då till farmor och höll henne sällskap ett tag. Hon prata massor. Hon tycker det är skönt att hon får vila nu. Hon har ju aldrig kunnat sova ordentlig, eller gå iväg nånstans, eftersom hon alltid fått oroa sig för att farfar ska gå upp och ramla.

Nu sitter jag hos pappa. Har vart och handlat lite frukost till imorgon. Frida är ute på galej så jag är här och håller hunden sällskap så hon slipper vara ensam.

Fick 2000 kr av pappa idag, tidig julklapp. Perfekt då jag och baby ska till Haparanda/Torneå imorgon och shoppa..

Funderade på att följa med grabbarna på hemvändarkvällen på Valhall ikväll, men känner att jag inte orkar. Har vart så mycket att tänka på nu dom senaste dagarna med farfar och allt sånt. Och så vill jag vara pigg imorgon när vi ska och shoppa. Antar att någon kommer vara bakis, så det lär väl bli jag som får köra.

Känner inte direkt nått festsug heller. Känns som att jag har växt ifrån sånt. Vill bara vara hemma och umgås och ha kul. Inte springa runt bland massa fulla människor. Dock blir det nog lite party på nyår, men det blir nog lugnt party. Eftersom sviten redan var bokad så blir det att vara i Kalix. Men det går lika bra för mig, bara jag får vara med folk jag tycker om :)

Nej nu ska jag ta och sy nått kul :)



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-22 @ 21:06:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Åldern tar ut sin rätt

Ja jag hade en ofrivillig bloggpaus igår.

Kunde först inte somna natten till igår. Visste att jag skulle upp kl 8, och när jag har en tid att passa har jag svårt att somna. Men fick väl kanske 2 timmars sömn iaf. Var helt död när jag vakna. Åt frukost och så. Vid 9 åkte jag till pappa eftersom vi kommit överens att vi skulle åka mot Haparanda då. Men när jag kommer dit så är han inte hemma, blev irriterad och trodde han åkt utan mig. Men då sa Frida att farmor ringt och bett han komma dit eftersom farfar var dålig.

Så jag gasade dit. Och just när jag ska gå in så ser jag en ambulans komma. Jag fick ju panik, och 1000 tankar rusade genom skallen. När jag kom in så höll dom på att få på han nå kläder. Han hade tydligen typ fallit ihop när dom satt och drack kaffe, och varit helt okontaktbar. Så ambulansen tog med han till akuten och vi åkte dit.

Där låg han och skratta och skoja. Så frågade han pappa om han såg så ledsen ut pga att han var sjuk. Då sa pappa att du verkar ju inte vara så sjuk nu. Så säger farfar "nej men jag måste ju låtsas vara glad så jag får åka hem". Vi fick iaf veta att han hade blodbrist, starkt blåsljud på hjärtat och mest troligt kärlkramp. Så dom la in han. Han såg så gammal ut där han låg ;S Och farmor orkade inte ens komma med till sjukhuset, hon var så trött och hade ont i höften.

När vi hade varit med han på avdelningen ett tag la han sig och vila, och vi åkte till Happis. Där handlade vi på Maxi, ÖB och Coop. Sen tog vi med mat hem från vägkrogen i Sangis. Medans vi stod och vänta på maten så gick jag och spela på jacken, la i 5 kr. Så satt de en som jobba där bredvid mig och snacka som fasen :) Och jag bara vann och vann och vann mer och mer. Till slut var maten klar så jag var tvungen att sluta spela. Så när jag hämta pengarna sa killen som satt där bredvid mig "vi delar väl ;)" Haha

När vi hade ätit for vi med mat till farmor. Och sen for vi tillbaka till sjukhuset. Där skulle dom tvätta farfar, och han vart helt tokig. Han börja gapa och vifta med armarna och sa att han skulle slå dom på käften. Han ville verkligen inte att dom skulle röra honom. Han ville klara sig själv. Sen börja han gråta och fråga varför vi ville vara så elaka mot honom och sätta honom på sjukhuset, när han alltid varit så snäll. Huvva vad hemskt det var ;/

Men jag satt och höll han i handen och han berättade massa saker från när han var liten, och blev då lugn. Så efter nån timme kunde vi åka hem, för han vart så trött.

Då for jag hem och väntade på killen som skulle se på lägenheten, och satte på 2 maskiner med tvätt. Sen när han hade farit så pratade jag med J.V ett tag i telefon, sen la jag mig i sängen. Var helt slut. Klockan var väl runt 20.00 när jag somna. Sen vaknade jag 04.45 av att det var olidligt varmt. Så jag gick upp och öppnade fönstret, och drack vatten. Och tänkte sen lägga mig och sova en stund till. Var fortfarande trött, hade inte ens vaknat när telefonen ringt. Men då kom jag på "shit, tvätten". Så jag gick och hängde upp den. Men var tvungen att hämta den strax innan kl 6 eftersom det var nån annan som skulle tvätta då.

Vid 8 somnade jag igen, och vaknade strax innan 12 av att telefonen ringde.

Då for jag till pappa och satte kläderna i torktumlaren. Sen åkte jag till farmor. Vi åkte sedan till farfar. Han var helt borta. Bara mumlade massa, orkade knappt hålla uppe ögonen. Började fundera om dom kanske gett han nå lugnande. För dom sa att han varit helt ängslig, och ryckt ut alla nålar dom satt på honom. Men dom hade iaf lyckats ge honom 2 påsar blod. Men stackarn kände inte ens igen oss. Och trött var han. Dom sa att han hade inte sovit på hela natten. Han vill hem. Men det går inte. Han måste in på ett boende nu. Farmor klarar inte av honom. Han är ju 91 år gammal, och jätte ostadig på benen.  Ramlar hela tiden, och vet inte vart han är. Och hon är ju själv 84 och går med rullator.

När vi hade varit på sjukhuset så for jag iaf med farmor på ICA så hon fick handla. Och sen for vi till henne och jag hjälpte henne packa upp allt. Sen gav hon mig blomstercheckar för att hon tyckte att jag alltid är så snäll och hjälper dom med allt.

Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag fixa mig nån middag. Sen hoppas jag att baby kommer hit, som du sa?

På återseende..

En låt farfar brukar sjunga



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-21 @ 15:55:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Rent och fräscht

Ja jesus amalia vad jag har städat här ikväll..Men nu skiner lägenheten! Har dammsugit, skurat, diskat, skrubbat köket, dammtorkat, dammsugit i sängen och soffan, skrubbat hela badrummet, bytt sängkläder..Och nu har jag duschat..Ska bli sååå skönt att lägga sig i sängen! Det är ju så mysigt när det luktar gott i lägenheten, och man får lägga sig nyduschad i sängen när man just bytt sängkläder :)

Tidigare idag har jag varit hos mamma. Hon tyckte jag skulle komma dit och äta middag. Köttfärssås och spagetti bjöds det på, och det var gudomligt gott. Det är nog min favvo rätt :)

Sen var jag på Uggle och busa med Diva, sen gick vi en promenad..Och sen var jag och handla lite, och skjutsade hem mamma från affären..

