I helgen lämnar jag Norrbotten

Ska på festival och se dessa 4 artister..Gissa vart jag ska?!








 


 


 





 PUBLICERAT »  2009-07-29 @ 17:58:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Cash någon?

Någon vänlig själ som vill ge mig 170,000 så jag kan köpa den här pärlan?




Så jäääkla SNYGG!
 PUBLICERAT »  2009-07-29 @ 16:00:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tävling




Ja då var det dags för en ny tävling. Den här gången blir det i sammarbete med Nelly

*Gå in på www.nelly.com och välj ut en valfri vara som du skulle vilja vinna. Det kan vara vad som helst som finns på hemsidan.

*Skriv en kommentar där du berättar vad du skulle vilja vinna, samt ev. storlek.

*Skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen, och skicka med länken till inlägget i kommentaren.

*För att gynna mina trogna läsare så ska du även vara prenumerant på min blogg via bloglovin för att få vara med och tävla.


Tävlingen avslutas söndag 23/8 kl 23.00.

Lycka till!

 PUBLICERAT »  2009-07-29 @ 08:57:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(47)

Vinnaren

Herregud, jag har ju glömt dra en vinnare av superpresentkortet. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Vinnaren blev iaf Kevin Hägg Kronholm.

Grattis till dig!

Och tack till presentkortstorget

Och till er som inte vann..deppa inte! För ikväll kommer det upp en ny tävling i samarbete med Nelly
 PUBLICERAT »  2009-07-27 @ 15:49:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Sista semesterdagen

Imorgon börjar jag jobba igen. Fan vad hemskt det känns!

Nåja, har iaf haft 2 underbara veckor med baby. Och fint väder har det ju varit varje dag! Förutom idag då..Men det behövdes ju verkligen lite regn nu..

Orkar inte skriva nå ikväll, så jag bjuder på några bilder och filmer från idag.

Läste i Cosmopolitan att man skulle fixa frisyren med hjälp av tvål, så Janne gick in i badrummet och smetade in massa tvål i håret och gjorde massa fula frisyrer som han sa att han skulle ha på fotbollsträningen. Dock hann jag inte filma dom, men det slutade iaf med att han hade sin vanliga frilla.






Jonte (Jannes lillebror) har en GIGANTISK dildo som Zelda är helt galen i haha
























Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-26 @ 21:21:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090722

Eftersom "alla andra" har bloggat om jordskalvet så måste väl jag också göra det ;P

Vi skulle ju egentligen åkt till Luleå idag, men när alarmet börja tjuta kl 10 så var vi helt döda. Så vi låg kvar och försökte somna om. Efter ett tag börjar hela huset skaka som fan, och det börja rasa ner grejer på golvet och Jannes mamma skrek hysteriskt. Zelda vart rädd och sprang och gömde sig. Jag måste erkänna att det var rätt läskigt :P

Tydligen så hade skalvet sitt "centrum" i Påläng, så det var väl inte så konstigt att det skakade så mycket som det gjorde.

Efter det piggnade vi till, men låg kvar och mös så det vart ingen Luleå resa.

Efter frukosten åkte jag hem och duschade och fixade en tvätt. Sen åkte jag och Janne till deras stuga och solade en stund. Även svärföräldrarna kom dit. Sen åkte vi med dom till Johanna och Niklas, eftersom dom skulle på Valhall ikväll och behövde någon som körde hem bilen.

Vi stannade hos J & N en stund medans vi väntade på Jonte. Satt ute i solen, och sen när dom andra gick in så gick jag och Theodor och plockade smultron.

När vi kom tillbaka till byn så åt vi middag och spelade geni. Fick som skratta en del åt Jonte ;P

Nu har Janne farit på fotbollsträning. Och när han kommer därifrån så ska vi åka till Luleå och sova där till imorgon. Då slipper man kliva upp så tidigt :P Dock påstår baby att vi ska åka till stan 09.30, och gå och äta frukost på nått café innan affärerna öppnar. Den tiden sover jag nog gott skulle jag tro :P










Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-22 @ 19:52:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090721

Tjoo!

