091130

Goddagens!

Igårkväll var vi ute i kylan och gick "julklappspromenaden". Man ska gå och samla bokstäver från massa skyltfönster och så kan man vinna nå tjaffs :) Och fy fasen vad kallt det var! Termometern visade -8 grader, men det kändes kallare! Gjorde nästan ont i ansiktet..

Och en stund efter vi kommit hem började jag få ont i halsen när jag svalde. Men vi åt nyponsoppa och glass så då kändes det lite bättre.

Vi la oss sedan i sängen och såg en film på voddler, men helt plötsligt dog datorn. Vette fan vad som hände. Vi försökte iaf sova, men efter en stund sa baby att vi skulle gå och lägga oss i soffan och somna till tv'n istället, eftersom han inte lyckades somna i sängen.

Men jag var då inte sugen på att sova i soffan, så han fick gå dit ensam. Och så sa han att han skulle komma och lägga sig i sängen när han vaknar (han brukar vakna ett par gånger varje natt).

Men jag var inte trött, så jag såg 3 avsnitt av PH. Sen läste jag lite bloggar, och sedan gick jag till soffan och frågade Janne om han inte skulle komma och lägga sig i sängen. Han tittade yrvaket på mig, och kom sedan och la sig i sängen.

Men jag lyckades ändå inte somna förrän typ 3 timmar senare. Och sen har jag vaknat med jämna mellanrum av att jag haft ont i halsen. Och Janne låg och höll om mig så det vart så himla varmt också.

När vi vaknade idag så hade jag extremt ont i halsen och kände mig allmänt förkyld. Och det gör jag fortfarande. Vi har iaf varit på apoteket och köpt piller så det inte ska göra alltför ont i halsen :)

Och när vi var på ICA så fick vi en ask med Noblesse gratis för att dom har 10-årsjubileum. Så imorgon ska jag baka dumlekakor med noblesse. Och idag ska jag ju baka saffransbullar med vit choklad.

På tal om choklad så kom mamma hit igår med praliner som hon köpt på Almanda :)

Nåja, nu ska jag gå en sväng. På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-11-30 @ 15:20:18 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Grattis!

Grattis till sarinsko som har vunnit en valfri tidningsprenumeration från tidningskungen.se!

 PUBLICERAT »  2009-11-30 @ 14:02:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Första advent

Idag är det första advent. REDAN! Shit, det här året har gått fort! Har iaf tänt första ljuset i adventljusstaken :)

Var tänkt att vi skulle gå på julskyltningen idag, men det blev inte. Blev så less på Janne när man aldrig kan få ett vettigt svar från honom så jag tappade helt lusten. Men nu är vi sams igen iaf :)

Har iaf vart och handlat lite. Som att vi inte handlat nog mycket dom senaste dagarna. För någon dag sedan var vi och handlade mat för 1100 kr, men ändå kommer man hela tiden på saker som fattas.

Och i fredags var vi en sväng till Happis. Först på Rusta, men där fanns bara skrot. Sen på IKEA där vi köpte 2 julklappar till pappa. Sen på nån outlet butik där det inte fanns nå vettigt. Och efter det for vi och köpte en present till Jannes moster och julklappar till hans föräldrar. Och sist var vi på ICA Maxi och handlade frukt och godis.

När vi kom hem lagade vi mat. Vart en älg-gryta. Gjorde den för någon helg sedan också. Och det var så sjukt gott så jag var tvungen att göra den igen. När man blandar massa saker som man tycker är goda så blir det oftast väldigt gott ;P

När vi hade ätit for vi till Påläng och gav presenterna åt Jannes mamma och moster. Dom blev väldigt glada. Speciellt Jannes mamma, hon pratade om sin present hela kvällen ;P Är mycket födelsedagar nu. Linnea fyllde i fredags. På tisdag fyller Jannes moster. På onsdag fyller Janne. Och på torsdag fyller Jannes mamma :P

Vi såg även idol i byn, och sedan vid 23-tiden for vi och var barnvakt åt Theodor och Dexter för J & N skulle ut. Just när dom skulle fara så vaknade Teddan, och var vaken ända till dom kom hem vid 2-tiden. Tur att han inte var ledsen iaf :)

Igår var det lördag och då for Janne en sväng till deras stuga. Där åt han middag och badade bastu. Jag var inte sugen att fara någonstans, så jag stannade hemma och städade och bakade daimkaka.

