101129

Jisses, snart är det december. Hoppas det går fort så det blir mars snart!


I fredags var vi till Påläng och åt hargryta. Det var första gången jag åt hare, och det var gott. Dock tuggade jag ju på hagel, men de är väl sånt man får ta.

Sen gasade vi hem och såg idol. Jag har blivit jätte less på idol, skönt att det snart är slut. Och jag som annars brukar älska det programmet. Är ju inte någon som är riktigt bra i år. Förmodligen vinner ju Jay, tyvärr.

På lördagen blev det en sväng till Haparanda. Tänkte bara kika lite, men kom hem med:

*Badrumsmattor
*Filt till bebisen
*Kudde till barnvagnen
*Lakan till spjälsängen
*Massor med doftljus
*Diskborstar
*Tofflor till Janne
*Servetter
*Servetthållare
*Förvaringslådor
*2 st tvättkorgar
*Blommor
*Krukor
*Handdukar

Vet inte om det var allt, kan ha glömt något..

Hade kunnat köpa mycket mer saker, men fick hejda mig. Har önskat mig presentkort på IKEA i julklapp så vi väntar till efter jul och ser om jag får något. Behöver ju skötbord, madrass till spjälsängen, lammskinn till vagnen, badbalja m.m.  m.m.

Annars är det ju babyskydd som är det dyraste som vi har kvar att köpa.

Kommer nog handla färdigt allt i januari. Får mer och mer foglossning så man får passa på medans man är på benen.


Igår bakade Janne bullar, och jag bakade dumlekakor. Janne fyller år på torsdag, och då ville han bjuda på bullar :P 26 år blir gammelgubben ;P

Köpte mig en bingolott för jag trodde jag skulle vara ensam på kvällen, men Jannes träning var inställd så han var hemma. Men jag spelade bingo iaf, men vann tyvärr inget.


Inatt när jag vaknade och skulle gå på toa så kände jag att det var jätte kallt i huset. Gick och kollade, och det var 17 grader. När jag vaknade imorse var det 14 grader. Höll på att frysa ihjäl. Janne var sur och sa att han inte tänker bo kvar. Jag fick stå och blåsa med hårtorken på mig själv för att bli varm, men det hjälpte ju bara för stunden.


Nåja, nu har jag inget mer att skriva om..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-29 @ 10:12:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Vecka 24

Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 23 mar 2011
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.


Mamma

Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av.

Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

En del gravida samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Lägg upp benen på bordet eller stolen och vila dig. Du kan också använda stödstrumpor.
Barnet

Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne. Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan. Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.Egna tankar

Jag är galet less på att måsta gå och pinka hela tiden. Innan jag lägger mig går jag typ 5-7 ggr, och ändå måste jag gå upp minst en gång varje natt. Så jag har inte sovit en hel natt på flera månader.

Har nu börjat samla på mig vätska. Benen sväller och det sticker i dom när jag sitter längre stunder.

Bebisen sparkar jätte hårt, men oftast när Janne ska känna så slutar den. Men igår fick han känna en spark iaf :)

Den har börjat få rutiner verkar det som också. Den sparkar alltid vid 9-10 på morgonen. Ett par gånger under dagen, och sen vid 22-tiden på kvällen.

Ska till bm om 1 ½ vecka och då är det dags för vägning. Blir intressant att se om det stämmer med texten, att jag gått upp 5-7 kg.

Får sammandragningar om jag går mer än 300 meter, och det är inte så skönt!
 PUBLICERAT »  2010-11-25 @ 17:19:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

101124

1 månad kvar till jul idag!

