Snabb (osammanhängande) uppdatering

Igår började vi som sagt flytta in i nya lägenheten. Galet mycket grejer. Det är kaos där inne just nu.

Snön vräkte ner hela kvällen. Jag har ont i ryggen av allt bärande av tunga grejer. Men FAN vad snyggt det blir i våran nya lya!!

När jag öppnade ögonen imorse fick jag lite panik och tänkte "vart fan är jag" haha. Liiite trött kanske? Var iaf riktigt skönt att lägga sig i sängen igår efter en välbehövlig dusch. Somnade nog direkt jag stängde bambiögonen ;P

Henke började jobba 05.30 imorse, och jag är riktigt förvånad över att jag inte vaknade när han klev upp. Men han har ju fått stränga order om att han ska vara TYST på morgonen. För man vill inte väcka en sovande Dahlgren ;)

Förövrigt så har min mobil DAMP! Jag behöver en ny SNARAST! Går inte att ringa eller nå (just nu iaf).

Ska bli skönt när vi fått lite ordning i laggen. På lördag ska vi iaf till IKEA, och sen på kvällen blir det inflyttnings/födelsedags fest. Jag fyller ju som sagt år på fredag ;P

Just ja, min syster är inte speciellt medveten om vad det kostar att "leva". I förrgår sa hon "vi måste ju skaffa ett ica-kort där vi kan sätta in typ 300 kr var varje månad så vi kan köpa mat" Både jag och Henke utbrast "300 KR?! Det kommer behövas minst 1000 kr per skalle". Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck haha.

Nej nu måste jag ringa och boka lite halkbanetider.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-31 @ 10:08:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Filmbloggen

I förrgår såg jag en jävligt äcklig film.



Vissa delar av filmen var så vidriga så jag ville spy! Jag rekommenderar er INTE att se den!

Däremot kan jag rekommendera er att ni kikar på Filmbloggen

Jag hittade den bloggen för nån månad sen när jag googlade efter filmer. Jag tycker bloggen är riktigt bra, och man får massa bra tips på filmer :) Så jag tycker ni ska göra som jag, och följa bloggen med bloglovin!

Just nu pågår det även en tävling inne på Filmbloggen, där du kan vinna ett presentkort på SF Bio värt 500 kr. Hur bra är inte det då? Så skynda er in och tävla nu!

 PUBLICERAT »  2009-03-30 @ 13:18:32 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Flytt pågår

Igår var det dagen D. Lägenheten skulle tömmas och städas. Drog en djup suck när jag vaknade.

Fick iaf hjälp av mami, och tur var väl det. Hon gjorde det mesta faktiskt ;P

Dock höll hon på att bli galen på mig. Jag slängde grejer för många tusenlappar. Kläder (en del som aldrig var använda), skor, smink, löshår, porslin som var helt nytt och inte ens uppackat från kartongen, min dvd-spelare..och så skulle jag slänga min micro, men då sa hon STOPP! eftersom den bara är nån månad gammal och ser helt ny ut. Men varför ska jag spara den? Henke har ju micro. Och så ville jag slänga min vardagsrumsmatta också, men det fick jag inte heller. Lite less jag blev.

Fick iaf kört alla grejer till Näsbyn. Och lite svårt det var att bära sängen upp för alla trappor då. Henke är ju typ en halvmeter längre än mig så det vart lite tokigt ;P

Måttligt less man blev på allt små tjaffs som man samlar på sig. Orkade inte rensa allt, slängde bara ner det i kartonger och kassar.

Men man hittade även massa grejer man haft borta. Och pengar hitta jag också ;P

Strax efter 23-tiden for jag från leggan. Bara dammsuga och skura som behövs nu, men det skulle mami göra idag. Dom ska ju besikta lägenheten kl 14. Hoppas verkligen att dom inte har något att klaga på.

Var helt slut när jag kom till Uggle. Det är jobbigt att flytta. Och ont i fötterna hade jag. Fick ju mina Lacoste i fredags, och givetvis var dom lite för småa. Men har iaf gått med dom för att dom ska töjas ut lite.

Var riktigt skönt att ta sig en dusch och gå och lägga sig. Men var sjukt trött imorse. Och jag kände mig riktigt jävla ful. Håret stod åt alla håll, hade ingen plattång. Vet inte vart fasen mamma satt den.

Händerna känns som sandpapper när man hållt på med svinto och sånt skit hela dagen igår. Och jag gillar INTE den känslan.

Idag ska Frida och Henke köra sina grejer till leggan. Vilket kaos det kommer vara ;P Tur att dom båda slutar vid 14-tiden så dom hinner ställa iordning lite innan jag slutar. Men jag LÄNGTAR efter att få börja inreda ;D

Nej nu måste jag gå och dricka vatten, håller på att avlida av törst.

Vad tycks förresten?

 

Sneaky Steve -  1099 Kr

I love them! ;)

 PUBLICERAT »  2009-03-30 @ 09:57:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Högskoleprovet - vilket fiasko!

Kan summera dagen med ett ord: k a t a s t r o f

För det första så var allt galet svårt. För det andra så är jag sjukt dålig på matte. För det tredje så kom det TVÅ olika delar med matteuppgifter (varje år är det 2 delar som är likadana). Kan man ha mer otur?

När det var engelsk läsförståelse stod det still i min skalle. Jag läste samma text typ 10 ggr, men det fastnade inte. Mitt i allt säger hon "nu är det 5 minuter kvar". WHAT?! Så jag bara chansade på resten av uppgifterna.

När det var sista delprovet (diagram, kartor och tabeller) så kommer "Pripps Blå" in i rummet helt plötsligt. Så bad dom honom gå ut, men då börja han och skulle diskutera om varför han inte fick vara där inne. Så jag vart jääävligt okoncentrerad, vilket gjorde att jag inte hann svara på alla uppgifter, utan jag kryssade bara i nått utan att se på alternativen. Fan också. Jaja, sånt är livet.

Om 20 minuter släpps facit på internet. Ska bli intressat. Vet helt säkert att jag har 4 rätt iaf ;) Av 122. Hahaha..

Vi var 43 pers som skrev provet. Det var jag och massa pluggisar som gått/går natur eller samhälls. Dom jublade när vi fick veta att det var två olika matte delar. Jag drog en djup suck och funderade om jag skulle gå och hoppa från bron eller nått.

Men nu är det gjort iaf, och det känns skönt att slippa tänka på det nå mer.

Låg i sängen igårkväll och tänkte plugga. Men sen tänkte jag att vafan är det för idé, dom här uppgifterna som det var på dom gamla proven kommer ju ändå inte finnas med.

Nåja, återkommer senare.
 PUBLICERAT »  2009-03-28 @ 16:47:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Massa onödigt vetande

Igårkväll var jag galet trött. Tänkte sova redan vid 21.15, men då var det någon annan som tyckte att jag inte skulle sova. Så det blev att prata i telefon i flera timmar. 01.30 stängde jag mina små bambiögon.

Var ju som sagt in till Kalix igår när jag hade lunch. Var till KalixFrisörerna och skulle höra om rakpermanenten. Helt otroligt att min gamla frisör känner igen mig. Hon har klippt mig 3-4 gånger, senast i somras. Men ändå kommer hon ihåg vad jag heter och allt sånt.

Min nuvarande frisör var inte där. Men jag bokade iaf in en tid för rakpermanent. Så den 29 april ska jag få rakt hår ;)

Liiite jag längtar då ;) Ska bli skönt att slippa platta håret varje morgon. Den här "nya" metoden ska tydligen vara riktigt bra. Håret blir jätte blankt och fint. Metoden som användes förut gjorde ju att håret blev jätte nött, och höll bara någon månad.

Trots att det kostar 2500 kr så tvekade jag inte en sekund. Det håller ju trots allt i 1-1½ år. Dvs då har håret växt ut så mycket så man måste göra om det i "utväxten".

Frågade även om jag kunde slänga in en toning i håret nu, men hon tyckte jag skulle göra det efteråt istället. Så jag får gå runt med den här inte allt för snygga utväxten. Tur det inte är allt för stor kontrast på min vanliga hårfärg och den jag brukar tona.

När jag kom tillbaka till jobbet gick jag in på sas och kikade lite på flygresor till sommaren. Ska ju ha semester sommar. Har aldrig någonsin haft betald semester förut, så det ska bli riktigt nice! Har inte varit ledig mer än ett par dagar i streck på sommaren under dom senaste 5 åren.

