I'm so happy

Tjohejsan..Vart sent igår igen, men det var då inte mitt fel ;P

Somnade väl vid 5..Och vakna 11..Men låg och snooza till 11.45..Sen gick jag upp och tvätta ansiktet, sminka mig, klädde på mig, åt frukost och sen iväg till skolan..Prov idag, igen..My good..Men de gick ändå hyffsat bra..Tror jag ;) Haha

Om det inte vore för mig så hade nog Jonny fått sparken igår haha..När klockan var 06.37 fick jag en jätte konstig känsla i kroppen att han hade försovit sig (han börjar 06.45)..Så jag ringde, och mycket riktigt så låg han och sov..Och dom har ju varnat honom att han får sparken om han försover sig en gång till..Så han var jävligt tacksam att jag väckte han ;P

På tal om att få sparken.. lågkonjukturen som råder nu kom verkligen snabbt..Sjukt många företag som fått varsla..Jag är jäkligt glad att jag ska plugga dom närmaste åren, så jag blir ju inte direkt drabbad..Men jag säger då det, lycka till att skaffa jobb inom dom närmsta åren utan utbildning..Jonny har hållt på prata om att han vill flytta hem till norrbotten..Men de kommer nog inte gå..Han vill vara säker på att han har jobb..Och de har han på firman han jobbar åt nu..För dom har ALDRIG sparkat folk pga ekonomiska skäl..

Läste igår på aftonbladet.se att Obama lovat nått åtgärdspaket som borde innebära att det ser lite mer hoppfullt ut för världsekonomin. För tyvärr är det ju så att det som finansiellt sker i USA påverkar oss i Sverige också..

Hittade en blogg för nån dag sen..Rut, 93 år gammal som bloggat i ca 3 år..Hon bloggade alltså långt innan det blev "inne" att skriva blogg..Så skön människa ;) Ett litet inlägg från hennes blogg:

"I dag verkar som jag är redo att ta en ny fajt. Efter att ha sovit mig i stort sett genom hela gårdagen med 39 graders feber vaknade jag i morse betydligt bättre och tempen var nere i 37,5 .
I en pauserna mellan drömmarna var jag uppe och snavade på en sladd som jag inte visste låg just där och stod naturligtvis på näsan. Hur ska jag komma upp, det är länge sedan jag försökte mig på denna sorts akrobatik och fick krypande ta mig fram till något att fast att hålla i medan jag hävde upp mina 50kg och 152 cm på en soffa,
"Mina skador" var inte allvarliga, allvarligt talat känner jag inte av dem, kanske ska jag gå övergå till den sortens gymnastik att gå i ryggläge på golvet och resa sig igen, väl värt att prova.
Med själen är det, var den sitter i hjärtat eller hjärnan, tror jag den att den är någorlunda intakt, jag har ett minne som inte sviker på både och ont. Somliga saker det är bäst att lägga bakom sig."

Så söt liten tant ;) Tänk om min farmor skulle blogga ;P Haha

Nej nu ska jag gå och se vad jag ska göra för middag idag..Sen ska jag se lite dhw..Och sen ska jag träna..och sen umgås ;)

Kanske återkommer senare ikväll..

Och har ni inget att göra kan ni ju bli medlem här  Du får 5 st skraplotter varje dag..Man kan vinna kryssningar och massa annat kul..Och blir du värvad av mig så får du dubbelt så många lotter, bra va? :) Dock tjänar du mer på det än vad jag gör haha, sjukt..

Shit, kom just på att det är tisdag idag..Och ni vet ju vad det innebär..Nytt OTH avsnitt ;) Måste ladda hem de nu! Hoppas verkligen att det är bättre än förra veckan, för det sög verkligen..




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-25 @ 15:28:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Döende

Blev ingen blogg igår..hade inget vettigt att skriva..

Var iaf och tränade..Sen tog jag med Diva på en prommis hem till leggan, snöade som fan..Såg ut som en snögubbe när jag kom hem..

Sen duscha jag, och sen såg jag DHW..

Vaknade imorse av att det ringde på dörren..Kollade på klockan, 07.40..Vafan tänkte jag, och låg kvar..Sen ringde det igen..Och tänkte då att det var mamma, för hon skulle komma och hämta Diva..Så jag skulle just resa mig från sängen, med endast underkläder på mig..så öppnas dörren, och nån kille ropar hallå..Ojdå..eeh..hallå sa jag haha..Så fråga han typ sover du..Åsså sa han att dom var här för att fixa avloppet, och fråga om dom fick komma in..Ahvisst sa jag, och fattade noll..Slet på mig nå kläder..Så höll dom på där i badrummet..efter en stund säger han "är det nån som har varit och fixat de här eller"..eeh nej sa jag..Nå efter en stund så sa dom att det var klart och gick..Dom måste ju gått till fel lägenhet? För jag har då aldrig haft nå problem med avloppet i duschen haha..

Efter det så kunde jag inte somna om..Gav Diva mat, sen gick vi ut..Och sen la jag mig i sängen igen, och kom på att det är ju fan tisdag = nytt oth avsnitt..Så jag ladda hem de..Sen såg jag 2 avsnitt av dhw..

Efter det så åt jag frukost bestående av havregrynsgröt och en hårdbrödmacka..Sen sminka jag mig och fixa håret..

Sen så gick jag och mötte mamma som skulle hämta Diva..och efter det så traska jag iväg till skolan..Där hade vi prov, igen! Kunde inte koncentrera mig..hade sån jävla hjärtklappning..

Och det vart värre när jag kom hem..dunka i bröstkorgen..lite tungt att andas..snurrig..trodde fan seriöst att jag skulle dö alltså! Så jag la mig och kolla dhw..Sen tvinga jag mig själv att sova så att hjärtat skulle slå lite långsammare..

Vaknade efter 1 ½ timme..var liiite bättre..läste lite bloggar..Sen fixade jag middag..

När jag hade käkat satt jag och fundera om jag skulle träna eller inte..eftersom jag inte mår speciellt bra..Men kom fram till att jag skulle ha ångest om jag inte tränade..Så jag traska iväg till Nova..Vågade bara köra 15 min kondition..sen körde jag bröst och mage..

