Livet är orättvist

Idag begravs en gammal vän till mig. Det känns inom mig. Det gör ont.

På nyårsnatten dog hon, helt oväntat. Hon dog 2 veckor innan hennes son Leon var beräknad att födas. Och han överlevde tyvärr inte i magen när hon dog.

Läkarna har ännu inte kommit fram till vad hon dog av, men dom misstänker att hon fick en propp i hjärnan. Jag trodde att det bara var gamlingar som dog av sånt, inte gravida 23-åringar!

När jag fick ett sms av mamma om att hon hade dött så trodde jag att det bara var nått sjukt rykte. Men det var tyvärr sant. Och till och med pappa kom ihåg att hon hade varit hemma hos honom med mig osv. Så han var också väldigt chockad.

Vi hade alltid så galet roligt tillsammans. Man fick alltid skratta åt henne! Jag, hon och Sandra.R hade några galna upptåg tillsammans. Hon var den mest spontana människa jag någonsin träffat. Jag saknar den tiden!!

Usch, livet är orättvist!!

Vila i frid ♥

 PUBLICERAT »  2010-02-26 @ 13:03:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

100224

Hej hallå!

I söndags var jag på gymmet. Det var mitt första styrkepass på ett år tror jag. Och det kändes på söndagen kan jag lova! Fy fan vilken träningsvärk jag hade i överkroppen! Och så skulle jag ju på motionssim på måndag kväll. Var riktigt jobbigt att simma med den där träningsvärken!

När jag kom hem från simningen så hade älsklingen ordnat en överraskning åt mig. Han hade tänt massa doft ljus i hallen och i köket, och så hade han bakat scones. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Jag har världens bästa sambo ♥

På tisdag morgon vaknade jag av att älsklingen låg och strök mig på kinden och låg och titta på mig. Yrvaket frågade jag "vad är det". Och då svarar han "du är så fin". Kan man få ett bättre uppvaknande?! :)

Och halva dagen igår så tvättade baby. Vi hade huuuuur mycket tvätt som helst. Så jag har fått tvätta idag också. Och ändå är det 2-3 maskiner kvar som ska tvättas imorgon. Blir så när man byter sängkläder varje vecka, tar ny handduk varje gång man duschar, byter kläder varje dag osv.

Nu har vi nyss varit på coop och handlat lite. Blir kycklingtacos med pitabröd idag. Ska bli riktigt gott! Älsklingen köpte också en daimtårta till efterrätt :P

Ikväll måste jag plugga. Blir så stressigt om jag ska göra allt imorrn eftersom jag ska på vattenaerobic och motionssim imorgon kväll.

Nåja, nu ska jag gå och börja med maten.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-02-24 @ 16:28:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nätshoppat på bellme.se

Bobby's Extreme Repair 3-pack - Kit med schampo, balsam och spray



Blir perfekt att ta med på resan :)




i.d. bareMinerals Foundation



Min i.d. foundation börjar vara slut, så jag beställde en ny. Helt klart världens bästa foundation!
 PUBLICERAT »  2010-02-24 @ 14:23:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

gratisskraplott.se

Ett kanon erbjudande finns just nu hos Gratisskraplott.se!

Där hittar du information om olika skraplotter. De listar också aktuella erbjudanden om sajter där du får gratis skraplotter.

Om man länktar till Gratisskraplott.se från sin blogg så får du 1 trisslott och en tialott helt gratis :)

Förhoppningsvis skrapar jag fram någon miljon så vi kan köpa oss ett hus ;)

 PUBLICERAT »  2010-02-24 @ 12:41:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100221

Tjohej!

Igår kväll hade vi lite tråkigt, så vi åkte med Jonte till Påläng. Dock var vi nog bara där i ca 30 min, sen åkte vi hem igen :P

Sen rinde Jeppe och frågade om vi kunde vara hundvakt åt Nelly. Jannes moster hade ju Ronjas syster ett tag, men sen sålde hon den till Laxen för hon blev allergisk. Och nu har Laxen döpt om henne till Nelly.

