090831

Goddagens!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har ju faktiskt haft fullt upp med flytten. Känns helt otroligt skönt att ha det bortgjort nu. Är less less less på att bära grejer. Men om 2 veckor blir det att bära igen. Fast då flyttar vi ju in, och inte ut. Så då blir det ju lite roligare :)

Vad har jag gjort sen sist då?

I fredags var jag och Janne och skulle hyra film. Men vi hittade ingen vi ville se, så vi for till Johanna och Niklas och lånade några filmer av dom istället. Sen till Påläng och såg skräckis med Jonte. Det var skoj, för han var så rädd ;) Haha

Den natten sov både jag och Janne svin dåligt, så jag var helt död på lördagen. Var tvungen att ta en powernap på eftermiddagen för att orka resten av dagen.

På kvällen var jag först hos Lisa och Andreas och drack några cider och spelade nå spel med dom och 2 killar som jag inte känner. Efter nån timme kom Janne och Jonte dit också, och sen skjutsade dom oss till Valhall.

När vi satt där inne och prata så ser jag i ögonvrån att någon kommer mot vårat bord, och då var det Josse och Micke. Så vi satt först där inne och jyra en stund, och sen gick vi ut och satte oss där vid ett bord. Micke försökte få mig att svepa hans svinigt äckliga och jävligt starka drink. Usch och fy vad dålig den var. Josse, jag förstår att du inte ville ha din :P

Jag ville inte vara bakis på söndagen när vi skulle flytta, så jag tyckte det räckte med mina cider och snapsarna jag drack innan. Men ändå skulle folk hålla på att envisas och bjuda på cidrar och drinkar där inne även fast jag sa att jag inte ville ha. Men vad ska man säga när dom ändå går och köper..? :P

När dom stängde åkte vi taxi "hem". Kändes konstigt att fara till pappa.

Och hela söndagen höll jag som sagt på med flytten. Hade ont i HELA kroppen när jag la mig på sängen på kvällen. Och jag sover i pappas dubbelsäng, och den är stenhård :S

Vaknade inatt av att det regnade sjukt mycket och åskade så högt så jag trodde att världen skulle gå under eller nått.

Vet inte om jag vill fara hem idag. Pappa hade hittat en bil han ville köpa, men när han ringde idag så sa dom att den hade blivit såld i lördags. Så idag har han varit på jävligt dåligt humör. Jag förstår dock inte varför han ville ha en bil med värsta lågt sportchassi, 17 tums fälgar och ljudanläggning för 20,000..? 50 års kris eller vad tror ni? Finns väl annat att lägga 200,000 på. Ge dom till mig t.ex. ;) Hade fått en hel del fina skor för dom pengarna ;)

Sitter och väntar på att klockan ska bli 17.00 så jag får sluta. Mami skulle bjuda på middag idag. Spagetti, köttfärssås och sallad. Köttfärssås är den enda maträtten som jag tycker hon är bra på att laga :P

Sen ska jag duscha, och efter det ska jag fara till Påläng. Har inte sett min älskling sen i lördags, så jag saknar ju honom ;)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-31 @ 15:55:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Vinnaren utsedd

Nu har jag fått besked från Nelly, och vinnaren blev den HÄR tjejen

Senast på onsdag kommer det upp en ny tävling, så håll utkik.
 PUBLICERAT »  2009-08-31 @ 10:36:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Högskoleprovet 24/10

Då är det snart dags för högskoleprovet igen. Oftast får man ju bättre resultat andra gången, så därför vill jag göra det igen. Och beroende på hur det går nu, så kommer jag nog göra det till våren också.