Och sen gick jag hem igen..snöade..var rätt skönt ändå..fast jag har typ noll energi..mår fortfarande inte bra..

Ska duscha nu..sen ska jag kolla oth avsnittet..sen ska jag försöka sova..Ska stiga upp tidigt imorrn och gå en prommis..Fast det är ju inte det lättaste, eftersom det är så jäkla halt ute..

Ser att folk har börjat julpynta..Herregud..på måndag är de en månad kvar till jul..det är ju helt galet..Mamma sa att hon skulle fixa nå julgrejer till min lägenhet..Knappast, vill inte ha nått..

Skulle dock vilja ha nå nya gardiner..men hittar inga..för kräsen..

Har ett jäkligt svårt beslut att ta snart..jobbigt..vette fasen hur jag ska göra..Vill egentligen inte..men har jag nått val?



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-18 @ 22:54:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nattuggla

Tidigare ikväll låg jag och kolla på Andra Avenyn..men mitt i andra avsnittet så somna jag..Hur kunde jag?! Var ju sjukt spännande haha..Aja, vaknade iaf kl 12 av att telefonen ringde..Såå, vad ska jag göra nu då?

Kollat klart avsnitten nu..och läst massa bloggar..Så nu har jag inget vettigt att göra..och dött på msn som vanligt..Kan ingen rolig människa adda mig?! [email protected]

Är faktiskt lite trött..Så man kanske skulle försöka somna?

Förresten, Ricke Bergström, det är du med svarta volvon eller? ;) Känns flummigt att kommunicera via bloggen ;P

Bjuder på lite E-type, bara för att Dee är så jävla snygg ;)

 

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-17 @ 01:39:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Gammal kärlek rostar aldrig?

Som ni märker så har jag haft en liten bloggpaus..Har ni saknat mig?

Igår var det lördag..Jag skulle upp kl 9.30, för att duscha och sen fara och kolla på bänkpress tävlingen..Men eftersom mamma inte skulle fara så ides jag inte..Så jag somna om till kl 12 istället..

När jag vakna så gick jag och duscha håret..Sen åt jag frukost bestående av en hårdbrödmacka och en morot (hade väldigt bråttom)..Sen for jag till Nova..Fick då veta att mamma var den enda som hade anmält sig till damklassen i tävlingen..Så vad innebär de? Jo jag hade kunnat fara dit och vinna ;P Attans otur att jag inte visste det då..

Kl 13 började funken..Och jag måste bara säga att det var grymt jäkla kul! Det är typ RnB dans...aah, I love it! Men det var lite svårt..För när man började tänka, så gick allt åt helvete hehe..Var ju många olika stegkombinationer..Trodde inte att det skulle vara jobbigt på nått sätt..Men alla var typ helt svettiga när det var slut ;P Och jag har grym träningsvärk i vaderna..Musklerna känns flera cm kortare..

Efter funken gick vi och lyssnade på Lisbeth Grapes föreläsning en stund..



Snacka om muskler..

Sen for jag till Uggle..och sen hem igen..

Kvällen tillbringade jag mest i sängen och såg DH..Är helt fast i serien ;)

Tack förresten för tipsen om serier..Men..du, killen som tipsade om Supernatural, vem är du? :) Kul att veta vem som läser bloggen, men när man frågar så vågar ju ingen svara ;S

Nååmen..Var lite smått orolig för en person igårkväll också..Vad har hänt med dig? Du har blivit så jäkla förändrad ;S

Idag har jag inte gjort nått vettigt än..Ätit havregrynsgröt och hallon till "frukost"..Och nu ska jag se ett avsnitt av DH..Sen ska jag gå ut på en prommis..Har vilodag från gymet..

Och när det gäller dig Amnesty så ger jag upp nu, gjorde iaf ett försök..

Saknar..





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-16 @ 16:57:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Hata mig inte!

jag kommer från: Kalix
jag är just nu: sugen på nått gott
hur gammal är du: alldeles för gammal ;P 22...fyller 23 den 3/4
tycker du om någon just nu: ja det gör jag
om sex månader är jag: på väg att flytta till luleå
gröna eller röda äpplen: beror på
vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Jonny ;P
gillar du golf: näe
vilken tid gick du upp idag: kl 12
har du sovit i din egna säng inatt: jadå
har du strumpor på dig nu: jajemen
hur svarar du i telefon: beror på vem som ringer
är du ensam nu: ja
vad ska du göra ikväll: slappa
vad gör du imorgon: måste städa..och träna..
var vill du bo när du blir stor: nånstans i norrbotten
är det okej att gråta: ja, det behövs ibland
när grät du senast: igår kom det lite glädjetårar ;) men minns inte sist jag grät för att jag var ledsen
vilken årstid tycker du bäst om: sommaren
laddar du ner musik och film från Internet: jo
vad skulle du göra om du vann en miljon: resa, sen köpa en bil..
bär du glasögon eller linser: glasögon ibland när jag ser tv och kör bil
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: njae..på jackor och skor kanske, för dom har bättre kvalla
när går du upp ur sängen på en helgmorgon: när jag vaknar
har du piercing: Nej, inte nu. Haft i ögonbrynet, naveln, läppen och näsan
vill du gifta dig: Vet inte riktigt
vill du ha barn: Joo
solar du ofta: nej, inte på vintern iaf ;P
är du bra på att laga mat: det hoppas jag
gillar du att dansa: jaaa
är du flygrädd: nej, men Helena är ;) hehe
hur vig är du: haha, jaadu..
vad dricker du helst när du är törstig: vatten
vilken är din favoritglass: twister
tror du på ett liv efter döden: nej
tycker du om sushi: ja
vad äter du helst när du ser på film: hmm, olika..oftast ingenting
lever dina föräldrar tillsammans: Nej, inte gjort sen jag var 9 år gammal
vad heter du i mellan namn: Marie
är du morgon eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
vilken ögonfärg har du: dom är gröna
vilken hårfärg har du natuligt: ljusbrunt typ
vilka hårfärger har du haft: rött, lila, lila-svart, blå-svart, svart, blont, blått, brunt..hmm..säkert nå fler
har du någon gång gråtit dej till sömns: det har jag nog
biter du på naglarna: Nej, tycker de är äckligt som fan
är du beroende av något: datorn och telefonen ;)
hur ofta tränar/motionerar du: varje dag nu för tiden
senaste låt du hörde: nån RnB låt på funken
vad gör du på helgerna: ibland krogen, ibland nån fest, ibland chilla..det är som olika..
brukar du bädda sängen: ja, om jag vet att nån speciell person ska komma ;P
hur många timmar sover du om nätterna: det är olika
senaste bok: sista andetaget
har du kysst någon under den senaste veckan: nej
vad var det senaste du sa: okej, ring sen. pusshej
önskar du att du bodde någon annanstans: ibland
vem kramade du senaste: hmm, minns inte..
saknar du någon nu: ja, tyvärr
hur många lampor har du i ditt rum: 5
vem ringde dig senast: Helena
gillar du att slåss: beror på
vad är du allergisk mot: folk som ljuger
var du glad igår: kan jag inte påstå
vad är din favoritfärg: svart och guld
sminkar du dig: om jag ska göra nått speciellt