Så Ronja har fått busa med sin syster. Nelly sov här, och Laxen hämtade henne vid halv 11 idag. Nelly har dock vandrat runt här i sovrummet och velat komma upp i sängen. Så Janne har sovit jätte dåligt inatt. Så det var första och sista gången vi har hundvakt åt henne :P

För en stund sen har vi ätit spagetti och köttfärssås till lunch, och nu väntar jag på att maten ska smälta så jag kan fara och träna.

Jag och Janne försökte ta en gemensam bild på oss igår. Det gick inte så bra haha. Antingen så blundade Janne eller så såg jag jätte konstig ut :P

 

Nä nu ska jag surfa vidare :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-02-21 @ 12:42:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100220

Hejsan!

I torsdags kom Jonte hit en sväng. Sedan åkte vi med honom till ICA för att handla och hämta ut paket. Vi storhandlade massa gott. Så nu har vi t.ex. två överfyllda fruktskålar med färsk ananas, plommon, bananer, kiwi och blodapelsiner. MUMS! :)

I paketet fanns 2 tröjor åt mig, och en skjorta åt min älskling.





När vi åkte runt där med Jonte så skämdes jag helt seriöst. För han körde ju bmw'n som är tonad, har sportsystem så bilen låter värsta högt, och "dunka dunka". Förut tyckte man det var lite små coolt på något sätt att åka runt och "glida" i såna där fjortisbilar. Men nu tycker jag bara det var jätte töntigt och pinsamt! Haha

Sen på torsdag kväll var jag först på vattenaerobic i 45 min, och sedan motionssim i 45 min. Och sedan blev det att plugga lite också.

Just ja. Igår kollade jag på studera.nu om dom hade lagt ut alla socionomutbildningar som startar till hösten. Och då ser jag att dom har ändrat så att man måste ha betyg i Matte B för att ta sig in på socionom inför hösten 2010! FAAN säger jag bara! Jag hatar matte! Jag försökte läsa Matte B på gymnasiet, men gav upp efter ett tag. Så nu måste jag läsa Matte B, och jag har bara 2 veckor på mig. För kursen är på distans, under 10 dagar. Hur ska detta gå?!

Igår kom Stefan och hämtade oss och vi åkte till Påläng. Där slumrade jag till på soffan, och skönt var det :P

Sedan bjöds det på middag. Vi fick lövbiff och pommes. Gott var det. Sedan blev det nybakta bullar till efterrätt :)

Och efter det blev det pengapoker. Sedan var vi trötta som tusan, och Jonte skjutsade hem oss. Egentligen hade vi tänkt sova där, men det är ju skönast att sova hemma :)

Nu har jag suttit och beställt massa klänningar. Jag behöver en klänning till bröllopet. Men jag kunde inte välja vilken jag skulle ta, så jag beställde 11 st haha, + 2 st bh'ar. Gick på ca 3400 kr :O

På nå tag ska vi laga mat. Blir lövbiffrullader fyllda med vitlöksost, bulgur, sås och vitlöksbröd. Blir nog gott som tusan :)

Nu ska jag iaf gå och höra med Janne vad vi ska hitta på ikväll.

Slänger in någon bild också :)



Ronja lyckas alltid hitta sköna sovställningar ;P



Dagen efter vi hade hämtat Ronja. Här är hon nybadad :)







Janne flummar på nyårsafton :P (Visst ser han ut som en skyltdocka på sista bilden? Haha)



Trött på julaftonskvällen



Janne dummar sig som vanligt. Han måste alltid flumma på typ 10 bilder innan man kan ta en normal :P



Blev en ganska normal bild tillslut iaf :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-02-20 @ 15:45:15 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100217

Goddagens!

Har inte bloggat på ett tag nu, så jag ger väl er en snabb update om vad som hänt sen sist :)

Fredag:

Vi fick ha Jeppe's bil medans han jobbade, så jag åkte runt och gjorde massa ärenden. Hade tänkt köpa ett presentkort på Massagepraktiken åt baby i Alla ♥ Dag present, men han ville ha en till kontroll till xbox'et, så han fick beställa en sån istället. Men sen fick han veta att den inte fanns kvar, så jag åkte och köpte en tröja åt honom som han sagt att han ville ha, och så ett gulligt kort såklart :) Köpte även blommor till farmor som jag sen var jag lämnade.

