100130

Gokväll!

Igår var det fredag, och vi gjorde absolut ingenting vettigt! Johanna var här och jyrade i någon timme. Hon frågade om jag vill vara tärna på deras bröllop. Blev nervös av bara tanken :P Haha

Sen åt jag och Janne hemmagjord pizza med bacon, champinjoner, ananas och banan. MUMS! :) Eller ja, Janne hade bara bacon och champinjoner på sin bit. Han är lite små tråkig när det gäller mat ;P

Mitt i natten har jag väckt Janne och frågat varför han är arg på mig. Men han fattade att jag pratade i sömnen, så jag fick inget svar haha.

Idag har vi varit på stan och kikat i affärer. Janne behöver en ny vinterjacka eftersom dragkedjan på hans jacka gick sönder igår. Vi hittade en på Team Sportia som var ganska fin och till vettigt pris. Dock var L för kort i armarna, och XL var bra i armarna men alldeles för stor i övrigt. Så tyvärr blev det inget jack-köp.

Sedan gick vi och handlade lite också. Var tänkt att vi skulle gå och fika, men vi gick och åt middag på 11:ans istället. Var första gången Janne åt där, och han tyckte det var gott :)

Sen gick vi och hämtade Ronja som hade varit hos Jonte och Linda medans vi varit på stan. Verkade som att hon saknat oss :)

När vi kom hem såg Janne fotboll och jag la mig och vilade. Drömde helt sjuka saker. Vi var på fest hos Linda och allt spårade ur. Janne var arg och drog därifrån och jag försökte förtvivlat få tag på honom. Och mina kläder hade blivit stulna och mitt pilgrim halsband var trasigt, och jag bara grinade och grinade haha. När jag vaknade var jag tvungen att ropa på Janne så han kunde komma och ge mig en kram för allt kändes så verkligt :P

Sen har vi sett Wallander på Canal+, och jag har ätit färsk ananas. Var tvungen att köpa en till ananas för någon dag sen, för det är ju såååå gott :)

Har även bokat flyg till Sthlm tur & retur. Malaysia resan utgår ju därifrån. Kan ju säga att jag har grym resfeber just nu haha.

Har även sålt min Satio, så nu får jag börja använda Janne's gamla stenålderstelefon utan kamera :P

Jag skulle vilja ha denna, bara för att den är så söt!







Får se om jag köper den nästa gång vi får pengar :)

Skulle behöva köpa en digitalkamera till resan. Har sett en jag vill ha, så får se om det blir något köp :)

Nä, nu ska jag gå och mysa.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-30 @ 22:44:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tävling hos juliaberg.se






Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask




Hittade denna tävling inne hos JuliaBerg. Vinsten är en goodiebag värd ca 11,000 kr. Såg att det var fler än jag som är sugna på att vinna. Nästan 1000 pers är med i tävlingen, så det är ju inte så stor chans att jag skulle vinna. Men hoppet är det sista som sviker en, och jag förlorar ju inget på att försöka iaf :)  Ni hittar tävlingen HÄR 
 PUBLICERAT »  2010-01-29 @ 23:44:17 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100128

Jisses, snart är januari slut!

Jag har iaf varit ledig idag. Eller ja, man är ju aldrig ledig när man har Ronja och Zelda i huset som härjar med varann. Ronja vaknar senast kl 9 om hon inte blir väckt, så det är slut på långa sovmornar nu för tiden.

Har väl inte gjort allt för mycket idag. Johanna har varit här och fikat. Vart så sugen på blåbärspaj igår så jag var tvungen att baka det, och så gjorde jag vaniljsås till såklart. Mumsigt!

Snart kommer svärföräldrarna hit. Janne ska klippa Stefan med deras sån där klippmaskin. Och sedan ska jag klippa Janne. Han sa tidigare "jag tror jag ska klippa mig sådär kort som du gjorde på mig i somras". Jaha? När jag råkade göra så vi fick raka av allt hår så vart han grinig för att det vart så kort, men nu vill han ändå ha så igen..? :P Nåja, han var ju het i den frisyren också så ;P

Och igårkväll sa han att han ska beställa nå pulver så han går upp i vikt för att han är så smal. Tänk om man skulle ha såna problem :P Haha

Igår såg vi en jätte bra film. Taken hette den tror jag. Och i förrgår såg vi Law Abiding Citizen, och den var också jätte bra! Så nu har vi äntligen börjat hitta bra filmer. Annars brukar vi mest se skit dåliga filmer :P

Imorgon är vi båda lediga. Skönt skönt :) Vet dock inte vad vi ska göra i helgen, men något kommer vi väl på :)

Nä nu tror jag minsann att T & S kommer, så jag ska gå nu...

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-28 @ 17:59:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Till salu





Någon som vill köpa min Satio? Jag klarar verkligen inte av att ha en mobil med enbart touch skärm haha. Men det blir grymt bra bilder med kameran iaf :)
 PUBLICERAT »  2010-01-28 @ 13:30:26 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100126

Gokväll!