Och just nu håller jag på att göra philadelphiabulla. Längesedan jag gjorde det, men det är såååå gott :)

Och imorgon ska jag baka saffransbullar med vit choklad i. Så då har vi lite fika till babys 25-års kalas :)

När jag har bakat färdigt ska vi laga mat. Blir lövbiff-gryta idag. Mums! :) Sen blir det nog nyponsoppa och glass till efterrätt. Vi skulle egentligen ätit det i fredags, men det hade vi inte tid med.

Just ja, har även sålt min gamla säng idag. Vi fick pengarna för nån vecka sedan, men han har inte hämtat sängen förrän idag :P Vi satt och pratade om att vi skulle lägga ut lite grejer på blocket som vi inte behöver. T.ex. Jannes gamla tv, ett av hans xbox, och min säng. Men vi hann inte ens lägga ut någon annons, för Jeppe köpte tv'n och xbox'et och Jannes mosters karl köpte sängen. Fick 1000 kr för sängen, så jag vart jäkligt nöjd :) Nu är det bara den gamla tv-bänken och Jannes gamla dator vi behöver bli av med, så det är väl dags att slänga upp en annons nu :)

Har även sålt 2 par av mina high heels på tradera. Har massa skor som jag aldrig ens använt, och Janne tyckte dom var ivägen här. Så jag la ut dom på tradera, och fick lika mycket som jag betalat för dom. Så det kändes bra :)

Så nu får någon annan dansa runt i dessa skönheter, det svider faktiskt lite i hjärtat :(

  


Nåja, nu ska jag gå och fortsätta med baket.

Ciaaao!


 PUBLICERAT »  2009-11-29 @ 17:06:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

VINN VALFRI TIDNINGSPRENUMERATION (VÄRDE UPP TILL 450 KR)!

Skulle du själv eller någon du tänkt ge en julklapp vilja ha en tidningsprenumeration? Var då med och tävla hos mig om en valfri prenumeration från Tidningskungen! Om jag själv skulle vinna tävlingen skulle jag välja Cosmopolitan eller Glamour.

Tidningskungen.se finns över 1300 erbjudanden på både svenska och utländska tidningar. Du får alltid de bästa erbjudandena och dessutom avslutas din prenumeration när du fått det antal nummer du beställt. Så inga krångliga bindningstider att tänka på heller

För att vara med och tävla:
*Skriv som kommentar vilken tidning du skulle välja från Tidningskungen
*Bli gratis medlem på Market2Member (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

P.S. Hade du tänkt julshoppa något på nätet i år? Då kan du göra som tusentals andra medlemmar hos Market2Member (som jag!) och få gratispengar tillbaka!!! Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går till en nätbutik (t.ex ellos, CDON, Tele2, Bokus, Apple (i-Phone!) nelly och hundratals andra butiker...) så får du en del av köpesumman tillbax helt gratis, direkt in på kontot! Smart va?
 PUBLICERAT »  2009-11-26 @ 23:31:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Kvällsfika

Gokväll!

För ett tag sedan kom baby in till mig och frågade om vi skulle äta något. Jag frågade då vad vi skulle äta. Och då säger han "vi kan väl baka scones?" Jag blev lite smått förvånad då :P

Dock hade vi inte tillräckligt mycket mjöl, så jag trodde han skulle nöja sig med brödet vi har. Men icket, han tyckte vi skulle traska iväg i regnet och köpa mjöl. Så det gjorde vi :P

Och nu ska degen alldeles strax in i ugnen, så det bli nybakta scones till kvällsfika idag. Mums ;)
 PUBLICERAT »  2009-11-24 @ 23:07:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Har dragit en vinnare!

Grattis till Helene som vann ett presentkort värde 500 kr hos Beauty Planet!