När Janne kom hem fick han sin present, 2 dagar för tidigt ;) Haha. Och jag fick min present, som var en resa till IKEA där jag fick handla och han betalade. Kan man få en bättre present?! ;)

Vi kom dock iväg ganska sent, så det vart lite stressigt. Men jag köpte iaf en byrå, en skohylla, en förvaringshylla till badrummet, blommor, taklampa till sovrummet (ÄNTLIGEN! Vi har bott här sen september men har inte skaffat en lampa förrän nu ;P), fönsterlampa till sovrummet, lampa till att ha på byrån, spegel att ha ovanför byrån och massa annat små tjafs.

När vi gick mot kassan sa Janne "Vad tror du det kommer kosta, typ 2000?" Näää, sa jag, max 1500. Så jag vart lite förvånad när vi skulle betala och det kostade ca 2500 kr haha. Tusen tack för presenten älskling! ;)

Vi var även och köpte en jacka åt Janne. Den var jätte fin och passade honom perfekt :)

Förut har ju våran hall varit helt tom. Har inte varit något mer än en hatthylla där, men nu är den jätte mysig! :)






Såg nu att det ser helt konstigt ut på bilderna när det blir en skugga från spegeln på väggen mitt emot som sen syns i spegeln haha.

Lördag:

Jag var och simmade en timme, och det var jätte skönt! Sen var vi på promenad med hundarna. Resten av kvällen mös vi bara :)

Söndag:

Super fint väder! Vi var på promenad med vovvarna längs strandpromenaden. Sen fick vi besök av Jonte, Niklas och Theodor.

På kvällen åt vi biff med bambuskott och champinjoner, och ris till såklart. Sen åt vi Carte D'or till efterrätt. Hur sjukt god är inte den glassen?! :)



Måndag:

På dagen lallade vi mest på här hemma. Sen på kvällen var jag och simmade en timme igen. Var skönt, men kanske lite kallt i vattnet.

Tisdag:

Var i Luleå hela dagen. Som jag skrivit tidigare så läser jag ju medicinsk grundkurs, och då måste man gå hjärt- och lungräddningskurs. Och jag fick åka till Luleå och göra den. Hann även shoppa lite. Köpte dessa smycken:





Och så köpte jag ljuslyktorna som står på byrån.

Var ju fettisdag, så jag fikade en semla på Börje Olssons. Eftersom jag inte gillar mandelmassa så tog jag en semla med vaniljkräm, och det var gott :)

Idag:

Har varit och traskat på stan i kylan. Skulle skriva på ett papper så att jag får rese-ersättning för min Luleå resa, och så hämtade jag ut ett paket. Och så köpte jag oss varsin semla från Lyktan också. Dom har helt klart världens godaste semlor! :) Så nu har vi ätit 2 st i år, och klarar oss nog till nästa fettisdag :)

I paketet jag hämtade ut fanns detta:



En super skön topp! Tror jag ska beställa den i svart också ;)



En kort och vid topp som blir perfekt att dra på sig när man ska till och från stranden i Malaysia t.ex. :)




Även Janne fick sig en ny tröja. Blir jätte fin till våren/sommaren :)


Vart visst ett ganska långt inlägg det här ;) Avslutar det med en bild på halvsyskonen.



Ciaaao!



 PUBLICERAT »  2010-02-17 @ 15:59:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100211

Tjoo!