Var ju så sjukt nervös förra gången, men nu vet jag ju hur allt går till :)

Dock förstår jag inte varför det ska kosta 350 kr för varje prov. Kan man inte få mängdrabatt? ;) Haha

Så nu får vi hoppas på ett kanon resultat den här gången så att jag tar mig in på socionomutb. i Umeå nästa höst istället! :) Blev ju bara reserv nr 23 den här gången :(

Mamma blev ju INTE glad när jag tackade nej till min plats på socionomutb. i Östersund. Men jag vill helt enkelt inte flytta dit nu, och det är väl ändå jag själv som ska bestämma..?

Nåja, nu ska jag fördriva lite tid innan jag får åka hem från jobbet..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-26 @ 16:15:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Nelly High Heels Party 2009



Vet ni hur sugen jag är att åka på detta i Göteborg?!

"En extravagant förkväll tillägnad alla de tjejer, kvinnor och flickor som vet vad kärleksruset man får av ett par 15 cm höga klackar innebär"

Låter inte det som något jag MÅSTE fara på..? ;)
 PUBLICERAT »  2009-08-25 @ 19:47:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090825

Tjoosan!

Igår började jag packa lite i lägenheten. Alla mina köksgrejer, gardiner, blommor och skor. Två sopsäckar med skor, är det normalt? Har massa high heels som jag aldrig använt. Nu blir det då inga nya klackisar på ett tag!!

Ikväll blir det ännu mer packande. Och så måste jag köra iväg kartongerna som är packade. Måntro hur det kommer gå att bo hos pappa i ca 2 veckor. Vi kommer ju inte direkt överens om man säger så.

Skulle behöva ta mig till skogen och plocka blåbär också. Om det inte är försent?
 PUBLICERAT »  2009-08-25 @ 14:03:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Jag är glad att jag har dig älskling





Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår







 PUBLICERAT »  2009-08-24 @ 18:52:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090824

Idag är det den 24 augusti..Vet ni vad det innebär? 4 månader kvar till julafton!

Dagen har ju precis börjat, så jag har inte så mycket nytt att komma med än. Får uppdatera senare istället.

Janne, jag älskar dig ♥
 PUBLICERAT »  2009-08-24 @ 09:58:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090823

Gokväll!

Har egentligen inte så mycket att skriva idag. Men ger väl er en snabb update om vad som hänt i helgen iaf.

Fredag kväll for jag till Påläng. Hade hyrt två filmer, men somnade innan vi ens hade hunnit se en halvtimme av första filmen.

På lördag f.m skulle jag se den andra filmen. Men även då slockande jag efter ca en halvtimme. Men hann inte sova många minuter innan Jonte kom och la sig bredvid mig. Så vi låg där och jyra ett bra tag medans Janne höll på med datorn och packade lite.

Sen nämnde jag något om pizza, och då vart Jonte sugen som fan. Så jag for till Kalix och köpte pizza. Skulle ändå hem och duscha. Dock var Jonte så hungrig så jag fick bara fara hem och hämta kläder och duscha i Påläng istället.

Någon gång på e.m åkte jag och Janne till Luleå. Han försökte fixa sin nya dator och så såg vi tv. Sen vart baby sugen på godis, så vi åkte till Kvantum. Så han köpte godis och jag köpte frukt så jag kunde göra fruktsallad. Dock förstörde jag allt genom att sätta i passionsfrukt. Jag brukar tycka det är gott, men det passade verkligen inte i fruktsallad.

Tror klockan var runt 23-tiden när vi gick och la oss, så det vart en ganska tidig kväll.

Idag var vi en sväng till stan. Vi gick först på Hemtex och kollade efter gardiner, men hittade inget vi gillade. Sen gick vi på Mique, men där fanns bara skrot. Efter det gick vi på Clas Ohlson där baby köpte dvd-skivor och en kabel så han kan koppla datorn till tv'n.

Vart svin trött av att ligga och se när Janne höll på att greja med datorn, så jag gick och la mig på sängen. Efter en stund kom även Janne och la sig, och vi somnade. Efter ca 2 timmar vaknade baby och klev upp, men jag låg kvar. Efter ett tag ringde det på dörren. Då var det David och Emanuel som kom för att hjälpa Janne med datorn. Då var klockan 17.30 och jag hade legat i sängen i tre timmar. Vaknade upp med världens huvudvärk.