Och efter det så for jag på gymmet och körde 30 min på crosstrainern..Svettig vart jag ;P Sen hem, tänkte duscha..Men sen tänkte jag att det är ju ingen idé när jag ändå ska städa..Så jag gick runt här och städade i underkläder ;) Haha..Vart ju ännu mer svettig så som jag speedade runt här..Men som sagt, nu är jag nyduschad och fräsch :)

Hade stora problem med att somna igår..Så jag började rensa garderoberna och slängde ut allt som jag inte använder, vart en hel sopsäck..Sen rensade jag bort alla skor jag inte använder också, vart en kasse..Så nu har jag gått ut med det i förrådet..Skönt att man hittar det man ska ha direkt nu..Hittade kläder längst in i garderoben som jag glömt bort att jag har ;P

Måste bara bjuda på en bild på min garderob..



Syns vilken som är min favvo färg va? ;P Tycker inte jag passar i nån annan färg än svart!

Har suttit och pratat med Jockä ikväll, längesen minsann :) Mycket minnen man har med den grabben! Det var en kul tid :)

Imorgon ska jag till Haparanda..Kul att komma iväg en sväng :)

Inatt när jag inte kunde somna låg jag och kolla på "Vi äter oss till döds" på tv3..Handlade om kvinnor som inte kunde bli gravida pga att dom var överviktiga, och dom som fått missbildade/dödsfödda barn pga av sin övervikt..Jag ville bara gråta..Min största rädsla här i livet är att jag inte kommer kunna bli gravid i framtiden..För jag vill verkligen ha barn..På nått sätt har man alltid sett det som en självklarhet att man kan skaffa barn..Men när man sen träffar folk som inte kan bli gravida, då börjar man tänka efter..Nåja, planerar då inte att skaffa barn förrän om 5 år iaf..

Nej nu ska jag gå och vattna blommorna, sen ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och prata med min andra hälft..

Bjuder på nån bild på lägenheten också..Kommer sakna den!














Vette fasen vad det är för fel på kameran när det blir såna där ljusa fläckar..

Nej nu blir det sängen!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-20 @ 00:36:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

Shopping för hela slanten

Alltså, vilket väder!! Det är 4 plusgrader och regnar, och blåser fruktansvärt mycket! Och detta har gjort att det är glashalt ute! Nu försvinner ju all snö. Får vi ingen vit jul i år..?

Idag har jag varit på EM och köpt en julklapp, sen var jag på Repa och kollade läget..Sen for jag och köpte lite mat. Allt för att fördriva tid, för jag visste ju att mina paket skulle komma idag. Och just när jag ska sätta mig och äta får jag sms att jag kan hämta dom. Så jag slängde i mig maten och for iväg.

Ena paketet var med några tröjor och en kjol. Jag behöll ena tröjan, dom andra satt så konstigt. Och kjolen behöll jag också. Har länge letat efter en svart kjol, men inte hittat nån jag vill ha. Men så såg jag den här. Det är en lång kjol, så jag ska klippa av den och sy om den så den blir kortare. Jag är evigt tacksam för att Jonnys mamma gav mig en symaskin :)

Det andra paketet innehöll skor. Dom första satt jätte konstigt på mina fötter. Men dom andra vart jag stört förälskad i!


Dom är t.o.m. snyggare irl än på bilden. I love them! Dock var det ju ett problem..Beställde dom i flera olika storlekar. Den ena var för liten, och den andra var för stor. Så jag har suttit och haft på mig dom som var lite för små, och tänkte att dom går väl ut lite. Men insåg efter en stund att jag kommer få amputera bort fötterna om jag fortsätter ha på mig dom, eftersom dom typ stoppade blodet i fötterna ;P

Så jag tar dom som var lite för stora istället, får väl sätta i en extra sula eller nått. För jag bara måste ha dom! Dom var rätt sköna för att ha 11 cm höga klackar..

Sen beställde jag en annan tröja från Dr. Denim.

 

Och efter en stund ringer dom upp mig och säger att dom fått fel storlekar av leverantören så min storlek fanns inte, och undrade om jag ville testa en annan storlek istället..Typiskt..Men jag sa att det går väl bra. Så jag hoppas den passar då..

Sen hamnade jag även på Bingo Rimérs sida, och var ju bara tvungen att beställa hem ett par trosor haha



En kul grej bara, måntro vad baby kommer säga ;P

Vad ska jag förresten köpa till min soulmate i julklapp? Tycker det är så svårt att köpa grejer till killar! Nån som har nått förslag?

Har även varit och gymmat ikväll, skönt var det.

Imorrn är det fredag, vette fasen vad jag ska göra..? Och på lördag kommer det en kille och ska se på min lägenhet. Vet vem det är, han brukar träna på Nova..Hoppas han vill ha den, och att han kan ta den redan i januari isf..

Sen på söndag så får jag äntligen vara med min andra hälft igen. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig. Det är tomt i sängen utan dig!

Och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR min Volumaster

Den ger grym volym! Håret blir riktigt snyggt..Så jag rekommenderar den verkligen!

Nej nu ska jag gå och diska. Måste städa imorrn också, så det är fint när den där Markus kommer och kollar på lägenheten..






Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-19 @ 00:25:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

En ledstjärna i denna mörka vintertid

För ett antal veckor sedan satt jag här i min ensamhet och hade lite smått tråkigt. Kikade in på bloglovin och såg där att någon gjorde lite reklam för sin blogg. I det lilla meddelandet stod det att denna kvinna gått ner fruktansvärt mycket i vikt, och jag kände att jag bara måste kika in för att kolla om det verkligen stämde. Jag hamnade hos Duracellmamman. Och redan efter första inlägget var jag fast i bloggen.

Just denna kväll var ingen bra kväll för mig. Det kändes som att vågen stod still. Även fast jag tränade 6 dagar i veckan så kändes det som att det inte gav några resultat. Men efter att ha suttit och läst lite i Duracellmammans blogg så växte nytt hopp inom mig.

Helt otroligt vilken viktresa denna kvinna har gjort. Det fick jag minst sagt bekräftat ikväll när hon la upp 2 bilder i sin blogg. Den ena var tagen i december förra året. Och den andra bilden var tagen nu i december. Och jag säger då det, herregud vilken skillnad!

Hon inspirerade mig otroligt mycket till att satsa järnet när det gäller min egen vikt. Det är jobbigt. Det är fruktansvärt jobbigt. Från att ha varit en "soffpotatis" till att träna minst 4 dagar i veckan var ett stort steg för mig att ta. Och jag har varit nära att ge upp, många gånger. Senast för någon dag sedan. Men, då tänkte jag på denna kvinna, som lyckats med något som för mig känns omöjligt. Och då kände jag hur hela kroppen fylldes med ny energi. Kan andra lyckas så kan jag också!