Dock har jag sagt att jag bara vill ha 2 veckor ledigt, i mitten av juli. Bra att spara dagar. Om jag blir kvar till vintern så behöver jag ju semesterdagar tills vi ska till Thailand.

Iaf så fanns det dåligt med flyg, så jag bokade in en resa till Göteborg till sommaren också ;) Saknar Gina som fasen, ska bli riktigt kul att umgås igen :) Och jag har ju aldrig varit i Götet på sommaren heller. Hoppas det blir fint väder, och inte bara massa jävla regn!

När jag slutade jobbet for jag på ICA och hämtade ut paketet med babys presenter. Liiiiite jäkla snygg ena grejen var, vill ha den själv ;) Hehe

Passade även på att handla då. Och när jag kom hem grillade jag kycklingfiléer i ugnen och åt det med potatissallad, mimosasallad, skagenröra och vitlöksbröd. En riktigt kalorifylld måltid med andra ord ;) Haha. Men ack så gott!!

Måste säga att jag är ganska impad av en del elever som vi har här på jobbet. Dom är så galet målmedvetna och har en motivation som heter duga. Från det att dom skriver in sig på trafikskolan har dom körkortet i handen inom ett par veckor.

I februari kom det in en tjej här och ville anmäla sig. Eftersom jag vet vem det är, så tänkte jag att det här kommer nog ta tid. Men nu är hon färdig, och det gjorde mig väldigt imponerad. Och det sa jag till henne också. Starkt jobbat!

Högskoleprovet imorgon. Jag är galet nervös redan nu. Känns som att hela min framtid hänger på det här provet. Men men, kan ju bara göra mitt bästa. Synd dock att man inte får ha med sig miniräknare, för jag är ingen höjdare på huvudräkning ska jag tala om för er ;P Och man får ju inte ens ha med sig "kladdpapper".

Kl. 08.30 börjar provet, och slutar ca 16.20. Lite jäkla slut man lär vara i skallen när man kommer hem. Ska bli skönt när det är över iaf.

Och när vi har flyttat in i nya lägenheten och fått iordning allt så ska jag direkt börja ta tag i svenska kursen. En av uppgifterna är att skriva en insändare till tidningen. Någon som har nått förslag på vad jag kan skriva om? Jag är lite nervös faktiskt. Betalar ju 500 kr för att höja betyget i kursen. Och tänk om jag inte lyckas? Då har jag ju betalat 500 kr i onödan. Hmm..

Min engelska lärare tyckte jag skulle läsa Engelska C, men jag tvekar. Hon sa att jag absolut skulle klara det. Det kanske stämmer. Hur invecklat kan det vara? Får se hur jag gör.

Nej nu ska jag plugga lite. Skriver mer ikväll.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-27 @ 10:21:46 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Shopping

Mitt shampo och balsam från Tigi Bed Head har tagit slut, så igår skulle jag gå in på Lyko.se och beställa nytt.

Men då såg jag att dom hade Mane 'n Tail shampo och balsam till specialpris.



Det var från början gjort till hästar, men nu har dom upptäckt att håret blir jätte glansigt och fint av det. Så nu använder flera kändisar med hollywood svall det. Har tänkt beställa det tidigare, men tyckte då att det var för dyrt med tanke på storleken på flaskorna. Men nu när dom hade dom för 199 kr måste man ju passa på ;)

Och när jag ändå höll på att beställa så tog jag ett spray från Tigi också


Det kostar också 199 kr. Ni kanske tycker jag är störd som betalar 199 kr för ett hårspray när det finns spray på ICA för typ 30 kr. Men man får det man betalar för!

Idag på lunchen ska jag fara och prata med min frisör om rakpermanenten, och förhoppningsvis boka en tid. Less på att platta håret  nu.

Sitter här och håller på att frysa ihjäl! Fönstret till kontoret har stått öppet inatt, så det är svin kallt här inne. Måste varit sjukt kallt inatt/imorse, för bilen var som en isbit när jag skulle till jobbet.

Shit pommes, gick just in på smhi.se. Det står att det ska bli 24 minusgrader natten till lördag! Jag tror jag avlider!

Imorgon är det fredag, och då måste jag flytta mina möbler efter jobbet. Mami ska börja städa lägenheten på lördag medans jag gör högskoleprovet. På söndag ska allt vara kliniskt rent, för på måndag kommer dom och besiktar lägenheten.

Hade velat fara på IKEA på söndag, men sparar det nog till nästa vecka.

Har ringt och beställt smörgåstårta till min födelsedag. Liiite gott det ska bli ;) Ska nog baka något gott också. Då blir Hanky Panky glad ;) Hehe

Nåja, nu ska jag gå och se vad pojkarna gör ;P

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-26 @ 11:00:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Money Money Money

Löning idag. Liiiiite härligt! Jag trivs bra som fasen på jobbet, speciellt när jag ser min lönespec ;) Haha

Har iaf betalat första hyran på nya lägenheten idag. Ska bli skönt att flytta in :)

Har även varit på EM när jag slutade jobbet. Skulle kolla efter en byrå. Hittade ingen jag ville ha. Ingen som var värd pengarna iaf. Däremot såg jag världens snyggaste gardiner typ. Och dom hade passat perfekt till mina väggar. Dock så hade dom bara ett visningsex kvar i den färgen ;S Så jag fick ta en annan färg. Och då var jag ju även tvungen att köpa en ny kruka, för jag har ingen som matchar färgen på gardinerna. 500 kr för gardiner och en kruka. Det sved lite när jag drog kortet ;P Men det kommer bli riktigt snyggt tror jag. Måste ju bara köpa matchande sängkläder nu också. I mitt hem måste ALLT matcha när det gäller färgerna. Finns inget fulare än när folk blandar olika stilar och färger.

I lägenheten jag har nu går allt i beige, svart, vitt och turkost. Helt klart mina favvo färger.

Nåväl. Måste ta mig till IKEA någon dag. Mamma frågade vad jag önskade i present, och jag sa då att jag ville ha den här tavlan:


Tycker den är riktigt snygg, och den hade passat bra i mitt sovrum. Hoppas verkligen att jag får den. Men vet inte om mamma tycker det är värt att lägga 600 kr på en tavla, men man kan ju alltid hoppas ;)

Nej nu måste jag gå och fixa lunch till imorgon. Blir kycklingfilé och wokgrönsaker.

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2009-03-25 @ 20:11:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag håller på att bryta ihop

Igår var jag helt snurrig. Var galet trött hela dagen. När jag slutade var jag först en snabbsväng till mami. Tydligen så har jag nått speciellt ansiktsuttryck när jag är stressad eller oroad över nått. För mamma sa direkt hon såg mig "vad är du nu stressad över då".

Grejade på i lägenheten. Vid 21-tiden bar inte benen mig längre. Slocknade direkt jag la mig i sängen. Mamma hade ringt ungefär 511 ggr. Och varje gång jag inte svarar på hennes samtal eller sms så tror hon jag fått ett epilepsi anfall och dött. Så syrran hade också skickat ett sms "mamma undrar om du lever".

Sovit oroligt som fan. Jag har alldeles för mycket att tänka på just nu. I helgen måste jag ju flytta alla grejer, städa ur gamla lägenheten och så ska jag ju göra högskoleprovet på lördag. Hur fan ska detta gå? Kan ju säga redan nu att provresultatet kommer vara katastrof.

Känner mig matt, snurrig, och jag fryser som fan. Mamma hon tjatar om blodtrycket. Men jag skulle tro att jag förmodligen håller på att bli förkyld, kombinerat med massa stress, och att jag slarvat med maten som fan. Vissa dagar har jag helt skippat middagen. Inte bra.

Jag längtar tills flytten är över, och jag gjort provet. Då kan jag andas ut, och fokusera på hälsan istället.

Suttit och sett "vart fan är min revy", från då Magnus Uggla var i Kalix. Fan vad töntig han är. Och kalixborna som "festade" med honom var ju inte lite pinsamma.

Hade velat åka iväg och ta det lite lugnt ett tag. Hade ju gärna tagit Thailandsresan NU. Nåmen, är ju bara ca en månad tills jag åker till Göteborg. Ska bli riktigt skoj.

I helgen trodde jag att våren skulle komma nu. Men tydligen inte.



När fan kommer värmen?!

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2009-03-24 @ 13:10:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Luleå Tattoo Convention

Vaknade halv 8 imorse, helt av mig själv. Otroligt.

När vi kom fram till Luleå gick jag först på Kicks och köpte en ögoncreme från Clinique.


