Home sweet home!

Hallå i stugorna!

Är äntligen hemma i kylan! ;) Lurade älsklingen att vi hade missat flyget från sthlm, och att jag skulle komma hem mitt i natten. Så han blev lite förvånad när jag knackade på dörren ;P Men vi höll faktiskt på att missa de. Har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv ;)

Efter ett dygns resande var det iaf skönt att komma hem och ta sig en dusch och sedan få lägga sig i sin egen säng. Somnade som en stock!

Har dock massa skavsår överallt så jag kan knappt gå! Och har ett på foten som svider som tusan så jag kan inte ha nå andra skor än foppatofflorna just nu :P

Älsklingen var iaf jätte fin i kläderna jag köpt åt honom :) Han fick 9 st t-shirtar, 3 par shorts, ett par skor, och en keps.

Jag själv fick en väska som jag tyckte var jätte fin! Ett par skor, ett diadem och ett armband. Fanns inte så mycket för tjejer där faktiskt. Det mesta hade blommigt mönster, och de är inte direkt min stil.

Nu har vi precis varit på en prommis och kollat på våran framtida bostad. Har även sagt upp lägenheten. Ska bli såå skönt att flytta till hus :) Jag är verkligen världens lyckligaste! Vi kommer få det så bra :)

Nåja, nu ska jag gå och pussa på min man. Sedan ska vi till Påläng och grilla.

Lägger upp bilder en annan dag :)

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-04-30 @ 13:30:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Höjden av otur..?

Yeeey vilken lyckad resa! I måndags fick jag vätskefyllda brännblåsor, igår fick jag vääärsta förkylningen, och idag kraftig yrsel och så spydde jag blod. Vad kommer imorgon..?
 PUBLICERAT »  2010-04-21 @ 15:16:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Brännblåsor

Till Linnea: Jag smörjer mig hela tiden med solskyddsfaktor 30, men ändå har jag nu fått brännblåsor på armarna :S

Till alla andra: Hej! :)

Solen fortsätter att steka! Är helt otroligt varmt och jag tror snart att jag avlider :P Igår var vi iaf till stranden:











På restaurangen vid stranden åt jag stekta nudlar med kyckling och grönsaker, och till det drack jag färskpressad ananasjuice. Det kostade totalt 12 kr. En del billigt ;P

Jag dricker ananasjuice varje dag. Såå jäkla gott med färskpressad! :)

Nu ska jag börja avsluta här och göra mig iordning för middagen ikväll.

Avslutar med en bild till min älskling ♥




Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-04-19 @ 11:55:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Update from Langkawi

Hallå i stugan!

Tänkte slänga in lite bilder härifrån, men det går sååååå segt! Men lägger upp nån iaf :)



När vi möttes upp på Arlanda delade brudparet ut t-shirtar åt alla som det stod våra namn på, och så här såg dom ut på baksidan :) Och bruden delade ut små presenter till oss i form av t.ex. ansiktskrämer och ansiktsrengöring och sånt. Borde det inte vara vi som ger bruden presenter istället..? :P










Vi åt fruktbuffé vid poolen igår. Färsk ananas, mango, drakfrukt, vindruvor, bananer och clementiner. Behöver jag säga att det var sjukt gott? ;)

Ids inte ladda upp nå mer bilder nu, för det tar så himla länge. Tänkte lägga upp en film också, men de tog 100 år att lägga in den så jag skippa de :P

Är fortfarande sjukt varmt, och jag är typ sönderbränd. Men ikväll var det ett sjuhelvetes åskoväder. Det åskade så sjukt högt så jag skrek rakt ut, och jag är inte ens rädd för åskan :P

Imorgon ska vi kanske iväg på en shoppingsväng. Och nån dag kanske vi ska hyra en båt. Kostar 10,000 kr, men vi är ju många som delar så det blir bara ca 600 kr per person :)

Eller så ska vi åka över med båt till Thailand och snorkla :)

Trist det här med vulkanutbrottet förresten. Hade vårat flyg gått på kvällen istället för på förmiddagen så hade vi inte kommit iväg. 2 kompisar till brudparet som skulle kommit hit igår har inte kunnat åka pga askan. Och min brors pappas familj som ska åka på måndag kommer nog inte heller iväg, och dom har betalat över 60,000 för sin resa :S

Jag hoppas verkligen att det har lagt sig till vi ska hem iaf, för jag vill hem till min älskling :P

Nåja..Annars då? Jag ligger i poolen från ca kl 10.00 till 17.00. Mamma säger hela tiden att jag måste kliva upp därifrån så jag får nå färg på benen, men det är för varmt för att ligga och sola :P Har iaf legat med armarna på vattenytan, så ovansidan av armarna är jätte röda, och undersidan är kritvit hahaha :P

Nåja, kl är 1 på natten här nu och batteriet i datorn dör snart, så jag ska gå upp på rummet nu.