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-15 @ 16:34:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Johan Palm

Ursäkta mig, men jag bara måste haha..Gick in på aftonbladet nyss och läste om idol, och där kunde man lämna kommentarer om programmet..Alla verkade vara ganska överens..Johan borde åka..

sportflickan, 29 år, Göteborg, Igår 22:39 Ta bort folkets makt. Robin E och Alice var bäst ikväll. Ut med Johan!

Alexnrone, 16 år, Igår 22:39 snälla senska folket, gör så Johan åker ut!


genidrag, 43 år, Farsta, Igår 22:38
 Det är för fan helt jävla otroligt att Johan är kvar. Fan va dåligt!!!!!!

husse, 41 år, Igår 22:43 Nu får det fan vara nog,johan kan ju inte ta en ren ton,idol går väl ändå ut på att man skall kunna sjunga eller????....Nu får juryn gå in och säga emot att så här kan vi inte ha det....skulle inte förvåna mig om johan går och vinner 


AlexCraaazy, 14 år, Igår 22:40
 Tyckte Robin var en av de bästa, efter Kevin,, men den stora frågan är vad Johan gör kvar i idol?....

alibabbaa, 22 år, Igår 23:12 En skandal att robin e åkte ut. Och skicka hem Johan,för han sjunger som en kratta. Men det var ju samma sak förra året, när Amanda var med. 


bbijanca, 33 år, Igår 22:58 mh, idoltittandet är slut för mig med nu när mina favoriter har åkt ut Loulou, lars och robinE. Det här är sjukt irriterande. Johan palm , han är sämst!? Lars saknaden är stor, jag saknade dig i rutan.


ReservoirDog, 18 år, Åby, Igår 22:55 Nu tar idoltittandet slut för mig nu när alla mina favoriter har åkt ut. Först Petri,sedan LouLou,Sepideh, Lars och nu Robin E.. Har fått nog av Johans falsksång och han borde ha åkt mycket tidigare. Förstår inte vad det svenska folket ser i Johan. Känns som samma skandal förra året då Daniel Karlsson åkte ut istället för Andreas Sjöberg.

Glennifk, 18 år, Götene, Igår 23:51 Ta bort rösträtten för tjejer under 18 år så hade vi sluppit den där sopan johan palm för längesen. 


cassie67, 40 år, Igår 23:48
 Idol behöver Robin E! Nyhetens behag heter Johan. Unga tjejer röstar men efter idol tar intresset slut. Skona Johan från detta!

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2008-11-15 @ 00:42:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Rasmus in tha lagård

Detta är ju ovanligt när de gäller mig..2 inlägg på en dag..mhm..men har så tråkigt, så jag måste skriva ;) haha

Var ju som sagt på U8 och såg idol med tanterna..Dom satt och drack "ett" glas vin ;P

Och som jag trodde så åkte Robin ut..Personligen tycker jag Johan, den lilla kråkan, kan ta och flyga iväg från idol nu, helst nyss..Aja, bara Kevin vinner så är jag nöjd..

Nu skrev Milla ett sms och fråga om jag ska med på krogen..Men jag orkar inte börja fixa mig å byta kläder och sånt skit ;P

Nååmen..efter idol for jag hem och skrev en jobbansökan..Så nu har jag sökt jobb i Happis..Tror inte jag kommer få jobbet, eftersom dom helst vill att man ska kunna finska, och de enda jag kan på finska är massa "fula" ord ;) Hehe..Nåmen, skickade in en ansökan iaf..Lär ju aldrig få ett jobb om man inte söker nått..

Just ja..Neo skrev ett sms för nån dag sen "Du är så vacker, du blänker som en silversked i månljuset" Jaha? Haha

Är grymt sugen på godis..Men ska fan inte äta nå slisk..Och hungrig är jag också..Blir ALLTID hungrig på kvällen..Och sockerberoende är jag fasen också..Helt sjukt hur jobbigt detta är..Vill bara slita av mig håret eller nått ibland haha..

Hade gärna ätit lite fruktsallad..Men har slut frukt, så jag fick nöja mig med en morot ;P

Blir nog ingen bänkpress tävling för mami..Hon orkar inte eftersom hon är sjuk..Synd ;/ Men jag ska iaf gå dit och kolla..Och sen ska jag ju på funk passet också, och efter det blir det väl lite konditionsträning..

Nej nu blir det nog nått avsnitt av DH..

Grabbarna som gjort denna "låt" har ju verkligen ett riktigt stort ordförråd..




Och förresten så tror jag att jag har hittat min drömkille..Han ser bra ut, och han gillar OTH..Kan de bli bättre? ;) Hahaha

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-15 @ 00:19:46 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

I'm going down

Idag är det fredag..redan..shit..

