Kvällsöppet på stan

När jag vaknade idag hade jag 8 nya sms, och 4 missade samtal..Kan man få sova ifred nångång? ;P

Sen jag vaknade har jag vart helt förvirrad hela dagen..Började med att jag sprang runt och letade min hårborste i en halvtimme typ..Hittade den tillslut i fönstret, under nå grejer..

Sen när jag skulle diska glasen jag köpte på ikea så tappa jag såklart ett så det gick sönder...

Sen när jag skulle på stan..så hitta jag inte tröjan jag skulle ha på mig..Gick typ 10 varv runt leggan och sökte den..Sen hitta jag den på golvet i badrummet, fast jag vart in där å kollat 10 ggr..Men den hade ramlat ner från kroken..aja, så kan de gå...

Drog iaf ner på stan..Gick först till gallerian..Var modevisning där..Köpte tofflor åt farfar på skoaffären..Sen gick jag till chili..Köpte där ett linne..hittade ett till som var fint..men de kostade 550 kr..dyrt för ett linne vafan..så jag ides inte ens prova de..Milla och Matte kom också dit och snacka lite skit..

Sen gick jag till Buketten..Men hitta inge kul..Så jag gick vidare till Colorama och köpte färg till bordet..

Sen cykla jag till farmor & farfar..Och när jag skulle därifrån så skrev Andreas ett sms, höll på cykla i diket när jag skulle läsa..När jag kolla upp från telefonen var jag typ en halv cm från diket haha..

Hos pappa målade jag bordet..Busade lite med Diva..Sen gick jag till Nova..Tränade bröst och mage, och sen kondition i 40 min..När jag var klar gick jag till pappa och hämta cykeln, och cykla hem..

Svinigt kallt ute..Är bara -2, och jag håller på att frysa ihjäl..Tänk när det blir -30 ;S

Igår när jag var på väg till gymet så ringde det nå konstigt nr..typ från södra sverige nånstans..Var en tjej..(Tänk er en fjortis som sitter och tuggar tuggummi)

Jag: Hej det är Elina
Hon: Aaah hej asså det är Frida
Jag: Eeeh jaha, hej
Hon: Vad gör du
Jag: Hmm, jag tror du har ringt fel
Hon: Oj, asså sorry, eeh.asså..hejdå

Jag börja garva haha..Ni skulle hört henne, med sitt jävla toy i käften :P Ojoj

Sitter förövrigt och skriver på ny datorn nu..Bestämde mig i förrgår att nu ska jag fan fixa internet på den..Och det var ju inte så svårt som jag trodde haha..Några knapptryckningar så var det färdigt ;)

Har en uppgift att göra till skolan..en jävligt jobbig sådan..Och seg som jag är, så kommer jag sitta och göra det på måndag natt haha..Skjuter upp det så länge det går..

Jag är hungrig..sugen på smörgåstårta ;) Mums..Meen, de får bli ett äpple ;P Haha




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-31 @ 00:06:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

My all <3

Gokväll mina små ankungar..

Inatt städade jag lägenheten..Till kl 04.30..När jag skulle dammsuga under sängen så var det nått där, längst in mot väggen..Så jag böjde mig ner och kolla..Då ligger det ett glas där från festen..Och grogg utspillt över hela golvet typ :P Fast det hade ju såklart torkat, men man såg att det var helt kletigt typ..Fräscht :P Så det var bara börja skura golvet då..

När jag hade städat klart snacka jag lite skit på msn..Stängde av datorn vid 5..

Ställde väckarklockan på 10..Vid 12 drog jag till gymet..Men hann typ bara börja värma upp, så skrev Andreas att han var på väg till mig..Så det var bara fara hem och slänga sig i duschen..

Nååja..Sen kom han iaf..Och jag var nog inte så trevligt sällkap hehe..Låg mest och halvsov..Han såg tv..Sen käka vi, kycklinggryta med champinjoner och bambuskott, och kroketter..

Sen intog vi sängläge igen..Spydde nästan där i sängen, fick nå i halsen ;P Haha

Ska inte skriva vad Andreas höll på med..Då blir han nog grinig ;) Han sa att jag inte fick blogga om det hahaha ;P

Nåja..Sen åkte han hem..

Jag kolla lite på datorn..Sen drog jag och hälsa på hos Milla..Såg Bonde Söker Fru..Sen såg vi början på efterlyst, uti mordet i Gällivare..

Sen drog jag på Nova..Körde en timme kondition, och såg tv samtidigt ;P Sen cykla jag hem..Kallt som faan!

Skulle ju måla bordet idag, men hade ju som inte riktigt tid..Så det får bli imorrn istället..Då kommer ju även pappa hem..I helgen ska jag tvinga han att bygga den där j*vla tv-bänken..

Vill på IKEA, igen..Vill ha lite nya grejer..En till lite större blomma att ha i det tomma hörnet vid ingången till själva rummet..Och nån tavla..

Förresten..så börjar jag bli tveksam och bordet ens ryms i mitt kök haha..Less jag blir om det inte gör de! :P

Imorrn öppnar nå jäkla köpcentrum där i Finlandia..Skulle vilja dra dit, gå på Gina ;) Men ingen idé, lär va smockat med folk..

Seriöst, vafan sker ti helgen?! Jag vill till lule!! Men hur ska man ta sig hem? Tror jag ska fråga Olli om jag får sova där ;)

Måste fara och klippa mig nån dag..Min lugg har kommit till en jobbig längd..Hänger i ögonen hela tiden, jobbigt som fan..Ska också slänga i nån lite mörkare toning..När jag tonar håret så sätter det sig som färg..Inte färgat håret på flera år, använder alltid toning eftersom det inte nöter lika mycket..Och sist jag tonade håret var dagen innan vi åkte till Turkiet..Alltså 21 augusti..Och det sitter fortfarande kvar lite..Har t.o.m fått nån cm utväxt..Underligt..Aja..Nog om det..




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-29 @ 23:52:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag blev utmanad

Den som utmanat mig är Helena.

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Så okej då, här kommer mina 5 saker..

1.
Jag har jäkligt svårt för att säga nej.
2. När jag är barnvakt åt Simon eller Filippa är jag livrädd att dom ska göra sig illa eller springa ut på vägen och bli påkörda eller nått. För så skulle jag tänka att allt var mitt fel.
3. Jag har epilepsi.
4. Jag är rädd för att inte kunna skaffa barn i framtiden.
5. Jag kommer inte frivilligt flytta från Norrbotten igen (endast om jag inte får jobb här efter utbildningen).

Och dom jag utmanar är..

Ingen speciell :) Haha
 PUBLICERAT »  2008-10-28 @ 23:11:36 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Keep on dreaming

Jag hoppas ni fattade att jag var sarkastisk när jag "skröt" om att jag haft 15 besökare i bloggen igår? Haha..Jag undrade vart fan alla tagit vägen? Har jag börjat skriva om så tråkiga saker? Haha

Idag har jag chillat typ halva dagen..Sen målade jag sängbordet ett varv till..Efter det drog jag till pappa och skruvade ihop köksbordet..Sen slipade jag det, så att jag skulle kunna måla det..Och när jag hade slipat klart så grundmålade jag ett varv..

När jag var klar med det tänkte jag dra på gymet..Men såg då att mina svarta träningskläder var typ vita av allt slipdamm..Och jag ides inte börja byta kläder..så jag drog hem istället..

När jag kom hem så skruvade jag ihop stolen jag började med igår..Får se om jag ids börja med den andra också..

Imorrn ska jag fara och måla bordet ett varv till..Sen ska jag träna..Sen skulle nog Ante komma hit?

Har faktiskt inget speciellt att skriva om idag..

Jo, just de..VARFÖR läser du min blogg om du tycker att jag skriver så elaka saker hela tiden?! Du tror att jag mår dåligt..Men bara så du vet, JAG HAR ALDRIG MÅTT BÄTTRE ÄN JAG GÖR NU! ;) Haha..Du är patetisk, skaffa dig ett liv..

Mina idoler:


Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-28 @ 22:47:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

God bless IKEA

15 besökare hittills idag, och jag har inte ens uppdaterat? Ni måste tycka min blogg är intressant ;) Måste också passa på att tipsa om bloggkoll.se . Där kan man samla alla bloggar man läser, så kommer du upp ett inlägg varje gång nån uppdaterat :) Såg att nån lagt till min blogg där på bevakning, vem av er är den skyldige? ;) hehe

När jag vaknade imorse och kollade mig i spegeln började jag skratta..Duschade inatt, och gick sen och sov med blött hår..Borstade inte ens håret..Så när jag vaknade hade jag nästan lika mycket krull som LNK (observera, NÄSTAN). När jag sen hämtade mamma sa hon "guuud vad fin du var i håret idag när du har det så där naturligt, sluta nu använda platt-tången!" Yeah right, kommer aldrig hända..Måste vara bästa uppfinningen hittills ;) hehe

Var på IKEA idag..Köpte bord och stolar till köket, ett sängbord och nå småtjaffs..Mamma köpte nå gosedjur åt Simon..