Medans dom höll på och greja med datorn gick jag ut på prommis med Zelda. När jag kom tillbaka så hade dom fått igång datorn, så då var Janne glad. Han har varit lite grinig över att han inte fått igång den :P

Tror klockan var runt 20.00 när jag åkte därifrån. Kändes sjukt tråkigt att fara hem och lämna Janne där. Vill flytta in med min älskling i nya lägenheten nuuuuu :)


På tisdag är det löning, känns skönt :) Har ju blivit en hel del handlande till lägenheten nu. Men nu är det bara en säng som behövs. Dock kan jag inte riktigt bestämma vilken jag vill ha. Det blir iaf någon av dessa två:





Janne vill ha den övre. Och vi hade väl egentligen bestämt oss för den. Men nu är jag mer sugen på den andra.

Vilken tycker DU är finast? :)
 PUBLICERAT »  2009-08-23 @ 23:19:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Snabb uppdatering

Nu har vi varit och köpt ett ekbord och skinnstolar till köket. Kommer bli grymt snyggt :)

Vi har dessutom valt tapeter.

Sovrummet: En svart fondvägg med silver mönster på. Dom andra väggarna blir mörk gråa.

Vardagsrummet: Även där en svart fondvägg med ett diskret mönster på. Där blir dom andra väggarna också gråa, men inte lika mörka som i sovrummet.

Köket: En ganska ljus tapet med liggande diskreta ränder.

Hallen: En ganska ljus typ beige tapet med silver mönster.

Datarummet: Blev ganska ljust där också. Kommer dock inte riktigt ihåg mönstret. Det är ju Jannes rum så det var han som valde själv.

Nu ska jag åka till Påläng och lämna datorn åt min tjuriga pojkvän.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-21 @ 20:44:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

090820

Haha, såg precis att jag skrev 090919 på gårdagens inlägg. Men det är ju en hel månad till det datumet ;P

Igår la jag ut mitt barbord på blocket. Har ju absolut ingen användning för det, så det har bara stått och samlat damm. När annonsen legat uppe i ca 20 min ringde någon och ville köpa det, så det var ju bra :)

Idag ska vi välja tapeter. Johanna ville också kika lite inför deras kommande renovering, så vi ska åka dit med tapetböckerna :)

Jag hade ju tänkt att jag skulle ta före- och efterbilder på lägenheten. Men såklart så glömde jag ju fota när vi var dit sist :S Men dom tapeter som är där nu är iaf gräsliga. I stora sovrummet är det mörkblått med en ful bård med stjärnor på. I lilla sovrummet är det nån ful gammal mönstrad tapet. I vardagsrummet är det mörkgrönt. I köket är det typ orange. Och i hallen är det gult. Gula tapeter är det värsta jag vet.

Janne ska själv få välja tapeter till lilla sovrummet eftersom det blir hans datarum. Och detta gör mig en aning nervös, eftersom han gillar ganska udda färger :P Nåja, tur att det finns en dörr som man kan stänga så jag slipper se det om det blir fult ;P Hehe

Den 1/9 går min provanställning ut. Och eftersom dom måste spara pengar så ska min tjänst upphöra. Så då blir jag alltså arbetslös. Undrar ju hur det ska gå för trafikskolan utan någon som kan sköta kontoret och svara i telefon osv..? Nåja, inte mitt problem :)

Så nu blir det att söka jobb igen då. Får väl se hur det går. Men det brukar ju lösa sig..Tur att man har a-kassa iaf :)

Nu är det ca 10 dagar tills vi ska flytta ut från lägenheten på Näsbyn, och jag har inte packat en enda liten pinal. Så till veckan måste jag verkligen ta tag i det. Vi har ju dubbelt av nästan alla köksgrejer, så jag kan ju packa sånt. Och gardiner och sånt småtjaffs. Vette fasen vad som sker med soffan och köksstolarna..? Vi har ju köpt dom tillsammans..Eller stolarna köpte jag och Henke, eftersom syrran var på pms humör den dagen. Nog för att hon är det nästan varje dag, men iaf..