Sitter här och smaskar på färsk ananas. Finns det något godare? Jag tror inte det! Köpte en ananas förra veckan eller något, och gjorde smoothie av den. Men den vart inte alls nå god, så jag vart jätte besviken. Så nu köpte jag en ny ananas och äter den "naturell" :)

Fick en chock idag när jag skulle kolla mitt konto, för jag hade fått 4000 kr mer än vad jag skulle ha. Lite skumt. Nåja, det är löst nu iaf.

Idag blev jag väckt av att Theodor kom in i sovrummet och sa att jag måste vakna. Han och Johanna har varit här nästan hela dagen.

När dom gick iväg till Linda så gick jag och Janne iväg för att handla. Vi tog med oss Ronja i snöstormen, och det borde vi inte gjort för hon höll på att frysa ihjäl typ.

Sen har vi gjort köttbullar, och dom vart riktigt goda! Hemmagjorda köttbullar är så sjukt mycket godare än köpes!!

Efter maten ville Janne vila, så vi gick och la oss. Och efter lite mys somnade vi, men hann bara sova ca 5 minuter innan vi blev väckta av att Jannes mobil ringde. Det var hans kusins man som ville köpa min gamla dator. Vart ju en del förvånad med tanke på att jag inte satt ut någon annons eller något, så jag antar väl att det är Johanna som sagt att jag tänkt sälja den :)

Vi kunde inte somna om efter det, så vi mös lite till och sedan klev vi upp. Jag har suttit och sett Familjen Annorlunda som jag missade igår, och strax ska jag se dagens avsnitt av One Tree Hill.

Jag missade Paradise Hotel igår. Glömde helt bort det! Typiskt. Nåja, får se det på tv6-play sen.

Idag har vi förresten varit lediga, och det har varit skönt. Igår var vi på studiebesök på Lernia. Hoppas att Janne tar sig in på VVS-utbildningen där till hösten. Och imorgon ska vi på två andra studiebesök, och ett sista på torsdag. På fredag är det introduktion inför pluggandet som startar på måndag. Jag har börjat tjuvläsa lite i boken, och det verkar vara en intressant kurs.

Jag och Janne har kommit överens med våran handläggare om att vi ska turas om och plugga hemma varannan dag var så någon av oss kan vara hemma med Ronja. Jätte snällt av honom att gå med på det :)

Just ja..Igår bakade jag. När jag kollade i frysen så insåg jag att silvia kakan var slut, och det fanns bara 2 daimrutor kvar och några bitar philadelphiabullar. Så jag gjorde daim-biskvier, och sen hade jag så mycket smält choklad kvar så då gjorde jag några kokostoppar också. Med tanke på att Janne redan ätit 4 biskvier så måste dom ju vara goda ;) Haha. Nä men han sa faktiskt att dom vart jätte goda, så det var ju bra :) Och jag tyckte kokostopparna vart grymt goda :) Så nu har vi lite fika om någon vill komma hit och gotta sig :)

Näää, nu ska jag gå och pussa lite på min älskling och sedan se OTH!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-26 @ 20:59:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

HAHA!!!



Puss på dig med gumman! ;)

Är det inte du som är tragisk som sitter och skriver såna där omogna kommentarer kl 04.12 på natten? Har du inget liv eller? Normala människor sover den tiden. Men ja, jag förstår att du är avis för att jag ska till Langkawi och bo på lyxhotell ;)

HAHAHAHAHAHA!!!

 PUBLICERAT »  2010-01-24 @ 10:42:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Vårt hotell

Här ska vi bo när vi är i Malaysia:













Hotellet har Malaysia's största poolområde med t.ex. vågmaskin och vattenfall, och ligger endast 200 meter från stranden! :)

Läste även att det finns trådlöst internet, så jag tar nog med mig datorn. För då kan jag ju prata på skype med Janne, och slipper en telefonräkning på flera tusen kr ;P
 PUBLICERAT »  2010-01-23 @ 19:52:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

100123

Hej allesammans!

Igår åkte vi till Påläng med Stefan när han slutade. Där åt vi kött, hasselbackspotatis och sås. Och sedan äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Gott gott :) Jeppe och Sandra och Jonte var också där, och sedan kom även Linda och Laxen dit så vi var ett gäng.

Vi pratade, spelade poker och guitar hero, och flera ggr fick jag skratta så tårarna sprutade.

Ronja var en aning slut och somnade i vattenskålen efter allt bus haha





Tanja ville ta gruppfoto med sina söner haha



Vi sov även där inatt. Jag sov jätte dåligt för att det var så trångt och varmt. Vi fick skjuts hem vid 11 och då gick vi och duschade. Janne spelade lite och jag la mig i soffan med täcke och kudde och såg tv. Sedan kom Janne och la sig bredvid mig, och vi somnade. Efter typ en timme eller något så satte sig Janne upp och sa "nu måste vi kliva upp annars kommer vi inte kunna sova inatt". Sedan la han sig ner igen och somnade om haha.