När jag kom hem skruvade jag ihop sängbordet..Och jag höll fan på å bli galen haha..Varför gör dom det så jävla komplicerat?! ;P Sen målade jag det, svart såklart ;) Råka komma lite färg på golvet haha, tur jag var snabb att ta bort det..Kom även lite i sängen, snyggt på ett vitt lakan :P

Sen började jag skruva ihop ena stolen..men gav upp efter ett tag, har sån träningsvärk så jag orka knappt skruva in skruvarna ;P Också är det väl inte så stor idé att sätta ihop dom förrän jag fått upp bordet..Och det lär dröja nån dag, för jag ska måla det också ;) Kommer bli naajs!

Och vilka diskussioner jag haft med mamma haha..Hon fråga i bilen på väg hem varför jag aldrig tar på mig bältet..Skojade och sa att det var töntigt..Då blev hon helt upprörd "Hur jävla coolt tror du det är att sitta i rullstol då?!"
Och sist vi var till Happis börja vi diskutera om barn namn..Sa att om jag nångång får en son ska han heta Kevin..Då sa hon "Du kommer inte hem med nån jävla Kevin! Alla som heter så blir kriminella..vet du hur många det är på häktet som heter Kevin och Conny och sånt? Du ska inte ge dina barn nå utländsk namn" Jaha? Simon skulle ju först döpas till Liam, hur kunde hon tycka det var okej då?

Jag vill shoppa! Kläder och skor..Inte köpt ett enda plagg sen sist vi var i Lule..Och inga skor heller för den delen..Men jag måste ju säga att guldskorna jag köpte då, det var bästa sko-köpet på mycket länge..Så jäkla sköna! Är nog dom enda klackisarna jag kan gå i en hel kväll utan att få ont i fötterna ;P Håller du inte med mig Helena? ;)

Har sett ett par skor på skopunktens hemsida som jag gäärna vill ha..Men jag tänker inte ens gå in i affären, för då vet jag att jag går därifrån med 3 par skor..Och jag bör spara dom pengarna :P

Ont har jag, i hela kroppen..Tror jag ska ta ett varmt skumbad sen, nån som vill joina? ;)

Bjuder på en jäkligt bra låt..Att det även är med massa OTH klipp är ju en bra bonus ;P



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-27 @ 23:22:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

What goes around comes around

Jaha, då var helgen snart slut..Inte för att det gör mig så mycket..Har lov hela nästa vecka :P Haha

Igår chillade jag mest..rätt skönt..Var och hälsade på hos C & H en sväng, längesen :) Sen drog jag på gymet med mami..Gick sjukt bra, för jag var så arg haha..Man borde alltid vara arg när man ska träna..Orkade nog dubbelt så mycket mot för vad jag brukar..Det slutade dock med att jag har SJUKT mycket träningvärk idag..Kan knappt röra armarna, dom känns 10 cm kortare än vad dom brukar typ..När jag hade tränat klart gick jag till uggle och hämta Diva..Sen gick jag med henne hem till mig..Och sen kom pappa och hämta henne..Vill inte ha henne i leggan, hon släpper så mycket hår nu när hon byter till vinterpäls..

Gick sen och la mig och sov vid 1-tiden..Vaknade av att telefonen ringde..trodde det var alarmet..men när jag insåg att det var Jonny som ringde blev jag less..Han ringer ALLTID när han varit ut och festat..Kollade på klockan..03.10..suck..försökte somna om..men de gick inte..kollade på klockan igen..04.00..Hmm..startade datorn..och på den stod de att klockan var 3..Så jag blev helt förvirrad..Läste sen att vintertiden började idag..

Idag har jag först chillat..Kände mig otroligt seg..ont i hela kroppen...Ville på gymet, men kände ingen motivation att gååå..Så jag ringde pappa, och han kom och hämta mig..Så gick jag och träna..Körde bara kondition idag..ca 35 min crosstrainer, och 30 min cykel..Helt slut..tränat 6 dagar den här veckan..ojoj..

När jag hade tränat klart gick jag till pappa..chillade där ett tag..Sen gick jag hem..och nu ligger jag här och jyrar på msn..

Hmm..Fick ett sms igårkväll av en kille som tydligen ville ta livet av sig..Stod nått i stil med Tack för att jag fick chansen att lära känna dig och vara med dig, hoppas det går bra för dig i livet..tack och farväl..Vad svarar man på de? Nåja..han lever iaf..ett rop på hjälp?

Och just ja..Igår när jag gick hem..gick efter Valhallavägen..Kommer de en bil där och kör ganska så fort..och vid ett hus springer det fram 2 små barn mot vägen..var en buske där, så killen i bilen kan inte ha sett dom..På bara ett par sekunder hann jag tänka 1000 tankar och bad till gud att dom inte skulle springa ut på vägen, för då hade det slutat illa..Ville bara skrika typ..Som tur var så såg ena ungen att det kom en bil..Så dom stannade vid vägkanten..Fick fan hjärtat i halsgropen..Hade jag kört på ett barn hade jag aldrig nånsin kunnat sätta mig bakom ratten igen..fy fan..

Just nu är det även 1000 tankar som snurrar runt i min skalle..Såg den här filmen..Jag VARNAR er, inget för er som är känsliga!

Förut sa jag alltid att jag aldrig någonsin skulle kunna göra abort..Men insåg sen att ibland måste men..MEN, jag förstår dock inte hur en del kan ta så jävla lätt på såna saker..Som gör samma "misstag" om och om igen.."So what om jag blir gravid, jag gör ju abort"

Vet ni att efter 6 veckor börjar hjärtat slå på fostret..Efter ca 10 veckor ser det ut som ett pyttelitet barn..Den har fått fingrar, tår, revben..allt..Nej usch, jag klarar inte ens av att tänka på de nå mer :/

Ont i ryggen har jag..Ge mig massage nån?

Vill se film..men har ingen bra..Måste ladda hem innocent voices igen..Så bra..Efter ca 20 sekunder av filmen satt jag och lipa..ojoj

Nej nu vart jag typ deppig..

Bjuder på Olas bästa låt



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-26 @ 21:44:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Du är precis som alla andra

Skulle ha en lugn filmkväll igår..Just när jag la mig på sängen skriver Milla och frågar om jag ska på krogen..Att hon inte ides gå om inte jag skulle..Tänkte först att nää jag orkar inte..Sen tänkte jag vaarför ska jag sitta här och vänta på att nån idiot ska höra av sig? Så jag hoppade in i duschen och fixade mig..Vid halv 1 drog jag och mötte dom på stan..Sen drog vi till Lilla..

När jag kom hem chilla jag, läste lite bloggar å så..Sen snacka jag med Andrej, så sjuk människa ;) Haha..Man får alltid skratta..Somna väl vid 8 imorse..

Nu sitter jag och snackar med Linus ;) Sluta hänga i garaget så vi kan umgås!  Diggar den här bilden på dig baby ;D



Nu ska jag fara och lämna tillbaka telefonen..

Hur kunde jag vara så dum?!

Hoppas det var värt det haha

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-25 @ 13:22:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fredag hela veckan

Tjoho pojkar och flickor..Vart i Happis hela dagen typ..Även 2 svängar till Seskarö..Var på IKEA..Köpte glas, ett täcke och doftljus..Tack mami :) Eftersom pappa ej tagit bort lastpallarna från släpet än kan jag ju inte få hem nå köksbord..Och definitivt ingen soffa..

Sen var vi på ICA Maxi..Mami handla..

Nu ska jag byta kläder, sen till gymet..Kl 7 en fredagkväll..jag kan ju inte må bra! Aja, lär ju vara lite folk iaf ;P

Och när de gäller dig så har jag inga kommentarer..Ids inte ens försöka bry mig nå mer..Gör vad du vill..

Ciao Bella!


Nån som såg idol ikväll? Isf måste ni ju hålla med om att Kevin var heet ;) Haha..Omg..Vilken kille..Riktig entertainer!

Sen har vi ju Johan..Överallt kan man läsa "flickfavoriten Johan Palm" Herregud? Jag tycker han är sämst! Rösten skär sig hela tiden..Och ikväll var ju ändå värst!

Robin Bengtsson..Inte en av dom bästa sångmässigt..Men ack så het ;)

Färdigsnackat om idol..

Var på gymet 1 ½ timme..När vi kom dit var det inte en kotte där..Lugnt å skönt..Körde bröst och biceps...Sen crosstrainer i en kvart..Tror inte jag kommer kunna röra armarna imorrn haha..