Nåja, nu ska jag ringa och väcka några elever :P


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-08-20 @ 10:09:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

090919

Goddag!

Idag är jag trött. Ovanligt...? Jag längtar iaf efter sängen..och efter Janne..Så att få krypa ner bredvid Janne i sängen just nu hade varit guld värt! ;)

Idag har jag varit till EM och köpt den där tv-bänken som jag först tyckte var lite dyr. Men den är så snygg så jag kunde inte hålla mig ;P Köpte även 4 st krukor, som tillsammans kostade över 500 kr. Inte billigt direkt :S

Anledningen till att det blivit mycket handlande på EM dom senaste dagarna är för att dom har 25 % rabatt på allt i butiken. Våran soffa skulle egentligen kostat ca 15,000 men vi betalade som sagt ca 11,000. Och tv-bänken skulle kostat 2500 men jag betalade ca 1900. Så det var ju bra :) Är super nöjd med båda. Var precis en sån soffa som jag hade föreställt mig att jag ville ha :)

Så nu behöver vi köpa nytt soffbord också, för det matchar inte till tv-bänken :P Men det blir ett svart enkelt lackbord från ikea. Dom är ju både snygga och billiga :)

Till helgen blir det en sväng till Happis igen. Ska köpa köksmöblerna :)

Ååh, vill flytta in nuu :) Imorgon ska vi välja tapeter..spännande! :)


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-19 @ 15:25:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

15/9 -09, ett datum att minnas..

Det är nämligen då som jag blir sambo med Janne! ;) Och det känns bra. Helt fantastiskt bra!

Vi var och kollade på lägenheten en gång till idag, så man kunde mäta så säng osv passar in. Och vi bestämde då att vi tar den. Men eftersom dom ska tapetsera om i hela lägenheten så kan vi inte flytta in förrän den 15/9.

Vi har även varit på EM och köpt en grymt snygg divan-soffa. Jag är jäkligt nöjd :) Janne såg en jätte fin tv-bänk också, men den kostade 2000 kr och då blev jag lite snål. Men tror nästan att vi åker och köper den ;)

Hoooh, kommer bli dyrt det här. Soffan kostade nästan 11,000 kr. Och så behöver vi ju köksmöbler och en säng. Eller det är ju ingen panik med sånt, men jag vill ha nytt  :)

Jag vill flytta nu nu NUUU! :)
 PUBLICERAT »  2009-08-17 @ 15:06:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090816

I fredags var det ju tänkt att vi skulle fara på ikea när jag slutade, men så blev det inte. Istället så blev vi bjudna på kräftor hos Johanna och Niklas. Var ett bra tag sedan jag åt kräftor, så det smakade bra :) Tack så mycket!

När vi hade ätit så såg vi film. Eller dom såg film. Jag somnade gott i älsklingen famn ;P Var trött efter arbetsdagen.

I lördags åkte vi till Happis. Johanna, Dexter och Jonte följde också med.

Först var vi på Jysk och kollade på ett ekbord och skinnstolar. Sen vidare till ikea för att kolla efter en säng. Jag brukar aldrig komma tomhänt från ikea, men nu köpte jag faktiskt inget. Janne köpte kuddar och ett par fula gula tofflor :P Johanna shoppade lite smått och gott, och Jonte gick mest runt och jyrade. Och Dexter satt så snällt i vagnen och gav inte ett ljud ifrån sig.

















När vi var klara där så gick vi till skopunkten där jag köpte ett par skor åt mig själv, och ett par åt Janne.