325 kr för en pytteliten burk, men tydligen så är den jätte bra ;)

Sen gick vi vidare till Smedjan. Provade en jacka på Lindex, den satt inte helt perfekt, men tänkte att jag kommer säkert inte hitta någon bättre, och så hade jag en rabattcheck så den kostade bara 400 kr, så jag köpte den.

Sen gick jag vidare till Monki. Dom öppnade butiken i torsdags. Jag har ju längtat efter det ;) Jag har ju suktat efter dessa skor:

Jag hoppades nästan att dom inte skulle ha dom, så att jag skulle slippa köpa dom, eftersom jag verkligen inte behöver fler skor.

Men direkt jag kommer in i butiken så ser jag dom. Dom såg lite plastiga ut först när jag kolla på dom. Men dom var snyggare när man tog på sig dom. Stod svin länge och funderade på om jag skulle köpa dom eller inte. Sissy sa att dom såg svin stora ut på mina fötter, så jag skippade dom.

Efter det gick vi på MQ. När jag gick förbi en spegel så tyckte jag att jag såg ut som en tattare när jag hade på mig vinterjacka och gick där bland alla vårkläder. Så jag slet bort prislappen från jackan jag köpte och tog på mig den.

När vi var klara där gick vi till Shopping. Gick först och köpte ett läppglans på HM. Det är det enda jag kan tänkas köpa från deras sminkkollektion.

Sen gick jag ner till klädavdelningen och såg där en jacka som var liknande den jag köpte innan.

Hittar ingen exakt bild på den, men den ser ut ungefär så här, fast svart.


Den var dock lite liten, så jag skippade den.

Gick sen på Gina och köpte två långa linnen, så nu har jag 8 st likadana haha. Tre svarta, ett rött, ett blått, ett rosa, ett brunt och ett turkost. Behöver jag säga att jag älskar dom? Dom är så grymt sköna. Använder dom varje dag under mina vanliga tröjor eller tunikor. Och dom är ju billiga också! Bara 99 kr styck.

När vi var klara där gick vi till Cubus för Frida skulle köpa ett par jeans. Är ju väldigt inne med "trasiga" jeans nu. När vi stod och vänta utanför provhytten så såg jag en jätte snygg tröja. Gick och kände lite på den, men tänkte för mig själv att det räcker med shopping för idag. Men hon dröjde sån jävla tid i provhytten, så till slut gick jag och hämtade tröjan och provade den. Och den satt perfekt och var jätte skön, så jag vart ju tvungen att köpa den då ;P Kostade bara 249 kr också.

Efter det gick jag med Henke på bolaget, för han skulle köpa vin. Tycker inte det är speciellt manligt att dricka vin ;P Haha

Nåväl, sen for vi iaf till Tattoo mässan. Vilket jäkla surr det var från alla "tatueringsmaskiner" där inne. Var tatuerare från hela Sverige, och även från London. Såg två kalixbor som satt och tatuerade sig. Måntro om dom blev nöjda? :) Kollade iaf på massa bilder, och alla verkade vara riktigt jäkla grymma! Hade jag haft pengar hade jag gaddat mig, men det får bli senare. Snubben från London var grym på texter, så jag hade gärna gaddat mig hos honom. Synd att inte mässan var nästa helg när man fått lön. Dom sålde även kläder, coola piercingsmycken, sexleksaker m.m. Frida köpte en Ed Hardy tröja. Killarna som sålde kläderna var helt sjuka haha.

Och så var dom även där från Hells Angels och sålde kläder. Herregud säger jag bara.

NSD var där och fotade, jag ber till Gud och hoppas att jag inte kom med på nån bild ;P Skulle iaf vara nån artikel i tidningen på måndag.

När vi hade varit där ett tag så for vi vidare till Storheden. Gick in på HM där, och givetvis fanns jackan i min storlek där. Så jag kände mig tvungen att köpa den. Den satt så jäkla bra, som att den var sydd efter mina mått ;P Jag är grymt nöjd!

Frida och Henke frågade om jag var dum i huvudet. För den jackan är nästan likadan som den jag köpte innan. Bara det att den här är lite kortade, och har ett skärp i midjan ;P 400 kr kostade den, så den var ju billig iaf!

När vi var klara där for vi på Max och käkade, och sen hem. Trodde jag skulle somna i bilen, var så jäkla trött.

La mig och vilade när jag kom hem. Vet inte hur länge jag sov, men nån timme iaf.

Sen var det tal om fest hos Silver, så jag gick och tvättade bort sminket, och började lägga på nytt. Och just när jag är klar så skriver Sissy att hon inte orkar fara. Jaha, vad fan ska jag då göra? For iaf på ICA. Kändes flummigt att gå där råsminkad med partykläder ;P

Nu sitter jag på sängen och tänkte försöka plugga lite till högskoleprovet. Eller jag vet inte om man ska kalla det plugga, men ska iaf testa göra ett gammalt prov.

Skulle verkligen behöva städa, men det får bli imorgon. Är ju bara en vecka kvar tills jag ska flytta ut nu. Måste börja packa ner resten av grejerna också.

Jag ÄLSKAR Darins nya låt! Den får en att tänka efter ganska mycket..





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-21 @ 21:58:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Män som hatar kvinnor

Har precis varit på bio, filmen var helt okej..

Innan filmen var vi och käkade pizza på Trocca. Henke verkade vara på dåligt humör, för han sa inte så mycket ;P

Annars har jag bara jobbat idag. Var till stan på lunchen. Svängde förbi Waressi och köpte en sallad. Så säger snubben som jobbar där "Herregud, du blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser dig..har du träffat nån kille än?" Ojoj vad jag skratta haha..Vad heter han egentligen? Har alltid kallat honom "kompis" ;P

Fick mina älskade Lacoste skor igår. Dom var liiiiiite för stora, så jag skickade tillbaka dom idag så skulle dom skicka ett par nya i en mindre storlek. Så kommer dom säkert vara för små. Skulle inte förvåna mig.

Bläää, känner mig inte alls på blogghumör. Känner mig inte på humör för någonting alls.

Imorgon ska vi iaf till Luleå. Först shopping. Måste köpa någon fin vårjacka. Börjar väl bli dags att hänga undan dunjackan nu kanske? ;P

Efter det blir det tatueringsmässan. Ska bli riktigt skoj :) Kanske man skaffar sig en till tatuering? Har 2 st på lager som jag vill göra. Återstår att se hur det blir med den saken.

Nå nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig och se ett GG avsnitt och sen sova. Blir att åka tidigt imorgon, så det gäller att somna i tid.






Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-20 @ 23:13:40 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Funderingar

Ibland önskar jag att jag skulle slippa flytta från Norrbotten, samtidigt som jag ibland vill flytta långt långt långt härifrån. Hur som helst så måste jag flytta, för det finns ingen socionomutbildning i Luleå.

Känns som att jag levt i någon slags fantasivärld i ett par dagar. Fjärilar i magen, ett leende på läpparna när jag ser att det är Du som ringer, drömmar och förhoppningar.

Men igår kom verkligheten ikapp mig som ett slag i magen. Nu känns det bara tomt. Har inte kunnat sova inatt.

Borde jag ens känna så här?

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Jag vet bara att jag saknar.
 PUBLICERAT »  2009-03-20 @ 11:29:36 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Mitt i veckan

Jaha, då är vi mitt i arbetsveckan. Tycker dom här dagarna har gått fort.

Skulle ju sova tidigt igår, men det vart ju inte så.

Innan jag skulle gå och duscha så kikade jag in på blocket lite snabbt bara. Och såg då en hörnsoffa i skinn för 500 kr. Dom måste ju skämta tänkte jag, för den såg så fin ut.

Men jag ringde, och inte var det ju nå skämt hehe. Han vart nog förvånad, för annonsen hade bara legat uppe i typ 20 min ;P

Men jag, Frida och Henke for iaf och kollade på den. Och den var riktigt fin. Inga sprickor i skinnet eller nått. Ett riktigt fynd med andra ord!

Och den soffan passar mycket bättre till tapeterna i vardagsrummet, än Henkes röda soffa ;P

Och så är det ju en hörnsoffa så vi ryms ju alla 3 att ligga där ;P Hehe

Vi åkte iaf till Uggle för att hämta släpet. Det var 1 ½ meter snö över det. Vi började skotta, men gav upp efter typ 1 minut. Så Henke "ringde en vän" så vi fick låna ett släp. Jag frågade Henke om vi inte behöver spännband, men han sa att det inte behövs om han får köra för han kör så lugnt. Eller hur?! När vi hade kört runt halva kvarteret så fick vi stanna för att ena delen höll på ramla av haha.