Kommer aldrig glömma förra julafton, när dom ringde från ReklamGuiden och sa att jag vunnit datorn. Svärföräldrarna var till oss igår, och då började dom prata om det och skrattade för jag var typ hysterisk ;) Hahaha. Dom tyckte jag skulle tävla i år igen, men jag tvivlar på att jag skulle vinna 2 år i rad ;P Janne vann ju dessutom 10 liter bensin då. Han kanske vinner 1:a pris i år istället då? :)

Men jag kan ju säga att vi slet som fan för att samla dom där bokstäverna. Vi var ute i typ 30 minusgrader och gick runt stan, allt för att vinna! Haha


Inatt har jag sovit jätte dåligt. Och det tog jätte länge innan jag somnade igår kväll också. Och det var tydligen samma för Janne, för efter typ en halvtimme sa han "Är du trött? Ska vi se Criminal Minds?" Men jag ville försöka sova istället. Och så vaknade jag dessutom 05.58 imorse av att pappa kom till oss och skulle hämta en grej. Och sen kunde jag inte somna om. Så det kommer bli en tung dag det här!

Nå, på återseende..Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-24 @ 09:23:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101123

23 november idag = 4 månader kvar till bebis BF.

Jag har förbjudit bebisen att komma ut senare, för jag vill kunna fara på min systers bröllop den 2/4. Synd egentligen att dom gifter sig då, för det hade ju varit lite skoj om bebisen kom på min födelsedag den 3/4. Men nu kommer jag alltså måsta tvinga ut lillen innan dess ;)


Jag bara "råkades" klicka hem 2 klänningar till bebisen på tradera ;P Skulle det nu vara en pojke så får jag väl sälja dom vidare :) Hade egentligen inte tänkt köpa nå "flickiga" kläder, men kunde inte hålla mig för dom är ju så grymt söta! Men nu behöver vi iaf absolut inte nå mer kläder i storlek 50/56!


Nä, nu ska jag gå och köpa mig en smörgås..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-23 @ 09:09:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Min nya idol..

..är helt klart KF som vann Biggest Loser! Hur f-n är det möjligt att gå ner 75 kg?! Jag är grymt imponerad! :D PUBLICERAT »  2010-11-22 @ 21:19:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101122

Goddag!

Sitter på jobbet och håller på att somna! Är riktigt trött idag. Egentligen skulle jag ju ha slutat jobba här om 2 ½ vecka, men dom vill ha kvar mig här. Så i fredags skrev jag på ett nytt avtal om att jag ska jobba till 31/1. Hon sa "sen får vi väl se om du orkar nå mer", men det tror jag inte. Vill ju inte jobba tills det är dags att åka till BB vafan :P

Känns helt sjukt att jag snart jobbat här ett halvår. Tiden har gått jätte fort!


I helgen så har vi mest tagit det lugnt. Varit en sväng till Påläng, och till farmor. Idol i fredags var ju skit tråkigt. Inte en enda bra låt. Och varför får pundar-Jay vara kvar? Har inte TV4 nolltolerans mot droger? Så sjukt att han först sitter och säger till tidningarna att han slutat med drogerna, och typ en vecka senare röker han på. Nä fy fan, skicka ut honom! Folk som väljer att använda droger måste ju sakna mer än en hjärncell, totalt idiotiskt.

Tycker att det inte varit någon riktigt bra deltagare i idol i år. Jag höll ju på Daniel, men nu när han är ute så hejjar jag inte på någon. Jag vart iaf glad att Andreas åkte ut, gillade inte alls hans attityd!


Förresten så har bebisen fått jätte starka ben, för nu sparkar den minsann jätte hårt! Gör riktigt ont ibland. Och igår kände Janne den för första gången. Han fick ett jätte stort leende, och jag själv fick tårar i ögonen haha.


Nåja, nu ska jag ta rast.Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-11-22 @ 14:28:15 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Vecka 23

Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 2 fulla dagar (v22+2).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 23 mar 2011
Du har 123 dagar kvar till beräknad förlossning.Mamma

Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Du har kanske gått upp fem till sju kilo, eller mer. Många kommenterar magen och säger att den är stor eller liten. Lyssna inte så noga, din barnmorska stämmer av att allt är som det ska. Känner du när barnet hickar? Det kan kännas lite roligt som ett regelbundet pickande som pågår någon minut. Långt ifrån alla känner när barnet hickar.