Tyvärr har hon ingen blogg, så jag kan inte länka. Men hon har fått ett mail iaf :)

 PUBLICERAT »  2009-11-23 @ 14:25:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

VINN VALFRIA PRODUKTER FRÅN YVES ROCHER FÖR 500 KR!



 

Var med och tävla i min tävling hos Market2Member om ett presentkort hos Yves Rocher värt 500 kr!

Alla produkter från Yves-Rocher utgår från växtriket, vilket jag tycker känns bra. Dessutom har de bra priser och ett stort utbud av bl.a skönhet, make-up, parfym och hårvård.

Om jag vann skulle jag välja en härlig ansiktskräm mot torr vinterhy och någon kul ögonskugga med matchande nagelack från deras make-up-serie!

För att vara med och tävla:
*Skriv som kommentar något du skulle köpa för ditt presentkort hos Yves Rocher
*Bli gratis medlem på Market2Member om du inte redan är det (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)

TIPS! Vill du tjäna pengar på sådant du ändå tänkt julhandla på nätet? Då är Market2Member verkligen något för dig. Jag är själv medlem och får en del av köpesumman tillbaka (=cashback) i massor av butiker utan att det kostar en krona extra. Gratispengar helt enkelt!

Tävlingen pågår tom 6 december

 PUBLICERAT »  2009-11-22 @ 18:00:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(18)

091121

Gokväll..eller ska jag säga gonatt?

Tänkte jag skulle slänga in ett litet inlägg medans baby håller på att se klart en film.

Idag har vi varit en sväng till Jannes moster. Vi satt där och surra i typ 1 ½ timme..Och sen for vi till Jannes päron. Där satt vi också ett bra tag innan vi for hem och lagade tacos.

När vi hade ätit så la vi oss på soffan och mös en stund, och sen åkte vi till J & N där vi såg idol och spelade guitar hero.

Och jag säger då det..fy fan vilket piss väder vi har!! All snö har regnat bort. Och imorrn åker 2 av mina syskon till Thailand. Pratade med min bror igår på msn och jag frågade då om han hade kollat vad det var för väder där borta just nu, och då sa han att det verkar vara skit dåligt väder där nu..Så jag kollade på smhi, och möttes av detta:



Åska och regn?! Fan va less jag hade blivit om jag hade betalat över 12,000 kr och så har man skit väder på semestern :S Vi får hoppas för deras skull att det vänder!

Nåja, nu ska vi gå och byta sängkläder och sedan mysa tills John Blund kommer på besök.

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-11-21 @ 01:08:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Jag svävar på rosa moln

Jag har fått en present av min älskling. Den kom med posten idag.

Ett par super-snygga leggings som jag äääääälskar! Jag tyckte dom var fina på bilderna, men dom var faktiskt ännu snyggare irl! Massa fina strass-stenar är det på dom :) Tack baby ♥





 PUBLICERAT »  2009-11-19 @ 16:15:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Sitter och drömmer mig bort

Samtidigt som jag sitter här och drömmer mig bort bland massa fantastiska prylar så gör jag även en önskelista, för det är ju trots allt snart jul :)

Det här med bloggar har ju blivit väldigt stort, och tjejerna som driver dom största bloggarna tjänar rejält med pengar på detta. Och för att inte tala om alla gratis-grejer dom får. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är liite avis iaf ;)

Jag kan bara tala för mig själv, men rätta mig om jag har fel..?

Varför läser vi dom stora bloggarna, t.ex. Kenza, Kissie och Foki ?

Jo, för att dom lägger in massa bilder på både sig själva och på allt dom köper. Och dom uppdaterar flera gånger om dagen, och man får följa med dom överallt och läsa om deras vardag.

Ni som har följt min blogg ett tag vet ju hur shopping-galen jag är. Speciellt när det gäller skor, men även kläder. Men det är ytterst sällan som ni fått se bilder på det jag köpt. Varför? För jag äger inte ens en kamera! Har ju tagit någon bild ibland med mobilen, men ni vet ju hur dåliga och fläckiga dom bilderna blir.

Och jag skulle gärna uppdatera oftare, men för det första så är min dator så himla seg. Tar en evighet att ladda upp bilder osv. Och så kan jag ju inte släpa med mig min stora dator om jag ska åka någonstans.