Nu har vi precis varit på coop och handlat lite smågrejer. När jag har skrivit klart det här så ska vi börja med middagen som idag blir kycklingtacos med pitabröd. Ska bli grymt gott :) Kan ju även säga att chili con carnen vi gjorde vart riktigt god! :)

Nåja, det var nog allt för idag.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-23 @ 17:49:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100121

Goddag!

Idag har vi varit tvungna att vakna tidigt, även fast vi var lediga. Dom håller på att fixa ventilationen i huset, och idag har dom varit i våran lägenhet och monterat friskluftsventiler ovanför våra fönster i sovrummen och vardagsrummet. Och om ca 2 veckor ska dom byta ut ventilationen i badrummet, och så ska vi få en ny köksfläkt. Jag förstår dock inte varför dom ska byta ut fläkten, för den är ganska ny. Men men, det är väl bara tacka och ta emot.

Vi har varit och handlat idag också. Och eftersom vi inte har någon bil nu så blev det att handla på coop, även fast jag inte gillar den affären. Men eftersom vi skulle storhandla så ides vi ju inte gå till Ica.

Så nu har vi lite mat iaf, och är över 800 kr fattigare. När vi hade handlat så kom Jannes kusin hit med Ronjas syster, och sen kom även Jannes moster. När dom hade varit här ett tag så åkte Janne med dom till coop för att köpa hundmat. Kan ju bli tungt att bära nästan 20 kg hundmat hela vägen hem :P

Jag for sen iväg på ett litet möte som var ganska givande. Så nu har jag fått en bok så jag kan börja läsa "Medicinsk Grundkurs" den 1 februari. Och när jag har läst den kursen ska jag läsa "Barn och ungdomssjukvård". Och Janne ska läsa Samhälls och 2 andra kurser som jag inte kommer ihåg vad det var :P

När jag var klar på mötet så gick jag in på Colorama där jag såg en grymt snygg tapet. Den kostade dock 700 kr/rulle, och vi har ju redan fått nya tapeter i hela lägenheten :P Men någon gång ska vi väl förhoppningsvis flytta härifrån, och så vill jag verkligen ha den tapeten!

Vi har faktiskt haft funderingar på att flytta till Påläng. Jeppes gamla lägenhet är ledig, och vi funderade på att hyra den. Vi vill ha en lägenhet på markplan med uteplats, och i den lägenheten finns det även tvättmaskin och torktumlare, och vi hade fått välja nya tapeter till hela lägenheten. Så det hade varit perfekt åt oss, eftersom vi förmodligen ändå kommer spendera väldigt mycket tid i Påläng till sommaren. Men dock funkade inte comhem där, och vi är låsta till comhem ett år till. Och Janne vill inte betala 500 kr/månad för tv-kanaler han inte kan se. Så vi bestämde att vi bor kvar här.

Egentligen planerade vi ju att flytta till farfars hus. Det hade ju varit skönt när man har hundarna, och sen när man får barn. Men när jag frågade pappa om renovering så säger han att jag inte får flytta dit för Frida ska bo där. Happ.

Kan ju säga att rättegången gick bra, men vi höll på att komma försent. Vi skulle låna pappas V70, så vi var tvungna att åka till hans jobb och byta bil med honom. Och han var så seg så det drog ut på tiden. Nåja, helt otroligt att vi fick låna hans bil iaf.

Dock är vi utan bil nu, och jag ids inte ens diskutera med idioten. Han får behålla skitbilen och jag tänker då inte ha någon kontakt med honom så länge han beter sig som han gör.

Nååååja..På nå tag ska vi börja laga dagens middag som blir chili con carne. Har inte ätit det på flera år, och jag har aldrig lagat det själv heller. Så vi får väl se hur det går :)

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-21 @ 15:33:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag <3 Leggings

Finns det något skönare klädesplagg än leggings? Jag tror inte det! Jag tror jag har över 20 par nu haha

Dessa fick jag hem i fredags:



Svarta med skinn på sidorna. Jätte snygga! Från Nelly.com

Var ju även i Luleå i fredags, och då köpte jag 2 par helsvarta leggings från Gina Tricot, och så köpte jag ett par typ jeans leggings.

Var även och klippte mig. Dock fräschade jag bara till det, så det vart inte så stor skillnad. Klippte av några cm bara.

Imorgon ska vi till Haparanda. Dock blir det nog ingen shopping. Kanske en taklampa till sovrummet om vi hittar någon fin.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-18 @ 20:08:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100117

Gokväll!