Nu står soffan i farmors garage och väntar på att få komma in i lägenheten :)

Ska ju idag och skriva på kontraktet och välja färg till mitt sovrum. Idag är det exakt 2 veckor tills vi får flytta in :) Och jag fyller ju år den 3 april, så då blir det både inflyttningsfest och födelsedagsfest ;)

Skönt att man inte behöver köpa så mycket grejer nu när man flyttar, för man har ju redan det mesta. Lite mysiga kuddar och nån filt till soffan. Och nå blommor, och kanske nån tavla. Och så ska vi väl köpa nå stolar också. Vi fick ju mormors ekbord, jätte snyggt. Skulle vara fint med svarta stolar till det. Hade helst haft skinnstolar, men dom kostar ju 900 kr styck, så det får nog bli trästolar ;) Hade även velat ha typ bordstabletter i svart skinn, men vet inte riktigt vart man får tag i såna?

Skulle posta paketet med Erikas vinst imorse, men hitta inte mina frimärken. Så jag måste kolla efter dom när jag far hem på lunchen. Hmm..Har ju dröjt ett tag nu, men har helt glömt bort det ;S

Nå nu ska jag gå och käka lite fil, håller på att avlida av hunger.

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2009-03-18 @ 09:37:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090318

Grattis på födelsedagen älskade vän

 PUBLICERAT »  2009-03-18 @ 08:15:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Pengar är till för att användas

Nu har jag precis bokat en resa till Göteborg också ;) Så jag blir där över Valborg. Ska bli kul :) Har ju aldrig varit där på våren.

Nu börjar pengarna ta slut, så nu ska jag inte slösa nå mer. Har ju räkningar att betala också.

Imorgon ska jag fara och skriva på kontraktet till lägenheten och välja färg till väggarna i mitt sovrum. Tror jag ska ta beige med en lite mörkare fondvägg. Så som jag har i min lägenhet jag bor i nu. Tycker det är riktigt snyggt.

Ååh, har suttit hela dagen och fantiserat om hur skönt det ska bli i Thailand. Sol, värme, bad, grymt god mat och massa mys. Lillebror och hans flickvän har bokat till den 21 november, och ville att vi skulle åka med dom. Men vi vill ju vara där över nyår :)

Skulle behöva boka en klipptid också. Håret börjar bli långt, men det är bra det.

Nååå, nu ska jag gå och duscha. Sen blir det att lägga sig och se gossip girl. Ska sova tidigt ikväll. Varit sjukt trött hela dagen. Tänkte sova tidigt igår, men då låg jag och prata med Vinsa så det vart sent iaf.

Men men, skriver mer imorgon.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-17 @ 18:22:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kata Beach

Nu har vi bokat resan till Thailand ;D Med försäkringar och sånt gick det på totalt 33,560 kr för oss två.

        


Jag vill åka NU!

29/12 kl. 22.50 lyfter planet. Lär ju bli härligaste nyårsaftonen ever ;) Lite konstigt lär det ju kännas med 35 graders värme när man är van med massa minusgrader på nyår ;P

Låt oss hoppas att dessa månader går fort!

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-17 @ 10:12:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Effektiv dag

Jag har inte sovit något inatt. Låg och vred och vände på mig. Till slut kollade jag på klockan och hoppades att det skulle vara många timmar kvar tills jag skulle upp så jag skulle hinna somna lite. Men då var klockan 07.05, och alarmet ringer 07.10. Suck. Trodde jag skulle svimma när jag klev upp, så jäkla trött var jag.

Idag har vi bara varit 3 pers på jobbet. Ganska tyst, eftersom det annars brukar vara runt 50 pers där. Så jag har städat och jyrat på. Var ju även och kollade på lägenheter på lunchen. Var bara en som vi tyckte var bra. Men jag sa att vi vill ha bytt tapeter i stora sovrummet, och även få välja ny färg till andra sovrummet. Så hon skulle kolla upp det där. Så grymt fula tapeter det var i alla andra lägenheter. Alla hade gult i något av rummen, och en del hade nån ful teracotta färg. Jag hatar gula tapeter, det är det absolut fulaste som finns. Och även Frida och Henke tyckte det var fult.

Men när man är i ett sånt läge att dom har flera lediga lägenheter och inga intresseanmälningar så kan man förhandla till sig nästan vad som helst ju. Så det blir nog bra det där.

Idag kl 13 öppnade ansökningen till högskolan. Så nu har jag sökt till socionomprogrammet i massa olika städer runt om i Sverige. Har inte så stora förhoppningar om att jag ska ta mig in, men måste ju prova söka iaf. Tar jag mig inte in i år så söker jag till nästa år.

Har ju också varit på Komvux och skrivit in mig där. Kom överens med studievägledaren om att jag skulle höja betyget i Engelska A och Svenska A. Hade VG i Engelskan, och jag behövde bara ringa ett telefonsamtal för att höja det till ett MVG. Det var ju samma lärare som jag hade i B-kursen. Och jag fick ju MVG i den, så hon sa att det är ju självklart att jag får ett MVG i A-kursen också. Dock kostar det ju ändå 500 kr att höja det betyget.

Så nu ska jag ta tag i svenskan. Det känns lite småjobbigt. Var massa uppgifter man skulle göra.

Fick även kallelsen till högskoleprovet idag. Nu är det nära. Vet redan nu att det kommer gå åt helvete. Kommer inte kunna sova natten innan för jag kommer vara så nervös. Och under själva provet kommer det stå still i min skalle eftersom jag kommer vara så nervös för att jag vet att det går på tid. Men man får väl försöka tänka positivt.

Pratade med Gina för en stund sen. Saknar henne grymt mycket! Tror jag ska åka ner till Göteborg under Valborg :)

Idag var det ju boxning, men vi ides inte fara på det. Det har börjat bli tråkigt. Vill inte gå dit dom dagar "hitler" är tränare. Han bara skriker åt alla. Så vi for på gymmet istället. La på 10 kg extra på bänkpressen för att se om jag orka, och det var inga problem ;) Nice nice.

Har även ringt och bokat besiktning av min lägenhet. Så nu har jag 2 veckor kvar att bo här. Kommer sakna min lilla lya. Men fuck vad jobbigt det kommer bli att städa ur den. Hoppas mami kommer och hjälper mig ;P


På lördag blir det att åka till Luleå. Gå på mässan och sen shoppa lite. Ska även använda mina presentkort på Kicks som jag vann i en bloggtävling. Hoppas dom har produkten jag tänkt köpa!

Nå nu ska jag gå och duscha iaf.


Grymt bra träningsmusik!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-16 @ 20:30:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Söndag

Igår hade jag en lugn och skön lördag. Var hos mami och åt middag och såg sen melodifestivalen. Katastrof säger jag bara. Ringde och röstade på Alcazar, synd att dom inte vann. Gillar killen, han har sån grym inlevelse i både sången och dansen :)

När melodifestivalen var slut for jag på Draggen eftersom jag var sugen på godis. När jag skulle gå ut därifrån så möter jag Mange från Västerås i dörren. Jag kollade snabbt åt ett annat håll och låtsades klia mig i ansiktet ahaha..Tur att han inte såg mig.

For hem, åt typ 5 godisar och började sen må illa. Huvva. Såg en film som sög. Kändes som att det var söndag.

Vaknade kl 9 imorse av att jag fick ett sms av Sandra, fick panik och trodde jag hade försovit mig. Men det var ju inge jobb idag ;P Så jäkla skönt det är att slippa jobba helger! Sandra ville iaf att vi skulle ses och "ljuga lite en stund". Men jag orkade inte. Somnade om, vaknade till och från hela tiden, men klev inte upp ur sängen förrän vid 14-tiden ;S

Har iaf hållt på att packa ner massa grejer från lägenheten i kartonger, och tagit ner alla tavlor och hyllan från väggen. Så nu börjar det verkligen se tomt ut.

Ska ju som sagt och kolla på lägenheter imorgon. Henrik ska ge mig ett recept på kladdkaka i inflyttningspresent, så att jag kan baka åt honom. Tack för det ;P

Har även varit på Uggle och sett tre avsnitt av Gossip Girl. Varken Piratebay eller Mininova funkar ju på min dator, så jag måste ladda hem avsnitten på Uggle tyvärr. Min far har suttit och predikat om hur otacksam jag är som skaffar lägenhet istället för att bo i farmors hus när jag får bo där gratis.