Duracellmamman är en kvinna jag ser upp till, och på något sätt känner stor respekt för. Hon har 2 barn att ta hand om, varav ena endast är 1 år gammal. Hon har ett jobb att sköta. Och ett hem att ta hand om. Hon har suttit och druckit sina soppor medans resten av familjen ätit god mat. Jag skulle vara glad om jag ens hade en tredjedel av hennes självdiciplin. Jag hade aldrig klarat av något sådant.

Utöver detta så har hon även tagit sig igenom ett riktigt jobbigt förhållande, för sin sons skull. Denna kvinna verkar verkligen göra allt för sina små guldklimpar. Jag har haft en jobbig uppväxt, och har idag jätte dålig relation med mina föräldrar. Jag har alltid fått klara mig själv, från det att jag bara var nått år gammal. Ni kanske tycker det är hemskt att jag säger det, men jag önskar att jag hade växt upp med andra föräldrar. Jag önskar att jag hade haft en mamma som Du!

Det jag ville säga med det här inlägget är nog att ingenting är omöjligt! Även fast livet många gånger känns skit och man bara vill lägga sig ner under täcket och aldrig mer vill kliva upp därifrån, så ska man aldrig ge upp! Det löser sig. Men i dom flesta fall är det vi själva som måste ta tag i problemen. Man kan inte bara sitta och vänta och tycka synd om sig själv.

Ta er en funderare..Är ni lyckliga så som ni lever nu? Om inte, gör något åt det..Det är inte försent!

Och tack Annika för att du skrev det där lilla inlägget den där kvällen där du tipsade om din blogg. Du har gett mig hopp!

Gör gärna ett besök i hennes blogg, jag lovar att ni kommer tycka den är fantastisk. För Annika är verkligen en fantastisk kvinna!

 PUBLICERAT »  2008-12-18 @ 01:07:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

God Jul Och Gott Nytt År

Ja idag hängde det en liten julhälsning på dörren när jag skulle gå ut. Och på denna lapp stod det även att dom höjer hyrorna i januari. Jippi. Tack för den julhälsningen Kalixbo. Tur att jag ska flytta härifrån.

Måntro när det kommer nån och ska kolla på lägenheten? Och måntro vem det blir? Tänk är det nån jag har nått otalt med ;P Var 22 anmälda på lägenheten iaf..

Idag vaknade jag av att jag fick sms av Gina som undrade när fasen jag ska komma och hälsa på. Gosh vad jag saknar den tjejen. Jag kan verkligen prata med henne om allt, även fast jag bara känt henne 1 år. Och jag är glad för att jag lärde känna henne. För först när jag såg henne så tänkte jag att hon såg ut som en riktigt bitch typ ;P Blond, smal och stora bröst. Men hon är hur go som helst. Tänk vad man har fördomar egentligen ;S Nu är det slut med det! Hur som helst, jag känner enormt stöd från henne. Hon är lite som Helena. För henne har jag alltid känt stöd ifrån, hon har alltid ställt upp. I vått & torrt.

Livet går vidare, och folk faller bort på vägen. Så har det alltid varit, och kommer alltid vara.

Igår när jag kom till farmor såg jag att hon hade jätte ont i höften. Hon kunde knappt gå utan farfars rullator. Stackarn ;S Tycker så synd om henne. Så jag for och handlade åt henne, sen fixade jag värktabletter. Hon är ju en sån som aldrig ber om hjälp. Tanten står å bakar massa julfika fast hon knappt orkar stå upp.

Så jag var ju tvungen att åka dit idag också och se hur det var med henne. Farfar hade ju ramlat, och dragit med henne i fallet. Därför hon har så ont. Så nu sa hon också att det vore bra om nån yngre kunde ta hand om honom istället. Han är ju 91 år, och hon 84. Men farfar vägrar ju tyvärr..Nåja, vi får nog hitta en lösning på det där..

Sen har jag även varit med mami på EM. Hon köpte där en julklapp till Olof & Sophie. Och vi var där i en evighet kändes det som. Jag ska dit imorrn också och köpa en julklapp till henne.

Sen skulle jag ju på Buketten, men glömde bort det. Så får gå dit imorgon istället.

När jag kom hem la jag mig i sängen, var jätte trött. Men då fick jag sms att mitt paket med min Volumaster hade kommit, så jag for och hämta ut det. Äntligen :) Dock kom inte fönen, den kommer i början av januari..Hmm..

Sen var jag på Uggle och gav Diva mat och rastade henne..Och  nu sitter jag här och har som inte så mycket vettigt att säga (skriva).

Ringde även och bokade om min klipptid. Så jag fick en annan frisör. Hon jag brukar klippa mig hos är bra, men tror inte hon kan göra frisyren jag vill ha, för hon har inte jobbat så jätte länge. Så jag bokade hos en mer erfaren frisör. Och efteråt kom jag på att det var ju det datumet jag skulle och se Kevin! Fan! Men men, får väl se han en annan gång, när det blir en riktig konsert. Nu tror jag mest det var skivsignering?

Imorrn får jag 2 paket till att hämta ut. Ett var med massa kläder, och jag minns inte ens vad det är jag har beställt? illa ;P

Har även hittat en tröja jag MÅSTE ha från Sid And Sally. Men det får nog bli nästa månad kanske. Pengarna börjar ta slut ;P

Fick även en räkning idag från Kalix Kommun, för kursen. Jag visste inte ens att det kostade att läsa på Komvux. Visst, jag betalar givetvis. Men varför informerade inte studievägledaren om det här när jag var till henne och sa att jag ville börja på kursen?

Satt och läste på NSD idag..Vad är världen på väg?

LULEÅ. Den 17-åriga flickan blev så arg att det svartnade för ögonen.
Tanken var att sticka upp en kniv i en 18-årig flickas underliv.
 Det slutade med att 17-åringen med kniv ristade in ett stort h i 18-åringens bröstkorg. Tanken var att skriva hora.
- Som vuxen blir jag ledsen att höra vilken kvinnosyn ni har. Det är sorgligt, sade Anna Bergström i sin plädering.

Kammaråklagare Anna Bergström var rejält irriterad när hon pläderade i rättegången där en 17-årig flicka från Boden knivskurit en 18-årig flicka, både på axeln och även ristat in ett stort h på högra sidan av bröstkorgen. 17-åringen hade dessförinnan skurit av stora delar av 18-åringens hår.
Misshandeln inträffade på Hertsön i Luleå.

Anledningen till den grova misshandeln var att 18-åringen varit tillsammans med 17-åringens före detta pojkvän.
Till sin hjälp hade 17-åringen två flickor, en 16-åring och en 18-åring. De höll i var sin arm på 18-åringen strax innan ristningen började.
Tanken var att skriva hora med stora bokstäver på bröstkorgen, men den grova misshandeln avbröts av en kvinna på cykel som undrade vad som stod på.