Så därför har jag nu kikat efter lite prylar jag skulle vilja ha som skulle underlätta för mig att göra min blogg bättre :)

Samtliga grejer (och bilder) kommer från http://www.dustinhome.se/



För det första skulle jag som sagt behöva en kamera. Och helst av allt skulle jag vilja ha denna:



Det här är en Samsung ST550, med 12.2 mega pixels. En kamera som är perfekt för oss bloggare, eftersom den även har en display på framsidan. Med andra ord så är den perfekt när man ska fota sig själv! :)

Jag gillar faktiskt inte att bli fotat av andra, men man har ju tagit en hel del ego-bilder på sig själv ;P Så den här kameran hade varit perfekt åt mig :)

Den kostar bara 3190 kr, och ni hittar den HÄR


Och sen så skulle jag ju även behöva en ny blogg-dator. Och då är det ju såklart en laptop som gäller. Och om man ska kunna bära runt på den och ta med den när man åker iväg och ska göra något så måste det ju vara en liten dator. Hade mer än gärna haft denna:



Det här är en Asus Eee PC med 11.6" skärm. Liten och behändig, ryms i handväskan. Och självklart ska den vara rosa! ;) Den har 160Gb hårddiskutrymme, så det ryms massa bilder på den! :) Och den har 11 timmars batteritid, så man behöver inte släpa med sig laddaren hela tiden. Så denna dator finns högt upp på min önskelista :)

Den kostar 4290 kr och ni hittar den HÄR


Men vi har ett litet problem här i hushållet. Min käre sambo tycker att jag spenderar lite för mycket tid vid alla dessa bloggar. Så för att han inte ska klaga så mycket så måste han sysselsättas med något han tycker är kul. Och vad gillar han då? Jo, han gillar att spela xbox. Och även fast jag inte skulle ha så stor användning av ett xbox så önskar jag mig ändå ett sånt, för att Janne ska hålla sig lugn så jag får blogga ifred! ;)




Hos Dustinhome kostar ett xbox 360 med två spel 2 539 kr, och ni hittar dom HÄR




Sådärja, kära släkt och vänner..Nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp. Och tänk på att jag faktiskt har varit extra snäll i år, så jag förväntar mig bara hårda paket på julafton ;)

 PUBLICERAT »  2009-11-16 @ 20:22:30 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Vinn skönhetskit värde 800 kr!






Tävlingsdags igen i samarbete med Market2Member! 

Denna vecka har du chansen att vinna ett skönhetskit värde ca 800 kr från Shopping4net.se!

Jag upptäckte ganska nyligen Shopping4net.se och framförallt deras underbara skönhetsavdelning! Bl.a hade de min favvo hårvårdserie Bed Head, och det populära läppglanset från Juicy Tubes, så det är ju perfekt! Så om du letar efter bra märkesprodukter till låga priser är detta helt rätt ställe!

Vill du få ett gratis smakprov var med och tävla i min blogg om ett hemligt skönhetskit värde ca 800 kr!

För att vara med och tävla:

*
Bli medlem gratis på Market2Member via min LÄNK (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)
*Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja få i julklapp från Shopping4net 



Jag är redan medlem i Market2Member eftersom jag då får pengar tillbaka när jag nätshoppar. Över 500 butiker finns anslutna till deras sida och oavsett om jag handlar på rea eller inte så får jag en del av köpesumman tillbaka (=cashback). Några av de butiker jag brukar handla i hos är Halens, Nelly och Sid & Sally, och oftast får jag mellan 5-20% av det jag har betalat i butiken tillbaka. Pengar direkt in på kontot! Så om ni ska nätshoppa i jul så är detta verkligen en kanonbra sida!

Tävlingen pågår t.o.m söndag 15 november




OBS!! Tävlingen (LÄNK) där du kan vinna ett presentkort värde 500 kr hos BeautyPlanet fortsätter en vecka till.

 PUBLICERAT »  2009-11-10 @ 20:05:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(17)

Mitt sko-begär är tillbaka. Jag måste haaa!