Har beställt två födelsedagspresenter åt baby idag också, gick på nästan 1700 kr ;S Men smakar det så kostar det, som man brukar säga.

Såg även att bilden på tröjan som jag la in i förra inlägget var helt fel. Inte så konstigt att den såg så jävla ful ut ;P Haha

Har suttit hela dagen och tänkt att jag ska se sanningens ögonblick ikväll, men sen kom jag på att jag har ju fan ingen tv ;P Haha

Nå nu ska jag iaf ringa Vinsa och höra vad jag pysslar med, sen blir det duschen, och sen sova.





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-15 @ 23:35:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Party Party

Igår när jag slutade så skulle jag och Emma gå och säga till gubbarna att vi skulle fara. Så vi gick in till huset där bastun är, och så ropade jag på en manlig kollega. Jag förväntade mig att han skulle ta på sig en handduk och komma ut och prata, men han kom ut spritt språngande naken. Han försökte inte dölja "paketet" på något sätt. Både jag och Emma höll på dö. Haha.

Nå iaf så for vi hem till mig. Jag gick och duscha och börja fixa mig. Mitt i allt ringer killen som skulle komma och hämta soffan. Jag hade ingen aning om vem det var, eftersom han bara sagt sitt förnamn. Och när jag öppnar dörren står H.S där, och han är ju förmodligen Kalix största missbrukare. Åhnej, tänkte jag,

Nå han kom in, sa "fan vad fin soffan är", gav mig pengarna, tog soffan, sa hejdå, och gick. Han provade inte ens sitta i den. Haha. Ojoj. Hela besöket gick på högst 1 minut.

När dom hade farit ringde det någon med dolt nr. Det var en kille. "Tjena, vet du vem det är". Öööh nej, sa jag. "Det är Mange". Vilken jäkla Mange, sa jag. "Men Mange från Västerås, vi träffades på Bricks". Åhnej, tänkte jag igen. Han ville att jag skulle komma och festa med han och hans polare, dom hade kommit hit från Västerås. "Ahvisst, jag ringer senare ikväll" sa jag. Och när jag hade lagt på sa jag till Emma att det finns ingen chans att jag kommer ringa.

Emma fattade inte hur jag orkade fixa håret så länge haha. Först fön, sen plattång, sen volumaster, och så ett kilo hårspray ;P

Sandra kom till mig vid 18.45, sen begav vi oss mot Valhall och mötte upp dom andra. Redan då var alla fulla, utom jag och Emma. Det var fullt i restaurangen, så jag drack en bacardi, och dom andra öl, medan vi väntade.

Sen fick vi komma in och äta buffén som var en besvikelse. Fanns typ ingenting. Men kul hade vi. Jag kan ärligt lova att jag har ALDRIG haft så kul som jag hade igår. Jag skrattade så jag höll på få maten och drickan i halsen flera ggr.

När vi hade ätit och druckit upp allt så gick vi till bowlingen. Där strulade banorna vi skulle ha. Så vi fick dela på en bana, och så fick vi en gratis kanna med öl. Så vi hade 3 kannor med öl, och så bacardi. Och ju mer alla drack, desto sämre gick bowlingen haha. Jag köpte även en drink i baren där. Jag beställde en 6:a. Men han fyllde halva glaset med sprit haha.

Alla var fulla och glada och en del vart väl lite FÖR fulla ;P (Dock inte jag). När dom stängde bowlingen gick vi iaf vidare. 3 st gick på B4, och vi andra gick till Folkets Hus där No Hablas spelade. Jag har hört dom spela kanske 5 ggr, och jag är redan less. Alltid samma låtar. Usch och fy.

Vi var på Folkan i kanske 15 min. Jag var ju egentligen för ung för att få komma in. Så alla där inne var ju betydligt mycket äldre än mig, så det var inte så kul. Vid 12-tiden traskade jag hemåt. Och då hade jag riktigt ont i fötterna. Hade gått i högklackat sen kl 07.30 på morgonen.

Pratade med baby i telefon medans jag gick. Och när jag kom hem åt jag en bulle, sen slocknade jag. Så jäkla skönt det var att lägga sig och sova. Dock vaknade jag ungefär var 10:e minut av att den där jävla Mange ringde. Tryckte upptaget varje gång, han måste ju vara trög. Till slut gav han upp iaf. Sen vid 2 tiden ringde telefonen igen, och jag drog en djup suck. Men när jag kollade på telefon så var det Vinsa. Så jag pratade med han ett tag, sen somnade jag om.

Vaknade först vid 9 av att blåsan höll på sprängas ;P Så efter ett toabesök somnade jag snabbt om. Både Vinsa och mamma har terrat mig med telefonsamtal och sms hela morgonen. Har inte orkat svara. Klev upp för ungefär en timme sedan.

Tog med mig 1100 kr igår. Men det gick bara 200 kr, för drinken och inträdet till Folkan. Vart ju bjuden på allt annat :)

Är galet hungrig nu, så när jag har skrivit klart det här ska jag äta spagetti och köttfärssås. Ingen flottig bakismat här inte ;P

Måntro om man skulle passa på att putsa fönstrena idag när det är varmt ute?

Ikväll blir det väl att se finalen av melodifestivalen. Om Caroline af Ugglas vinner så kommer jag avlida. Så jävla sämst!

Nej nu blir det mat!

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-14 @ 14:13:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Fredag 13/3

Jag är faktiskt inte så skrockfull av mig, så jag är lugn trots datumet.

Igår efter jobbet for jag till mami och satt där ett tag och snacka skit. Efter det for jag på ICA och hämtade ut kläderna jag hade beställt. Hade beställt 3 jackor, men alla var för smala över axlarna. Trist.

Men dessa behöll jag iaf:

  

Den sista tröjan var 100 ggr snyggare irl än på bilden. Fast den är lite lång på mig, lite som en tunika. Har den idag till ett par leggings.

Igårkväll bakade jag även philadelphiabullar igen som jag tog med till jobbet idag. Alla tyckte dom var grymt goda :)

Sen såg jag även två avsnitt av Gossip Girl. Somnade rätt sent, och vaknade sen kl 02.15 av att Jonny skickade ett sms. En lång kärleksförklaring ;P Tydligen så ringde jag upp honom då, men kommer inte ihåg det. Vid 4 vaknade jag av att jag hade sviiiiiin ont i magen. Ville bara gråta, så ont gjorde det. Fattar inte vad som var fel?

Idag var Öberg här igen. Tredje gången på 2 veckor. Lite less jag är. Vad vill han? Direkt jag ser honom går jag och stänger in mig på kontoret för att slippa se honom. Hah.

Idag när jag slutar ska Emma komma till mig. Vi ska iväg kl 19, och hon bor ju i Boden så hon har ju ingenstans att vara tills dess. Och så ska även killen som köpte soffan komma och hämta den.

På måndag ska jag och kolla på 4 olika lägenheter. Alla är 3:or. Hoppas att det är någon som är riktigt fin. Vägrar bo på Uggle, och vill inte bo i huset på Tvärgränd heller. Skulle inte våga vara där ensam. Vi ska nog få det riktigt trevligt i lägenheten Henrik? ;) Haha. Han kommer få en hjärnblödning eller nått.

Måntro vad man ska ha på sig ikväll? Tur att jag har tvättat iaf.

Nå nu ska jag gå och dricka lite varm choklad.

Ciao Bella!


 PUBLICERAT »  2009-03-13 @ 13:03:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Snart helg

Min telefon ringde konstant heela tiden igår. Var hur många som helst som var intresserade av både tv'n och soffan. Fick sålt båda. Trodde inte jag skulle få 5000 för tv'n, eftersom dom flesta som hörde av sig ville pruta. Men jag fick 5000, så det kändes bra. Fick det jag ville för soffan också..1500 kr..Helt okej med tanke på att den kostade 1995 när jag köpte den för snart 1 år sen ;P

Så nu när jag fick lite extra pengar så gjorde jag slag i saken och beställde ett par Lacoste skor.





Tyckte dom var grymt snygga! Och inte så farligt dyra heller, 950 kr. Om 3 dagar skulle dom komma. Hoppas dom passar :)

Var på gymmet igår också. Körde kondition i 40 minuter, sen var jag less.

När jag kom hem såg jag Semestersvenskar. Så jäkla sköna grabbarna var, skulle ragga brudar haha.

Imorgon är det fredag, och då ska vi ha riktigt kul ;) Jag ser verkligen fram emot en trevlig kväll. Tråkigt dock att det är Emmas sista arbetsdag ;/

Nu har jag nyss varit på "utvecklingssamtal" med en gubbe som kom hit för att höra hur personalen har det. Vilken underbar människa! Honom skulle man haft som pappa!