Är hemma en sväng nu. Har slängt lite kläder i tvättmaskinen, och packat nya kläder. Ska strax åka tillbaka till Påläng.

Igår hade vi lite småtråkigt, så jag gav förslag att vi kunde fara och hälsa på hos Johanna och Niklas. Så vi for dit en sväng. Sen for vi och hämtade Diva så hon och Zelda fick busa lite. Men Diva var mest passiv, tills Zelda var helt slut av allt springade. Då kom Diva igång minsann.

Efter ett tag for vi och körde tillbaka henne till Näsbyn, och jag hämtade lite kläder. Sen for vi och köpte glass åt Jonte, och sen tillbaka till byn.

Sen käkade vi varmkorv med familjen Wikström/Vinsa, och efter det såg vi typ världens sämsta film. Jag hade fått för mig att det var en skräckis, så vi låg och vänta på att det skulle hända nå hemskt. Men det var typ drama eller nå haha.

Janne hade mygg-jakt inatt, och jag vart jävligt less och bad han gå och lägga sig. Vi var rätt trötta idag. Klev inte upp förrän vid 12-tiden.

Vid 14.30 for vi och fiskade. Blåste som fasen, och var rätt kallt. Vi fick en del fisk, men inga som var något att hänga i julgranen direkt.

Imorgon ska vi åka till Luleå några timmar. Janne ska på AF, och sen ska vi väl kika lite på stan. Skulle behöva gå på Make Up Store.

Nu när jag kom hem såg jag att jag hade fått ett brev från Haparanda Tingsrätt. Vafan, tänkte jag. Öppnade och såg att det var en kallelse som vittne till en rättegång ang. misshandel. Men det stod inte när och var det hade hänt, och jag fattade ju ingenting.

Men efter lite forskning kom det fram att det var det som hände på Pajala marknaden förra året. Lite sega dom är. Den där killen var en riktig jävla idiot, så jag hoppas verkligen han åker dit. Men jobbigt att jag måste åka till Happis. Kunde dom inte haft rättegången i Kalix istället :P

Nåja, nu ska jag bege mig mot byn.


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-07-21 @ 20:24:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090719

Fy fan vad varmt! Jag tror jag avlider.

Var ett par dagar sedan jag skrev. Så jag ger väl er en snabb update om vad jag gjort..

I torsdags var jag och baby och fiskade i Påläng trots att det regnade lite. Tur att man inte är gjord av socker. Vi fick en del fisk, men inget att skryta med.

I fredags vaknade jag på HELT fel sida. Var en riktigt bitch mot Janne hela dagen. Tur att min älskling har tålamod ;) Gjorde väl inte så mycket vettigt. Var på fest en sväng. Baby var på marknaden i Överkalix, och kom till mig vid 01.30. Jag skrev till honom att han skulle vara lite tyst, eftersom mina sambosar sover. Men in kommer han full som ett ägg, och lägger sig på sängen och börjar spela musik på mobilen och sjunger jävligt falskt ;P Haha

Kl. 03.30 slocknade han, och jag somnade nog vid 4. Och klockan 8 blir jag väckt av att Janne ligger och vrider sig i sängen och säger att han är bakis. Jag frågade om han ville ha något.."iskall cola" svarade han. Tyvärr hade jag ingen cola att ge honom, men sa att jag kunde gå och köpa om jag fick sova en stund till.

Vi somnade om och sen väckte han mig igen kl 10. Så det var väl bara att börja vakna till liv då. Vi gick på snurran och han köpte 4 (!!) liter cola, och åkte sen till Påläng. Satt där och jyra ett tag. Sen for vi och fiskade igen. Blåste en hel del. Fick typ 1000 mörtar, och baby fick några abborrar som han sparade.