Somnade efter kl 6 imorse..laddade hem 4 säsonger av DH igår, så det ska jag se ikväll..men först idol såklart..Ikväll åker Robin ut tror jag..

Och Kevin och Anna kommer äga! Sämst kommer nog Johan vara..Usch, tål han inte..Klarar inte av att se på han ens, han är som Alice på nå sätt..

Idag har jag syndat..Mamma säger att man får ha en dag i veckan då man fuskar med maten ;) Så idag har jag ätit lövbiff, klyftpotatis och vitlöksbröd..Och efter det tog jag ett 1 timmes rent konditionspass på gymet..Och nu är jag hemma och ska duscha, för jag är jävligt svettig..Mysigt va?

Sen blir det idol med flickorna (och pojken?) på U8!

Imorrn är det öppet hus på Nova och TC..Det är tävling i bänkpress, chins och dips..Mamma ska vara med i bänkpress tävlingen..Hon vann förra gången dom hade tävling, så jag hoppas hon vinner igen! Dock är hon inte riktigt frisk, så hon sa att hon får se vad hon orkar..

Sen ska jag på mitt första Funk pass..Ska bli grymt kul..Det är ett dans pass, lite hiphop inspirerat :)




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-14 @ 19:20:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Aldrig vågat förklara

Gårkvällen bestod mest av en massa stirrande på datorn typ..Gjorde inget, satt bara och stirra..Sen kolla jag några avsnitt av Sjukhuset..Somnade alldeles för sent..

Kollade även ut genom fönstret där på kvällen..Och såg att det snöa..ÅHNEJ tänkte jag, inge mera cyklande för min del ;( Det är sjukt tråkigt att gå..speciellt ensam, och på vintern, när det är kallt och halt å jävligt..

Nåja..Idag på eftermiddagen tog jag mig iaf en prommis till ICA och handlade massa nyttigheter..Sen när jag kom hem och skulle packa in allt i kylen så börja jag skratta..För jag hade köpt blodpudding..Och när jag bodde i Göteborg så köpte vi alltid blodpudding..Men vi åt de aldrig haha, så fick man slänga bort den för den vart för gammal..Samma sak varje gång vi handla typ..

Nååmen, sen lagade jag mat iaf..Kycklingfilé, fullkorns bulgur, paprika, gurka och lite lätt créme fraiche med mexican chili smak åsså lite soya..Det ser inte speciellt gott ut, men de vart sjukt gott ska jag säga er..



Rensat kylen och skafferiet idag..Slängt all pasta och ris å sånt skit..Blir bara fullkorns bulgur nu..Och att jag slutar äta pasta innebär såklart också att jag slutar äta ketchup, vilket är mycket bra..Eftersom jag typ missbruka ketchup förut, och det innehåller sjukt mycket socker..Hällde även ut all saft jag hade..Nu är det enbart vatten som gäller..

När jag hade ätit så gick jag till Uggle..Kallt så ini helvete! Hade ju bara träningskläderna, och mina byxor är väl ca 1 mm tunna..Åsså när jag gick i stan så kommer det en 245:a där å kör..Killen i bilen glodde som fan, typ vände sig om..Jaha tänkte jag..Sen körde han förbi igen..och igen..och igen! Vafan vill han?!

När jag kom fram till Uggle satt jag och värmde mig ett tag..Sen gick jag till gymet...Och när jag hade tränat klart gick jag tillbaka till Uggle och satt där en stund..Och sen gick jag hem igen..

Har kommit fram till att jag måste sluta ha datorn i sängen..Har så svårt att somna då..Så nu sitter jag vid köksbordet..Absolut inte lika bekvämt ;P

Tror jag kommer sova gott inatt när jag fått så mycket friskluft ;P

Nu ska jag äta en morot, sen ducha, och sen se dagens avsnitt av Sjukhuset..

Och btw, jag hade sjukt kul när jag var liten, alltid värsta smajlet..

     

Förresten, nån som har tips på nån bra serie man kan börja se?





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-13 @ 22:53:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Jag gillar listor!

Namn: Behöver jag svara på den frågan?
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Helt okej, dock lite sliten
Favoritgodis: Saltlakrits
Är det nåt du absolut inte äter: Rött kött
Kläder just nu: Träningskläderna fortfarande, strax naken, eftersom jag ska duscha ;P
Musik just nu: Ingen
Vad sa du senast: Hej (åt en snubbe på gymet)
Favorit-hangout: Inget just nu
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hmm, svårt..
Sommarplaner: Leva å va glad
Är du bra på matte: 1+1=3?
Fisk eller badkruka: Badkruka! Ska vara riktigt varmt i vattnet om jag ska bada
Saft eller alkohol: Saft
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Favoritväder: Lagomt varmt och sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ett gevär så jag kan skjuta mig i skallen..vem vill leva fast på en öde ö?Spelar du nåt instrument: Jonny har lärt mig en halv låt på gitarr haha..Spelade fiol när jag var 9 år gammal
Morgon- eller nattmänniska: Natt, helt klart
Spara eller slösa: Beror på humöret ;P
Vem är viktigast för dig: Jag själv
Bästa film: Awake var rätt bra, men inte den bästa..hmm, kan inte svara..
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: Ohja, Christer Hemphälä haha
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Ja..eller vi var vänner förut iaf :P
Tror du på mirakel: Njae
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja självklart
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Beror på
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 kanske
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Nej, inte speciellt
Snarkar du? Nej det tror jag inte
Stjärntecken? Vädur
Rädd för insekter? Nej
Äckligaste insekten: Hmm, vet inte..
Största svaghet: Svårt att säga nej
Det här är jag bra på: Gnälla åt mamma
Bästa bok? Pojken som kallades Det
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Hmm, svårt val..
Vad vill du jobba som? Förskolelärare
Chips, morötter eller godis? Hmm, beror på..
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Nej, bara blogg
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har en tatuering, och har haft 4 piercingar (ögonbrynet, naveln, läppen och näsan)
Stökigt eller välstädat? Lite mittemellan :P
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ALDRIG
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Vad hänger på väggarna i ditt rum? Tavlor och en hylla
Hur är din drömtjej/kille? Romantisk och omtänksam
Hur många syskon har du? 2 systrar och 3 bröder
Vad är du mest rädd för? Att jag ska dö ung
Är du rädd för blod? Gillar inte att se de
Saltar du på maten? Ibland
Gillar du och sjunga? Jodå, men de låter nog förjävligt haha
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Handels..Trodde det var sånt jag ville jobba med..
Anser du att du är stark? Fysiskt eller psykiskt? :P
Brukar du sola? Solade ofta solarium förut, men har slutat..Solar utomhus på sommaren, och när jag är utomlands
Vad gör du om du får hicka? Väntar tills de går över
Har du komplex och för vad? Skulle bli en lång lista
Röker du? Ibland
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej!
Kaffe, te eller inget? Vatten
Har du en besatthet? Njae, inte direkt
 PUBLICERAT »  2008-11-12 @ 22:00:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag vill bara gråta!