 PUBLICERAT »  2009-11-08 @ 17:16:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(7)

Erik Grönwall

Helt seriöst, Erik måste ju vara den bästa sångaren som någonsin varit med i idol!! Darin, Ola och Kevin släng er i väggen! Jag är så sjukt imponerad av Eriks röst. Jag ryser verkligen..






Erik kommer lätt vinna. Annars kommer jag aldrig mer kolla på ett enda avsnitt av idol!

Tyckte det var synd att Rabih åkte ut faktiskt. Jag har inte gillat honom tidigare, men jag tyckte han sjöng bra igår. Jag vill ha ut Tove och Mariette nu. Och Calle får gärna åka också. Vill se Erik och Eddie i finalen.

Det var allt jag ville säga idag tror jag :P

Vi skulle ju varit barnvakt åt Dexter idag, men det blev ingen Lycksele resa för J & N, för Theodor har fått ögoninflammation. Så dom kommer hit och äter middag istället :) Blir som sagt biff med bambuskott och champinjoner. Ska bli gott :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-11-07 @ 13:39:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Fredagsmyyyys!

Äntligen fredag!! Bästa dagen på hela veckan, eller hur? :)

I måndags började jag ju som sagt på Kalix Finans. Jag var där i 3 dagar, sen gav jag upp. Fy fan alltså, det var ingenting för mig. Så igår ringde jag dit och "sa upp mig". Och som tur är så får jag behålla a-kassan så vi slipper vara fattiga. Har iaf sökt ett nytt jobb, så jag håller tummarna att jag får det :)

Annars har det väl inte hänt så mycket. Haft besök idag. Först kom Jeppe hit och fikade, och efter en stund kom även Jonte. Och just när dom hade farit så kom Johanna hit och fikade. Mycket trevligt med besök :) Och så har vi bakat morotskaka också så vi har ännu mer fika att bjuda på. När vi skulle flytta hit så skulle jag ju baka så vi skulle ha fika att bjuda på när folk kom och skulle kolla hur vi bor. Och då frågade jag baby om jag skulle baka morotskaka och då sa han "nääää det är ingen som äter sånt". Men jag bakade det iaf, och han älskade den haha. Så nu bad han mig baka mer morotskaka, och den går åt som smör i solsken. Igår åt han 4 bitar t.ex. ;P haha. Min sötnöt :)

Vi har även varit en sväng på stan idag och kollat efter farsdagspresent åt Stefan, och sen var vi på ICA och handlade lite. Och sen även en sväng till Repa. Tycker vi får handla heeeela tiden. Vi har köpt mat för typ 2000 kr på två veckor, men ändå känns kylen tom. Iof så är ju frysen proppfull. Nåja..Idag ska vi iaf äta lövbiffrullader fyllda med vitlöksost, klyftpotatis, sås och vitlöksbröd. Och ev. så ska vi bjuda familjen Lundbäck/Vinsa på middag imorgon. Då blir det biff med bambuskott och champinjoner. Mums :)

Förresten, igår fick jag hem ett presentkort från Bubbleroom. Så jag får välja mellan klippning, ansiktsbehandling eller massage. Dock så kunde jag bara välja mellan olika salonger i Luleå, så vi får väl åka dit nån dag efter jul eller nått. Så kan man ju passa på att shoppa samtidigt ;P Jag vet inte ens varför jag fick det där presentkortet, för jag har då aldrig ens beställt något från Bubbleroom, men det är ju bara tacka och ta emot ;)

Nu kom Janne och sa att Johanna undra om vi kunde ha Dexter imorgon, för dom ska åka och bo på hotell i Lycksele. Så imorgon kommer Dexter hit och ska sova :) Blir ju spännande att se hur det går. Janne sa "ja jag byter då inga blöjor, det får du göra!" Haha

Nåja, nu började Janne fixa klyftpotatis så det är väl bäst att jag går och börjar med lövbiffen då :)

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-11-06 @ 17:31:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Onödigt vetande