I happis hade dom satt upp julpynt i varenda affär..shit..dags att börja handla julklappar? Tror dock att jag mest ska köpa åt småttingarna..

Bjuder här på en liten film haha..När jag var hos mamma en dag så öppnade Simon dörren och gick ut i trappen..Han gillar som att klättra där i trapporna..Så gick han upp..Och springer iväg och plingar på dörrklockan hos nån haha..Och givetvis så öppna dom ju..pinsamt..Om ni undrar varför jag säger "aj aj" så är det för att mamma höll på säga det åt han när han gjorde nå dumt..Så nu lyssnar han inte när man säger nej, bara när man säger aj aj..Fast den här gången funkade ju inte ens det haha..


Såg även ett gammalt ragg på ICA Maxi..Hoppas verkligen inte han såg mig, såg förmodligen ut som nå lik haha

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-24 @ 18:46:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Time to move on!

Dagen med stort D är här..Dagen då jag tagit ett enormt kliv mot vuxenlivet..Dagen jag inte trodde skulle komma, inte inom dom närmsta åren iaf..Dagen då jag tagit bort min lunar! Haha..Jag vet, visst låter det patetiskt? Vem fan bryr sig? JAG! Haha..haft samma lunar sen början av 2004..Har i princip bott på lunar sen dess ;) Utan lunar hade jag aldrig klarat av att jobba på Silja ;P

Det var inget lätt beslut jag tog..Tvärtom..Satt nog en timme och stirra innan jag skrev in lösenordet för att ta bort den..Efteråt kändes de..TOMT! ;) Haha..Plötsligt vart internet helt meningslöst..

Nu känns det dock helt okej..Lunar är ett ställe där man snokar och raggar..och jag har inget behov av varken det ena eller det andra nå mer..Dom jag vill snacka med, kan jag snacka med på msn..+ att Ante lovade att vi skulle gifta oss om jag tog bort den..SÅ DET ÄR JU BÄST ATT DU HÅLLER VAD DU LOVAR! ;) Haha

Millas kommentar var ju ändå roligast.."Varför har du tagit bort din lunar? Jag var tvungen att kolla 5 ggr ifall jag hade sett fel" Haha

Men fortfarande känns internet liiiite meningslöst..Nu är det ju bara msn man hänger på..Kanske man kan skaffa sig en vettig hobby när man ändå är på G? Haha

På tal om hobby..den där kursen i thailändsk matlagning som jag anmälde mig till..varför har dom inte hört av sig?

Nåja..Nu till nå annat..inte sovit inatt heller..Tiden rusade iväg..Mitt i allt var klockan 3, och jag insåg ganska fort att det inte var nån idé att ens försöka sova..Så jag städade lite..diskade..plattade håret..sminkade mig haha..Började fixa i badrummet..som håller på att genomgå en liten "ansiktslyftning" haha..har inte ens hunnit halvvägs..Och jag vet inte om det blir så jävla snyggt..Men kul å förändra lite iaf..Även köket ska få sig en liten makeover..

Sen när klockan blev 8 vart jag lite småtrött..Tänkte att jag kanske kan sova en timme innan jag ska på AF..Så jag la mig ner..och skööönt var det..blundade..och insåg att jag bara skulle bli ännu mer trött ifall jag somnade, och ändå var tvungen att vakna efter en timme..Så jag öppnade mina små bambi ögon igen, och gick och fixade frukost..

Sen drog jag på AF..mötet som skulle ta 45 min tog en kvart..Vi hade inget att prata om..Han tyckte mitt cv var bra osv..Så han skulle kalla mig till ett nytt möte om nån vecka eller nått..

Så jag cyklade hem igen..Mamma frågade om jag ville komma med till Happis kl 12..Tänkte att jag sover tills dess..Men vart så sjukt trött..Så vi åker imorrn istället..Måste ju som sagt på IKEA..

Och VARFÖR ringer du och snyftar till mig halv 7 på morgonen..Du gjorde ditt val, lite försent för att ändra sig nu!

Nej nu kom jag av mig...Hmm..När jag hade vaknat så snackade jag med Ante ett tag..Sen drog jag till pappa och hämta frisörsaxarna..Och sen till farmor och klippte farfar..Hon bjöd även på middag..Sen tillbaka till uggle och lämna saxarna..Och sen drog jag på ICA och hämta ut ett paket med nå grejer jag hade beställt..Och sen hem..och nu sitter jag här och skriver detta meningslösa inlägg..och pratar med Vinsa som är sugen på bullar..Och Ante som snackar om porr med små kinesluder..Jag är såååå intresserad ;)

Vart inge gym idag..Kroppen behöver vila ibland..Tog en extra sväng med cykeln istället..Så tar jag ett längre pass imorgon..

Fick på omvägar höra att min syster har en blogg..Som jag förövrigt ska tipsa farsan om ;) Nåja, hittade iaf den här bilden där..Mamma och Diva..Diva verkar ibland tro att hon är en liten chihuahua som kan sitta i knä på vem som helst haha




Har ännu inte fattat att det är helg imorrn..Tiden går alldeles för fort!! Snart sitter jag där, 35 år gammal..singel med 3 ungar som slåss om min uppmärksamhet..Kevin, Alex och Emmy heter dom..Söta som fan, måste vart en snygg farsa haha..Ojoj, nu börjar det spåra..

Ska gå å käka en satsumas och dricka lite loka nu..

På återseende!

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2008-10-23 @ 21:17:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Too good to be true?

Ja ni, mitt försök att vända tillbaka dynget var väl inte sådär jätte lyckat..Även Ante skulle vända på dygnet, och hade varit vaken hela natten..Så han gick och sova kl 20.30 igår..Då la jag mig å kolla 2 OTH avsnitt, och kolla runt lite..Klockan var väl runt 23.20 när jag stängde av datorn och slocknade..

Vaknade sen kl 3 (igen!) och var pigg..Låg och försökte somna om till ca 5.30..Men lyckades inte..Så det va bara kliva upp..diskade å så..sen käka jag frukost..Sen efter ett tag vakna Ante så då hade jag äntligen nån å prata med :P Haha



När han for å jobba så drog jag till mamma..La mig på soffan och skulle kolla tv..men somnade såklart..Vaknade vid 12 av att jag fick ett sms av Linus :)



På tal om sms..så fick jag ett igår som gjorde mig väldigt förvånad, och en aning bekymrad.."Om du någon dag skulle säga till mig att du skulle vilja dela ditt liv med mig, så skulle jag släppa allt för dig. Har alltid gillat dig otroligt mycket. Nu säger jag inte det här för att jag är onykter eller nått sånt, utan det är bara så jag känner". Vad svarar man på de, när man inte är intresserad? Var tillsammans med den här personen i typ 2 veckor när jag var 16 och bodde i Piteå..Han var "snyggaste killen i klassen", 2 år äldre, alla tjejer i klassen ville ha han..Och det ville jag också, trodde jag..Men när jag sen fick han..Så var det inte lika kul längre..För då insåg jag att jag inte alls var kär eller nått..När jag sen även fick veta att han redan hade en annan flickvän sen 2 år tillbaka så var det ju inte så svårt att dumpa han haha..Aja, det löser sig..

Nåja..Tidigare ikväll var jag på Nova..Var fullt med folk i styrkehallen, typ inga grejer lediga..Så jag körde kondition i 40 min istället..Sen när det vart lite mindre folk så gick jag och körde lite mage..Sen cyklade jag hem..Och kallt var det..Motvind hela jävla vägen..

Käkade en satsumas när jag kom hem..Har typ blivit beroende haha..

Hade också glömt bort att jag hade bokat tvättstugan..Så jag fick slänga in kläderna i tvättmaskinen när jag kom hem..Så nu hänger dom på tork..Det SUGER ju att det inte finns torktumlare..Jag hatar torkskåp..tar ju en evighet innan kläderna torkar..Intressant, eller hur? haha

Snart är det helg igen..Den här veckan har verkligen gått fort..Jag och Andreas hade planerat att dra till stugan i helgen..Grilla å mysa ;) Men de gick inte :( Hade verkligen sett fram emot de..Så vad ska man nu göra då? Blir då inge party för min del..Sparar det till Halloween..

Var och hämtade min sprit hos Marcus igår..Man kanske borde ta sig en grogg så man somnar ikväll? Haha

Just ja..Imorse såg jag "Tomten är far till alla barnen"..Så jävla kul film haha...Har sett den minst 20 ggr..Skrattar lika mycket varje gång ;) Så kul i början när lillkillen kommer in i sovrummet "Säg inte att ni har knullat nu igen, får ni aldrig nog av att göra ungar?" Haha

Har möte på AF imorrn kl 9.30..Så jag hoppas jag kan sova gott inatt..Sen ska jag och klippa farfar..Skulle gjort de idag, men orkade inte..Sen ska jag och träna med mami..