Det är ju helt sinnessjukt! Och detta gjorde hon enbart för att tjejen varit tillsammans med hennes ex?

Och så stod det ju även idag om att en man i Kalix blivit utsatt för mordförsök. Massa blod på bilden, huvva.

Och så stod det ju att det var en tjej i Luleå som fått åka ambulans till Sunderbyn efter att ha sniffat Mefedron. Samma drog som tjejen som dog häromdagen hade tagit. Stod ju även om spice. Dröjer inte länge innan det också blir förbjudet. Vad är det med dagens ungdomar? Mår alla så dåligt så dom måste hävva sig höga? Kan man inte ha kul och må bra utan sånt? I så fall är det ju riktigt illa.

They Talk Shit About Me, And Guess What - I don´t Care!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-17 @ 21:11:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Flaggan i topp!

Ja klockan var nog närmare 3 inatt när jag var klar med min uppsats. Och jag vart riktigt nöjd faktiskt. Sen skulle jag ju även skriva en recension av en bok på engelska. Men jag kände att jag var alldeles för trött för det. Så jag la mig i sängen och försökte sova. Men det var omöjligt. Klockan var nog halv 6 innan jag lyckades somna. Och sen när klockan ringde kl 10 så var jag så trött så jag trodde jag skulle svimma. Borstade tänderna med stängda ögon hehe..

Och jag kände att nää jag orkar inte skriva om den där boken, för den var jätte komplicerad. Och tänkte att jag gör det efter jul istället. Sen traskade jag iväg till Uggle för att skriva ut min uppsats. Och jesus amalia vad det blåste (och gör det fortfarande). Det är ju i princip storm! Frisyren var inte direkt något att hänga i julgranen när jag kom fram.

Så när jag satt där och hade skrivit ut uppsatsen så tänkte jag "skärp dig nu Elina, gör klart kursen NU så slipper du tänka på det under julen". Så jag satte mig ner och skrev recensionen.

Sen fuskade jag och tog bilen till skolan. Var inte så jätte sugen på att gå nå mer i blåsten, eftersom det samtidigt kom lite snöblandat regn.

När jag kom till skolan redovisade jag mina uppgifter. Så sa läraren "vart har du lärt dig så bra engelska, du får helt klart MVG, både på uppsatserna, och som slutbetyg". Gaaah, jag vart så lycklig! Det känns OTROLIGT skönt att ha gjort bort det nu. Och jag är stolt över mig själv att jag tog tag i detta. Nu kan jag slappna av tills det är dags att söka till universitetet. Mitt fina betyg firades med en bit smörgåstårta..Som jag nu ikväll fick lite ångest över. Så vid 22.30 drog jag mig iväg till gymmet och körde ett pass. Var riktigt skönt. Hade grymt mycket energi. Kom hem för ca en halvtimme sen.

Och Pilgrim halsbandet blev mitt för 545 kr. Men det var en hård kamp in i sista sekunden. När det var 2 min kvar så satte jag 500 kr som maxbud. Och låg på topp. När det var ca 30 sekunder kvar bjöd någon över mig,  men jag såg det inte först, utan Jonny sa det till mig, eftersom han också satt och kollade på den med spänning haha..Så när det var ca 5 sekunder kvar bjöd jag över snubben..Och vad lycklig jag blev när jag vann..

Sen sålde jag min tröja för 535 kr. Så det blev nästan +-0. Men fatta vad folk betalar överpriser..535 kr för en "begagnad" tröja. Visst, jag har bara använt den 2 ggr,  men ändå..

Hittade en ullkappa på en klädsida idag som jag jätte gärna skulle vilja ha. Men nu får det vara sluthandlat..Ska spara pengarna..

Känns som att allt i mitt liv går galet bra just nu. Jag är glad, lycklig, kär, träningen går bra, skolan gick kanon..Nästan så jag blir fundersam om det kommer ett bakslag snart kanske? Jag är inte van att allt är så här bra..?

Nej nu blir det duschen..



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-17 @ 00:35:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Thailand

Ja jag sitter här mitt i natten (nästan iaf) och skriver min uppsats om Thailand. Hade ju varit piece of cake om det inte hade varit så att det ska vara skrivet på engelska..Men, det går framåt iaf..

Den där sidan med linser är ju ändå rätt smarta på nått sätt..Massa folk får hem gratis linser..men för att kunna använda dom måste du ju köpa lins-vätska..Är nog inte många som tänker på det..

Jag blir deprimerad när jag tänker på att jag inte varit ut genom dörren en enda sekund idag. Men jag har haft för mycket att göra..Har inte ens hunnit gå iväg till gymmet..Var tvungen att läsa klart boken, och börja skriva en uppsats om den..Sen har jag städat lite smått..Och hållt på med uppsatsen om Thailand..

Sen har jag duschat..Och funderat på vad jag ska göra med mitt hår när jag går till frisören..Min lugg är ju katastrof, den går nedanför munnen nu..Och håret går ner till tuttarna..Så det är dags att göra nått nytt..nått kul..Vi får väl se hur det slutar..

Mitt i allt pluggande idag har jag även hunnit med att kolla igenom lite sko- och klädsidor..Och var bara tvungen att beställa hem lite..

Bl.a. dom här skorna

           

Och den här toppen



Sen blev det 2 tröjor också..men ids inte lägga upp bild på dom..Dom var lite mer vardagliga bara..

Men nu är det slut på shoppandet..till nästa vecka ;P För då ska ju jag och baby till Happis/Torneå och köpa julklappar..Och jag vet redan nu att jag kommer köpa minst ett linne iaf på Gina..

När jag gick på studenbalen så köpte jag rosa smycken från Pilgrim..ett halsband för 1300, och ett armband för 700 kr..Tillsammans sålde jag dom sedan när jag var i behov av pengar..för ca 600 kr..Dålig affär?

Har letat efter exakt samma halsband..Men i vanlig kristall färg eller vad man ska säga..Men det har inte gått att få tag på, har varit slut överallt..Men nu hittade jag ett på tradera, helt nytt..Och jag vart överlycklig!! Så imorrn ska jag bli ägare till det, kosta vad det kosta vill! ;) Håller på att sälja lite skrot på tradera också, så där får jag ju minst 500 kr iaf..Så det blir väl +-0 ungefär..

Tänk vad mycket pilgrim smycken jag hade en gång i tiden..Men jag sålde allt på tradera i december förra året..Till karlar..Så det var nog några fruar runt om i Sverige som fick mina gamla smycken i julklapp ;P Hehe

Imorrn är det sista lektionen på engelska kursen, och det känns otroligt skönt!!

Sitter här och gäspar, även fast jag sov rätt länge idag..Blev väckt av Linus..Så jag tror jag ska leta mig till sängen snart..