Sitter här i min ensamhet och väntar på att "I en annan del av Köping" ska börja. Janne är på innebandy träning och Ronja är hos Frida, eftersom vi ska på någon jävla kurs som AF skickat oss på imorgon bitti. Så vi kommer måsta ha hundvakt varje dag nu tills hon blivit lite större och kan vara ensam hemma med Zelda. Hur vi ska lösa det är ju dock ett stort problem. Nåja..

När vi hade varit och lämnat Ronja på Uggle så for vi på coop och köpte hudlotion och jäst. Så snart ska jag väl sätta igång att baka bröd. Vi har helt slutat att köpa bröd. Att baka själv är ju mycket godare, nyttigare (inga konstiga tillsatser) och dessutom billigare. Och nu har det blivit standard att jag bakar på söndagar så Janne har nybakt bröd när han kommer hem från träningen och är hungrig :)

Igår åkte vi till Påläng med Jeppe när han slutade jobbet. Vi jyrade med hundarna, sen åt vi middag. Och sen spelade dom andra penga-poker, och Janne vann sig en slant. Jannes moster var även där med sin valp (Ronjas syster) så dom fick busa med varann, och dom var helt galna. Vi var hemma kring 21.30, och då var jag jäääkligt trött.

Vi har förresten börjat ge Ronja c-vitamin nu. Hon pinkar onormalt ofta, och det kan bero på UVI. Så då är veterinärens råd att ge c-vitamin. Så vi får väl hoppas att det hjälper.


På tisdag ska vi till Happis. Jag ska vittna på en rättegång. Jag skulle ju gjort det i oktober, men den rättegången blev inställd för målsägande dök inte upp. Lite konstigt att dom har rättegången så här sent, för det är om en grej som hände sommaren 2008. Nåja. Jag ska även lämna in min gamla dator på rep. Och innan vi åker till Happis ska jag till barnmorskan. Så vi har fullt upp på tisdag minsann.

Förresten så har jag ju glömt att berätta om när jag tappade min plånbok med 2000 kr i. Vi var på Häst & Hundliv och skulle köpa nytt halsband och koppel åt Ronja. Jag betalade, och satte tillbaka växeln i plånboken. Sen for vi till banken för jag skulle sätta in pengarna på mitt konto. Men när jag står där inne märker jag att plånboken inte ligger i min jackficka. Gick ut i bilen, men den var inte där. Jag fick panik och värsta hjärtklappningen. Tänkte att om jag har tappat den utanför affären och någon sett den så är den ju borta. Var nära att börja grina!! Nå vi åkte tillbaka till affären, och när jag ska kliva ur bilen så kommer tjejen som jobba i affären ut med plånboken i handen och ler åt mig. Vette fasen om jag glömde den på kassadisken eller om jag tappat den, men det var ju en jävla tur att jag fick tillbaka den iaf :)

Nä, nu ska jag sätta igång med brödbaket.

Bjuder på en film först. Janne, Ronja, Tuula och Minna.






Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-17 @ 19:21:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kan inte sova

Vilken svordom använder du mest? Det är väldigt olika.

Äger du en iPod? Nej, lyssnar så sällan på musik.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 7.50. Ska vara barnvakt åt Dexter imorgon bitti.

Hur många resväskor äger du? 1.

Använder du flip-flops? Nej, grymt fult!

Var köper du dina matvaror ifrån? Ica.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar hellre bilden.

Vilken var den senaste filmen du såg? Vi började se Whiteout ikväll, men stängde av den efter en stund. Senaste hela filmen vi såg var nog The Blind Side, och den sög.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän kan väl ha en barnfamilj?

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till mig och baby.

Har någon någonsin kallat dig lat? Pappa.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, men ibland skulle jag behöva.

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Lady Gaga.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej.

Vad åt du till middag senast?
Hemmagjorda köttbullar och makaroner.

Använder du huvtröjor? Nej. Bara om jag ska gå ut och det är jävligt kallt.

Kan du vissla? Ja.

Vem var den senaste som ringde dig? Johanna. Jag missade dock samtalet :P

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Jag åker inte karuseller. Jag spyr typ direkt!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Självklart!

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0923

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja. Björnes Magasin var min favvo.

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Räknas Gallerian? Typ 200 meter kanske.

Hur många syskon har du?
5

Är du blyg inför det motsatta könet?
Ibland.

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen.

Äger du några band t-shirts? Nej. Jag hade en t-shirt med en bild på Ola, men den slängde jag för någon månad sen.

När flög du senast? Maj -09 tror jag.

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4

Läser du för skojs skull? Ibland.

Pratar du några andra språk? Engelska om jag måste.

Diskar du din egen disk?
Jag och Janne turas om.

Har du gråtit offentligt? Ja.

Har du en stationär dator eller en laptop?
 3 st laptops.

Försöker du alltid lära dig nya saker? Njae.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Piercingar? Nej. Tatueringar? Ja. Men då kommer det bli mitt/mina barns namn.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Jag hade lika gärna kunnat bjuda.