Hur kan man? Jag fattar inte.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3747570.ab
 PUBLICERAT »  2008-11-12 @ 01:52:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Syndens fotspår

Igårkväll vart det massa pluggande för min del..Och tråkigt var det! Jag tycker de är kul att plugga, när det handlar om något man är intresserad av..Men engelska är inte min grej!

Vart sent, eller ska jag säga tidigt? Kunde inte somna..Hade lovat att ringa och väcka Jonny kl 06.30 också..Tur jag inte glömde bort de..

Hade ställt klockan på 9.30..Skulle på gymet kl 10 med mami..När hon skrev kl 9 och fråga om jag var vaken så kände jag bara att nej jag pallar inte, var för stressad..Knappt sovit, och hade massa uppgifter att göra klart till skolan..Så vi kom överens om att ta träningen senare..

Vid halv 12 for jag mot Uggle..Skrev klart mina uppgifter, och skrev ut dom och så..Sen trampa jag fort som fan till skolan, hade typ andan i halsen när jag kom fram..Och när jag kommer in i klassrummet säger läraren att vi ska ha ett oförberett prov..Jippi! Eller så inte..

Och SVÅRT var det! Man skulle lyssna, och svara på massa frågor..Och människan på bandet prata jätte fort, med konstig engelska..Så typ ingen fatta nått..Så sa läraren att vi kunde lyssna på allt en gång till sen..Så jag sket i att svara på en del frågor som jag var osäker på..Och sen när vi lyssnat på de en gång, så stänger hon av..Så vi fick inte lyssna igen..Så då hade jag ju massa frågor jag inte svarat på, och kom ju inte ihåg vad det var dom snackade om heller..Aja, hoppas jag får ett G iaf ;S

När vi slutade så cyklade jag till Uggle..Åt en macka..Sen skulle jag göra en proteindrink..När jag hade blandat den, och skulle börja skaka "flaskan" så vart det nå konstigt tryck i den eller nått..För det bara small till och locket flög av..Så det flög chokladdryck över hela köket typ..Hela fönstret ovanför bänken var helt kladdigt..Mysigt..

Sen for jag till gymet med mami..Körde först 30 min kondition..Sen tänkte jag att jag skulle träna bort min träningsvärk..Så jag körde massa biceps och bröst övningar..Men värken försvann inte..Fick bara mer, kan knappt röra mig haha..

Sen for jag tillbaka till Uggle..Hittade ett fotoalbum från när jag var liten..Så jäkla kul att se haha..Så scannade jag in massa bilder..Sen åt jag nyttig middag, fullkornspasta och tonfisk..Sen gav jag Divan mat..Och sen gick vi på promenad..När vi kom tillbaka så gick jag på gymet IGEN..eftersom mamma gjort upp ett nytt träningsschema..Så nu blir det 2 pass per dag..

Körde ett 45 min rent konditionspass..Nu är jag heeeelt slut! Men skönt är de..

Dock visar vågen bara -3,5 kg..Inte nöjd..Men som mamma sa, måste ändra på dygnsrytmen..Funkar inte att äta frukost kl 3 på eftermiddagen..Också måste jag börja äta riktig frukost..

Vill ha sambo nu..Inte för att jag känner mig ensam, utan för att det är så sjukt tråkigt att laga mat till sig själv bara..Då blir det bara att man gör nått snabbt och tråkigt till middag..

För nån dag sen ställde jag mig i kö på en tvåa på näsbyn..Och hamna på första plats, eftersom jag har massa jäkla poäng..Efter en kvart kom jag fram till att jag inte alls vill ha en tvåa, jag trivs så bra i lägenheten jag har nu..Och vill då inte bo på näsbyn heller..Så jag tog bort mig från kön..

Har laddat hem OTH avsnittet som släpptes imorse, så nu ska jag se de..Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra..

Hittade nu massa gamla bilder på pixbox hehe..

Helena med (äkta) långt hår


Milla


Jag



Det var på den gamla goda tiden de..

Och här nån bild på mini me ;P

Glassar i solen


Tar ett litet skumbad


Lite för stora stövlar?


Snyggast pyjamas!


Och en låt också, såklart..



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-11 @ 22:16:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Livet som värsting

Igårkväll var ingen bra kväll för mig..Vet inte vad jag vill?

Somnade kl 8 imorse..Hade alldeles för mycket tankar som snurra runt i skallen..

När jag sen vakna for jag på AF och lämna in nå papper så jag får nå money..

Sen cykla jag till gymet..Körde först kondition 30 min, var helt slut efter det typ..Noll energi eftersom jag inte ätit nått..

Sen körde jag massa biceps träning..Chins ups osv. Efter det så hade jag sjukt mycket mjölksyra, när jag skulle lyfta vattenflaskan så skaka armarna haha..

Sen for jag till Uggle och hämta Diva, och sen hem..

Och min "syster" är den största jävla tönten som finns. Ringer till mamma och pappa å whinar så fort jag säger eller gör nått, så jävla BARNSLIG! Törs du inte säga det åt mig eller? Nej, för du är en jävla nolla. Skaffa dig ett liv, och kanske några vänner? Skäms fan över att vara släkt med dig! Och sluta läsa min blogg, för du har inget här att göra!