Vi avslutade våran Happis resa med ett besök på Max. Och sen när vi kom tillbaka till byn så börja Jonte tjata som fan om att vi skulle dricka, och fara på eldfesten. Så till slut bestämde vi oss för att göra det.

Blev förfest hos Johanna och Niklas, där vi spelade spel osv. Efter ett tag kom även Torre dit. Tiden gick och jag blev en aning berusad haha. Kl 23 kom det två taxibilar som skulle ta oss till Vassholmen. Eller till kajen iaf :P

När vi kom fram dit var det sjukt mycket folk. När vi hade stått i kö till färjan i en timme gav vi upp och började traska därifrån. Efter en stund kom två kompisar till Janne och Jonte och hämtade oss. Jonte som hade varit sjukt taggad hela kvällen vart en del off när vi inte tog oss till Vassholmen. Men sånt är livet.

Vaknade kl 7 imorse av att jag mådde illa som fan. Låg och försökte somna om men lyckades inte, för det snurra så mycket i skallen. Kl 10 vaknade älsklingen, och då låg vi och mös ett tag.

Vet inte riktigt vad klockan var när han tvingade upp mig från sängen. Men vi gick iaf och la oss och mös ett tag till efter vi hade ätit frukost.

Nu är Janne på fotbollsträning, och när han kommer därifrån så ska vi åka till Luleå. Jag ska ta bort ett födelsemärke där imorgon bitti, så det kändes smidigare att åka idag så slipper man kliva upp så tidigt imorgon.

Nu ska jag gå och duscha så jag ser ut som en människa igen. Jonte tyckte jag såg ut som ett spöke när jag hade smink överallt och håret stod åt alla håll haha.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-16 @ 19:50:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

En liten fundering..

Idag märktes det ganska tydligt att tjejer och killar ofta tänker och prioriterar ganska olika..

Jag var väldigt fundersam över hur vi skulle möblera sovrummet, och om vi verkligen skulle få plats med en dubbelsäng.

Jannes största problem var hur han skulle få internetkabeln att räcka ända från vardagsrummet in till datarummet.

Han är som söt min älskling ;)

Förresten så skulle dom tapetsera samtliga rum i lägenheten åt oss, och vi fick givetvis välja tapeter :)
 PUBLICERAT »  2009-08-14 @ 15:58:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090814

Idag är det den 14 augusti, och det innebär att jag och Janne har varit tillsammans i 3 månader. Det känns som att det gått betydligt längre tid än 3 månader ju!

Och igår gjorde han mig till världens lyckligaste, då han sa att han flyttar till Kalix oavsett om han tar sig in på sin utbildning eller inte. Usch vad glad jag blev då! :)

Så idag har vi varit och kollat på en lägenhet. Det var en trea på Centrumvägen. Tapeterna var katastrof. Det tyckte t.o.m vaktmästaren som var där och skulle visa den. Så jag ska strax ringa och höra om dom har tänkt byta tapeter.

Vi ska även och kolla på en trea i stan på onsdag. Förhoppningsvis är den finare. Verkar vara svårt att hitta en fräsch lägenhet i Kalix. Var igår och kollade på en som inte heller var något att ha.

Dessutom har ju Janne vissa krav. Han vill absolut inte bo på ghetto näsbyn :P Och riksbyggen dög inte heller. Men förhoppningsvis hittar vi väl någon fin lya snart :)

Just ja, 14 augusti innebär även att det är pappas födelsedag idag. Måntro om det bjuds på tårta då?

Nu frågade baby om vi ska åka på ikea när jag slutar..Kan ni förstå..en kille som vill till ikea..halleluja! ;) Jag har världens bästa älskling!!

Ciaaao!