Hoppas ni har det bra hemma i snöiga Kalix :P

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-04-17 @ 19:00:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Framme i paradiset!

Hej!

Efter ett helt dygns jobbigt resande utan ordentlig sömn så är vi äntligen framme. Och Langkawi är verkligen ett paradis! Det är sjukt fint här!! Om Janne hade varit med så hade jag aldrig velat åka hem! :)

Kl är 18.30 här nu, och vi har hunnit ligga i poolen ett par timmar. Är kring 35 grader varmt i skuggan.

Njuter till fullo, men saknar såklart min älskling enormt mycket!

Uppdaterar senare eller imorgon med bilder också :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-15 @ 12:34:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Framme i paradiset!

Hej!

Efter ett helt dygns jobbigt resande utan ordentlig sömn så är vi äntligen framme. Och Langkawi är verkligen ett paradis! Det är sjukt fint här!! Om Janne hade varit med så hade jag aldrig velat åka hem! :)

Kl är 18.30 här nu, och vi har hunnit ligga i poolen ett par timmar. Är kring 35 grader varmt i skuggan.

Njuter till fullo, men saknar såklart min älskling enormt mycket!

Uppdaterar senare eller imorgon med bilder också :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-15 @ 12:34:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Hejdå sverige!

Om ca 5,5 timmar lämnar jag Kalix. Och om ca 13 timmar lämnar jag Sverige.



Tar med mig datorn, så om ni har tur så bloggar jag från paradisön Langkawi också ;)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-13 @ 21:54:13 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag har världens bästa sambo!




Han vet verkligen hur han ska göra mig glad! :)

Älskar dig baby ♥
 PUBLICERAT »  2010-04-09 @ 16:48:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100408

Gokväll!

I lördags fyllde jag ju som sagt år, och presenterna bestod av pengar, en anatomisk kudde (har alltid så ont i nacken när jag vaknar), blommor, kokbok, biobiljetter, våffeljärn, och dessa 4 snygga klänningar som jag fick av älsklingen:

<- Den sista var dock rosa, men hittade ingen bild på den.

Dessa fina blommor fick jag av min bror Olof och hans tjej:




I söndags var vi i Påläng och åt påskmiddag. Det var gott, och man blev galet mätt :P

Måndag gjorde vi nog inget speciellt. På tisdag var jag och klippte mig, och nu känns håret jätte fräscht. Har sagt det förut, och jag säger det igen. Emelie på Hår & Naglar är bäst!

Efter klippningen var jag och hämtade ut ett paket från Lyko.se som innehöll massa solprodukter. Och sedan for jag hem, och så kom Johanna, Niklas, Theodor och Dexter till oss.

Igår var det onsdag och det innebär innebandyträning för Jannes del, och 2 timmar av tristess för mig ;P Var iaf och traskade på stan en sväng, och solade en stund också.

Skulle även haft besök av Lisa som skulle komma efter hon varit hos barnmorskan, men BM skickade henne till Sunderbyn för kontoll så hon kunde inte komma. Det var tråkigt, men tur att bebisen mådde bra iaf :)

Idag har vi mest myst här hemma, men har iaf hunnit med en promenad till min far.

Imorgon ska vi ta oss en promenad till ICA och hämta ut ett paket, och sedan ska vi gå till min mami. Dom har ju dock lovat regn till imorrn, men jag hoppas det inte stämmer!

På lördag ska jag göra högskoleprovet. Tredje och sista gången! Så det blir att stiga upp tidigt då, för provet börjar ju 8.30. Sen på kvällen ska vi gå på bio och se Remember Me.

Förresten, på min födelsedag fick en klasskompis från gymnasiet en dotter som ska heta Elina ;P Visste inte ens att hon varit gravid, men grattis till Linda och Danne iaf :)

Nu ska jag gå och kika vad baby gör..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-08 @ 22:41:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Hipp Hipp Hurra

Idag blev jag 24 år GAMMAL! Ja det är just det jag känner mig..gammal!



Har iaf haft mami, Frida, Henke, Olof och Sofie här och dom har fikat tårta och lakritskladdkaka. Och snart kommer Johanna också.

Återkommer sen med rapport om presenterna ;)


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-03 @ 15:02:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Glad Påsk!






Strax åker vi iväg till Påläng där vi ska spendera torsdagen och fredagen i svärföräldrarnas stuga. Sen på lördag fyller jag ju år, så då måste jag ju vara hemma och bjuda på tårta och lakritskladdkaka ;)

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-04-01 @ 12:14:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0