Sen åkte jag hem och duscha. Baby ville äta tacos, så jag for och handlade och åkte sedan tillbaka till byn. Jonte joinade oss vid matbordet. Stackaren tyckte tacosen var så stark så han började svettas haha

Sen skulle vi vila, men det gick inge vidare. Låg och slökolla på tv. Vi båda var ganska så trötta, men kunde inte gå och lägga oss, för vi skulle hämta Jannes mor och styvfar i Överkalix.

Vid halv 1 ringde hans mami och bad oss komma, så då styrde vi volvon mot Ökx. Vi blev där en stund, träffade några av hans släktingar osv. Kl. 02.30 var vi tillbaka i Påläng.

Idag har vi återigen varit och fiskat. Idag for vi dock till ett nytt ställe. Såg värsta feta abborren och blev som ett barn på julafton. Men vi fick inte direkt någon bra start. Eller baby fick en dålig start iaf. Hans lina trasslade ihop sig, och han vart irriterad som fasen. Så vi åkte in till Kalix och köpte ett nytt spö.

Fick hur mycket fisk som helst. Dock var alla minimala. Stod ju och hoppades på den där feta abborren. Efter en stund flyttade jag mig en bit, och såg då stor-firren komma simmandes mot mitt spö. Ropade till baby att den var där. Han frågade om den var sugen på min krok. Men jag hann inte svara innan den högg fast. Åh vad lycklig jag var ;) Haha

Baby var däremot inte glad. Han är en sjukt dålig förlorare, och erkände att han var avis ;P

Vad sker ikväll då? Ingen aning. Janne kom precis hem från sin fotbollsträning, så jag kanske åker dit. Om han vill ha mitt sällskap dvs :)

Sista semesterveckan börjar imorgon. Hade tänkt åka till Kiruna, men Linnea jobbar tyvärr. Så jag får väl se vad som sker. Usch vad skönt det är att vara ledig! :)









Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-19 @ 21:29:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fuck this shit!

 PUBLICERAT »  2009-07-17 @ 16:56:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag saknar min baby

 PUBLICERAT »  2009-07-16 @ 19:26:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag borde sova!

Vad f-n gör jag vaken kl 04.25? Jag lovade ju mig själv att jag inte skulle vända dygnet. Men det är väl så att ha semester ;P

Saknar min baby. Han ligger förhoppningsvis och sover gott i sitt pojkrum i Påläng. Jag tyckte vi skulle vara utan varann ett tag. Man ska inte umgås 24/7, då lessnar man lätt. Men just nu ångrar jag mig. Hade mer än gärna haft honom här. Det känns så tomt utan dig vid min sida ♥
 PUBLICERAT »  2009-07-16 @ 04:27:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090714

Tjosan!

Har varit i Luleå sen i fredags (förutom när jag var i Kalix några timmar i lördags). Nu är jag i Kalix en sväng igen. Har fixat rena kläder och hjälp farmor att handla och så har vi varit till huset så hon fått hämta lite grejer.

Ska snart åka tillbaka till Luleå. Fast jag väntar en stund till. Baby är och spelar fotboll, och det känns inte så givande att sitta ensam i lägenheten. Iof är ju Zelda hemma, men hon är väl inte så mycket till sällskap :P

Vi har väl inte gjort så mycket vettigt under min storstadsvistelse. Igår promenerade vi till Suomi Soffa och kikade på soffor och sängar, och sen en sväng till Dollarstore. Det var varmt som fasen, och baby gick och lyssnade på dansband på mobilen och dansade runt på vägen så jag höll på att skämmas ihjäl ;P Sen när vi kom tillbaka till lägenheten så käkade vi tacos.

Annars så har vi mest myst, spelat kort, sett nån film och gått prommisar med Zelda.

Nåja, nu ska jag börja göra mig iordning och sen åka mot Porsön.