Igår fick jag ett sms om att min kamera hade kommit. Så vi klädde på oss och gick till ICA, och när jag står i kassan så kommer jag på att jag glömde mobilen hemma så jag kunde inte få ut paketet. Liiiite less jag blev då :P Men jag handlade iaf lite, och så hämtade Janne ut sina glasögon. Så han går runt här och ser smart ut och säger "fan vad bra jag ser, det är som en helt ny värld" Haha! Han la upp nå bilder på värsta harry potter brillorna i sin blogg för att folk skulle tro att han skaffat såna haha. Kan ju säga att jag inte hade visat mig med honom om han valt dom ;) Hehe

Sen åt vi iaf blodpudding till middag. Mycket gott, och nyttigt! Fullproppat med järn :)

Och efter det så skjutsade pappa mig till ICA så jag kunde hämta kameran. Den är så jääääävla snygg alltså!! :)

Sen på kvällen hade Janne innebandyträning, och jag skulle baka bröd. Men kom på att vi hade slut fryspåsar, så det blir väl att baka idag istället, för nu har jag varit och köpt påsar :)

Skrubbade iaf köket igårkväll. Och det har jag gjort idag igen. Vill inte se nå disk alls på bänken. Janne frågade om jag blivit extremt pedant hela plötsligt haha. Men det ser ju så mycket trevligare ut när det är rent och fräscht på bänken. Och så har jag ställt dit 2 st fruktskålar med massa härlig frukt i också :)

Och idag har jag varit på stan. Köpte 2 paket med tulpaner på Buketten. Så nu är det jätte fint här på bordet :) Känns riktigt hemtrevligt!

Sen gjorde vi middag, som idag blev fullkornspasta och baconsås. Jag minskade dock på pastan och åt rivna morötter till. Gott gott :)

Skulle träna idag, men jag hade en skoluppgift som ska vara inlämnad imorgon som jag inte hade gjort. Så jag hann inte träna idag. Men jag går imorgon istället :) Egentligen ska jag träna tisdagar, torsdagar och söndagar. Var tänkt att jag skulle på vattenaerobic som börjar 19.15, men jag var inte klar med skoluppgiftern förrän 19.10. Nåååja..

Vad sker i helgen då gott folk? Vi väntar på besked från en snubbe så vi vet om vi kan åka iväg på hotellweekend. Hade varit riktigt nice :)

Nu sa Janne att han har sett klart på programmet han satt och såg, så jag ska gå och umgås med honom.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-02-11 @ 20:43:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100209

Gokväll!

Idag startade jag dagen med fiberberikad havregrynsgröt till frukost. Sedan traskade jag iväg till pappa och skrev ut nå papper, och sedan vidare till gymet. Där köpte jag mig ett gymkort, och körde ett konditionspass. Känns otroligt skönt att ha kommit igång nu. Var nästan ett år sen jag tränade.

Sedan har jag, Janne och Ronja varit på stan och gjort lite ärenden. Var flera stycken som stannade och sa att Ronja var jätte söt :P

Och efter det har jag diskat, och Janne stekte palt som vi åt till middag. Sen la vi oss på soffan och kikade på Wallander på canal+, men båda två slumrade till.

Nu sitter Janne och ser på fotboll, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag går och lägger mig i hans famn, för jag känner mig minsann lite kramsjuk.

Jag är dessutom lite avundsjuk ;P För min syster och hennes sambo och deras dotter åker till London nu, så mamma har åkt till Kiruna för att vara barnvakt åt deras son. Han fick inte följa med på shoppingresan, fast han är ju iof bara 3 år så han hade väl inte tyckt det var så skoj att springa i affärer :P Jag vill också åka till London och shoppa!


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-02-09 @ 19:43:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ett tips

Jag har testat TRESemmé shampo och balsam..



Har använt det nu i 3 dagar och håret blir riktigt lent! 1000 ggr bättre än alla skit produkter som t.ex. Sunsilk osv.

Kostar 180 kr för shampo och balsam, så det är ju absolut inte dyrt! Kan verkligen rekommendera det!
 PUBLICERAT »  2010-02-08 @ 22:26:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100208

Gokväll!

Har just anmält mig till högskoleprovet den 10 april. Nu är det tredje och sista gången jag gör det. Förhoppningsvis är jag utvilad den här gången. Sist jag gjorde det så hade jag ju inte sovit något natten innan.

Har varit på stan idag. Skulle hämta ut kortison salvan som läkaren skulle skicka recept på, men det hade han tydligen inte gjort. Hmm!