Kan du kasta macka? Har inte testat på mååånga år.

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, och jag vill inte åka dit heller. Värsta pundar-stället ju.

Vad har du med dig in på bion? Godis och läsk.

Vem var din favoritlärare och varför? Bert-Gunnar, för han stärkte mitt självförtroende.

Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.

Vad har du för väder? Vet inte.

Har du en favoritblogg? Ja, kalasgott.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? "Skapa med blommor".

Gillar du att flyga? Hellre flyg än tåg och buss iaf.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Han bör ju vara omtänksam.

När sov du senast på golvet? Jag brukar inte sova på golvet.

Vilken är din favorit drink? Passoa Orange.

Vilken är din mammas hemstad? Kalix, tror jag haha.

Din pappas hemstad? Samma.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Helst 10 :P

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Haha, absolut inte.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej.

Vilken är din favoritfrukt? Ananas.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ibland, men oftast inte.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? JA! Jag stör mig på stavfel och avskyr folk som skriver som dom pratar.

Tror du på liv på andra planeter?
Nej.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Räknas Ronja som en person? :P

Tror du att Gud är man eller kvinna? Tror inte att Gud finns.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta.

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning.

Gillar du senap? Ibland, i ytterst små mängder.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Jag säger väl ingenting till mig själv. Det är alltid Janne kommer och kramar mig och säger saker som gör att det känns bättre.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Inte frivilligt.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Hmm?

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej.

Tycker du om att krama folk? Folk? Nej. Janne? Ja!

Skulle du säga att du är trendig?
Nej.

Äger du en digitalkamera? Nej. Räcker med kameran på mobilen.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Staffan tyckte jag var lik DeDe haha.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på vem det är.

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Vet att jag har grinat till vissa böcker, men minns inte vilka.

Vad är du allergisk mot?
Pundare och fjortisar.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
 PUBLICERAT »  2010-01-16 @ 02:03:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Nu har jag bestämt mig

Jag åker till Malaysia. Den 14 april, på min och Jannes 11 månadersdag.



Förmodligen kommer jag gråta slut på alla mina tårar för att jag kommer sakna Janne så mycket! Men jag hoppas jag kommer kunna njuta iaf. Blir nog värst på kvällarna när man ska sova. Från den dagen jag och Janne träffades så har vi inte varit utan varann i mer än 4-5 dagar i sträck. Och vi har inte sovit utan varann en enda natt sen vi flyttade ihop för 4 månader sedan. Hur ska detta gå :S

 PUBLICERAT »  2010-01-14 @ 19:32:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Efterlysning

Ingen som vill vara hundvakt åt lilla Ronja 2 veckor i slutet av april? Eller ja, då är hon ju ingen bebis längre, men fortfarande liten skulle jag tro :P

 PUBLICERAT »  2010-01-14 @ 15:13:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100113

Hej!

Jag lider av grym beslutsångest!! Min bror ska gifta sig i Malaysia i april, och flera från min familj ska dit. Jag har hela tiden tänkt att jag inte har råd, men idag sa pappa att han betalar. Great tänkte jag, men sen kom ångesten smygandes. Jag vill inte åka iväg 2 veckor utan Janne. Men eftersom vi inte har någon hundvakt så kan ju inte Janne följa med. Jag har suttit här för mig själv och grinat för att jag inte vet hur jag ska göra..Suck!




Idag har vi iaf haft hundvakt åt Ronja medans jag och Janne var till optikern. När han var klar där gick vi till Buketten där jag hitta massa fint. Sedan gick vi till Team Sportia och kolla på innebandy skor åt Janne.

Sedan for jag med farmor på VC, och efter det åkte vi tillbaka till Team Sportia och köpte skorna åt Janne. Sedan kom svärföräldrarna hit och drack kaffe, och Janne åkte sedan med dom till Påläng eftersom han har träning ikväll. Så jag är ensam hemma med odjuren till ca 21.00. Håller på att tvätta för fullt.

På fredag ska vi till Luleå. Eller jag iaf. Måste ju fixa hundvakt åt Ronja om Janne ska med. Men jag ska iaf dit och klippa mig och handla för mitt presentkort på Gina. Om inte Janne ska med så åker jag buss.

Janne var även och skulle hämta ut sitt pris han vann i Julklappspromenaden. Det stod att det var ett pris värt 100 kr på Burlins Bil, så vi tänkte att vi får väl nå onödigt som spolarvätska eller nått. Men när han kom dit idag så sa killen att man får ju bara nå skit för 100 kr där, så han skulle fixa så vi skulle få tanka för 100 kr istället. Så det var ju bra :)

Kan ju visa lite av mina nya kläder..

Cardigan med paljetter från Bubbleroom



2 st oversize toppar från Bubbleroom



Super skön topp från Halens


BH som var mycket snyggare irl än på bild! Även den från Halens.