Barnet

Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet är nu så stort att du kan känna de olika kroppsdelarna. Barnet fortsätter lagra fett men huden är ofta rynkig. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Barnet börjar även varva perioder av vakenhet och sömn. Redan nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 600 gram.


Egna tankar

Jag känner bebisen sparka och röra sig varje dag nu, men varje gång Janne ska känna så slutar den :P

Vill ju gärna ha bebben nuuuu! Blir ju extra bebissjuk varje gång man träffar t.ex. Knut eller Jack.

Skulle behöva åka till Luleå och köpa mig nå mammabyxor. Kan bara ha mina leggings, och det är lite kallt om benen när det är 15 grader kallt ute. Så det blir nog en Luleåresa nästa helg, nu när vi köpt oss en bil och allt.
 PUBLICERAT »  2010-11-20 @ 10:50:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

101119

Goddag!

Igår fick jag en kort arbetsdag efter mina 2 sjukdagar. Fick gå hem redan klockan 12. Efter lunchen la jag mig och sov i 2 timmar. Det tar på krafterna att ha epilepsi!

Sen efter middagen for vi och hälsade på Lisa och Knut. Vi blev där i ca 2 timmar och det var jätte trevligt!

Även idag ska jag få sluta kl 12, och då vet jag inte riktigt vad som sker. Blir väl att gå och släpa fötterna till ikväll då vi ska se idol.


Nåååja!


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-19 @ 09:41:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101117

Natten till igår var ingen rolig natt. Jag har inte haft något epilepsianfall på jättelänge. Men nu fick jag 4 stycken på samma natt.

Jag struntade i att jag hade bitit sönder tungan och var blodig, och att jag sträckt ryggmusklerna så jag knappt kunde röra mig. Det enda jag tänkte på var bebisen.

På akuten i Kalix tog dom prover, sen skickade dom mig till specialist mödravården i Sunderbyn. Där gjorde dom ett ultraljud som visade att bebisen lever, och det var riktigt skönt att se.

Från mvc skickades jag till akuten på s-byn, och där fick jag ligga i ganska många timmar. Dom tog ekg, blodtryck osv. 17.30 kom en ambulans och körde mig tillbaka till akuten i Kalix. Där sa dom att jag skulle stanna över natten för observation, och det sa jag att jag inte ville och dom sa att dom kan inte tvinga mig. Så efter en halvtimme fick jag fara hem.


Dom som aldrig haft ett epilepsianfall kan inte ens föreställa sig hur det är. Och Janne tryckte in sitt finger i min mun för att kolla så jag inte svalt tungan så då bet jag tydligen honom, så hans finger och nagel är helt blått och han har 2 blåsor.

Nu får jag iaf börja äta mediciner igen. Hoppas jag får vara frisk nu då.

 PUBLICERAT »  2010-11-17 @ 11:00:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

101114

Idag är det farsdag och våran 1½ års dag. Janne fick en trisslott och ett andelsspel av bebisen i farsdagspresent :P

Vi har varit en sväng till Påläng och grattat svärfar och snosat bebis. Det märks att man inte är van att bära runt på en bebis, för man blir trött i armarna ganska fort :) Fick oss även en kasse med bebiskläder. Vi har nu kläder i storlek 56 så det räcker åt 3-4 barn. Det mesta är dock blått.

Igår gjorde vi inte så mycket vettigt. Gjorde älgskav av kött vi fått från svärfar, och det vart riktigt gott! Sen såg vi "Så mycket bättre", och efter det såg vi en film. Jag har börjat tycka att det är sjukt tråkigt att se film. Blir jätte rastlös. Nåååja..