Snodde en lista av carro

Vad blir ditt namn baklänges? Anile
Vem betyder mycket för dig? Janne
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Typ 2 dagar
Platt eller lockigt hår? Rakpermanenten har börjat växa ut, så 3/4 är rakt och 1/4 är lite lockig :P
Har en dröm gått i uppfyllelse? Ja
Vad har du för startsida på internet? Youtube
Vem ringde du senast? Arbetsförmedlingen
Tycker du att sengångare är söta?
Har du haft vattkoppor? Ja
Har du någon gång testat karate? Jo, hemma haha
Vilken mobilringsignal? Kommer inte ihåg vad den heter, och jag orkar inte hämta mobilen :P
Minimorötter eller pommes frites? Beror väl på vad man ska äta till?
Första sporten du gick på? Gick på eller spelade? Gick på - hockey tror jag. Spelade - fotboll.
Vad längtar du mest till just nu? Jag längtar till jag har gått socionomutb. och har ett vettigt jobb.
Hur gammal har du tänkt bli? Jag vet inte. Hoppas jag får vara frisk och leva länge.
När åt du senast en fiskbulle? Någon månad sen.
Vad drömde du inatt? Jag minns inte
Vilken tv-serie är bäst? One tree hill
Kan du gå ner i spagat? Har inte testat på flera år
Vad åt du senast idag ? Baby lagade krögarpytt åt mig på lunchen
Höga eller låga strumpor? Använder bara ankelsockar
Vad är du mest rädd för i hela världen? Att jag ska få ett eller flera barn som dör
Röd, grön, blå eller gul mjölk? Röd
Vad har du för färg på ditt påslakan? Just nu - beige med svart mönster
Vad ska du döpa dina barn till? Vincent, Eddie, Edwin, Lilja och Meja. Janne har dock andra konstiga namnförslag ;P
Sommar eller snö? Sommar
Bikini eller baddräkt? Jag har blivit en riktig badkruka, så jag behöver inga badkläder
Är du mörkrädd? Ibland
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? Ja
Riktig gran eller plastgran? Plast
Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt. Helst kolsvart.
Luktar dina fisar hallon? Knappast
Godaste drickan till frukosten? Beror på. Juice eller mjölk.
Vem kramade du senast? Janne kom just och gav mig en kram.
Älskar du att sjunga? Jag och Linus sjöng en duett igår. Det var vackert. Haha
Har du spelat kille i en teater? Nej
Kan du ditt mobilnr utantill? Ja
Har du tråkigt? Lite
Sjunger du i duschen ? Nej
Vilken färg har din jacka? Vilken av dom? Har ca 10 st.
Använder du långkallingar? Inte under byxorna. Men jag kan gå runt och mysa i dom efter duschen t.ex. :P 
Vem saknar du just nu ? Farfar
Vad ska du göra nu? Lägga mig i våran snordyra soffa och hoppas att Janne kommer dit och myser med mig
 PUBLICERAT »  2009-11-04 @ 15:25:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

VINN PRESENTKORT HOS BEAUTY PLANET!





Var med i min tävling i samarbete med Market2Member där du kan vinna ett presentkort hos Beauty Planet värde 500 kr!

Beauty Planet har smink, parfym, hudvård, och hårvård för både killar och tjejer till jättebra priser!

Om du vinner får du välja precis vad du vill för 500 kr!

Om jag vann skulle det nog bli bl.a. TIGI Bed Head Headrush glansspray :) 

För att vara med och tävla:
*
Bli medlem på Market2Member via min länk. Bli medlem gratis HÄR (om du vinner måste du kunna uppge ditt användarnamn)
* Skriv en kommentar där du berättar vad du skulle köpa för ditt presentkort hos www.beautyplanet.se
 

Jag är själv medlem på Market2Member och kan verkligen rekommendera det om du brukar handla på nätet! Du sparar massor av pengar eftersom du får tillbaka en del av köpesumman på ALLT i butiker som Lindex, Nelly, Goyada och Svenska Spel. Jag har själv fått flera hundra kronor därifrån.

Snart är 500 butiker anslutna till M2M så det lönar sig verkligen. Suveräna extrapengar inför julshoppingen helt enkelt!

 PUBLICERAT »  2009-11-03 @ 12:48:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(20)

RSS 2.0