Nu står de still i skallen, så jag återkommer imorrn istället..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-22 @ 22:38:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Allmän uppdatering

Gokväll alla flitiga bloggläsare..Skulle vara intressant att veta vilka som egentligen läser min blogg? Har 15-20 besök varje dag..Ni kan väl skriva en liten kommentar?

Ja som sagt så vaknade jag kl 3 inatt..Försökte somna om flera ggr, men lyckades inte..Så jag låg i sängen och pratade med Andreas till typ halv 8 ;P Sen somnade jag..Vaknade flera ggr, men stängde av klockan varje gång den ringde..Vaknade sen 11.45..fick lite småpanik..Hade ju en uppgift jag skulle göra innan jag börja skolan kl 12.40..Nåja, hann dit iaf :) På skolan såg vi film, men har redan sett den 2 ggr..Så jag satt och messa med Ante, och renskrev min uppgift...Sen fick jag tillbaka mitt "prov" jag gjorde förra veckan..Och det var ju galet..var ju ord som jag aldrig nånsin hört talas om haha..Men fick 171 av 201 iaf..

Sen gick jag och skulle prata med studievägledaren..Har ju lyckats slarva bort mina betyg från gymnasiet, så behövde få utskrivet dom så jag kunde räkna ut mitt jämförelsetal..Det är de dom går efter när man söker till högskolan..Den sökande som hade lägst förra året till lärarutbildningen hade 9..och jag har 15..så jag borde ju ta mig in :P Men ska nog göra högskoleprovet ifall att..

När jag satt mig där å vänta låg de en mobil på bordet som nån hade glömt..en sån där vit som Ante vill ha ;P Satt och kolla på den..Så tänkte jag "hade det varit min mobil så hade jag blivit jävligt förbannad om nån tog den" Så jag gick å lämna in den i receptionen :)

När jag var klar där for jag hem och käka frukost/lunch..Sen iväg till Nova..Har träningsvärk i axlarna sen igår..Men de är skönt, då vet man att man gjort nån nytta ;P Körde kondition idag, 1 timme..Och de känns i mina ben..Imorrn blir det rygg och mage..Behöver träna upp ryggen så man orkar bära runt på alla små kids när jag börjar jobba sen :P hehe...

Sen for jag till ICA och köpte frukt..Och sen hem..Men när jag kom innanför dörren kom jag på att jag hade lovat farmor att jag skulle komma till dom och äta middag idag..Så det var bara vända om..

När jag kom hem därifrån diskade jag lite..Sen vek jag in all ren tvätt i garderoberna..Sen plocka jag upp alla kläder jag slängt på golvet och satte dom i tvättkorgen..Ska tvätta imorrn..

Håller på att ladda hem nya OTH avsnittet som släpptes inatt/imorse..Ska se de sen..Men först ska jag städa lite..Sen duscha..Sen byta sängkläder..och sen lägga mig och kolla avsnittet :)

Har även laddat hem en film jag vill se..men vet inte om jag vågar ;) haha..Andreas, kom hit å håll mig sällskap så jag vågar se den ;) Hehe



Nej nu ska jag städa..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-21 @ 18:55:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Stort jävla misstag

Igårkväll berättade Ante att hans ex var en riktig tiger i sängen, intressant eller hur? Haha..Tyckte jag också..Var så intressant att jag kände att nu var det dags att sova..kl 21.20 stängde jag av datorn..Vaknade kl 3 och var pigg..Har fått nån cp jävla hosta! Less jag blir..Kan man få vara frisk nångång?!

Satt och såg Färjan innan jag somna..Så jäkla kul det var haha..Måste dra på kryssning snart! Mina personalbiljetter ligger ju och väntar på att bli använda..Kommer aldrig glömma när jag, Milla och Linda var på kryssning haha..ojoj..killarna vi hade efterfest med..Ska inte säga nå mer ;)

Känner att jag börjar bli lite småtrött igen..Dags att försöka somna om!

Kom och myyyyys!

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2008-10-21 @ 05:03:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nattuggla

Helt otroligt..jag har lyckats hålla mig vaken! Men de är för att jag haft fullt upp hela dagen..

Var först på möte..Sen var jag med mamma på Nova och köpte gymkortet..Halvårs kostade 1800, och helårs 3000. Så mamma tyckte det var lika bra att ta ett helårs..

Sen svettades vi där ca 2 timmar..Efter det drog jag till farmor och farfar..farfar sa "herregud, de var längesen du var här..måste ju vara flera år sen" Haha..söt han är..minns ingenting..Farmor berättade att dom hade suttit å sett på tv igår..nå uti hästar..så hade farfar sagt "ska vi inte skaffa en häst" och farmor hade då frågat vars dom skulle ha den.."Ja men vi har ju dubbelgarage" sa farfar då haha..

Sen till Uggle..jyra med Diva en sväng..



Nu ligger jag hemma på sängen..Ska strax plugga lite..

Vet inte vad jag ska skriva..så jag bjuder på nån bild från helgen istället..

                 

Sista bilden är tagen kl 4 på morgonen när jag kom hem..den blev som jag kände mig..suddig..haha..

Nu plugga..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-20 @ 17:36:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100 frågor & 100 svar

Dig själv:


1. Fullständigt namn? Elina Marie Dahlgren
2. Exakt ålder? 22 (23 den 3 april)
3. Vart bor du? Kalix
4. Bor tillsamman med? Spöket Laban
5. Husdjur? Diva, har gemensam vårdnad med pappa ;) haha
6. Färg på ditt hus? Rött tegel
7. När är du född? 3 april 1986
8. Klass? Klass?
9. Vilket år fyller du 100 år? Tror ni jag blir så gammal? :P hehe
10. Något jobb? Nej, bara skola just nu.
11. När gick du upp i morse? Gick upp kl 16.30 idag
12. När ska du sova ikväll? No sleep, måste vända tillbaka dygnet
13. Duschat idag? Nej, tar det om nån timme
14. Kramat någon idag? Endast kudden
15. Pussat någon idag? Tyvärr inte
16. Vad har du ätit idag? 2 mackor och jordgubbskräm med mjölk
17. Dagens klädsel? Just nu? Underkläder och ett rött linne från Gina Tricot
18. Dagens smink? Inget alls
19. Dagens sötnos? Simon
20. Dagens roligaste? Grannen
21. Har du många vänner? Har dom jag behöver
22. Hur många har du kysst? Är det nån som räknar sånt?
23. Vem kramade du senast? Nån på Hotellet
24. Hur många har du haft sex med? Jag är oskuld
25. Hur många har varit otrogna med dig? Det vet man aldrig?
27. Har du pojk-/flickvän? Jag är gift
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Andreas "Lika bra de ;)"

Favorit:
31. Film? Finns många
32. Låt? Oj, kan inte välja. Olika från dag till dag.
33. Mat? Hmm..svårt..Säger väl Tacos då
34. Dryck? Ananas/Apelsin juice
35. Färg? Svart
37. Stad? Har nog ingen direkt favorit stad
38. Land? Sverige?
39. Ämne i skolan? Just nu läser jag ju bara engelska. På högstadiet var det hemkunskap, på gymnasiet var det skapa med blommor.


Senaste:
41. Personen du tänkte på?
Mig själv
42. Personen du kysste? Andreas
43. Gången du spydde? Nån vecka sen
44. Gången du grät? Nån vecka sen det också
45. Pizzan du åt? 2 veckor sen kanske
46. Gången du var i Göteborg? 9-14 september
47. Gången du var i Stockholm? I februari
48. Gången du var full? Igår
49. Gången du var hög? Aldrig varit, kommer aldrig bli.
50. Personen som såg dig gråta? Jonny


Antingen eller
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Svårt, beror på.
54. Tvspel eller datorspel? HATA! haha
55. Singel eller upptagen? Fortfarande gift ;) haha
56. Hångla eller ha sex? En kombination av båda?
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Lunar såklart
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad, helt klart.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise Hotel
60. Har du svart hår eller blont? Brunt
61. Har du blåa ögon eller bruna? Gröna
62. Choklad eller lakrits? Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? Hmm..Svårt..Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Fanta
66. Pizza eller kebab? Kebabpizza?.
67. Randigt eller prickigt? Inget av dom.
68. Älska eller älskas? Älska och älskas helst.
69. Leva eller dö? Vad är de för jävla fråga?