Nu ska jag gå och dricka lite varm choklad.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-12 @ 13:35:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Smärta som heter duga

Igår hade vi galet roligt på jobbet. Både jag och Sandra skratta så vi höll på att kvävas ungefär haha. Sandra var helt röd i ansiktet. Jag har världens bästa arbetskamrater! Grabbarna (läs gubbarna) här förgyller verkligen arbetsdagen.  Jag har aldrig tidigare känt att jag trivs så bra på ett jobb som jag gör här. När man haft andra jobb har man tänkt "neeeeej, jag vill inte" när man ska till jobbet. Men här är det inte så. Det enda som är lite jobbigt är att det är tidigt på morgonen. Eller för mig som är nattmänniska är det iaf tidigt ;P

Fick mer och mer ont i armen under dagen. Till slut kunde jag bara sitta med den i 90 graders vinkel, annars gjorde det så sjukt ont. For till mami efter jobbet så hon smorde in det onda stället med liniment. Såg då även att det var svullet. Hon sa att det är i ett muskelfäste. Hon bad mig fara på apoteket och köpa ibumetin gel. Men kvinnan på apoteket rekommenderade något annat som jag köpte, men det hjälpte inte ett skit. Så jag måste på apoteket idag igen. Kan inte beskriva hur ont det gör, kan inte räta ut armen helt. Är jobbigt att köra bil, tur man har servo så man kan ratta med en arm. Mami ville ringa till Vårdcentralen och boka en tid åt mig där, men jag har inte tid att åka iväg ju.

På lunchen ska jag även fara till Komvux och prata med en studievägledare om att jag vill prova höja mina betyg i 6 kurser. Får se vad hon säger.

Igårkväll gjorde jag inte så mycket vettigt. Såg familjen annorlunda och spårlöst. Och jisses vad jag grina till spårlöst. Tårarna sprutade ;P

Har fått hem mascaran jag vann inne hos Hannah. Men såg att det var en sån som jag hade förut, så jag funderar på att lotta ut den till någon av er läsare istället. Jag har redan en mascara som jag är riktigt nöjd med. Hoppas hon inte tar illa upp.

Skulle behöva ta mig till Luleå nån dag. Vill ju handla för mina presentkort.

Har lagt ut lite grejer på Blocket. Bl.a tv'n. Är flera som mailat och frågat om den finns kvar. Var en som ville byta haha. "Hej! Byte? Har en Vit Nissan Micra -89, bes o skatt, s o v däck, taklucka m,m. Mvh/Pelle" Jag vill då inte ha någon Nissan Micra ;P

Nå nu ska jag gå och se vad alla gör här ute.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-11 @ 09:25:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Det blir ingen sommar

Jag blir så less..Det snöar!

Igår när jag slutade jobbet så skrev mamma ett sms och frågade om jag ville komma till henne och äta korvsoppa. Och det ville jag, det är riktigt gott :)

Efter det for jag på ICA och handlade och hämtade ut mitt mineralpuder från SheerCover. En del tror att SheerCover är billigare än i.d. Men det är det inte, det är dyrare. En förpackning med 9 g från i.d. kostar 400 kr. Och förpackningarna från SheerCover är på 4 g och kostar 200 kr. Så det blir alltså dyrare.

När jag kom hem la jag mig i sängen och vilade. Hade sån jäääkla huvudvärk så jag trodde jag skulle avlida. Somnade och sov ca 1 ½ timme. När klockan ringde kl 20.00 tog jag på mig träningskläderna och for till sporthallen eftersom vi hade boxning 20.30. Fan vad jobbigt det var. Vi har ju inte tränat på 2 veckor. Och jag som hade träningvärk i bröstmusklerna efter bänkpressen höll ju på att dö när vi skulle göra typ 50 armhävningar haha. Och sjukt många sit-ups fick vi göra också. Och en jävla massa löpning runt, runt, runt. Träningen är 1 ½ timme, men de kändes fan som 5 timmar!

När träningen slutade for jag till Uggle för att hämta några philadelphia bullar som jag tänkte bjuda mina kollegor på. Men tror ni inte grisjäveln har ätit upp alla. 48 bullar tog slut på 1 ½ dag. Det är ju sjukligt.

For iaf hem och lagade köttfärssås och spagetti så jag hade lunch till idag. Sen gick jag och duschade. Klockan var väl strax efter 12 när jag la mig i sängen. Kollade klart en film jag började se i förrgår. Sen pratade jag med Linus också. Otroligt att han hörde av sig. Hans flickvän vill inte att han ska prata eller umgås med mig eftersom vi varit tillsammans förut. Men hallå, det var typ nån vecka bara, sen ville jag inge mer för jag hade inga känslor, vi var mer som vänner. Plus att jag ville ha tillbaka Jonny. Så skärpning nu Linus, jag vet att du läser det här, ta ett snacka med flickvännen nu.

Tror jag har fått en muskelbristning i min vänstra arm. Kan fasen knappt röra den, gör svin ont. Fick ont i söndags när vi var på gymmet och pumpade. Och nu är de typ olidligt. Kommer ju knappast kunna fara på träningen ikväll.

Vet inte riktigt vad det var med baby igår. Han var hur gulligt som helst. Kom med massa kärleksförklaringar hela tiden. Man blev typ tårögd ;) Saknar dig!


Nu ska jag gå ett varv här och se om de är nå roligt folk.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-10 @ 10:37:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Mardrömmar

I fredags natt drömde jag att 2 killar från Kalix försökte döda varandra. Det var jätte hemskt. Just när det ena klöv huvudet på den andra med en yxa vaknade jag i panik och ringde till Jonny. Klockan var då 03.14. Tur att han var vaken. Det fula är ju dock att i verkligheten så är båda dom killarna redan döda, och dom var vänner när dom båda levde. Hmm..

Hade iaf en lugn och skön lördag. Var till Uggle och gosa med Diva, sen for jag och handlade. Efter det for jag med halstabletter till farmor, och sen tillbaka till Uggle. Där lagade jag kycklinggryta med bambuskott och champinjoner, vitlökskroketter och vitlöksbröd. Sååå jäkla gott!

När vi hade ätit så bakade jag philadelphiabullar



Sååå himla gott det var! "Fyllningen" är samma som det är på morotskaka. Riktigt gott var det.

Kikade lite på melodifestivalen. Tyckte Amy skulle gått vidare istället för den där andra tjejen.

Efter det så såg jag 3 avsnitt av desperate housewives. När dom var slut åkte jag hem till lägenheten och såg "Det okända".

Jonny ringde vid halv 3 och jyrade i fyllan. Frågade massa sjuka saker haha.

Idag har jag suttit och sytt på min symaskin. Jag säger då det, sy aldrig i lacktyg. Fy fan vilket helvete det var.

Sen har jag tvättat, och gör det fortfarande. Är på fjärde maskinen nu. Hade nästan inga rena kläder.

Sen har jag varit med mami på gymmet. Och fy fan vad hon plågade mig. Vi körde biceps, triceps och bröst. Jag kommer seriöst inte kunna röra armarna imorgon. Hon var helt galen. Bara lasta på mer och mer vikter, och sa hela tiden "kom igen, du orkar, en till". Men det tog aldrig slut, det var bara "en till" hela tiden. Men det är bra. Jag behöver någon som pushar på mig. Annars blir jag lätt för slö.

Jag TROR att jag har bestämt mig angående vilken utbildning jag vill gå nu. Men det är rätt höga intagningspoäng. Så vi får se om jag tar mig in. Annar får jag vänta till nästa höst istället :) Ska iaf fara till Komvux på tisdag och prata med dom och höra vilka kurser jag kan höja betygen i.

Jobb imorgon igen då. Om det är lugnt ska jag nog ta och storstäda lite mer där. Då går tiden fortare.

Om 2 helger ska baby åka till Sthlm. Jag funderar på om jag också ska åka dit då..? Inte varit där på evigheter. Vi får se hur det blir.

Måste nog börja packa ner grejer från lägenheten också. Tre veckor kvar innan jag ska flytta ut. Lite separationsångest ;P

Men nu ska jag iaf gå och se om tvätten är klar.