Köpte mig ett par sjukt sköna mjukisar också, men dom är väl inte så mycket att se :P

Överraskade även Janne med att köpa honom ett par jeans och ett par mjukisar. Han var farligt het i jeansen. Han har typ världens sexigaste rumpa ;) Haha. Tror jag sagt 5-6 ggr att han är jäkligt snygg i jeansen ;P

Nåja, nu ska jag gå och sträcka ut ryggen i sängen en stund.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-13 @ 18:48:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Vill ha


1299 kr


999 kr


Dock var båda två slut i min storlek. Så typiskt! Dom silvriga var grymt snygga ju!
 PUBLICERAT »  2010-01-09 @ 19:20:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Ronja Rövardotter

För någon dag sen var det en kvinna som sa till Janne att han hade en riktigt söt chihuahua, och att han borde köpa kläder till den för den såg ut att frysa haha. När han sa att hon inte är någon chihuahua sa kvinnan "jooo, nog är det väl en chihuahua" :P

På den här suddiga bilden ser hon ut lite som en chihuahua, men inte annars :P






Hon är inte lätt att fota. Antingen springer hon iväg eller så vänder hon bort ansiktet.







 PUBLICERAT »  2010-01-08 @ 19:37:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Stal en lista av sis

Vad heter han? Tommy Janne Vinsa

Vad har han för favoritfärg? Blå

Vad har han för ögonfärg? Han säger blåa, jag säger gröna haha. Och ungefär halva ena ögat är brunt.

Klädstil? Det är olika. Jeans och någon fin tröja eller mjukisar och huvtröja.

Har han färgat håret någon gång?
Jag tror han blekt håret när han var yngre.

Har han klippt sig någon gång? Klart. Senast var när jag råkade klanta mig så vi var tvungna att raka bort allt haha.

Har han piercat sig?
Nej han tycker piercingar är fult, iaf på tjejer.

Dricker han?
Ytterst sällan nu för tiden. Och om han dricker så är det bara en öl eller två.

Röker han? Nej, han tycker att folk som röker är äckliga.

Vad heter gatan han bor på?
Centrumvägen.

Vad har han för mobil?
 Sony Ericsson K850i.
 
Vad vill han bli när han blir stor? Fotbollsproffs ;P

Vad har han för färg i sitt rum?
 Jag räknar datarummet som hans rum, där är det ljusa tapeter.

Har han någon/några systrar?
1 "hel" och 1 "halv"

Har han någon/några bröder?
1 "hel" och 1 "halv"

Vad är hans favoritmat? Italiensk gryta

Vilken mat hatar han? Lasagne

Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon?
 Köpa en bil, ett hus och skämma bort mig ;)
 
Vad heter hans pappa och mamma? Tommy och Tanja
 
Har han bråkat med någon någon gång? Jodå. Han är ju från Ökx, dom är ju riktiga bråkstakar ;) Haha

Vad brukar han göra på helgerna?
Samma som alla andra dagar i veckan :P

Vad har han för musiksmak? Väldigt blandat

Hur blev ni tillsammans? Det började med att han skrev till mig på Lunarstorm (HAHA!), sedan började vi prata på msn, och sedan i telefon..Och på den vägen är det..

Hur gamla var ni då?
 Jag 23 och han 24

Vilken klass gick ni i? Gått ut skolan

Hur upptäckte du honom? Visste sen tidigare att han var Jeppes bror

Vad påminner dig om honom?
Sagan om ringen haha. Och fotboll, för han är en riktig fotbollsnörd som kan namnet på typ alla fotbollsspelare i hela världen :P
 
Vad var det första han sa till dig? Det var väl "Hej" antar jag :P

Vad var det första du sa till honom?
Det var väl samma där

Vad brukar ni oftast skicka sms om?
Eftersom vi är med varann typ 24/7 så skickar vi sällan sms till varann nu för tiden. Det är väl typ om vi är arga på varann och inte vill prata haha

Är han beroende av någon/något?
Jag tror han är beroende av mig ;)

Vad kallar du honom? Älskling, Baby eller Jan-E

Vad kallar han dig? Älskling, Gumman, Snygging, Baby eller Elina

Varför kallar du honom det? Han är min älskling

Varför kallar han dig det?
Det får ni fråga honom

Idrottar han? Fotboll på sommaren och innebandy på vintern
 
Vad har ni gemensamt? Det är väl en del

Har han bdb? Nej, enda sidan han är medlem på är nog FB

Hårfärg?
Brun

Vad har han för sysselsättning?
Just nu tar Ronja och xbox:et upp det mesta av hans tid

När fyller han år? 2 december

Om du skulle ge honom en present då han fyller år, vilken blomma skulle de vara?
Rosor

Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle det vara?
Världens bästa kille

Vilket år är han född?
1984

Gillar du honom?
Jag älskar honom

 PUBLICERAT »  2010-01-08 @ 14:53:30 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100108