Antal
70. Personer du älskar? Simon och Filippa
71. Personer du hatar? Skulle ta en timme om jag ska skriva alla.
72. Pojk-/flickvänner du haft? Ett X antal. Men endast 2 riktigt seriösa, Marcus och Jonny.
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? 3 tror jag.
74. Glassar du ätit på en dag? Ingen aning faktiskt
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Lulekalaset, Boden Alive
76. Gånger du haft minnesluckor? Ingen aning
77. Gånger du varit hög? Som sagt, aldrig varit och kommer aldrig bli. Bara idiotiskt å hålla på med sånt skit.
78. Personer du saknar just nu? Ganska många faktiskt
79. Gånger ditt hjärta brustit? 2

Vem?
80. Vill du kyssa nu? Chad Michael Murray ;) Hah
81. Ska du träffa imorgon? Ska på möte, sen farmor & farfar, sen mamma.
82. Sjöng du senast för? Alla som var på hotellet i lördags ;) haha
83. Hade du senast en msn-konversation med? Andreas
84. Spelade du tvspel med senast? PS3 med Jonny
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Den som är villig att följa
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Jonny
87. Förtjänar att dö? En person, nämner inga namn.
88. Är söt? Simon & Filippa
89. Vill du sova brevid inatt? Natten har redan varit.

Vad
90. Gör dig glad? Besvarad kärlek
91. Gör dig ledsen? Svek, otrohet, lögner.
92. Vill du helst göra nu? Tjäna pengar
93. Önskar du att du slapp göra? Betala räkningar och massa skatt.
94. Vill du ha nu? Ett jobb jag trivs med, och maaaassa mys.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? 200,000 så jag slipper ta studielån.
96. Längtar du till? Nästa helg.
97. Tycker du om dina betyg? Nöjd med dom MVG jag fick, resten hade jag väl kunnat göra bättre.
98. Ångrar du i ditt liv? En hel del grejer faktiskt
99. Är det bästa som hänt dig? Just nu kan jag faktiskt inte välja nått speciellt.
100. Hur mycket är klockan? 06.20

 PUBLICERAT »  2008-10-20 @ 06:20:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Party like a rockstar!



Kvällen igår började med förfest hos Marcus...Jag hade grymt kul! ;) Typ 15 grabbar och 3 tjejer haha..Som ni kan se här så gillar Marcus verkligen att vara med på film och bild :P Kunde inte välja vilken film jag skulle lägga in..så jag tog alla ;) haha



Denna video slutar med att Henka slickar på kameran, mysigt? Haha *pekar neråt*




Sen drog vi på hotellet..Träffade först Josse och Elin där..kul :) Sen kom även Jimmy, Helena och Camilla dit..

Kul hade jag ;) Min dans med Henrik skrattar jag fortfarande åt haha

När klockan närmade sig 2 gick jag och tog min jacka..Då stod Emelie där, och bad mig komma med henne till Frasses för hon var hungrig..Så vi gick dit..Men hon var trött i fötterna, så hon bad mig ställa mig i kön medans hon satte sig..Stod massa killar bakom mig som var från södra sverige, gick förmodligen på folkhögs..Ena killen ville köra "sten, sax, påse" om min plats i kön..bäst av 3..och jag vann haha..ojoj..När jag sen kommer fram till kassan ropa jag på Emelie så hon kunde komma och beställa sig mat..Men då säger hon "hotellet har öppet en timme till, vi går dit"..Men jag ides inte..Så jag gick till Jimmy istället..Han var ju måttligt full..

När jag kom in i hallen ropa jag hej..Han såg mig inte, eftersom han låg i sängen..Så sa han "Hej, vem är de"..Grannen sa jag.."Oj, ursäkta, jag ska sänka musiken..vad heter du" sa han..Nå Eva sa jag.."Jaha hej, ska vi ha sex" säger jyrskåpet då..Så gick jag in..åsså säger han "jaha är de du, jag trodde seriöst att det var grannen" Varför frågar han grannen som dom ska ha sex?! Vad brukar dom göra egentligen? Haha

Nej nu måste jag käka frukost innan jag spyr av hunger haha

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-19 @ 17:39:12 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Förkyld

Vaknade och var äckligt förkyld..Känner mig sliten..Var till Jimmy en sväng tidigare, sen käka jag frukost..och nu ligger jag och myser under täcket igen..Bara du som fattas nu..

Igår var det förfest hos Jimmy..Sen Lilla..Sen stoppa polisen oss, ovanligt?

När vi var hos Jimmy..stod jag ute på balkongen och rökte, sen när jag gick in sa Jimmy till mig "Niklas skickade just ett sms till mig att han vill vara med på ett hörn när vi har sex ikväll". Niklas som satt bredvid Jimmy fattade noll..Så fick han för sig att vi satt och snacka om bullar.."Jo vi ska fixa en bulle i ungnen" sa jag..Och Niklas satt bara tyst..Sen sa Jimmy "Nej han verkar inte vilja vara med på ett hörn"..Och Niklas bara titta på han och sa "Nej jag kan inte baka"..Helt allvarligt..Både jag och Jimmy skratta så vi höll på döö..Och han fattade inte vad fan vi skratta åt haha, han trodde seriöst att vi snackade om bullar..Haha..Ojoj..Det låter inte så kul här när jag skriver de..Men de var kul som fan kan jag lova er ;)

Ikväll är jag bjuden på fest med grabbarna..Så jag måste vila en stund nu så jag orkar grogga..

Och hej på dig LNK, vet att du läser min blogg..Men man kan ju fråga sig varför? Jag dejtar inte din pojkvän nå mer så varför är du så intresserad av vad jag håller på med?

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-18 @ 15:37:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Uppe med tuppen

God morgon allesammans! Underbar dag, eller hur? Klockan är 07.08 och jag har just vaknat.

Nej nu ljög jag, jag ska just gå och sova. Om jag lyckas.





God natt.

Ciao Bella

 PUBLICERAT »  2008-10-18 @ 07:10:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Hur naturlig är du?

Du har:
[X] En plattång
[X] En locktång
[X] Designparfym
[X] Mascara över 100 kr
[X] Fondation över 200 kr
[  ] Ögonfransböjare
[  ] Olika borttagningsmedel
[  ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[X] Läppglans över 100 kr
[  ] Hårinpackning
[  ] Bodybutter
[X] Bodylotion
[X] Parfym över 300 kr

Totalt: 8/13

Du .
[  ] Använder locktång/plattång varje dag
[  ] Använder fondation varje dag
[  ] Använder mascara varje dag
[  ] Använder kajal varje dag
[  ] Avänder läppglans varje dag
[  ] Använder bodybutter varje dag
[  ] Använder bodylotion varje dag
[X] Använder ansiktsrengöring varje dag
[  ] Använder hårinpackning varje dag
[  ] Använder hårspray varje dag
[  ] Tränar på Gym varje dag
[X] Klipper dig varannan/varje månad Ungefär varannan månad

Totalt: 2/12

Du har.
[X] Tonat håret
[  ] Färgat håret
[  ] Hårförlängning Bara på helgerna ;)
[X] Piercat dig Har dock tagit bort alla
[X] Tatuerat dig
[X] Tagit hål i öronen Inte kvar dom heller

Totalt: 4/6

Totalt: 14

0-10 naturliga tjejen !
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö
 PUBLICERAT »  2008-10-17 @ 17:09:22 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