Imorrn måste jag då träna iaf, annars får jag alldeles för dåligt samvete..Men det ska bli skönt, även fast jag har grym träningsvärk..

Vill att min Volumaster ska komma nu nu nu! Det stod att den skulle komma i mitten av december, och det är ju nu..? Så den borde ju komma i veckan iaf..

Nej nu ska jag gå ut och slänga lite skräp så jag får lite friskluft och kan sova gott sen..


Men först en liten artikel..Bara för att grejerna är lagliga, så betyder det inte att dom är ofarliga..Tänk på det..


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4000231.ab




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-16 @ 00:47:43 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

fargadelinser.com

Nu har jag hittat sidan!

www.fargadelinser.com

Där finns linser i dom flesta färger och styrkor.

Har du en blogg? Skriv då ett inlägg om fargadelinser.com så får du ett par färgade månadslinser - helt gratis!

En perfekt julklapp? Eller varför inte skoja till det lite på nyår med ett par linser i någon häftig färg?

Hur som helst, gör ett besök hos www.fargadelinser.com
 PUBLICERAT »  2008-12-15 @ 22:54:13 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag Hjärta Kevin



Ja nu kan man köpa massa Kevin-grejer..T-shirtar, huvtröjor, mössor, muggar, väskor..Jag tänker dock inte köpa något, jag köper hans skiva istället när den kommer ut. Och jag tänker verkligen köpa den, inte ladda hem. Vi måste ju sponsra artisterna, annars kan dom ju inte ge ut några skivor..

Hade lite lustiga drömmar inatt..Skulle och bada på nått badhus nånstans, med mamma och co. Vi fick skjuts dit av 2 kompisar till en kille jag var tillsammans med förut..Jag går ner till bassängen med enbart leopard trosor på mig..Och kommer då på att "vafan jag har ju glömt ta på mig bh'n" Haha..

Sen drömde jag att jag gick skola..Vi hade matte lektion, men jag hitta inte min bok..Sen skulle vi åka hem med skolbussen..Och då gick tydligen Robin B på min skola..Och han hade skadat händerna på nått sätt, tror han hade bränt sig eller nått..Så jag skulle hjälpa han att rengöra händerna med såpvatten..Och då vart vi helt plötsligt jätte kära, och han gav mig världens kyss innan han klev av bussen..Haha

Ja, nog förstår jag ju varför jag drömmer om Robin..Han är ju het! Jag tycker han ser bättre ut än Ola t.o.m.

Men nu när han har nått på G med Katrin Zytomierska vet jag inte om jag ska skratta eller gråta..? Jag skrattade iaf åt bloggen hon skrev om Robin.."Han är 18, jag är 31"..Ja herregud..

Vid 20.30 bestämde jag mig för att traska iväg till gymmet..Men gick först in på ICA Hjärtat..Det måste ju vara Kalix sämsta mataffär..? Dom har ju ingenting..Inte ens Gainomax..

Nåå, traskade vidare till Nova och körde kondition samtidigt som jag såg Sanningens Ögonblick och lite av Supernatural..Sen traskade jag vidare hem..

När jag kom hem duschade jag, och det var helt otroligt skönt!

Nu sitter jag här på sängen med datorn i famnen och lyssnar på lite mys-musik..

Jonny ringde mig tidigare idag och sa att på deras firmafest i fredags var det en kille som hade röda (?) linser eftersom det snart är jul haha..Och killen hade tydligen fått dom gratis genom att blogga om nån hemsida..Och Jonny ville att jag också skulle göra det, så han fick såna linser, eftersom han inte har nån blogg..Jaha sa jag, vad är det för sida då..Ingen aning säger han..Haha..smart kille..

Nu ska jag fortsätta läsa min bok..Måste läsa ut den ikväll..Och tro det eller ej, men jag förstår allt som står i den även fast den är på engelska ;) Haha

Ni måste ju bara kolla på det här först..Snacka om nervös tjej..Men jag förstår henne, jag hade också blivit nervös om jag satt så där nära Robin ;) Haha

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.751234

En massage hade inte suttit helt fel nu, så kom hit och massera mig baby!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-15 @ 00:48:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Nya pjucks

Kände att jag behövde nya skor till nyår..Och kunde inte välja vilka jag ville ha..Så jag beställde alla 3..







Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-14 @ 02:40:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Tävling




Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos En Andra Chans.
Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julklappspengar.
Lycka till!
 PUBLICERAT »  2008-12-14 @ 02:12:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Huvudvärk

Ja jag sitter här på luciakvällen med huvudvärk..Känns inge vidare..

Vaknade rätt sent idag..Mamma kom hit, sen gick vi genom stan och kollade, och sen gick jag till Uggle..

När jag hade varit där en stund tog jag med mig Diva på en prommis till mamma..Där käkade jag 2 lussebullar och såg tv..Sen gick jag tillbaka till Uggle med Diva, och sen hem..

Otroligt skönt ute idag..Men jobbigt att gå då dom inte hunnit ploga överallt..Helt galet hur mycket snö det har kommit under dom 2 senaste dagarna..

Är grymt sugen på godis..När jag gick till mamma tänkte jag att jag skulle köpa nått gott på snurran..Men när jag kom dit var det ju stängt..Kom dit 5 minuter för sent..Och tur var väl de, annars hade jag suttit här med ångest nu..

Kom just och tänka på att jag inte varit till nya gallerian i Torneå än..Men ska dit med baby den 23e och handla lite julklappar och så..Vadå ute i sista sekunden? Hehe

Otroligt vad många besökare jag fått på senaste tiden..När jag började blogga hade jag 15-20 som läste varje dag..För en månad sen hade jag ca 50 st som läste varje dag..och nu är det ca 80 st..Och då menar jag så klart "unika besökare"..Många lurar sig själva när dom skaffar besöksräknare till bloggen..För då får man välja om den ska räkna unika besök eller alla besök..Och det brukar vara ganska stor skillnad..Jämför era besöksräknare med statistiken som finns under översikt..

Satt och kollade lite på faddergalan tidigare..Så hemskt en del barn har det..Nog är man glad att man bor i Sverige! Önskar jag kunde hjälpa till, men känns som att man inte riktigt har ekonomi just nu..Det får bli senare när man har fast jobb..

Nu ska jag läsa lite i min bok som jag måste redovisa om på tisdag..





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-13 @ 23:28:18 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kevin

Ja, Kevin avslutade hela idolresan med att säga "Jag älskar dig Sofia" inför miljoner människor..Mitt hjärta smälter ♥

Det var en självklarhet för mig att Kevin skulle vinna..Han var grym ikväll..

Meen..När man skulle få veta vem som vann, och dom började spela låten..Så tyckte jag det lät som Alice, så jag typ tappade andan ;P När jag såg Kevin gråta, så var jag också tvungen att fälla nån tår ;)

Kul att dom gamla idolerna var där..Synd bara att alla fick höra hur dålig Ola är live ;S

Och kul var det ju att de Darin, var ett tag sen ;P Men drygt gjort av Amanda att dissa idol..