Ikväll MÅSTE jag plugga..Skjutit upp det nog länge nu..

Har inget intressant att skriva om..Ska gå å duscha..





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-10 @ 18:27:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Grattis till alla pappor (som förtjänar de)

Igår var det lördag som ni säkert alla redan vet..Tänkte att jag skulle ha en skön hemmakväll i sängen med film och lite godis..Vid 12 tiden på kvällen/natten insåg jag att det var riktigt tråkigt..Så jag drog ut..For till Friskan och prata med Milla och Emme..Det var tydligen jävligt dött där, och Emme var hungrig..Så vi drog till Frasses..Dom käkade, sen satt vi där och snacka lite skit om allt och alla..

Sen for vi och skjutsa nå grabbar..Och sen hem..

Och Neo (snyggingen från i fredags) han ringde, och ringde, och ringde..Och skickade sms efter sms..Orka ens svara? Om han nu är så intresserad som han skriver, varför kysste han då min kompis när jag gick därifrån? Haha..Konstigt de där, dom som är sjukt snygga, är också riktigt pantade!

Sms'ade lite med Jimmy typ vid 2-tiden där på natten..Så sa han att han skulle till Kalix, och att han skulle höra av sig och kolla om jag var vaken när han kom fram..Men han har fortfarande inte hört av sig? ;P Lever du gubben?

När jag vaknade idag så chillade jag ett tag..Sen for jag till farmor & farfar och åt farsdagsmiddag..Kött, potatis, sås och grönsaker..gott gott :) Och tårta till efterrätt..

Sen hjälpte pappa mig att få bordet till leggan..Vart himla bra, rymdes perfekt :) Nu fattas bara en tavla där ovanför..

Sen cykla jag hemåt..När jag kommer där vid posten ser jag Tjabo, han var ute på en raggarsväng i stan haha..Jyrskåp, tur han inte blev påkörd eller nått..

När jag kom hem dammsög jag, eftersom det vart rätt sandigt när vi bar in bordet och de..Sen la jag mig här..

Just ja..När jag var 15 år gammal börja en kille snacka med mig på PDOL, och han fick mitt nr av nån konstig anledning..Han var 25 år gammal, riktig pain in the ass..Han ringde mig typ 10 ggr om dagen, hem till mina föräldrar, till mina kompisar osv. Efter ett tag fick jag nog och bad han sluta ringa mig..

Under flera år har jag fått massa samtal från hemligt nr, och när jag svarar så har det varit tyst bara..

Så igår..Så ringde det hemligt nr..Tänkte först inte svara, för jag trodde det var Neo som testa ringa hemligt eftersom jag inte svara när han ringde..Men, jag svara tillslut..Så var det en kille, som fråga vad jag gjorde..Jag fråga vem det var..Så var det den där idioten från Piteå! Oh no!

Så säger han "ja jag har ju tänkt på dig i 7 år nu..och jag har ringt dig flera ggr, men jag har inte vågat säga nått när du svara" Så det var alltså han som hållt på ringa med hemligt nr, idiot! Så sa han att han hade kollat upp på internet att jag bodde ensam, och att han tänkte att nu måste han våga ta kontakt med mig..Shit, jävla stalker..Tycker han är rätt läskig faktiskt ;S Ringde och berättade åt mamma att han ringt..Eftersom hon minns honom, hon tyckte han verka konstig på den tiden..När jag sa att han ringt sa hon "ååhnej" haha

Nåja, dags att byta nr kanske?

Har blivit utmanad igen, den här gången av Josse..Att berätta 5 saker om mig själv..Så jag får väl göra de, men de är sista ggn ;) Hehe

1. Jag är rädd för råttor och ormar (dock inte såna som folk har som husdjur, utan såna som finns ute i naturen).
2. Jag älskar blommor.
3. Jag hatar droger, och allt som har med de att göra. (Även fast folk säger att jag inte kan göra de eftersom jag aldrig testat nått).
4. Jag önskar att jag hade bruna ögon.
5. Varje gång jag skriver blogg så läser jag inlägget 2 ggr så jag är säker på att det inte finns med något stavfel.

Andra Avenyn ikväll..Måste säga, att den här säsongen är absolut inte lika bra som den förra..Men kan ju ändå inte sluta se ;P





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-09 @ 18:30:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Identitet iskall

Igår var det fredag..vid 6 tiden for jag på gymet..tråkigt som fan, noll motivation..efter 50 min gav jag upp..aja, bättre än inget iaf..Drog på Waressi och köpte en sallad..Snackade lite skit med "kompis"..Även Lappjäveln var där haha

Sen hem..såg idol å så..Sen ringde Jimmy och fråga vart fan jag höll hus ;P Hade ju sagt att jag skulle komma dit..Så jag duscha å fixa mig..sen drog jag dit..Milla var askalas ;) hehe..Jag och Elin garva som fan åt Josse när hon prata i telefon..jaaa ni, så kul man kan ha ;P

Vid halv 1 övertala Josse oss att komma på krogen..Var rätt mycket folk..När vi skulle gå till baren så stötte vi ihop med en kille..jag och Josse bara kolla på varann haha.."faaaaan va snygg"

Måste väl ta det från början..I måndags eller tisdags när jag var i Gallerian så stod de en kille där och sålde telefonabonnemang..Och jag tänkte för mig själv att den där killen var fan grymt het..Så har jag tänkt hela veckan att jag skulle blogga om att alla jag kände skulle gå dit och kolla på han ;) hahaha

Nåååja, killen på krogen..han kom fram och börja snacka efter ett tag..så fråga jag vart han kom ifrån, och vad han gjorde i Kalix..Så säger han "jag jobbar som försäljare åt Telenor" Shiiiit, det var ju han från Gallerian! Haha

Han stod där å spände sig..Jimmy viska till mig "tar du hem den där killen så dödar jag dig" hahaha ;)

Resten av kvällen får ni fantisera ihop själva..spårade nog för allihop ;) haha..Och jag tror jag känner nån som har ångest idag ;P (dock inte jag!)