Var även in på Buketten en sväng och kikade lite. Skulle vilja ha nya blommor till sovrummet. Men det måste nästan vara plastblommor, annars fryser dom ihjäl eftersom vi har öppet fönstret där inne ganska ofta på nätterna.

Sen var jag på banken och satte in pengarna jag fick för datorn. Och sen så har vi ätit pizza. Vi har varit sugna på det sen i lördags, och idag fick vi äntligen våran efterlängtade pizza ;) Haha. Vi var ju tvungna att passa på, eftersom vi börjar "vårat nya liv" imorgon haha. Jag ska köpa ett gymkort och börja träna igen, och så ska vi dra ner på godsaker och kolhydrater. Jag trodde att Janne skulle fortsätta äta som vanligt, men tydligen ska han också börja äta nyttigare :P Han behöver ju verkligen inte det, för han är så smal. Men han gör ju som han vill :)

Hittade en klänning jag skulle vilja ha på bröllopet, och när jag klickar på "beställ" så står det att leveransen sker 10 juni. WTF, då har ju vigseln varit för 2 månader sen! Så typiskt.

Nåja, nu ska jag gå och sätta mig i soffan och vänta på att Familjen Annorlunda ska börja.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-02-08 @ 19:51:15 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100207

Idag är det ett år sedan farfar dog. Ett år går fort. Saknar dig farfar ♥

Idag har vi varit på prommis. Vi gick till farmor och hälsade på, och sedan till mamma. När vi gick dit var det jätte varmt och sol (Eller det kändes jätte varmt, men var ju ändå -9 grader). Men när vi gick hem var det jätte kallt.

Blir middagsfix direkt vi kom hem. Blev köttgryta, strips och vitlöksbröd idag. Jätte gott! :)

Sen har jag legat och vilat på Janne i soffan. Tror han sett fotboll. Och nu är han på innebandyträning. Jag avskyr att vara ensam! Hoppas dessa två timmar går fort!

Idag ringde dom från Kalix Finans till Janne. Ni vet det där företaget jag började hos, men sa upp mig efter 3 dagar haha. Han ska dit på fredag. Vem vet, jobbet kanske passar honom bättre :P

Just ja, jag har ju beställt en kamera idag. Det blev en CASIO EXILIM EX-H10.


"Med EXILIM EX-H10 blir hela världen din kreativa ö! Kamerans extremt effektiva litiumjonbatteri möjliggör upp till 1 000 bilder med en enda batteriladdning. Objektivet med en 24 mm-vidvinkel, den 10 x optiska zoomen med mekanisk bildstabilisator, en upplösning på 12,1 megapixel och en rad andra enastående kännetecken skapar fantastiska bilder – och, tack vare den inbyggda funktionen HD-videoinspelning, även fantastiska videoklipp."

  • 1 000 bilder med en batteriladdning
  • 24 mm-vidvinkel
  • 10 x optisk zoom med mekanisk bildstabilisator
  • HD-videoinspelning
  • New Dynamic Photo
  • Verkar vara en bra kamera. Och eftersom den fått utmärkelsen "Best product 2009-2010" kan den ju knappast vara dålig ;P Behöver ju en kamera till resan t.ex.

    Nåja, nog om det.

    Imorgon ska jag gå till banken och sätta in pengarna jag fick för datorn. Sen ska jag fixa lite andra grejer också.

    Mor ska till Kiruna på tidag, och jag hade gärna velat komma med. Men eftersom jag ska till AF på torsdag så blir det ju en del tight. Jag och Janne skulle behöva skaffa oss en bil så vi kan åka dit båda två. Får se om vi skulle köpa Jeppe's 740. Dock var det något som behövde fixas på den, men Janne påstår att han ska göra det, så vi får väl se då :P

    Förresten, var det någon av er som såg Melodifestivalen igår? Vad f-n har hänt med Ola? Ursäkta mig, men usch vad ful han har blivit. Förut tyckte jag han var världens snyggaste människa ungefär, men nu, näääää!!