Förresten, har jag sagt att jag har världens snyggaste pojkvän? ;)











Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-14 @ 21:57:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090711

Åkte till Luleå igår. Fixade lite blommor och sånt så det nu mer liknar ett riktigt hem, och inte en ungkarlslya ;P

Åkte till Kalix för några timmar sedan. Har varit på kalas hos Lisa. Var kul att träffa henne, och kul att se hur dom har renoverat i huset :)

Fick ett sms av baby för en stund sedan "Jag har hängt upp nya gardiner i vårat hem :)" Blir spännande att se om det blev fint :)

Sitter och väntar på att klockan ska bli 17 så jag kan åka med bussen till Luleå. Jag avskyr att åka buss, men pappa ska ha bilen så jag måste tyvärr.

Igår fick jag förresten besked om att jag är antagen till socionomprogrammet på Örebro's universitet. Dock tackade jag nej, och står som reserv i Umeå och Östersund. Så vi får väl se sen när antagningsbesked nr 2 kommer i augusti.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-07-11 @ 16:32:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090710

Sista arbetsdagen innan semestern. Skönt!

Blev att åka till Luleå igår. Blev lite mys innan Jannes mami och två bröder kom dit. Jeppe stannade sen kvar där och har väl tänkt bosätta sig där ett par dagar.

Tror klockan var runt 21 när jag åkte hemåt. Var så galet trött. När jag kom hem så provade jag alla nya kläder. En del grejer var 100 ggr finare på bilderna än irl. Och en del grejer tänkte jag "herregud, har jag verkligen beställt den här?!" Haha

Men jag är riktigt nöjd med ungefär hälften iaf, resten åker tillbaka..

Ojoj, grabbarna sitter här och berättar om sina sex-erfarenheter. Den ena är värre än den andra. Och jag är chockad över hur öppna och frispråkiga dom är haha. Ofta jag skulle sitta och prata om sånt där med folk jag knappt känner :P

Får se om det blir att åka till Luleå idag eller om jag gör det imorgon istället. Ska ju till Lisa imorgon, så det känns lite onödigt att åka fram och tillbaka flera ggr. Men samtidigt så vill jag ju umgås med baby. Nåja, får se hur det blir.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-10 @ 09:12:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090709

Torsdag idag då. Den här veckan har gått i snigelfart. Men så är det väl alltid då man går och väntar och ser fram emot något. Men veckan är ju snart slut, och då ska jag njuta av semestern.

Idag kommer mitt paket med kläder för nästan 6000 kr. Det roliga är att jag inte kommer ihåg ett enda plagg av det jag beställde. Så det blir ju lite som en överraskning ;)

Hade behövt åka till stan idag och köpa en present till Lisa som fyller år på lördag. Det var nog tur att hon skrev igår och bjöd dit mig på tårta, för annars hade jag förmodligen glömt bort att hon fyller år :S Jag är sämst på att komma ihåg födelsedagar. Så jag kan ju även passa på att säga grattis i efterskott till Linus och Kristoffer som fyllt år nyss. Ursäkta att jag glömde bort att gratta er. Ska skriva en påminnelse till nästa år ;P

Jag saknar min baby, men han har annat sällskap idag så då kan jag ju inte fara dit. Tyyyyypiskt. Jag som ville mysa!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-09 @ 13:20:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Du låter som en trög blondin ;P

"Fotboll..ja..det spelar jag" Så fult det låter haha.

Fatta hur mycket dom har stylat honom. Och hur mycket smink han använder nu för tiden ;P

 PUBLICERAT »  2009-07-08 @ 16:32:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090708

Igår somnade jag med ett leende på läpparna och någon liten glädjetår i ögonen. Jag är världens lyckligaste, och jag har världens finaste älskling!

Sitter här och ler för mig själv. Ojoj, det är obeskrivligt :)

Tänk vad ett litet sms kan göra :)

Igår skrev jag ju i bloggen och undrade om det finns hjälp mot shoppingberoende. 10-15 minuter efter jag hade skrivit det så beställde jag ett par Ed Hardy skor för 1000 kr.