Skulle åkt till Kiruna idag..Men då skrev mamma imorse att det blir ingen resa dit..Så jag sov vidare..Och nyss skriver dom och frågar om jag ska med, att dom åker om en liten stund..Ahh visst, ligger här med gårdagens smink, utan kläder, inte ens ätit frukost..Kanske dom skulle hört av sig lite tidigare? Sååå, jag stannar hemma..

Vet inte riktigt vad som sker ikväll..Jimmy har åkt till Boden :(

VARFÖR måste killar ljuga hela tiden...?

Nej nu blir det frukost..Meen, först en låt..



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-08 @ 15:17:12 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fredag

Kan sammanfatta kvällen med 2 ord : ÅÅH HERREGUD!


Vad har jag gjort?


Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-08 @ 04:25:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ja må han leva!

Ja idag fyller Simon 2 år..Grattis gubben <3



Min hals är helt fucked-up..Helt svullet på ena sidan..och ont gör de! Tidigare idag var det jäkligt tungt att andas..Mamma ville att jag skulle fara till akuten..Jag vägra..har ju varit dit 100 ggr för halsen..Dom sa en gång att dom sku operera bort halsmandlarna..Men jag vägra..

Nåååja..Chillat typ halva dagen..Sen for jag till uggle..Gick ut med Diva, eftersom jag inte kunde gå å gymma pga halsen..Vi gick efter bulten vägen mot jägarbo..Och den där skogsvägen som går från bulten vägen till jägarbo..Jag var fan livrädd när jag gick där typ..Helt kolsvart, finns ju inga lampor där..fy fan..Tur jag hade Divan med mig ;)

Sen gick vi näsbyvägen hem..Och när vi kom tillbaka till uggle gick jag till Helena..Satt och snacka skit ett tag..efter en stund kom Milla också..Sen drog vi ut på stan med Kevin..Där kom även Emelie och Simon och joina oss..Vi for på ICA en sväng..Sen jyra vi runt stan..

Och efter ett tag kom Jimmy och Nisse också..Vi jyra på tempo haha..

Sen drog vi till riks och kolla på Olles bil, eftersom han sladdat in i nån stolpe eller nå..Men det var typ inget ;P

Sitter nu och snackar med Jimmy..Han är onykter, och säger att han ska skaffa flickvän?! ;O Ge fan i det lilla gubben!!

Hade en sån där papperskasse från IKEA full med reklam som jag skulle gå å slänga igår..Och när jag kommer ut så går fanskapet sönder, så all reklam åkte ut på marken..Då kan jag lova er att jag drog en lång ramsa med alla svordomar jag kan ;P Haha..Nåja, när jag skulle gå därifrån..Så låg det en död fågel där på marken..Tänkte att den hade väl säkert flygit in i fönstret där ovanför och dött..Så gick jag vidare, typ 1 ½ meter..Och där låg en till, likadan, fågeljävel..Men den var typ halvt uppäten ;/ Äckligt som fan var det..

Nu vet jag inte vad jag ska skriva..Förutom att jag och en annan person har grymma planer inför helgen ;) Och hemliga är dom ;) Haha

Saknar dig!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-06 @ 00:09:36 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Where you gonna sleep tonight?




Haft låten på skallen hela dagen..Den spelas om och om igen inne i mitt huvud..why? Vet inte ens om jag tycker den är speciellt bra..?

Inte bloggat på nån dag nu..Varken haft lust eller ork..Men nu kändes det som att det var dags..

Igår var det måndag och jag gjorde väl inte direkt nått vettigt..Eftersom jag ALLTID lyckas glömma bort min tvättid så for jag till Uggle och tvätta..Sen chilla jag mest..

Var galet trött på kvällen, och tänkte att det var ett ypperligt tillfälle att gå å sova vettig tid..Vet inte riktigt vad klockan var när jag la mig, men tror den var kring 22.30..Kände på mig att telefonen skulle ringa..så jag stängde av ljudet, och vibratorn, så att ingen skulle lyckas väcka mig..

Vaknade sen och kände mig mycket utvilad..Hade ett missat samtal från Jonny, och ett sms från mamma..Kollade på klockan..03.00..Jaha?! Försökte somna om, men de gick inte..så efter ca 20 min startade jag datorn..

Satt och jyra med Jimmy till kl 4..Han lura mig den jäveln ;) Och förresten Jimpan, nu är det dags att du slänger allt skräp du har på balkongen..för idag när jag åkte förbi dig så hängde det ner en chipspåse från din balkong ;P Haha

Såg nått avsnitt av Sjukhuset..sen somnade jag..

När jag vakna drog jag till skolan..Går 3 damer i min klass som är typ 40+..Och det är nästan pinsamt att höra dom snacka engelska alltså..Jag är inte speciellt bra på de, men jag är fan GRYM om man jämför med dom..En av dom skulle läsa en text hon skrivit idag..Och jag fattade knappt hälften, så sjukt dålig på uttal..Aja, så kan de gå..Ska läsa en engelsk bok till nästa vecka..suck..

Efter skolan for jag och hämta Diva..så gick vi till farmor & farfar ett tag..Sen for jag till KUM..och jag stör mig på det där stället..Dom har öppet en dag i veckan, typ från 13 - 16.30, åsså ska dom ha nån jävla fika rast mitt i allt..Orka sitta där å vänta..Är väl nog pinsamt att gå dit vafan..

Nånå..sen tog jag med Diva till slalombacken, så hon fick springa ett tag..Det gillade hon minsann..

Sen hem en sväng..Och sen gymet..Körde 75 min kondition..

Efter det for jag hem och duscha..Sen vart jag grymt sugen på tacos, så jag fixade de :)

Nu ligger jag här på sängen och har grymt ont i halsen..och lite i ryggen också..less less less..

Har lite smått panik över att mitt Bed Head balsam håller på att ta slut..För jag har verkligen inte ekonomi just nu att köpa nytt, kostar fan 400 kr..Men det är faktiskt värt det, håret blir grymt mjukt å fint!