    Nåja, nu ska jag surfa vidare.

    Ciaaao!
     PUBLICERAT »  2010-02-07 @ 19:17:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    100206

    Gokväll!

    Igår åkte vi till Påläng med Stefan när han slutade jobbet. Där bjöds det på kreolsk fläskfilégryta, potatisgratäng och sallad. Och till efterrätt vart det fruktcoctail och vaniljvisp. Johanna, Niklas och barnen kom också dit så det var trevligt :)

    Egentligen skulle vi åka hem på kvällen. Men vi hamnade i Töre där vi spelade pengapoker, och sedan sov vi i Påläng.

    Idag har det varit grymt fint väder, och vi har varit i deras stuga. Hundarna sprang som galningar, så dom var helt slut när vi kom hem!

    La ut min dator som jag fick på garantin på blocket idag också. Och nu är den såld. La ut den för 3500, och fick 3200 kr för den, och det är jag nöjd med. Jag tror faktiskt att han hade betalat 3500 om jag hade sagt att jag skulle ha det, men jag kände mig snäll ;P Tror inte den är värd så mycket mer :P Känns iaf skönt att veta att den inte ligger här och skräpar. Kommer shoppa massa fint åt Janne i Malaysia för dom pengarna ;) Haha

    Nu ska vi se Melodifestivalen och äta godis :)

    Ciaaao!
     PUBLICERAT »  2010-02-06 @ 20:01:18 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    Kommer jag våga bada?

    Detta hände på den stranden där min bror och hans sambo ska gifta sig. Och på den stranden kommer vi ju förmodligen ligger och pressa varje dag medans vi är i Langkawi. Kommer jag våga bada?!

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6530600.ab
     PUBLICERAT »  2010-02-04 @ 17:43:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

    100204

    Hej!

    Imorse var jag extremt trött när jag vaknade. Orkade inte ens ropa på Janne, så jag skrev ett sms att han skulle komma haha. Ändå satt han bara i rummet bredvid mig. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Både jag och baby har sovit jätte dåligt inatt. Måntro vad det beror på?

    Frida och mami har varit här en sväng idag. Var tvungen att hjälpa dom med bokningen av inrikesflyget.

    Sen läste jag att Duracellmamman hade bakat muffins, så då vart jag jätte sugen på chokladmuffins haha. Så självklart ställde jag mig och bakade det :P Iof så behövde vi lite mer fika. Både kokostopparna och daimbiskvierna är slut. Janne tyckte tydligen att dom var väldigt goda haha.

    Sen har jag diskat och lagat middag. Idag blev det köttfärssås och makaroner. Mycket gott! Jag tror jag gör världens godaste köttfärssås ;) Hehe

    Vi har börjat göra veckomatsedlar. Då slipper man stå och fundera på vad man ska göra till middag. Och så är våran frys överfull med mat, så den behöver rensas :)

    Imorgon ska jag med papi till Happis och hämta datorn. Kanske han handlar lite åt mig också ;) Hehe

    Får väl se om det blir att fara till Påläng sen. Det beror på om Tanja vill umgås med oss :)

    Nu ska jag lägga mig bredvid min snygging som ligger här i soffan och ser fotboll.

    Ciaaao!
     PUBLICERAT »  2010-02-04 @ 17:37:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    100203

    Goddag!

    Idag fick jag ett glädjande besked! Lämnade ju in min dator på reparation för ca 2 veckor sedan, och idag ringde dom och sa att jag har fått en helt ny dator, och det är bara att jag kommer och hämtar den. Fan vad nice :) Jag köpte den i oktober -08, så den var ju nästan 1 ½ år gammal. Riktigt bra garanti :) Ska ju sälja den, så det var ju bra att jag fick en ny, för då får jag ju mer pengar för den ;P

    Annars har det inte hänt så super mycket idag. Vi har varit på prommis i det härliga vädret. Vi gick till Uggle och hämtade post och en usb-kabel. Lill skrutten orkar ju inte gå nå längre sträckor med sina korta ben :P

    Faktiskt så har hon växt jätte mycket på senaste tiden. En dag höll jag på och säga att hon måste växt svin mycket under natten, för hon såg så stor ut. Och mitt vad det är så hoppar hon upp i sängen, och det hade hon inte kunnat innan :P Så vi vart jätte förvånade haha.

    Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Blir ugnsstekt kycklingfilé, strips och wokgrönsaker idag. Ska bli mycket gott! Och baby har just dammsugit och skurat. Han är så duktig, min lilla hushållerska ;) Haha

    Nä nu ska jag gå och se hur det går för maten där i ugnen :)

    Ciaaao!
     PUBLICERAT »  2010-02-03 @ 16:39:25 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    100202

    Gokväll!

    Vilket jävla väder vi har haft idag! Jag skulle på stan en sväng, och gruvade mig verkligen för att gå i snöstormen. Men då kom Jannes moster, kusin och bror hit och fikade, så jag åkte med dom när dom for. Men jag pälsade ändå på mig med dunjacka, mössa, vantar och uggs eftersom jag tänkte gå hem. Men jag hade tur, för dom var kvar i stan när jag var klar med mina ärenden, så Jeppe fråga om jag ville ha skjuts hem. Så då slapp jag gå i ovädret :)

    När jag kom hem började jag plugga. Har en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag, men jag är klar med den nu. Känns skönt att ha gjort bort det. Tog bara ett par timmar :)

    Sen har vi ätit middag, som bestod av pasta och baconsås. Mycket gott! Och efter det la vi oss och vilade ett tag.

    Just ja, Johanna och Niklas har ju även varit hit en sväng idag och druckit kaffe. Trevligt trevligt :) Och sen kom Jannes päron, men dom ides inte komma upp, så Janne fick gå ut och hämta det dom skulle lämna åt oss :)

    Ikväll är det final i PH. Vem tror ni vinner? Jag hoppas att Jackie och Patrik vinner iaf! Jag hoppas verkligen att Erika INTE vinner. Usch, vilken människa!

    Nu håller älsklingen på att duka fram bröd och skagenröra och såna godsaker. Men jag tror att jag ska äta ananas istället :)

    På återseende..

    Ciaaao!

     PUBLICERAT »  2010-02-02 @ 21:35:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    100201

    Gokväll!

    Idag har vi varit på skolan i ca en timme. Johanna var hundvakt under tiden. Sen har jag vilat. Kunde inte sova inatt för jag hade så jääkla ont i vänstra örat. Sen har jag varit på VC, där dom sa att jag har öroninflammation. Och så har jag ett märke på armen som dom inte vet vad det är. Ska iaf testa smörja med kortison och se om det försvinner.

    Sen gick vi till stan. Först var vi på Synoptik där Janne valde bågar. Sen gick vi till Gallerian där jag köpte ett par skor. Och efter det gick vi in på banken för Janne behövde en ny bankdosa.

    När vi var klara där började vi traska hemåt. Men jag stannade till på Coop en sväng och handlade lite. Dom hade billig lövbiff, så jag passade på att köpa två kilo :)

    Sedan har vi ätit middag, som idag blev benfria kotletter och potatis.

    Och min baby har varit jätte duktig och pluggat hela dagen. Han har gjort en hel veckas arbete idag. Jag är såå stolt över honom :) Du är bäst älskling ♥

    Har nyss sett Familjen Annorlunda, och nu väntar jag på PH. Vette tusan vad som sker sen. Säkert se film och sen sova.

    Kan ju slänga upp före och efter bilder på min snygging. Han bad ju mig raka bort hans hår för någon dag sen. Vart faktiskt ganska förvånad när han bad mig göra det :P Vart iaf 1 mm :P

    Före - En väldigt trött men glad Janne, med lurvigt hår.




    Efter - En trött och irriterad Janne som spelar xbox.







    Nä, nu ska jag nog gå och se vad min baby gör. Hör att han sitter och sjunger i datarummet :P

    Ciaaao!

     PUBLICERAT »  2010-02-01 @ 21:51:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

    RSS 2.0