I brist på annat

Ditt namn? Elina
Smeknamn? Baby Bay & ElliBelli
Ålder? 22
Låt just nu? Ingen
Låt som påminner dig om sommar? Finns många
Låt som påminner dig om vinter? Kan inte komma på nån speciell
Favoritcigaretter? Prince
Favoritsnus? Äckligt
Beroende av? Mobilen förmodligen
Brukar du skratta för dig själv? Rätt ofta faktist
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Förlåt
Brukar du bli för full? Varje gång C & H har fest haha
Gillar du italiensk mat? Jodå
Gillar du vegitarisk mat? Beror på
Vem tog du listan ifrån? Emma
Gillar du honom/henne? Känner henne inte
Är du allergisk mot något? Fjortisar
Hur svarar du i telefon? Hej det är Elina
I mobilen: Beror på vem som ringer
Vem ringde du senast? Helena
Vem ringde dig senast? Helena
Vad sa den du senast pratade i telefon med? Att dom satt på Uggle och såg Du är vad du äter
Antal sömntimmar inatt? 0
Sov du ensam? Sov ju inte
Brukar du komma i tid? Oftast
När mår du bra? När jag är med mina nära och kära
Hur känner du dig nu? Seg
Vanligaste färg på dina kläder? Svart
Vad tycker du om fötter? Jag gillar inte fötter
Är du smart? Nej verkligen inte
Är du aktiv i skolan? Går nog att diskutera
Vad saknar du? Nån å mysa med
Hade du en bra kväll igår? Hade nog rätt tråkigt
Vad gjorde du i helgen? Umgicks med folk
Vad gjorde du helgen innan den? Var på hotellet tror jag?
Favoritdryck på morgonen? Juice
Rakar du benen? Ja
Är du blyg? Ja det är jag
Är du social? Beror på
Sysslar du med någon idrott? Inte för tillfället
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja jag vet inte
Har du spytt offentligt? Ja, första fyllan när jag var 13
Om ja, var det det mest pinsamma du varit med om? Nej det var de inte
Vad skulle du gjort om du var kille för en dag? Försöka förstå hur fan dom tänker
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv? Hmm svår fråga
Är du nöjd med ditt liv? Kan alltid bli bättre
Om inte, vad vill du ändra på? Många saker
Vad har du för bh på dig just nu? En svart
Vad har du för trosor på dig just nu? Svarta dom också
Använder du parfym? Jodå
Sminkar du dig varje dag? Nej
Var är du född? Kalix BB
Är dina föräldrar skilda? Dom har aldrig varit gifta
Hur många barn vill du ha? Minst 2
Vilken är din favoritkanal? Kollar inte så ofta på tv
Vilken är din favorittidning? Frida och Se & Hör
Vilken är din favoritskådis? Chad Michael Murray, hot hot hot ;)
Gillar du att duscha? Javisst speciellt på morgonen när man fryser
Gillar du att bada badkar? Jo, i 10 min sen blir de för varmt haha
Gillar du att basta? Nja, 10 min där också
Gillar du att åka skridskor? Nej fy fan
Gillar du att åka slalom? Inte åkt sen jag var typ 4 år
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Patrik 1,5
Vilken är den sämsta film du sett senaste månaden? Hmm?
Choklad/Lakrits? Kan inte välja
Popcorn/Chips? Chips tror jag
Läsk/Vatten? Beror på
Kaffe/Te? Te
Juice/Vatten? Juice
Sprit/Cider? Sprit
Vem är den senaste som du åt ute med? Måste vart med hela gänget
Har du vunnit någon tävling? Många
Kan du laga mat? Fråga Andreas
När var du på bio senast? När jag, Jimmy och Hela såg Patrik 1,5. När var de?
När bodde du på hotell senast? I maj tror jag det var
Hur många syskon har du? 5
Hur många bröder? 3
Hur många systrar? 2
Brukar du titta på Bingolotto? Näe
Vad brukar du göra om du inte kan somna? Snurra runt i sängen
Vad brukar du göra innan du somnar? Olika
Vad brukar du göra när du vaknar? Kolla mobilen
Är du rädd för döden? Ibland
Vad läser du för bok just nu? Ingen
Favorit färg? Svart, turkos, rosa kanske
Favoritnummer? 19
Vad har du för färg på dina byxor du har på dig just nu? Svart
Din tröja/t-shirt/linne? Svart
Vad har du för färg på dina tapeter? Beige och brun
Vad har du för färg på ögonen? Grön
Var det jobbigt att svara på dessa frågor? Kändes som att dom aldrig skulle ta slut
 PUBLICERAT »  2008-10-16 @ 21:40:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fuck off and die!

Sluta ljuga åt mig hela jävla tiden! Borde du inte ha fått in de i din skalle vid de här laget?! Du säger "Men du blir ju bara arg eller ledsen, de är därför jag måste ljuga". Jaha, de säger du? Men har du inte lärt dig att sanningen alltid kommer fram till slut?! Tror du att jag blir gladare då eller?! Det är ju säkert en gång i veckan som du säger "Förlåt, jag vet inte varför jag ljuger..men nu ska jag sluta med de, du kan lita på mig, jag ska aldrig mer ljuga". SÖK HJÄLP!

Från och med nu är du död i mina ögon. Ring aldrig mer till mig. Ett till jävla förlåt-sms från dig och jag lovar jag slänger ut telefonen genom fönstret!
 PUBLICERAT »  2008-10-16 @ 19:47:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Less, less och åter less!

Vad är de för fel på mig? Varför kan jag inte sova på nätterna? Börjar bli ganska less på de nu. Kunde inte somna inatt heller. Somnar typ 10 på morgonen..Och de spelar ingen roll om jag bara sover en timme, kan ändå inte somna på natten sen..Och jag MÅSTE ju sova en sväng på dagen, annars svimmar jag ju eller nå..

Hade iaf möte med Roger imorse..När jag kom ut genom dörren var de vitt överallt..Men de var inte snö, de var frost..Och KALLT var det! Cyklade iaf iväg till Folkets Hus och satt mig där å vänta..å vänta..och vänta..Men ingen Roger dök upp..Så jag ringde till han och frågade om jag hade tagit fel dag eller nått..Så säger han "Men vi har inte bokat in nått möte..Eller har vi de? Just ja, vi pratade ju om det..Men jag har ändrat mig, så jag kallar dig om en vecka eller nått istället"  Jaha?! När jag var hos han i tísdags sa han "Men vi bokar in ett möte på torsdag då, kom till folkan så möter jag dig där"..Kan lova att jag vart måttligt less..Så det var bara att cykla hem igen..

Ringde en snubbe från BBB till mig idag..Sa att jag varit kund så länge..så dom ville ge mig nå svin bra erbjudande tillsammans med Viasat..Skulle få 75 tv-kanaler..Gratis året ut, sen 300 kr i månaden..Jaha sa jag, är säkert ett jätte bra erbjudande, men jag kollar aldrig på tv..Så frågde han vad jag gör istället..pratade med han rätt länge haha, en ung kille..Sen sa han "ja jag hör ju att du inte är någon tv-tittare, du är inte som mina föräldrar" och trodde han var rolig..satt och skratta åt sig själv..haha

Häromdagen när jag var på Ica och stod där i min egna lilla värld så hör jag nån som säger "Heej Elina". Kollade upp och där stod Fia..Woho, kul att se henne :) Vi snackade en stund, men hon hade rätt bråttom, hade ju lilla Linus i bilen..Var konstigt att se henne utan bebismagen..Så sa hon "Hur var det i Turkiet då, du har ju fått massa färg" Ursäkta? All solbränna har ju försvunnit :P Men hon tyckte iaf att jag var brunare än sist vi sågs..Hon måste ju ha fel på synen eller nå :P

Och idag när jag var på väg hem så mötte jag en person..Trodde först det var nån annan, kollade inte så noga..Men när den personen kom närmare hälsade den personen och lät jätte glad..Och då kollade jag, och såg att det var inte den jag trodde att det var..Men varför denna person hälsade på mig kan man ju verkligen fråga sig..Sen när har vi blivit vänner?

Just ja, skulle ju berätta hur det gick på mötet med chefen på skoaffären..Ja, vad ska man säga..När jag kommer dit säger han "Ja vi vet egentligen inte om vi ens ska anställa nån, vi har inte bestämt oss, men jag bad Peter skicka hit några som han tror skulle passa här" Jaha? Nå han var iaf jätte trevlig, ställde massa frågor osv..Så vi får väl se..Alltid när jag varit på väg på anställningsintervjuer tidigare så har jag alltid varit jätte nervös..men nu var jag inte ett dugg nervös..Berodde säkert på att jag inte ens hade sökt det här jobbet..

Har hållt på dilla med massa folk om hurvida Kalixbor pratar sakta eller inte..Och i förrgår när jag var på banken fick jag sitta och hålla mig för skratt haha..Var en kvinna där som pratade SJUKT sakta..alltså jag har aldrig hört nån prata så sakta, inte ens när man gör sig till..Jag borde fan ha spelat in de..Pinsamt om jag hade börjat garva haha..Nåja, hur som helst, bara dom äldre människorna i Kalix som pratar sakta :P

Har beställt köksmöbler och en soffa från IKEA..Hoppas dom hinner komma innan helgen..Fast jag vet dock inte om jag vill ha soffan..Den är fin och skön, men i tyg...Vill ha en skinn..För de blir ju inte trevligt om man råkar spilla i den..Åsså om Diva är här nån gång..Nää..får se hur jag gör..Måste ju iaf fara å köpa nya glas, eftersom mina förmodligen är hos grannen? Haha..Och ett till täcke..Och mer ljus..Mysigt å ha massa tända ljus ju :)

Fick just ett sms av mamma att hon betalar ett gymkort åt mig om jag använder de minst 4 dagar/vecka haha..Jaja, bara tacka och ta emot..Går väl på Nova och fixar det imorrn då..Tack mamma, men nog hade du väl kunnat göra nå roligare för dom 2000 kronorna? :P

Är sugen på grillat :P Å klyftpotatis, å sallad, å vitlöksbröd..Det var fan längesen ;) Blir ju mest att man grillar på sommaren..Nu kom de upp massa minnen haha..När vi var och grilla på Tullars, när fan var de? När nyman kom dit haha..Och när vi grilla på midsommar på Pite Havsbad..Och brorsan nästan elda upp hela eldstaden haha..Och när farsan grilla fläskfilé varje helg i ett års tid!! Fy fan va less man var..