Och inget bilköp blev det i helgen. Var något med växellådan som han skulle fixa i helgen, och så skulle Robin fara tillbaka på tisdag eller onsdag och kolla på den igen. Men han sa iaf att det var en bra bil för dom pengarna. Så vi får väl se då om de blir köp eller ej.


Älskar dig ♥
 PUBLICERAT »  2010-11-14 @ 16:04:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

101112

Lustigt datum idag..


Ikväll är det idol, och dom befinner sig i Luleå. När vi var i Piteå fick jag ett mail om att jag hade vunnit 2 biljetter till idol i en tävling som nsd hade. Dock så var biljetterna till genrepet som var igår. Trist att det inte var till ikväll. Ides ju inte fara igår. Och vi hade inte ens tagit oss dit utan bil så.

Om 5 min ska Jannes kusin som kan mycket om bilar fara och kolla på bilen som vi funderar på att köpa. Hoppas den är duglig, för då åker vi till Luleå i helgen och köper den.

Idag bjuder facket på lunch från Vikingen. Får väl se om det är nå gott, men jag tror dom sa att det är kycklingsallad.

Nåja, nu ska jag kika vidare.


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-11-12 @ 11:56:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ny vecka

Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 0 fulla dagar (v21+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 23 mar 2011
Du har 132 dagar kvar till beräknad förlossning.Mamma
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Bäckenuppluckring kallas även symfyseolys eller foglossning. Bäckenlederna mjukas upp hos alla kvinnor under graviditeten. Det är en normal process för att utvidga bäckenet. En del kvinnor kan få smärtsamma besvär. När bäckenlederna mjukas upp blir bäckenet mer rörligt och ostadigt. Ofta uppstår värk i korsryggen, ner i skinkorna eller från blygdbenet mot ljumskarna. Det finns hjälp att få. Prata med din barnmorska.


Barnet

Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.

Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen. Lungblåsorna utvecklas men är vattenfyllda hela tiden i magen. Vätskan pressas ut vid födseln.

Vikt: 510 gram.


Egna tankar

Står att det kan komma lite vätska från brösten. För mig kommer det inte LITE. Igårkväll kom det massor. Fick blöta fläckar på lakanet när jag skulle sova. Men det kommer inget på dagarna, bara på kvällarna.

Förresten så fick vi ett nytt BF-datum på ultraljudet. Så nu beräknas h*n komma den 23/3, istället för 25/3. Glömde ju även nämna att Janne var så nervös innan ultraljudet så han skakade ;P Haha

Nästan varje gång jag ligger ner och ska vila så börjar den sparkas. Först sparkade den bara på min högra sida, men nu har den flyttat sig och sparkar längst ner i magen.

Ser fram emot nästa besök hos barnmorskan som är 6/12, för då får jag lyssna på hjärtat igen :)

Förra gången tog hon ju prover och både blodsocker, blodvärde och blodtryck var jätte bra. Så det var ju skönt att höra.
 PUBLICERAT »  2010-11-11 @ 11:51:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

101111

Goddag!

Tog bussen till jobbet idag med, och även idag kom jag försent. Frågade chauffören om bussen alltid är sen, då blev han typ sur och sa att det inte är så farligt att vara 4 minuter sen. Gubbfan!

Nu har vi iaf hittat en bil som verkar vettig. Dubbelt så dyr som vi hade tänkt oss men Jannes mor sa att vi fick låna pengar av henne. Och det är en kombi, så då behöver vi inte byta bil när bebisen kommer. Så jag hoppas det blir bilköp i helgen! Man kan ju inte ens gå och handla i snökaoset.

Gick hem från jobbet igår eftersom det var 45 min tills nästa buss gick. Snöade och blåste, och var jätte halt. Höll på att ramla flera ggr, så jag fick ju jätte ont i bäckenet.

Nåja, nu ska jag gå och hämta té och äta mina mackor.