Idag fick jag ett glädjande besked av Brandos.se. Mina Steve Madden skor som jag köpte i våras gick ju sönder. Klacken lossnade flera cm på ena skon, vette tusan hur det gick till. Hur som helst så hittade jag kvittot, helt otroligt att jag sparat det. Så jag skrev till dom och frågade om det gick att reklamera dom trots att det är 8 månader sedan jag köpte dom. Fick till svar att jag kunde lämna in dom till en skomakare och skicka in kvittot till dom, eller skicka skorna till dom så skulle dom göra en bedömning. Och eftersom det inte finns någon skomakare här så skickade jag in skorna till Brandos, och dom stod för frakten. Tänkte att dom skulle laga dom och skicka tillbaka dom till mig. Men idag fick jag ett mail att dom godkänt reklamationen, men att skorna var slut i min storlek. Så jag fick välja mellan ett par andra skor i samma prisklass, eller så kunde jag få pengarna tillbaka. Jag valde pengarna, och redan efter en halvtimme hade dom satt in 1108 kr på mitt konto, så jag fick även tillbaka frakten jag betalade när jag köpte skorna. Great :) Kanon bra service verkligen!



Jag gillade verkligen mina Steve Madden. Har dock bara använt dom en gång, och det var på Kalix Dagen. Är ju väldigt hög klack på dom, så dom var lite svåra att gå i. Men såååå snygga! :)

Och idag har även min nya mobil kommit, wihoo! :)



Så jag ska fara och hämta ut den sen när pappa slutar. Skulle fara och göra det för ett tag sen, men batteriet i bilen var dött. Igen. Typiskt. Men så blir det på vintern när man bara kör korta svängar, då hinner inte batteriet ladda. Har även 3 paket till att hämta ut, och så ska jag skicka iväg ett spel vi sålt på Tradera. Och så måste jag handla också.

Och annars då? Bebisen frodas och mår bra. Hon har fått bra natt-rutiner. Igårnatt vaknade hon vid halv 4, och sov sedan till 9 ungefär. Och inatt var jag ut med henne kl 6, och sen sov hon till ca 9 tror jag.

Eftersom jag är galet morgontrött så går jag ut med henne på natten, och så kliver Janne upp med henne på morgonen så jag får sovmorgon :P

Idag har jag dock bara sovit till 10 ungefär. Men det beror nog på att vi gick och la oss ganska tidigt igår.

Jeppe är här nu igen, och ska sova här i helgen för han ska jobba. Vette tusan vad vi ska göra ikväll. Älsklingen ville iaf att vi skulle äta ytterfilé, strips och sås till middag så det blir nog gott. Dock tror jag att jag fixar klyftpotatis till mig själv, för jag tycker inte att strips är speciellt delikat. Skulle tro att det blir vitlöksbröd till också ;)

Just ja, har ju glömt att skriva om gubben som sköt raketer för någon dag sedan. Idioten stod på balkongen och sköt raketer här på baksidan, och han hade ju andra balkonger ovanför sig. Lät svin högt, och Zelda vart livrädd. Så jag gick ut på våran balkong och skrek åt honom att han var helt jävla dum i huvudet och en jävla idiot och om han sköt en till raketjävel från balkongen så skulle jag ringa polisen. Gubben var svin full och sa "jamen gör det då" och så gick han in. Men han vågade minsann inte skjuta nå mer raketer. Fy fan vad arg jag var alltså :P Det är ju faktiskt förbjudet att skjuta raketer i tätbebyggt område!

Nåja, nu ska jag gå och kela med Ronja..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-08 @ 13:59:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100105

Gokväll!

Har precis sett dom 2 senaste Paradise Hotel avsnitten som jag missat. HERREGUD, säger jag bara :P Haha

Ronja har legat och sussat vid mina fötter under tiden, men nu vaknade hon av att Zelda började skälla. Nåja, hon verkar somna om iaf :)

Janne sitter och spelar xbox och Jeppe ser film, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Har beställt massor med kläder som jag skulle kunna visa er, men jag orkar inte leta upp bilder på allt haha.

Tror jag ska gå och ta en dusch, och sedan mysa ner mig bredvid älsklingen.

Förresten blev det ingen flytt till Umeå, men det kanske ni har förstått. Fick inte tag i någon lägenhet. Finns ju studentlägenheter, men vi kan ju inte bo 2 vuxna och 2 hundar på typ 20 kvadrat. Men jag hoppas iaf att dom kommer starta en distansutb. med samlingspunkt i Luleå till hösten. Det vore perfekt med distans så pass nära, för då kan jag ändå fortsätta plugga när vi får en liten krabat :)

Förövrigt så har jag ont i halsen..Eller nja, det gör som inte ont..Men det kliar!! Och så är jag lite snorig till och från. Hoppas det inte bryter ut till någon dunder förkylning, för jag orkar inte bli sjuk.