Alltså jag låg imorse och tänkte på massa saker jag skulle skriva om i bloggen..Men nu har jag glömt allt..mitt närminne är verkligen katastrof!

Nej nu ska jag gå å käka nån satsumas..Återkommer om jag kommer ihåg vad de var jag skulle skriva om..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-16 @ 18:32:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Läxor

Idag på skolan fick jag göra nå test..typ hur bra jag är på engelska haha..Massa jävla sidor..tog en evighet..på tisdag får jag veta resultatet ;) Inte speciellt spännande, eftersom jag förmodligen suger på engelska..Fick även massa uppgifter jag skulle göra hemma..Hur orkade man med alla läxor förut? haha

Och imorrn är då mötet  med chefen på skoaffären..Kommer ju knappast få jobbet..har ju noll erfarenhet av att jobba med skor..Har iaf varit till Uggle och skrivit ut mitt CV..Får väl se hur det går..Kan inte tänka mig att dom vill ha mig, eftersom jag varit in dit å gnällt typ en gång i veckan den senaste månaden ;) haha

Var även på AF idag..Min handläggare är ju fan skum..Idag skrev han in mig i jobb & utvecklingsgarantin, även fast jag inte får vara inskriven där eftersom jag pluggar..Han skrev alltså in mig för att jag ska få pengar haha..så sa han "det här är mellan dig och mig, inget vi kan snacka om till nån annan" Så jag hoppas du inte läser min blogg Roger ;) haha

När vi skulle käka tacos tog jag ju fram massa köttfärs från frysen..Men då hade dom ju redan fixat de..Och eftersom man inte ska frysa det igen när det varit tinat så var jag ju tvungen att göra nå med de igår..Så jag lagade typ världens godaste köttfärssås ;) Och det vart ju inte liiiite heller..Nån som vill komma på middag? ;)

Egentligen har jag inget vettigt att skriva om :P Har bara lite smått tråkigt så för att fördriva lite tid måste jag väl skriva några rader..

Vad sker till helgen gott folk? Jag är fasen sugen på lule ;) Och fatta att det snart är halloween, nu måste vi börja planera flickor och pojkar!

Och snart är det dax att börja planera nyår vafan?! Blir det dundret iår igen? ;) Haha..ojoj, kommer aldrig glömma nyårsafton förra året ;)

Börjar nästan ångra att jag köpte datorn, skulle ju skaffa en till tatuering vafan ;P Nog för att Left Hand Tattoo ändå är fullbokade året ut..Så jag hinner väl få nya pengar tills dess :P 3 november kan man börja boka inför nästa år..Så ska ringa direkt då :)

Snart fyller Simon 2 år..Lilla gubben, känns som att det var nyss jag satt där på BB med han i famnen och tyckte han var såååå liten :P Och nu springer han bara runt och skriker ;)

  

Och Linnea fyller fan 30 i november, du börjar bli gammal syrran ;) Hoppas de blir ett jäkla party :P Fast hennes pojkvän ska ju bjuda henne till London (eller var det Paris?) som födelsedagspresent..Men tror inte dom skulle åka förrän i december..

På fredag ska pappa besikta en bil åt mig..Dock inte min bil :( För de är tydligen nå glappt i bränslepumpen på den..Så han ska besikta den gråa Audin istället..Vill inte köra nån jävla kombi, men jag har väl inget val..

Stugan nästa helg? ;)

Såg typ världens sötaste unge idag..ååh, vill också ha ;) En liten Kevin ;) Hehe

Nej nu börjar de spåra haha..Bäst att jag går å gör nå annat..Återkommer väl imorrn och säger hur det gick på intervjun..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-15 @ 01:15:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Skippar rubriken idag

Jag fryser! Värm mig vafan :/

Har sjukt tråkigt..igen! Finns inget att göra..Har diskat, städat och tvättat..Och varit ute och gått en sväng..Gick till Vassholmen å tillbax..Och kallt var det!

När jag var påväg hem från ICA tidigare idag så kom det en vit volvo där å körde..Satt en kille i den som börja snacka med mig..Sa att jag hade snygg häck, och undra om jag ville åka en sväng..Undrade om jag var byxmyndig, och sa att han kunde köpa ut cigg åt mig om jag åkte med..Jimmy du är fan slut ;) Haha

Skola imorrn..Sen är jag sugen på att dra till Kiruna..för här händer de ju inget vettigt..Åsså saknar jag Filippa och Simon..Meen, kostar ju pengar..Får se hur jag gör..

Läste just Josses blogg..Skrattar lika mycket varje gång jag läser om hennes svar hon fick på knullkontakt.se :P Haha

Suttit och rensat min msn..Är ju typ 4 pers man brukar prata med..Man addar massa, sen snackar man en halvtimme..sen ids man inge mer..Nödvändigt? Ska aldrig mer ge ut min msn åt nån jag int känner haha..

I lördags när vi var på fest så ringde en kille till mig..Och jag stör mig så förbannat på den människan! Hatar folk som har så äckligt bra självförtroende så man måste tracka ner på folk hela tiden..Han sa inget elakt till mig, tvärtom..Bad mig komma dit osv. Sa "Jag är upptagen, ring nån annan". Då vart han sur, och börja snacka massa jävla skit..ååh, orka! Jag umgås med vem jag vill, jag pratar med vem jag vill, jag har sex med vem jag vill..Och du ska väl fan inte bry dig, vi känner inte ens varann!! Gå å dö eller nå..Du tror du är så snygg å smart å hela köret, men du är inget av det!

Nu vart jag på dåligt humör :P Haha..Krama mig?

Drömde inatt att vi skulle till Turkiet igen..Vi satt och skratta åt oss själva att vi var så dumma som åkte dit igen när det bara var typ en månad sen vi kom hem därifrån ju..Nåja, jag tyckte iaf att det skulle bli skit kul att gå och överraska killarna på Istanbul :P Haha..Tror jag bjuder på några bilder därifrån



Var nån som skrev och fråga varför jag lägger upp så små bilder..DAAH, klicka på dom så blir dom större..Trög haha

I fredags ringde de en snubbe från AF till mig.."Skoaffären i Gallerian behöver personal..Och jag tänkte rekommendera dig, går det bra?" Blev väldigt chockad och sa att det går väl bra.."Perfekt, då har du möte med chefen på onsdag kl 10" Okej? Hur ska detta gå då haha..önska mig lycka till eller nå?

Nej nu ska jag återgå till msn..

Saknar dig..

Ciao Bella!


Snälla ge mig trygghet och säg att du älskar mig,
spelar ingen roll för jag kommer aldrig lämna dig,
för du ger mig lycka, krafen och luften,
för om jag ramlar ner så tar du mig upp sen.
Det är kärlek för evigt, jag lovar.

 PUBLICERAT »  2008-10-13 @ 23:45:12 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nattuggla

Nu sitter jag här mitt i natten igen..Laddar hem senaste avsnittet av One Tree Hill..Ska se det, sen sova..

Fuck vad allt är tråkigt nu för tiden, man kanske skulle skaffa sig en hobby? Haha

Måste gå i sömnen eller nå..Igår när jag skulle sova så var det svin kallt i leggan eftersom fönstret stått öppet..Så jag stängde det, och tog på mig massa kläder för att kunna somna i kylan..Men när jag vakna så var jag utan kläder, och fönstret var öppet igen haha

Min hand har börjat bli bättre nu..men nu har jag istället jävligt ont i mitt högra öga? Alltid är de nåå..Och ont i ryggen har jag också..Massage tack!

Har ju glömt att säga att jag, Jimmy och Helena var på bio och såg Patrik 1,5..Den var faktiskt bra..Man fick skratta, och nästan så man fick gråta en skvätt också ;) Hehe..Och Patrik var sjukt söt, han blir nog snygg när han blir äldre ;) Haha

Nej nu blir det OTH..

Ciao Bella!


scared to let someone in,
can't bear to get hurt again.

don't wanna let life pass me by.
never knowing what its like,
to be as real as real can be.
share my life and all my dreams.

but i've been told that a cheater is always a cheater,
and i've got my pride
and she's got you.



 PUBLICERAT »  2008-10-13 @ 03:28:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ska man skratta eller gråta?

Jaha gott folk..Kom just hem, efter en totalt spårad kväll..Spårar ofta nu för tiden, men de här måste ju vart värst hittills?