Tänkte dra till lule igår..Men när jag såg vad jag hade kvar på kontot insåg jag att det inte var en bra idé haha..Vill på Make Up Store..

Kollade på lite bilder när jag var hos farmor..Hur otroligt stilig man var när man var liten *host* haha

  

Mamma tog oss jäkligt ofta till fotografen när vi var små..Och anledningen till att Frida har nån ful jävla toffs på skallen, är för att jag klippte hennes hår i smyg dagen innan..mamma vart galen när hon såg de ;) haha

Har målat klart mitt bord nu också..Vart lite skillnad..

Så här såg de ut innan 


Och så här ser det ut nu 

 


Fick som skratta för nån dag sen..Fick en kommentar i bloggen..att jag verkar vara kåt på fjortisar HAHA, å herregud..SOM FAN ATT JAG ÄR! ;) Hur ids man lämna "anonyma" kommentarer när man vet att det tar typ 30 sekunder att kolla upp IP numret? Men det är ju typiskt Kalixbor, så jävla tröga..Du behöver inte vara avis lilla du, nån gång kanske du också kan skaffa dig ett liv..

Fick inte lägga in filmen från i fredags för Milla..Har ingen aning om varför..för den var inte pinsam eller nått, dom sitter bara och sjunger..men men..

Får väl bjuda på en liten fjortislåt då, eftersom jag är så KÅT på fjortisar! (Idiot!)

 

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-04 @ 23:08:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag tror jag är kär!

Ja..Jag tror jag e kär..i den här killen:



Kevin..Vilken kille!

Jaha..hej på er alla små bävrar å alla andra djur som läser min blogg..

Gårdagen bestod av halloween firande..Ville till lule..Men Olli svara inte, så jag våga inte fara dit utan att säkert veta att jag hade sovplats..Orka börja ragga upp sovplats på krogen? ;P Haha

Vart istället middag hos Josse..När jag just hade duschat så skrev Milla att maten vart klar tidigare än beräknat..Så det var bara hoppa i kläderna och ta med sig grejerna till Josse och fixa sig där..

Helena och Milla kom och hämta mig..Tänkte först ta taxi, men dom tyckte det var onödigt när Helena ändå var nykter..Och jag måste ju säga att jag blev mäkta förvånad när jag hörde att Helena skulle va nykter ;) Haha

Nåja, vi käkade..Nå kött, potatisgratäng och vitlöksbröd..Mycket gott, tack Josse :)

Sen börja jag fixa mig..Sminka mig, locka håret och sånt..Helena bloggade om mig haha..Så här har hon skrivit i sin blogg:
"Och Elina sist att bli klar som vanligt. Hon har hållt på göra sig i ordning nu sen hon kom hit och det var för fan kl sex haha.Så vanligt. Dom som känner henne VET att det tar fan minst 3-4 timmar för henne att bli klar.
Så ska man göra något spontant så får man alltid meddela henne minst 6 timmar innan haha." 

Det skrev hon klockan 22.00..Då hade jag hållt på fixa mig typ 4 timmar haha..Var klar typ 22.30 ;P

Nåja, efter ett varv runt stan insåg vi att det var stendött..Så vi drog till Boden..Mötte upp Jimmy..Ååh, känns som evigheter sen man såg han..Alla vart helt glada..Vart kramkalas och pusskalas å hela köret..Alla var som barn på julafton haha..

Vi gick iaf upp på nån fest..Där det var 99 % fjortisar..Och bruden som ägde lägenheten..jaa..vad ska man säga..Så trög..Visste inte om jag skulle skratta eller gråta haha..Josse vet vad jag menar..

Nå efter ett tag bestämde vi oss för att dra därifrån..Stod och vänta på Jimmy..seg som fan..När vi sen kommer ut genom dörren så var alla våra vänner borta haha..Stod nån snubbe där som skulle skjutsa hem Jimmys polare..Så sa Jimmy att jag skulle hoppa in i bilen..Haha..Never..Ringde Hela, som kom och hämta mig..Drog nå varv runt stan..

Sen hämta vi Jimmy..Så vi var 6 pers i bilen..Och givetvis stanna snuten oss..Jimmy var den som satt utan bälte, och fick då 1500 kr i böter..Stackarn..Men han var int bitter haha..

Sen jyra vi runt där i Boden..Vid 3 eller nå drog vi på nån annan fest på Sveafältet..Vad det var för fest ska vi inte ens snacka om..Vi var där i högst 10 min..Sen drog vi och skjutsa Jimmy till nån brud, jyra runt överallt innan vi hitta typ..Sen for vi mot Kalix..Vi stannade i Råne, för Matte skulle snacka med nå epa raggare haha..Kul vi hade..

Ville att Andreas skulle följa med till Kalix..Men de dög tydligen inte ;P

Var hemma vid halv 5..La mig i sängen och kolla nå avsnitt av Sjukhuset..Sen somna jag gott..

Vaknade efter nån timme och var törstig..gick typ i sömnen..började klunka i mig juice..Och insåg ganska fort att det var ju fan sprit i juicen haha..Huvva..

Nåja, somnade om..Sen när jag vaknade igen så chilla jag..lagade mat..Sen satte jag mig på cykeln och trampade mot Uggle..Kallt som FAN! Höll på frysa ihjäl..

Busade med Diva..Som förövrigt fått syskon!! Såg den här bilden på blocket idag    Borde fara och hälsa på dom med Diva :)

Sen gick jag ut i garaget och målade bordet ett sista varv..Sen gick jag på promenad med Divan..Gick och hälsa på farmor & farfar..

Sen for jag hem till leggan..Duschade, och la mig i sängen och käkade vindruvor och kolla några avsnitt av Sjukhuset..

Skulle lägga in en film här från igår, men orkar inte leta upp usb kabeln till telefonen..Så jag lägger in den imorrn istället..

Nu tycker Andreas att jag ska sova, sååå godnatt!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-11-02 @ 04:09:26 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0