Nåja, nu ska jag gå.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-05 @ 22:47:40 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ronja Rövardotter

07.15 igår morse satte vi oss i S70:n och började den över 30 mil långa resan för att hämta Ronja. Hade sovit max 3 timmar och var heeeelt slut.

När vi fick se valparna blev jag väldigt förvånad. Vi hade förväntat oss små hårbollar med lång päls. Men dom hade ganska kort päls. Men sååååååå söta! Vi hade 3 tikar att välja mellan, och vi kom direkt överens om vilken vi skulle ha. Och så skulle vi även välja en åt Jannes moster.

Valparnas mamma var galet fin! Var nog den finaste (vuxna) hunden jag någonsin sett!

Resan hem gick bra. Valparna sov nästan hela vägen, och gav inte ett ljud ifrån sig. Vi var hemma kring 21-tiden, och då var vi väldigt trötta.

Ronja har saknat sin mamma och pipit halva natten och velat dia. Janne har varit med henne mesta tiden av natten, men jag har varit ut med henne en sväng vid typ 4-tiden.

Kl 9 avlöste jag Janne, så då sov han till klockan var kring 13.

Jag passade på att fara till pappa och visa upp henne. Han kelade med henne, och Diva var rädd för henne.

Och så sa pappa lite fundersamt "är det här verkligen en papillon?". Han påstod att Frida sagt det, men Frida fattade ingenting och sa att hon minsann inte sagt det. Så jag vette fan vars han fick det ifrån :P Skulle iaf aldrig någonsin skaffa en papillon, dom är så sjukt fula. Jannes kusin i Luleå har chihuahua hane och en papillon hona som fick valpar i somras, så han frågade om jag inte skulle ta en valp. Skulle aldrig ens tänka tanken :P

Zelda och Ronja busar iaf massor med varann. Och Ronja är riktigt kaxig, men Zelda blir lite väl "hårdhänt" ibland. Hon fattar väl inte riktigt att hon måste vara försiktig med bebisen :P

Ronja gillar inte att vara ute. Hon tycker det är alldeles för kallt! Men när man varit ute med henne så har folk som gått förbi sagt att hon är sååå söt. Och jag hade henne innanför jackan när jag var på Snurran för att köpa halstabletter, och kassörskan vart typ kär i Ronja :P

Har även varit med henne en sväng till mamma, och sen har mamma varit hit. Och mamma kallar henne för Siri hela tiden, så stackaren blir väl förvirrad :P

Imorgon ska vi nog fara till Påläng så Ronja får leka med sin syster som bor hos Jannes moster. Hon har döpt den till Minna, för att hon ska minnas vad den heter haha.

Kan tyvärr inte lägga in någon bild på henne ännu. Jag har ju sålt min mobil, så just nu har jag en telefon utan kamera. Och när jag sålde den så skickade jag ju även med den enda usb-kabeln vi hade, så jag kan inte lägga in bilderna från Jannes telefon heller. Men min nya mobil borde komma imorgon eller på torsdag.

Nåja, nu ska jag gå och se vad Janne och Jeppe gör. Bebisen vilar efter bus med halvsyrran Zelda :)

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-01-05 @ 20:42:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100103

Gokväll!

Kan väl börja med att berätta om våran nyårsafton. Vi började med förrätt hos J & N. Där bjöds det på löjromstoast. Det var gott :) Tack!

Sedan åkte vi hem och fixade fläskytterfilé, potatisgratäng, svampsås och vitlöksbröd. Och det var sjukt gott! Köttet var riktigt mört!

Sedan la vi oss i soffan och mös. Och efter ett tag bestämde vi oss för att åka till Påläng. Där fick vi cheesecake till efterrätt, och så surrade vi och umgicks med folket där. Vi fick även veta att Janne ska vi farbror, för Jeppe och Sandra ska ha barn. Man blev ju en aning förvånad :P

Annars har vi väl inte gjort så värst mycket. Vi har sålt den gamla tv-bänken. Skönt att bli av med den.

Nu är Janne på innebandyträning, och jag är hemma med Jeppe. Han ska vara här i veckan, för han tar sig inte till jobbat annars när hans päron har semester.

Jag har bakat Silviakaka, såååå gott! Och nu håller jag på att baka Bergis. Vi har slut bröd, och det finns ju inget färskt på affärera på söndagar, så jag bestämde mig för att baka bröd istället. Och då fick det bli Bergis, för det vet jag att Janne tycker om :P Dock tycker nog inte hans mage om det, för det innehåller både mjölk och mjöl. Och hans mage tål varken laktos eller gluten, men han äter det iaf.

Jag och Jeppe har även spelat poker på Unibet, och jag vann en liten slant på en turnering.

Nåja, nu ska jag gå och baka ut bröden.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-01-03 @ 20:22:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0