Tänk om jag skulle bli arbetslös nu. Hur skulle jag då kunna vänja av mig vid detta "lyx"-liv jag lever nu? Dvs jag kan köpa vad jag vill, när jag vill. Typ.

Nä nog ska man vara glad för att man har ett jobb. Det känns som att jag har haft ganska tur när det gäller sånt. Har varit arbetslös max 3 månader i sträck sen jag slutade gymnasiet. En del går ju arbetslösa i flera år. Och det här jobbet fick jag ju utan att ens söka. Dom ringde och ville ha hit mig.


Och det är så galet skönt att slippa jobba kvällar och helger. Och jag har ju dessutom högre lön nu är när jag t.ex. jobbade på Silja, och då jobbade jag till 20.00 på kvällarna och dessutom nästan varje helg. Helt sjukt.

Nåja, nu ska jag återgå till att göra INGENTING :P Har haft 3 samtal på hela veckan. Stressigt är det ;P








Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-08 @ 09:55:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Måste ha!




Kostar endast 4000 kr
 PUBLICERAT »  2009-07-07 @ 15:07:13 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

090707

Kan man söka hjälp mot shoppingberoende?

Idag har jag beställt ännu mer kläder, för nästan 3000 kr. Jag kan typ inte gå in på en sida utan att beställa nått :O

Har även varit och klippt mig idag. Drog en vild chansning och gick till Emelie på Hår & Naglar. Jag har inte velat gå dit förut, för jag har haft ganska mycket fördomar mot henne som person.

Men jag kan säga att jag har aldrig varit så nöjd efter ett frisörbesök som jag är idag. Varje gång jag går till en frisör så säger jag hur jag vill att min lugg ska se ut, men ingen lyckas fixa det. Men nu är den exakt som jag vill ha den!

Nu är ju bara frågan om jag kommer lyckas få den så här fin när jag ska fixa håret själv..? ;P

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-07 @ 14:34:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Elina tipsar..

Här har ni länkar till några av mina favorit butiker på internet.


gojane


Jag ÄLSKAR deras klänningar, skulle kunna köpa alla (nästan iaf).

Ganska lång leveranstid, ca 2-4 veckor. Frakten räknas ut efter vikten på paketet.


efashion

Ganska mycket "vågade" kläder.

Fraktfritt. 2-4 dagars leveranstid, dock kan det bli någon dag längre under sommaren.

stylebystars 

Här finns mycket fint, och alla kändisbloggare springer runt i deras kläder.

Snabb leverans, 1-3 dagar. Frakt 62,50 kr + fakturaavgift på 25 kr eller 50 kr för postförskott.

forever21

Ganska dyrt att beställa, kan ligga på över 400 kr. Men, just nu är det gratis om man beställer för mer än 75 dollar.

bubbelroom

Sidan som har ALLT. Finns även massor med snygga kläder till killar.

3-7 dagars leveranstid. Frakten ligger på 39 kr + fakturaavgift på 29 kr eller 59 kr för postförskott.


asos

Ca. 8 dagars leveranstid. Frakt beroende på vikten. 5 plagg, ca 100 kr.

eleven

Här finns en hel del hårprodukter, smink, hudvårdsprodukter samt parfym.

Snabb leverans. Beställer man innan kl. 13.00 så har man grejerna dagen efter.

Frakten ligger på 55 kr.


lyko

Lyko har jag ju nämnt i bloggen massvis med gånger. Men dom tål att nämnas igen.

Här finns allt man behöver till håret. Jag fullkomligt älskar Tigi's Bed Head produkter. Dom doftar super gott, och håret blir kanon fint. Det är väl inte alla som känner att dom vill betala 400-500 kr för shampo och balsam, men jag kan säga att man får det man betalar för! Helt klart.

Fraktfritt vid köp över 300 kr, och oftast har man grejerna dagen efter man beställt.

 PUBLICERAT »  2009-07-06 @ 13:12:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

090706

Nu är det sista arbetsveckan innan semestern. Hoppas veckan går fort!