Ciaaao! PUBLICERAT »  2010-11-11 @ 09:44:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101110

Tidigare i veckan på jobbet:

Karin - Hur är det nu med lill-mamman här?
Jag - Jo nog är det bra, nu när man passerat halvtid börjar ju nedräkningen.
Karin - Ja jag ser ju det, du har ju fått en rejäl kula!

Sen på kvällen frågade jag Janne:

Jag - Har jag fått en rejäl kula?
Janne - *lyfter på täcket och kollar på magen* Nä, men nog ser man ju att du är gravid.

Idag sa kvinnan som jobbar i caféet på jobbet: Nu växer magen, rakt ut!

Förra veckan sa Lisa: Vilken mage du fått!


Såå, vågar Janne inte säga att jag har en stor mage eller vadå? ;P

Kommer det sluta med att jag har en sån här kula?
Förövrigt hade vi 9 grader i huset igår. Tänk om vi hade haft bebisen nu, den hade ju frusit ihjäl! Det är ju värst när man ska kliva upp på morgonen och det är kallt. Då ligger man helst kvar under täcket.

Tänkte att jag skulle testa åka lokalbussen till jobbet imorse. Det resulterade i att jag kom 5 minuter försent. Tyckte det var jätte pinsamt, jävla skit buss!

Janne hittade ju en bil igår som han tänkte köpa. Men 2 timmar efter annonsen kom upp så var bilen såld. Synd där. Borde ju iaf betyda att det var ett riktigt fynd :P

Halv 9 igårkväll sa jag till Janne att jag var sugen på en smörgås, och vi hade inget bröd hemma. Så han satte sig på cykeln och trampade iväg till ICA i kylan och köpte bröd fast jag sa att han absolut inte behövde göra det. Visst har jag sagt att jag har världens bästa sambo? ;)


Nåja, nu ska jag fortsätta med annat.


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-11-10 @ 10:12:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101109

Goddag!

Igår fick jag sluta strax efter 13, och det var välbehövligt. Har nämligen blivit förkyld igen. Jag HATAR att han ont i halsen! Dessutom finns det knappt några tabletter på apoteket som man kan ta när man är gravid. Köpte strepsils men dom hjälper inte ett skit.

Och precis som jag misstänkte så hade jag sjukt ont i bäckenet efter att ha gått till och från jobbet. Vid Manhem började det göra riktigt ont, och direkt jag kom hem var jag tvungen att lägga mig ner. Sen kunde jag knappt röra mig på hela eftermiddagen.

Och inte blir det ju bättre av att man får ligga i kylan och frysa. Var 13 grader i huset imorse. Svärfar skulle komma på lunchen och kolla så jag hoppas han får igång nå värme annars går det inte att vara där.

Varför finns det inga lediga lägenheter när man behöver en? Hade velat ha en i det "nya" huset bakom soc. För dom lägenheterna har ju diskmaskin och tvättmaskin och så är det hiss i huset. Får nog tvinga Janina att flytta så vi kan ta hennes lägenhet :P

Tänkte förresten åka lokalbussen till jobbet imorse, men när jag kom till busshållplatsen så fanns den inte kvar? Antar att dom börjat köra någon annan väg. Så jag fick gå, och kallt var det!

Detta kommer leda till att jag antingen blir sjukskriven och inte kan jobba pga problem med bäckenet, eller att jag köper första bästa skit-bil jag hittar.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-09 @ 10:32:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

101108

Imorse när jag klev upp gick jag som vanligt till termometern för att kolla hur kallt det var ute. Trodde det skulle vara runt -5, så jag blev ganska förvånad när det stod -15.3 :O

Har ju kommit alldeles för mycket snö för att jag ska kunna cykla till jobbet. Så det blev en kylig promenad. Benen och kinderna var som isblock när jag kom fram.

Var ju hos barnmorskan i fredags, och frågade då varför jag får ont i magen när jag cyklar. Fick inget svar på de, hon sa bara att jag inte ska cykla då för det är ju ett tecken på att kroppen säger ifrån. Och så sa hon "du ska få se när det blir halt ute att du kommer få ont i bäckenet". Men jag har ju redan problem med det, och värre blir det nu när jag måste gå till och från jobbet. Höll på att halka flera ggr när jag gick hit.