Otroligt hur idol gör killarna snyggare haha..Kevin var ju inte alls lika fin när han sökte till idol..Och samma sak med Ola..Och nu säger jag inte att dom var fula på något sätt, men ja, ni fattar säkert..

Nog snackat om idol nu..

Tidigare idag var jag på gymet, gick segt..

Och jag såg verkligen ut som en snögubbe när jag kom dit..Helt sjukt hur mycket det snöar..Även när jag gick hem var jackan helt blöt av all snö..

Har tyvärr inget mer att skriva om nu..Ska mysa vidare..



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-12 @ 23:11:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Shopping m.m

Idag har jag varit på ett kort möte..Efter det så gick jag till farmor & farfar..Farfar var så söt, skämtade och skrattade :) Kommer sakna honom..

Sen var jag på stan med mami, hon köpte julklappar till syrran och hennes kids..Sen käkade vi också..

Var även in på KalixFrisörerna och bokade klipptid..Så dagen innan nyårsafton ska jag putsa kalufsen..Och baby betalar ;) Haha

Sen for jag hem..Och Linus kom hit när han slutade..

Vet ni förresten att jag är en riktigt egoistisk diva haha..Linus börja asgarva när jag berätta det åt han..

Nu har han nyss farit hem..Och innan han for sa han "hejdå divan, var nu inte så ego" så garva han haha..Slut du är ;)

Glömde min hårfön i Kiruna, så jag har fått sova med blött hår inatt..Det var inte mysigt ska jag tala om för er..Håret var helt fluffigt när jag vakna ;P Haha

Måste komma ihåg att ringa om det där jobbet imorrn också..Och så får jag inte glömma att ringa och säga upp hemförsäkringen och elavtalet..Mycket att göra nu ;P

Jaha idolfinal imorrn då..Jag hade mycket hellre sett Robin där än Alice..Robin var dålig där ett tag, men vart ju bra i slutet..Så det var synd att han åkte ut..

Jag vill ju givetvis att Kevin ska vinna..Men på ett sätt hopppas jag att han inte gör de..För det har ju alltid gått bättre för dom som inte vunnit..Nåmen, vi får väl se hur det går..

Har beställt nytt shampo och balsam från Lyko.se nu också..Den här gången tog jag 2 olika..787 kr slutade hela kalaset på..För enbart shampo och balsam haha..Måntro vad min far skulle säga om han fick höra det?

På lördag är det lucia..Varför anser alla fjortisar att man måste supa på lucia? Vad har lucia med alkohol att göra? Jag minns ju hur det var när man var 14-15..Man planerade i flera veckor att man skulle supa på lucia..Herregud..Nej, jag ska då inte supa, jag ska gå till kyrkan och kolla på luciatåget, så det så!

Nååmen, nu ska jag läsa en bok..På engelska..Som jag sen ska recensera på tisdag..

En låt som får mig att tänka på nyårsafton 2003




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-12 @ 00:31:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Önskelista

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon..Kan säga att det var grymt skönt!

Sen har jag haft besök typ hela dagen..Vi har suttit och pratat gamla minnen, druckit glögg och haft allmänt "tjejsnack" bara ;P Ååh vad jag har saknat er!

Sen har jag beställt grejer från Björn Axén..En Volumaster och en fön..Gick på 1000 kr, så det var ju inte så farligt..

Hittade även en söt nyårs klänning



Jag ska tillbringa min nyårsafton i hörnsviten på stadshotellet på hemlig ort..Det finns jacuzzi på rummet, det ni ;) Så jag lär då inte behöva någon galaklänning..

Här kommer min önskelista till tomten:

1. Sony Ericsson c905 med 8.1 megapixels kamera. Kostar endast 4800 kr.




2. Ed Hardy skorna från Brandos. Kostar 999 kr. (Vet dock redan att jag kommer få dom ;P)



3. Ed Hardy byxor. Kostar 799 kr.



4. Presentkort i alla affärer jag gillar. Bl.a. Gina Tricot

Så nu vet ni ;)

Skulle boka tid hos Left Hand Tattoo i Piteå..Meeen, dom är fullbokade till juli 2009, och släpper inga nya tiden efter det än. Sveriges mest eftertraktade tatueringsstudio. Folk åker från södra sverige för att tatuera sig där. + att dom vunnit massa priser. Så dom som säger att dom är bra på Aeon kan ju dra nått gammalt över sig. En vacker dag när jag har mycket pengar ska jag tatuera över den som jag gjorde där..Oskarpa kanter och sånt skit. Finns amatörer i Kalix tatuerar bättre än vad dom gör..

Är glad att jag väntade med min svanktatuering..för annars hade jag haft nån ful tribal där..Och jag ska inte ha nån tribal, för ALLA tjejer har ju det i svanken..

Sitter här och väntar på att kläderna i tvättstugan ska bli torra så jag kan gå och träna..

Förresten, tack för tipset Soppe..Men jag kommer inte in på mininova heller..Det här suger ju ;S

Blir galen på mitt hår..Det har blivit för långt nu, går inte att göra nått med det, ingen jävla frisyr..Måste boka klipptid omgående!

Måste få hit nå kartonger också så jag kan börja packa..Allt sånt man inte använder..Och så kan jag ju tömma förrådet också..

Vill åka utomlands nuuuu! När vi kom till Kiruna satt vi och kollade på bilder från när brorsan och hans tjej var till Maldiverna för nån vecka sen..Helt sjukt fint!! Såg ut som att bilderna skulle vara från nån resekatalog typ..Klarblått vatten, palmer, inte ett moln på himlen..Vill också dit! Dock kostade biljetterna 60,000 för 2 pers..Och jag har tyvärr inte så mycket pengar ;P

11 dagar kvar..




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-10 @ 18:49:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Satans pirater

Varför kommer jag inte in på piratebay?! Jag blir gaaaalen!! Inte kommit in på sidhelvetet sen jag kom hem från Kiruna. Och jag behöver dhw för att lugna nerverna!

Äh vafan, tar väl en dusch istället då..För det är fruktansvärt kallt här inne eftersom fönstret stått öppet..

Efter lägenheten legat uppe på sidan nån timme så var det redan 15 st som anmält intresse..Så det verkar som att jag kommer bli av med lägenheten fort..Men nu får jag lite ångest..Vill inte lämna mitt kära hem..Jag tycker min lägenhet är fiiiin, och helt perfekt för mig!

Det som är positivt är väl iaf att jag inte kommer bo ensam nå mer..Även fast det är skönt ibland så blir det faktiskt lite väl tyst en del gånger..