På återseende.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-08 @ 20:29:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kaninmat

Imorse när jag kom till jobbet fick jag nå ryck och började storstäda i köket. Skrubbade alla microvågsugnar och alla bänkar och kylskåpen osv. Och rent blev det. Sen fortsatte jag städa hela bygget. Blir rätt skitigt när det är så många. Vi är ju 40-50 stycken där om man räkar med alla som går lastbilsutbildning och sånt.

När det var lunch åkte jag med Emma in till stan. Frågade om Sandra ville med, men det ville hon inte. Vi for iaf på Kaskad Waressi. Beställde där en skinksallad. Aldrig varit och ätit där förut. Och så kommer kärringen in med en kycklingsallad till mig. Och jag sa att det var en skinksallad jag beställde. "Nej kyckling" säger fanskapet som knappt kan svenska. Så jag börjar dividera där med henne. Så till slut tittar hon på Emma och säger "vad ska vi göra". Jag fråga om det tar länge att göra en ny sallad, och hon sa att det skulle ta tid. Så jag sa att jag äter väl den jävla kycklingsalladen då.

Kycklingsallad funkar för mig, men jag gillar inte currydressing. Och hela salladen var dränkt med currydressing. Huvva. Och Emmas lövbit var torr som fan, och stripsen halvfärdiga.

Efter en stund kommer kärringen tillbaka och säger "betalade du 60 kr?" Ja, sa jag. Då säger hon "ja men dagens sallad kostar 60 kr, och dagens sallad är kycklingsallad". Vad fan hade det med saken att göra? Jag sa inte att jag ville ha dagens sallad, jag sa en skinksallad.

Nej fy fan, aldrig mer ska dom få nå pengar av mig. Sista gången jag satte min fot där. Dålig mat och grymt dålig service. Förstår varför dom har så lite kunder. Kommer säkert gå i KK snart.

Sandra sa när vi kom tillbaka "fattar ni nu varför jag inte ville följa med dit".

Sen fick jag iaf vara trafiklärare. Vi övade på krypkörning på gårdsgatan.

Vart på riktigt dåligt humör efter matincidenten. Och Emma bara garva åt mig.

Vi for iaf på ICA för att köpa lite fika vi kunde bjuda grabbarna på. Där träffade jag svärmor så vi stod och prata ett bra tag och jag fick mig en kram som vanligt. Svärmor gillar att kramas ;P Hehe.

När jag slutade jobbet for jag till Uggle. Pappa frågade om jag kunde åka till Göteborg och hämta en bil han skulle köpa. Men jag har då verkligen inte tid att ta ledigt. För om jag ska ner till Gbg vill jag ju stanna nån dag och mysa med baby ;)

Vi for iaf och hälsade på hos farmor. Söt tanten där :)

Nu har jag nyss käkat en skinksallad. Äntligen. Varit sugen hela veckan. Så det blev mycket sallad idag minsann. Kaninmat, som Håkan brukar säga.

Var även in på ICA och köpte lite glass som jag ska mumsa på ikväll.

När jag kom hem till lägenheten hade jag fått massa post. Öppnade första brevet och där i låg det massa prover på olika hudkrämer och sånt, och så var det en lapp där det stod "tack för att du var med och tävlade i min blogg". Men jag minns inte vad jag har varit med i för tävling om nå sånt? Haha

När jag öppnade det andra brevet blev jag himla glad. För en tid sedan var jag med i en tävling i en blogg och vann då ett presentkort värt 250 kr. Fick välja mellan Kicks, Åhlens och Nelly. Jag valde Kicks.



Så idag kom dom ;D Ett på 200 kr, och ett på 50 kr. Woho, har redan bestämt vad jag ska köpa :)

Haha, sitter här och skrattar. Fick just ett sms. "Tja det ar mange kom du ihag mig fran bricks ska du med utt i kvall <3" Hahaha, herregud. Ja tack jag kommer ihåg, men vill helst glömma. Och varför kan han inte skriva å, ä, ö?

Nåja, nu har iaf Let's Dance börjat så jag ska avsluta här.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-06 @ 20:11:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Tandläkaren

Sov dåligt som fasen inatt. Och jag har ringt och pratat med Jonny kl 02.15, men jag kommer inte ihåg det. Skumt.

Har iaf varit galet trött hela dagen. På lunchen for jag in till stan. Bokade en tid hos tandläkaren, fick komma dit 15.30.

Jag gnisslar så mycket med tänderna när jag sover så jag har nött ner flera av mina tänder. Tandläkaren sa att hon inte kan förstå att jag kan bita ihop käkarna så hårt när jag sover. Men mamma brukar ju säga åt mig att det knakar i munnen på mig när jag sover för att jag gnisslar så hårt med tänderna.

Hon slipade iaf ner en tand så att den inte skulle bli mer nött. Och sen fyllde hon igen en tand där jag lyckats bita bort en liten bit. Och hon var ju tvungen att bedöva när hon skulle slipa. Så jag har gått runt här i flera timmar och varit helt bedövad. Fasen vad obehagligt det är. Man har ingen känsel i halva munnen.

När jag hade varit där for jag till Uggle. Papi erbjöd sig då att betala tandläkarkostnaden och gav mig hans visa kort, men jag hade ju redan bett dom skicka hem en faktura.

For iaf till farmor och var där i 1 ½ timme ungefär. Inte varit där på hela veckan så hon hade ju sååååå mycket att berätta. Hon pratade utan avbrott i en timme typ. Så söt hon är. Jag älskar verkligen min farmor!

Jag trodde vi hade boxning idag, men Frida har då inte sagt nått, så jag antar att det var inställt eller nå?

Imorrn är det fredag. Ska bli skönt med helg faktiskt. Ska och äta på stan imorgon med Emma, och så kanske Sandra skulle komma också. Kul kul :)

Men nu ska jag iaf lägga mig i sängen och kika runt lite, kommer förmodligen slockna tidigt.

Den här låten lyssnar jag på varje morgon när jag åker till jobbet ;P Tycker den är sååå jäkla skön!





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-05 @ 20:36:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Vinn klockor från Tritoni

Underbara Johan på Festivalbloggen har en kanon bra tävling just nu där du kan vinna grymt snygga klockor.



Så kika in där ni också och var med i tävlingen :)

Eftersom jag varje dag den här veckan kommit till jobbet långt före jag börjar så tyckte en kollega att jag borde skaffa mig en klocka så jag kan hålla koll på tiden så jag slipper sitta här i onödan. Jag tycker det låter som en ypperlig idé ;)

Och även om Du inte vill vara med i tävlingen så tycker jag att Du ska kika in där iaf och läsa Johans blogg. Killen har verkligen humor! ;D Och är han inte en liten blandning av Ola och Danny? ;P

Jag skulle iaf vilja vara Johan nu under Melodifestivalen. Jag menar, vem skulle inte vilja hänga med massa kändisar dagarna i enda?

Så, gör ett besök i Festivalbloggen!

 PUBLICERAT »  2009-03-05 @ 08:25:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Glömsk

Mitt minne är inte det bästa. Eller det är mitt närminne som verkligen är totalt ur funktion.

Har i 2 dagar nu varit på väg att fara till posten och skicka iväg vinsten till Erika, och Listerine flaskor till dom som ville ha. Men tror ni jag kommer ihåg det? Nej.

Igår beställde jag kläder för 4000 kr. Massa fina sommarkläder..Kanske lägger in bilder sen :)

Sen är jag så sugen på skor också. Men jag behöver verkligen inga fler high heels.

Men dessa från forever21 tycker jag är grymt snygga

Kostar endast ca 270 kr om jag inte minns fel.

Jag brukar inte tycka gladiator inspirerade skor är snygga, men dessa gillade jag


Dom är från Monki och kostar 400 kr.

Monki ska under våran öppna en butik i Luleå. Så om dom har dom skorna där då så kommer jag förmodligen köpa dom ;)

Idag har jag iaf haft en riktigt bra dag på jobbet. Och utvilad har jag varit också. Somnade strax efter 22-tiden igår tror jag.

Eller jag hamnade väl i en pinsam situation. En viss Öberg är ju totalt nerkärad i mig, av nån konstig anledning. Och så fick han höra vart jag jobba, så idag kom han dit. Haha ojoj. Hade klätt upp sig och allt. Inte många av er läsare som vet vem han är, men iaf.

När jag var hem på lunchen idag så fick jag ett brev att jag hade ett rek. paket att hämta ut. Så jag vart ju såklart jätte nyfiken, och super glad. Men det var inget paket, det var beslutet om A's uppehållstillstånd.