Vad ska jag göra under semestern då? Tosdag den 14/7 åker jag till Göteborg. Ska bli kul att träffa Gina igen. Var så himla längesen! 18/7 åker vi till Hultsfred på en endagsfestival där vi bl.a. ska se Metallica och Dead By April. Kul att Linus och co. också kommer dit :) Sen åker jag hem igen den 20/7.

Resten av tiden hoppas jag att jag får umgås med min underbara älskling.

Helgen har varit lugn och har mest bestått av mys. Sånt gillas!

Men mitt humör igår var inte att leka med. Men sen beställde jag kläder för 5800 kr, så då kändes det lite bättre ;P

Jannes syster ville att jag skulle tipsa om några bra sidor med kläder och skor, så efter lunchrasten ska jag fixa det :)

Jag älskar dig baby ♥

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-06 @ 08:46:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Invalid

Imorse var jag ju då och skulla fixa låsningen i ryggen. Och det var ju minst sagt en annorlunda upplevelse.

Jag hade faktiskt förväntat mig att det var en gubbe jag skulle till, men det var en relativt ung hunk :P Haha

Det började med att han bad mig sätta mig framför honom och svanka, sen började han känna lite på ryggen. Det kändes lite skumt att sitta där och svanka faktiskt. Sen kände han på nacken, och tyckte jag var stel.

Sen bad han mig ta av mig tröjan, och lägga mig ner. Och det gjorde jag. Han kände då lite mer på ryggen, och när han tryckte på vänstra sidan så skrek jag rakt ut. Det gjorde så jääääävla ont! Då sa han att jag hade två rejäla låsningar där.

Sen knäppte han upp min bh och började smörja in min rygg med massa olja. Jag måste säga att det kändes lite underligt att en okänd kille stod där och "smekte" på min nakna överkropp haha.

Sen började massagen, och den var fan plågsam. Gjorde så jäkla ont.

Efter ungefär en timmes knådande var det dags att knäcka till ryggen så låsningarna skulle försvinna. Och då skulle jag ligga på nå konstigt sätt så han kom med ena armen under mig, och sen skulle jag typ vrida mig, och så la han sig nästan på mig, och då skulle jag ta ett djupt andetag. Och sen tryckte han till, och det small som fan i ryggen. Detta gjorde han två ggr.

Efter det var jag betydligt mer rörlig i hela överkroppen, och även i nacken.

Han sa att jag förmodligen har vant mig vid smärtan i ryggen, och höjt min smärttröskel, för jag borde ha haft mer ont än jag hade.

Nu är jag dock jävligt öm efter hans hårda massage. Fast det brukar jag bli varje gång jag fått massage, och efter typ ett dygn känns det grymt bra.

Jag blev förvånad över att det var så billigt. 380 kr. Jag lär ju gå dit igen :)

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-07-03 @ 14:25:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Dramatisk förmiddag

Vaknade imorse med världens tryck över bröstet och en olidlig smärta. Kunde knappt andas.

Mamma tvingade iväg mig till akuten. Där var det snabba ryck och dom nästan slet in mig på ett rum och sa att dom måste undersöka mig fort, eftersom dom misstänkte att jag fått någon propp i lungorna. Gissa om dom gjorde mig orolig?

Det visade sig dock att jag fått en låsning i bröstryggen och inflammation i bröstkorgen. Och det har svällt upp så det trycker mot lungorna.

Så nu käkar jag inflammationsdämpande medicin, och ska fara och knäcka till ryggen på fredag.

Gör sjukt ont. Och jag kan bara ta korta snabba andetag, så det låter ju typ som att man flåsar haha.

Läkaren sa att jag måste ta det lugnt och inte göra något ansträngade. Tur jag har ett slött jobb då ;P

Nåja, nu ska jag gå och svalka mig i duschen.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-07-01 @ 17:17:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

RSS 2.0