Nåja, tidigare ikväll var jag på U8 och käkade tacos med Milla, Helena, Josse, Jimmy och Mattias..Gott :)

Sen drog jag hem och duscha..Och sen tillbaka dit..Då var även Elin där..Åsså kom Nisse och Ante från Boden dit en sväng..Sen ville dom på nån fest..Så vi åkte dit..Där fick man ju verkligen skratta åt en del människor..Vad bor det för folk här egentligen? Haha

Nå vi drog därifrån när det spåra..Skjutsa hem Milla och Helena..Sen gick Matte där på vägen och såg så ynklig ut :P Så jag skjutsa hem han också..Sen skulle jag skjutsa hem Jimmy..Men i sista sekunden bestämde han sig för att stanna på Uggle..

När vi var på festen sa Mange "Behöver jag ens fråga om du är chaffis..Dricker du aldrig?! Du kör ju nästan varje helg" Haha..Det är ju skönt å va nykter vafan..Börjar bli för gammal för å parta ;) Haha

Alltså..Vart har mina glas försvunnit? Hade 7 st glas igår..När "efterfesten" var slut, var det bara 3 kvar? Haha

Nej nu ska jag gå å lägga mig i sängen..Hoppas jag kan somna nu då?

Tänker på dig..

Saknar dig..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-12 @ 04:52:25 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tidsfördriv

Nu har baby gått och sova :( Så jag har sjukt tråkigt..Måste sysselsätta mig med nå, eftersom jag inte e trött..Så jag fixar den här listan jag snodde av Josefine..Tror inte att nån orkar läsa alla mina svar men iaf ;P haha

[  ] Jag är kortare än 160cm. (är nog ganska exakt 160 cm)
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[  ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[  ] Jag har mer än två piercingar.
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.
[X] Mitt/mina syskon har barn
[  ] Jag är gudmor/gudfar

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[  ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[  ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ]  Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma

RESANDE
[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[X] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[X] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[  ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[  ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[X] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[  ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.(går ju att lyssna, hur det låter är en annan sak)
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[  ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[  ] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[X] Jag är petig med grammatik.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[  ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka
[  ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[  ] Jag är väldigt kittlig.
[  ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[  ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[X] Mina svar är ärliga.
 PUBLICERAT »  2008-10-09 @ 03:16:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Förlåt

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Har tänkt typ varje dag att "nu ska jag skriva"..Men sen ids man inte..Men nu fick jag klagomål, så nu måste jag ju skriva..

Vad har hänt sen sist då? Torsdag förra veckan var vi ju i Luleå på rättegång. Gick då bra för mig iaf, även fast jag var nervös..Domen meddelas imorrn..Efter det gick vi och käkade på Baan Thai, gott :) Sen gick vi och jyra runt i nå affärer..Sen blev saknaden efter Jimmy enorm, han hade ju varit borta i 2 veckor..Så Helena tyckte att vi skulle dra till Harads och hämta honom..Så vi drog dit, lite chockad han var när vi kom haha..Han vart typ blyg haha, sa knappt nått :P Så vi satt där ett tag..Sen drog vi till Kalix, och Jimmy åkte med..Ååh, var så kul att se gubben igen, som vi har saknat dig ;) Inget är sig likt utan dig! <3



Sen på helgen minns jag inte exakt vad vi gjorde, men de var väl nå party som vanligt haha..Nåja, jag var då nykter iaf..Kanske körde? Minns fasen inte..

I måndags fyllde Jimmy år..Så när han drog till Happis för att handla, så smög vi oss in i hans lägenhet och hängde upp massa ballonger och serpentiner och grejer hahaha, såg ut som att det var nån 3-åring som skulle ha kalas..Och jag bakade tårta, och köpte bullar..Åsså drog vi och köpte present..

Sen tillbaka till lägenheten och väntade på att han skulle komma..Och när vi fick höra att han var på väg fick alla panik haha...Vi hade massa tomtebloss å grejer vi skulle tända..Så när han kom i trappen fick vi bråttom att tända dom..Vart ett jävla liv haha..Men det var kul att se hans min när han kom in i lägenheten ;) Så sjöng vi "ja må han leva"..Sen käka vi tårta..Vi vart ett gäng där..Bjuder väl på några kalas bilder..

   

I onsdags drog vi till Umpi..Tänkte först köra, men då tyckte Jimmy att jag skulle dricka en grogg, så då fick Helena köra istället :P Är väl inte världens roligaste ställe :P Men jag och Camilla dansa lite..Drack massa Bacardi Breezer..Utmanade Jimmy haha..Var så kul, han gör nog vad som helst för att få en grogg  ;) Haha gubben..

När dom stängde drog vi på Shell å köpte nå å äääta..Sen drog vi hem till Kalix..Skulle upp tidigt på torsdagen, men det gick ju åt helvete :P Här kommer iaf en bild på Jimmy och Lunka inne på Umpi..



I fredags var det lite party hos Jimmy..Mitt i allt ringer Krille och säger att han är i Luleå och inte tar sig nånstans, så jag och Jimmy och Milla drog och hämtade honom..Samtidigt drog vi nå varv där..Sen hem till Kalix igen..Dom andra drog på Lilla medans vi var i Luleå..Så vi plockade upp dom..Helena ville ha skjuts hem, men ändra sig sen..Sen fick vi snacka med snuten, ovanligt? Vad vill dom egentligen? Dom vill snacka hela tiden, men de blir ändå aldrig nå..

Sen skjutsa jag hem dom andra, och jag och Krille drog hem till mig..Snacka ett tag, sen somna vi..

Vaknade alldeles för sent på lördagen :P Krille fick typ ångest när han såg vad klockan var :P

Nåja, dom andra skulle till Finland och handla..men jag tror knappast Helena var körklar ;) Hehe..Så jag körde dit..När vi kom tillbaka till Kalix fråga jag om Krille skulle stanna en natt till, eller om han ville hem till Piteå..Och han ville hem, så jag bad Milla kolla om det gick nån buss..Men sista bussen hade redan gått kl 17.10..Vafan? Varför har dom inte fler bussar?! Klockan var då 18.00..Milla sa att det gick en buss från Luleå kl 18.55..For och släppte av dom andra, sen hem till leggan och hämta hans grejer..tankade, och sen blåste vi iväg till Luleå..Tänkte inte på nå annat än att det var jävligt bråttom, sorry Milla..

Det regnade ute, så man vågade ju inte köra så jävla fort heller..Men vi kom dit 4 min innan bussen gick iaf :P

Sen for jag hem och duscha å greja..Sen iväg till Jimmy på förfest..Sen drog vi alla till Valhall..Var väl helt okej där, mycket folk :) Vid 20 i 2 fick vi nog och drog därifrån..Gick med Josse och Elin till Frasses, eftersom dom var hungriga..Men när jag satt där så ringde Jimmy och ville att jag skulle komma med hem till honom..Så jag åkte med..Nåja, jag och han satt och jyra ett tag..Sen kom Emme dit..Josse sa att hon också skulle komma, men hon dök aldrig upp :P När Emme hade slocknat ringde Robert och fråga om han och Linkan fick komma..Då vakna Emme, och kom och la sig bredvid mig och Jimmy i sängen..Så när grabbarna kom in undrade dom säkert va Jimmy var för pimp som låg mellan 2 brudar i sängen haha..

Nå killarna jyra på som fan, och Emme somnade igen..Kul hade vi iaf :D

Strax innan kl 5 drog Robert och Linkan..Och jag och Jimmy börja dansa? Haha..ojoj, störda vi är :P Tur att du inte minns det Jimmy haha..

Sen drog jag också hem..Och när jag gick där så stod det nån läskig gubbe i mörkret och stirra på mig..Trodde han skulle våldta mig eller nå, så jag skynda mig hem..Kikade på datorn en sväng, sen la jag mig å sov..Och vaknade inte förrän vid 16.30 :S Då hade jag fått en jävla massa sms..Hade ju slagit vad med Niklas om en grej..Om han kunde hålla det så skulle jag baka bullar åt han..Han sa att han höll det, men jag tror inte på dom ;) Nåja, bakade bullar iaf :P Och goda vart dom :) Vad ska vi slå vad om nästa gång? ;)

Var kul att baka ju, måste baka nå mer i veckan haha ;) Grymt sugen på morotskaka ;) Men Helena vill ha den där special kladdkakan med marabou på..

Imorrn börjar jag läsa Engelska B på komvux..Ska bli rätt kul, även fast jag förmodligen suger på engelska :P haha..Blir då jobbigt att stiga upp tidigt igen ;) Hoppas jag hinner läsa klart kursen på 5 veckor..gaah, ser fan fram emot att få börja på universitetet :)

Shit, kollade just på klockan, 01.00..vafan! Haha..Vart har hela dagen försvunnit? Har ju inte gjort nå vettigt förutom dom där bullarna haha..Och pratat med Andreas ;)

Nej nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva..Återkommer imorrn istället..Men bjuder på nå random bilder iaf ;) Enjoy ;)

    

Puss älsko ;)

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2008-10-06 @ 01:13:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0