Och vilka diskussioner jag och baby haft ikväll om vart vi ska åka nästa vinter..Vi kom ju överens om Thailand..Men nu säger baby att vi ska åka till fjällen..i helvete heller..Jag ska ha avkoppling i en solstol med en alkoholfri drink i handen ;P Haha..Samtalet avslutades med att baby sa "Vi fortsätter prata om det här när jag kommer till dig så vi kan se varann i ögonen..För det blir lättare att övertala dig då" Haha jo tjena..Här hjälper inga valpögon..Jag ska till solen och värmen..Inte till snön..

Nej, duschen väntar på mig!





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-10 @ 02:43:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Oh Carol!

Trött, kåt och hungrig..Kan det bli värre? Jo, tydligen så kan de det..

Somnade tidigt igår..Sovit 12 timmar..ändå är jag trött..översövd kanske?

Varit på skolan idag..Var där i 5 min..Vi pratade bara om betyg idag..När jag började kursen i oktober frågade hon vad jag hade för betygsmål, och jag sa G..Idag sa hon att jag har passerat G för längesen, och kommer få MVG om jag gör dom 2 sista uppgifterna bra..Skönt de..Så, nästa vecka är sista lektionen..Måste råplugga i veckan för att hinna klart..

Kollade i mitt skåp i badrummet nyss och insåg att alla parfymer jag äger har jag fått av Jonny haha..Och alla kostar minst 600 kr styck, så han har slösat en del pengar på parfym åt mig genom tiderna..Dock är jag less på alla, så jag ska köpa en ny..



Yes, en Ed Hardy ska jag köpa..Dock verkar den vara svår att få tag på..Men ska beställa den på internet..650 kr kostar den..

Sen måste jag bara säga att jag ÄLSKAR min puder-foundation från i.d



Den täcker riktigt bra, och är dessutom bra för huden..Och den räcker länge..Förut använde jag puder från Make Up Store, och tyckte det var skit bra..Men det går inte ens att jämföra med det här!
 
Med borsten kostar det 750 kr, och jag har den i 2 färger..En lite mörkare till sommaren, och en som jag använder nu..Helt klart värt pengarna!

Och när vi ändå snackar om smink så kan jag ju passa på att säga att mascaran jag köpte sist jag var till Luleå är grymt bra..Dock var den snuskigt dyr..Men den var också värd pengarna..

Köpte även ett set med 60 ögonskuggor..Men har inte använt en enda än ;P Hehe

Insåg imorse hur jävla blek jag är..Men jag tänker då verkligen inte sola nå mer..Alla dessa timmar i solariet har fått mig att inse hur jäkla dåligt det är för huden att sola..Så det blir en spray tan istället..Blev erbjuden melanotan gratis (kostar annars ca 3000 kr) Men det är olagligt i sverige..Och jag tror inte jag skulle sputa i mig massa olagliga grejer bara för att bli brun ;P Dock verkar det vara grymt bra..såg en som testat det, och det såg ut som han varit i thailand typ ;P

Vill att det ska bli 21 december nuuu! Längtar så mycket så jag vill gråta typ ;P Haha

Ska kanske till Östersund nästa vecka..Skulle vara kul isf :)

Nej nu ska jag gå och äta..Sen ska jag traska iväg till gymet..Känns inte så lockande, med tanke på att det är svin kallt ute..Men det är väl sånt man får leva med när man bor här uppe i skogen..

Den här låten får mig att tänka på den gamla goda tiden i Ökx ;)





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-09 @ 20:11:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tillbaka från LAPPLAND

83 unika måste ju vara rekord?

Tjohejsan..Kom hem från Kiruna för nån timme sen..Har varit utan internet i 4 dagar, och nu har jag 203 nya blogginlägg att läsa haha..Så kvällen är räddad?

Vart less som fan när internet slutade fungera där borta..Vart lite smått tråkigt på kvällarna när kidsen gått och sova..Så jag har fått se 2 hela säsonger av dhw istället..

När jag kom hem och kollade min mail så såg jag att jag vunnit en plattång i en frisörblogg ;D Wohoo vad glad jag blev!



Den är från Fudge och kostar 2499 kr ;)

Tror dock jag ska slänga upp den på tradera, för den jag har är tillräckligt bra..

Nååmen, åter till Kiruna..

Vi kom dit på onsdag kväll..Gjorde väl inget speciellt då..

Sen på torsdag morgon åkte Linnea och Christer till London..Blev väckt av att Simon börja klättra på mig och sa "mamma, mamma, mamma"

Vi gjorde väl inget vettigt den dagen heller..

På fredagen var vi ut och käkade, och kollade i lite affärer och så..Såg typ världens hetaste kille (nästan)..Och just när han kollar på mig så börjar Simon ropa "Mamma" åt mig..Haha..

På lördagen hade Filippa konståknings lektion..Simon hade noll tålamod, fick typ jaga honom runt hela ishallen..

Igår var det söndag och då hade Filippa gympauppvisning..Både Simon och Filippa vaknade typ halv 6 på morgonen, och var rätt griniga hela dagen..Sen på kvällen kom L & C hem från London..Så vi kikade lite på vad dom hade handlat..Och jag blev jäkligt förvånad..För min syster är typ shoppingberoende, men hon hade knappt handlat nått..

Blev väckt 06.45 imorse..Klädde på mig, sen åkte vi mot Kalix..

Mamma har drivit mig till vansinne under hela vistelsen i Kiruna..Jag har fan inte fått sova..Är man inte vaken kl 7 på morgonen så börjar hon gapa "Vaaaaakna nuuu!" Och inte får man sova på dagarna heller..Så jag har fått smygsova ;) Haha

Känner dock att jag kommer sova riktigt skönt i min säng inatt..Borta bra, men hemma bäst!

Idag har jag varit på AF..låter som att jag mest troligt kommer få börja en kurs på ett företag i 9 veckor i januari, och sen få jobb där..

Sen var jag på Kalixbo och sa upp lägenheten..så senast 31 mars lämnar jag min kära lägenhet..Men jag sa att jag vill bli av med den så fort som möjligt..Och jag tror inte det blir svårt att bli av med den heller..

Sen har jag suttit i telefonkö hos BBB i en evighet för att kunna säga upp mitt internetabonnemang..

Har köpt en kaffebryggare också, eftersom Linus alltid tjatar efter kaffe när han är här ;P Haha

Nu ska jag börja spara pengar minsann..Jag och baby har bestämt att vi ska åka till Thailand nästa vinter..wohoo ;) Längtar!

Och så måste jag ju bara säga en sak..Hur jävla HET var inte Kevin i fredags? Jag höll ju på att döö! Satt typ och höll andan under hela låten haha..Sexigt! Han var ju i A-jaur igår..Hade jag farit dit hade jag väl förmodligen våldtagit honom? ;P Haha





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-08 @ 15:47:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Always and forever you and me

Gokväll gott folk..

Somnade rätt tidigt igår. Och just efter 12 där på natten ringer nån för att påminna mig om att det är hans födelsedag..Hade helt glömt bort det..Såå, än en gång..Grattis på 24årsdagen Janne, även fast du är så jävla grinig..