Tråkigt väder har det varit idag. Disigt som fasen, men dock bara typ 1 minusgrad. Vill ju att det ska bli sol nu så jag får använda mina nya solbrillor ;) Hehe

Ååh vill åka till Thailand nuuuuu. När jag får mina födelsedagspengar så ska vi boka. Dock har vi bestämt att vi ska bo i Karon istället för Patong. Efter att ha pratat med en del som varit där så fick jag höra att det är sjukt livat i Patong, eftersom alla nattklubbar och restauranger och sånt ligger där. Och jag som har svårt för att somna om det är livat vill inte få min semester förstörd för att jag inte kan sova om nätterna. Så vi valde Karon istället. Det är tydligen bättre stränder där också. Och så är det nära till Kata, som enligt min bror har bäst stränder. Resan till Karon kostar med försäkring ca 13500 kr. Jag längtar :)

Träningen har ju legat på hyllan ett tag nu. Det har varit för mycket med dödsfall och begravningar och förkylning och sånt. Men imorgon ska jag köra igång igen. Får se om man hinner komma i form till tävlingen i april.

Måste börja träna lite till högskoleprovet nu också. Det är ju den 28 mars. Fuck vad nervös jag är. Måste göra lite gamla prov. Hur ska detta gå? Tänk skulle man få 2.0 ;) Hehe. Nej det är ingen chans, är alldeles för dålig på matte. Men kul hade det ju varit, helt klart.


Sugen på att lägga upp en tävling. Måste efterlysa nå sponsring till nå vinster ;P

Men nu ska jag iaf gå och käka en morot och se Semestersvenskar. Ett av mina favvoprogram ;D





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-04 @ 19:54:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Snökaos

Fy sjutton vilket väder det har varit idag, och är fortfarande! Helt galet. Snön vräker ner samtidigt som det blåser som fasen. Nej, det blir nog ingen sommar i år.

Kom till jobbet lite väl tidigt imorse. Hade ingen koll på vad klockan var. Tur att S & E var där så jag hade någon att jyra med, dom börjar ju en timme tidigare än mig :)

Var in till "stan" på lunchen. Var och lämna nå papper till AF, så jag får min sista utbetalning därifrån.

Det är lite lustigt att jag tjänar 22 kr mer per timme på mitt nuvarande jobb än vad jag tjänade på Silja, och ändå har jag mindre att göra nu. Allvarligt talat, sök aldrig jobb på Silja Line. Arbetstiderna är helt kassa, och man tjänar sjukt dåligt. När jag var 18 bast och jobbade på ICA så hade jag 168 kr per timme när jag jobbade på helgerna. Och på Silja hade jag typ 90 kr timmen på helgen. Sjukt.

När jag slutade for jag till mami med min dator, för hon skulle kolla efter nån dikt till en begravning. Hennes kusin dog nyligt. Mycket dödsfall nu.

Jyrade med Henke också. Tror han tycker jag är lite småstörd ;P

Mami bjöd på fläskfilé och champinjoner. När hon var klar med datorn åkte jag till Uggle och gosa lite med Divan. Jag har ju försökt lära henne hur hennes "aktiveringsleksak" funkar. Och tänkte för mig själv att det kommer aldrig gå, hon kommer inte fatta. Men jodå, lilla gumman är smart. Hon lärde sig exakt hur hon ska få ut godisarna därifrån ;P

Suttit hela dagen och kollat på resor till Thailand. Så svårt att välja hotell. Men vi har iaf bestämt att vi ska åka till Patong. Just nu har vi 2 val. Ett jätte fint hotell med vattenfall och grejer, den 28/12 2009. Eller ett annat ännu finare hotell 28/1 2010. Och det är för samma pris. 15,000 per person.

Och då är ju frågan..Ska man åka så man kan fira nyår där? Eller ska man åka så man är där i februari när det är ännu varmare, och lite mindre risk för regn?

       


Har även suttit på Uggle och väntat på att Frida skulle bli klar så vi kunde fara på boxningen. Och när det är en kvart kvar så säger pappa "men hon är ju inte hemma". Så jag ringde, och då säger hon att hon inte ids fara. Jaha..Så jag tänkte att då går jag väl på gymmet då. Men då hade jag ju såklart inte mina skor där, så jag åkte hem istället.

Imorrn är det exakt en månad till jag fyller år. Och efter det är det bara 5 dagar tills jag får mysa med älsklingen <3

Just ja. Igår när jag skulle diska så gick jag in i köket och skulle tända lampan. Då börja det typ blixtra i lampan och så kom det värsta smällen och vart kolsvart i rummet. Blev rädd som fan!

Och idag när jag var i stan så höll jag på att krocka. En kvinna i typ 60-års åldern körde ut på vägen mitt framför mig. Hon kollade inte ens åt mitt håll. Så jag fick ju panikbromsa, men bilen gled ju bara. 1000 tankar for genom huvudet på nån sekund och jag tänkte "nu smäller de!". Men hon han just över vägen. Ursäkta språket, men vilken jääääävla idiot! En del människor borde verkligen inte få ha körkort. Jag säger inte att jag själv är någon rallyförare, men jag ser mig väl iaf för i korsningarna!

Nu blev jag irriterad, så jag ska gå och ta en varm dusch.




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-02 @ 21:25:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Hallelujah

Känner mig på riktigt bra blogg- och musikhumör idag ;P Är faktiskt sällan jag lyssnar på musik.

Har varit hos farmor nu. Så kul det är att se henne glad. Hon trivs verkligen där hon är nu. Men dock tycker hon ju att det är tråkigt att hennes rumskamrat ska flytta nu.

Är en tant där som snart är 101 år gammal. Jag är riktigt imponerad av henne. Så klar i skallen, och riktigt bra hörsel och allt sånt. Hoppas jag blir så gammal, och har hälsan i behåll så som hon :D

Hade behövt fara in till Kalix imorgon på lunchen och lämna in nå papper till FK.

Suttit och funderat på det här med skolan. Ångrar som FAN att jag struntade i skolan dom 2 första åren på gymnasiet. Tyckte inte det var kul att gå till skolan. Vi hade noll sammanhållning i klassen. Sen när vi blev vänner, då vart det riktigt kul att vara i skolan. Synd att det tog 2 år.

Velar som fan när det gäller att välja utbildning. Helst av allt skulle jag vilja gå flera olika utbildningar. Förskollärare, jurist, socionom, sjuksköterska, barnmorska m.m. Men det går ju som inte ;P

Jag kan ändra mig från dag till dag. Fan vad svårt. Hmm..

Nå nu ska jag gå och ta tag i den där disken iaf.



 





 





 



Seriöst, hur bra är inte den här tjejen?! Och hon är ju inte gammal heller, 16 bast.




 





 


Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-01 @ 16:44:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Bjuder på lite musik innan jag åker

 





 





 






 






 






 






 














 PUBLICERAT »  2009-03-01 @ 15:08:43 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

En annan vinnare av tävlingen

Eftersom den där Emme inte hört av sig med sina adressuppgifter så har jag dragit en annan vinnare av värmeskyddet från XL.

Och den nya vinnaren är Erika

Skicka dina adressuppgifter så skickar jag produkten direkt :)

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-01 @ 14:58:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Bitande kyla

Blev en rätt så tidig kväll igår igen. Vid 23.30 somnade jag nog. Och vaknade först 08.20 imorse. Hade dock inget att göra, så jag fortsatte sova till 11.

Har donat på här hemma, sen gick jag en sväng på stan. Var först på apoteket och hämtade ut medicin. Sen var jag och handlade på hemköp.

När jag var där så ringde mami och bad mig komma på en promenad till kyrkogården. Så vi gick dit. Jag höll på att frysa ihjäl om mina stackars ben. Hade ju bara mina tunna träningsbyxor på mig. Det vart som en stickande känsla i benen. Och en bitande kyla i kinderna. Men nu känns det bra att man fått sig lite friskluft.

Strax ska jag gå och diska lite, och vänta på att baby ska ringa.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Förhoppningsvis lyckas jag somna tidigt så jag är pigg och utvilad på jobbet imorgon.

Hade inte tänkt starta bilen idag eftersom det varit så kallt och jag inte har nån motorvärmare (papi som sagt att jag inte FÅR göra det när det är mer än 10 grader kallt). Men nu ringde han och sa att jag måste komma dit, eftersom jag har nyckeln till farmors hus och han tydligen skulle in där. Han erbjöd mig även middag, potatisgratäng och kassler. Det låter dock inte så lockande.

När jag ändå åker iväg så ska jag passa på att fara och hälsa på farmor. Hon är så söt :)






Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-03-01 @ 14:50:32 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0