Fick även lyssna på bebisens hjärta när jag var hos bm. Hjärslagen var 168 så hon sa att det är en tjej. Men vi får väl se. Är iaf helt inställd på att det kommer vara en tjej nu, så om det kommer ut en liten gosse så kommer jag bli väldigt förvånad :P H*n låg iaf och sparkade i magen när hon lyssnade på hjärtat, så det small i apparaten :P

Har börjat känna små sparkar nu. Känns ganska overkligt. Men då vet jag ju iaf att den lever.


Har ont i halsen, så nu ska jag pimpla massa vatten.Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-11-08 @ 10:19:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fuck off and die

Jag är så jävla less på min far. Han är en bitter man som skriker när han pratar och kommer dö i ensamhet. Han hånar sina barn. Kallar mig fet, ful, värdelös och äcklig. Vilken normal människa säger såna saker åt sina barn?! Skulle jag ens tänka tanken att säga något liknande åt mina barn så hoppas jag att någon spärrar in mig.

Han har ett sjukligt kontrollbehov och älskar att bestämma och hota med saker. Först vägrade han renovera om vi skulle ha kvar Ronja. Men Zelda var det inge fel på, hon var så lugn och fin. Men nu säger han att vi ska sälja Zelda. Bara för att han ska få som han vill.

När jag nyss hade fått körkort ville han åka till Borås och sa att jag skulle komma med och hjälpa till att köra för han orka inte köra hela vägen själv. Och när jag inte ville följa med så sa han att jag skulle packa mina saker och flytta därifrån. Normalt?

Jag har tänkt köpa mig en bil flera ggr, men då har han sagt att jag inte ska göra det för han ska köpa en bil åt mig. Men nu gapar han och säger att jag kan fixa mig en bil själv eftersom jag snart är 25 år gammal och borde klara av det själv. Är du schizofren eller vad fan är ditt problem?!

Jag behöver inte dig i mitt liv och eftersom du inte kan bete dig som en far ska göra så behöver du int ha något med mig eller barnet att göra. Om mina barn någonsin frågar efter sin morfar kommer jag säga att han är död.


Du har dina miljoner på banken, men sen då? Dina barn avskyr dig och det borde väl säga ganska mycket om dig. När fan ska du vakna upp och inse hur du beter dig?


Vi kommer köpa oss en egen bil och flytta till en lägenhet, så kan du ju sitta här och ruttna med dina pengar.


Du är numera död i mina ögon.


Tack och hej!


 PUBLICERAT »  2010-11-07 @ 13:38:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(7)

101103

Hallå i stugorna!

Vi har inget internet hemma för tillfället eftersom Janne kortslutit modemet eller något, så det blir inte så mycket uppdateringar nu.

På bebis-fronten går det framåt. Magen växer och nu kan jag knappt cykla nå mer. Benen tar i magen och trycker väl då bebisen uppåt för jag får så jäääääävla ont i övre delen av magen när jag cyklar.

Ska till barnmorskan på fredag. Hoppas jag får lyssna på lill-hjärtat då :)

Har även börjat komma råmjölk från tissarna nu också. Det kommer på kvällarna och gör så jag blir alldeles kladdig. Väldigt ofräscht.

Var och klippte mig imorse. Var till Emelie som vanligt. Är alltid lika kul att gå dit, och nu för tiden pratar vi bara om bebisar ;P Hennes syster och min släkting ska ha barn om en vecka. Blir lite avis, jag vill också ha bebisen nuuuuu :) Vi köpte värsta söta kläderna till bebben i Piteå. Ska visa bilder sen när vi får ett nytt modem.

Nåja, nu ska jag gå och hämta mig lite vatten..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-11-03 @ 13:38:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0