Här får du en bild


Och eftersom jag inte har så bra sångröst, så överlåter jag sjungandet till någon annan..



När jag vaknade idag kände jag mig på lite smått dåligt humör..Pratade med Jimmy i 5 min och då kändes allt bättre..Finns nog ingen roligare människa ;D Dig har man aldrig tråkigt med! Även fast du nu blivit en liten toffel ;)

Alltså när jag ska på skolan är det alltid samma visa..Jag stiger upp 2 timmar innan jag börjar..Så går jag runt här och lallar..Och så slutar det med att jag i sista sekund springer runt och typ äter frukost, klär på mig och borstar tänderna på samma gång..Okej, kan ju vara svårt att äta frukost och borsta tänderna samtidigt..Men det är nästan så..

På skolan fick vi tillbaka några prov, och några uppsatser vi lämnat in..Jaa, vad kan man säga..Jag är så jävla grym ;) Haha..MVG på provet jag hade sist..Och på min uppsats har hon skrivit "Excellent piece of writing!" Det ni!

Sen hade vi även "prov" idag igen..Man skulle skriva en uppsats, fanns 2 olika ämnen att välja på..får väl se hur det gick..

Efter skolan for jag hem och diskade och käkade russin till mellanmål ;P

Skyndade sen iväg till gymet, eftersom jag trodde vi skulle till Kiruna ikväll..Men, lita aldrig på din mamma! Inte på min iaf..

Vaknade med fruktansvärd träningsvärk i vaderna..Igår när jag körde vadpress tänkte jag hela tiden att jag måste komma ihåg att stretcha efteråt..Men glömde såklart att göra det..

Jag skulle ju kört kondition idag, men det var omöjligt med den här träningsvärken..Så det fick bli lite styrke istället..

Sen hem och käka en jäkligt god middag..Otroligt vilken kock jag är alltså ;) Haha

Fick ett mail tidigare idag också av min käre 17-åring..Han sa för ett par dagar sen att han skulle ta livet av sig när jag sa att jag inte ville ha han..Och efter det så har han inte varit in nått på msn eller liknande..Så jag började ju faktiskt bli orolig att han verkligen gjort det han sa att han skulle göra..Meen, då skrev han ju då ett mail idag att dom har satt in han på psyket? Ja herregud, vilken grabb..

Nej nu ska jag gå ut på en liten prommis..uppdaterar väl imorgon när jag kommit fram till lappland..

En låt som ALLTID spelas på gymet:




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-02 @ 21:03:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Inget att göra

Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
När går gränsen vid otrohet? - Det beror väl på
Har du varit otrogen? - Ja
Har du sagt till en person att du va kär i henne/honom när du inte varit de? - Ja det har jag
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Mr. Johansson, det tog slut för att jag skämtade om en grej ;S Haha
Är du romantisk? - Det är jag nog
Har du snott en pojkvän/flickvän? - Ja, och vilket jävla liv det blev. Tjejen skrek över hela Furuhed att jag var en jävla hora osv.
Är du svårflörtad? - Haha, beror väl på..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Henrik
Hur länge höll det? - Nån månad
Har du lekt med någons känslor? - Ja
Har du haft sex med över 20 personer? - Nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - 4 år och 2 månader
...och ditt kortaste? - Nån månad

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Ööh nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Du får väl fråga mina ex
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Andreas
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Mr. Johansson
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Ja
När fick du din första kyss? - Hmm, minns inte..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej usch och fy
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej verkligen inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Feta jeans och keps ;) Haha..Men det är väl olika

 PUBLICERAT »  2008-12-01 @ 19:14:22 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fortfarande 1 december

Har inget att göra för tillfället så jag bloggar igen ;P

Sen sist vi hördes av så har jag varit på intersport, banken och sen på coop med farmor..

Efter det så for jag på Nova och körde ett 2 timmars pass..

Och nu är jag hemma och har just duschat..Skönt var det..

Vill att det ska bli 21 december nu nu nu..helst nyss!!

Och så ser jag väl fram emot 12 december, med lite blandade känslor..Då är det vägning på Nova..Vart dock tvungen att smyg-väga mig idag..Och jag är 3,7 kg från målet..Hinner jag till 12 december? Ja för tusan..Bara ligga i ;) Jag MÅSTE klara det..gjorde ju en deal med min far att han skulle ge mig 10,000 kr om jag klara de ;) Hehe

När vi var på rättegången i Lule den 25 september köpte jag ju en kavaj för 600 kr..Har aldrig haft tillfälle att använda den..Åsså provade jag den igår, och nu är den 2-3 storlekar för stor..Vad fasen ska jag göra med den nu då? Mamma tyckte jag skulle sälja den på Tradera..

Provade även ett par gamla jeans igår som varit alldeles för små..och dom passa perfekt ;) Liiite glad vart jag iaf..

Funderar på att säga upp lägenheten redan nu..Får se hur jag gör..

Blev erbjuden en gratis resa till Göteborg ;P Men jag är inte sugen att åka..Iaf inte nu..Måste fixa klart skolan först..Borde vara klar efter jul..

Saknar Gina..Ligga på hennes soffa och ha ångest över hur tråkiga liv vi har, röka en cigg och käka godis..

Men nu är det slut med de..Inte rökt en cigg på flera veckor typ..

Nåja, vi ses snart honey ;)


Nååmen, nu ska jag gå och laga middag..Lax, fullkornsbulgur och en grymt god sallad står på menyn idag..

En gammal goding..








Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-01 @ 17:43:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

1 december

Det här året har gått otroligt fort..Men nu mot slutet så går det seeegt, bara för att jag väntar på en speciell dag..

Igår gjorde jag inte direkt nått vettigt..Såg inte ens Andra Avenyn, och då är det illa..Somnade sen vid 2.30 med telefonen i handen, mitt i en sms-konversation..Och det betyder att jag var MYCKET trött ;S

Vaknade för en timme sen och kände mig riktigt utvilad..Skönt..

Måste plugga idag..Har en del att göra till imorrn..Men sen är det nog inte så många lektioner kvar..

Idag ska jag fara på Nova och träna..var ett par dagar sen..

Som ni kanske märker så har jag inget vettigt att skriva..Inte för att jag någonsin brukar ha det..men idag har jag absolut ingenting att skriva om..

Så jag ska väl gå och käka frukost/lunch..Sen ska jag på banken och sätta in lite pengar på mitt konto..Och sen ska jag med farmor och handla..

Ska till Kiruna i veckan också (igen)..Syrran och hennes toyboy ska till London, så jag och mami ska vara barnvakt..Dom åker på torsdag, så jag vet inte riktigt om jag ska åka på tisdag kanske? Så man hinner umgås lite med henne också..

Nej nu måste jag gå och äta, magen skriker efter mat!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-12-01 @ 12:24:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0