 PUBLICERAT »  2009-08-14 @ 14:00:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Höstens sko-trend



Jag måste ha dom!
 PUBLICERAT »  2009-08-13 @ 13:00:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

090813

Igår åkte J till Luleå eftersom han skulle fara och skriva på nå papper idag..det kändes lite konstigt på nå sätt..Vi har ju varit med varann nästan varje dag i typ 5 veckor nu..Tur att han kommer tillbaka till Kalix idag ;)

Vaknade vid 5 imorse av att jag höll på att frysa ihjäl. Så jag blev tvungen att kliva upp och leta fram ett täcke. Har ju sovit med bara ett påslakan hela sommaren. Men nu börjar det minsann bli kyligt på nätterna.

Jag vill verkligen ha helg nu så jag kan få sovmorgon! Funderade på om jag skulle gå på Eldfesten, men J ville umgås så då blir det Påläng istället :)

Idag har jag sett ett par skor som jag MÅSTE ha! Men jag behöver dom verkligen inte. Har överflöd av high heels. Jag behöver sneakers. Beställde ju ett par Ed Hardy från Bubbelroom, men dagen efter fick jag ett mail om att dom var slut :(

Nåja, nu tror jag minsann att jag ska städa lite och vänta på Emma som skulle komma och hälsa på :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-13 @ 09:38:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Lasgo - Cry

 PUBLICERAT »  2009-08-12 @ 20:09:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090812

Jag tänkte skriva god morgon, men detta är verkligen ingen god morgon.

Tiden gick sjukt sakta på jobbet igår. Satt typ och räkna ner minuterna tills jag skulle få fara hem och lägga mig i sängen. Men vid 16-tiden så skrev baby och frågade om vi skulle umgås sen, och det tackar jag ju inte nej till :)

Så när jag hade duschat så åkte jag till Påläng. Vi tänkte fara och hälsa på hos Johanna och Niklas, men dom var inte hemma. Så då åkte vi till Jannes moster och satt där och jyra.

Efter det så for vi tillbaka till byn och såg en film. Lite smått läskig ibland, men samtidigt sjukt dålig.

Tänkte åka hem efter filmen, men Janne ville att jag skulle sova där så jag stannade. När jag just hade somnat så kände jag att det kröp något på min arm. Fick typ panik. Efter det hade jag jätte svårt att somna.

Mitt i allt så sätter sig Janne upp och börjar mumla nått om Jonte. Frågar vad han säger, och då börjar han fumla med nått vid en stol. Frågar då vad han håller på med. Och då svarar han att han skulle kolla efter en ask eller låda som man kan ha ett lock till. Sen prata han ett tag om det där locket. Och sen börja han prata uti nå cd-fodral. Jag insåg då att han var i sömnen, så jag sa flera gånger "du är i sömnen, lägg dig och sov nu" men han sa bara "nej det är jag inte alls!". Jyrskåp :)

Var iaf galet trött imorse när det var dags att kliva upp. Hade nästan kunnat offra min högra hand för att få ligga kvar och mysa med min snygging.

Idag känner jag mig nästan helt frisk, så jag ska fara på Nova och träna efter jobbet. Blir nog skönt med träningsvärk imorgon ;P

Nåja, nu ska jag se om det finns något vettigt att göra..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-12 @ 10:31:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090810

God morgon!

Även om jag gillar värme, så måste jag säga att det är skönt att det är trist väder idag. Speciellt när jag jobbar!

Var ju som sagt och såg när baby spelade fotbollscup i lördags. Han var ju såklart både bäst och snyggast på planen ;) 2 mål gjorde han, och jag missade båda :S

Sen på e.m var jag hos Johanna och Niklas och åt middag. Var himla gott och himla trevligt :)

Janne var och bastade och drack med grabbarna. Sen hade han sagt att han inte skulle ut på hotellet, och att han skulle hem vid 22-tiden, så vi bestämde att vi skulle umgås då på kvällen. Men så blev inte fallet. Han for ut, och kom hem vid 2-tiden.

Om det är något jag INTE gillar så är det när man bestämt något med någon, och så gör den andra tvärtom. Så givetvis blev jag besviken.

Nåja, gjort är gjort.

Vi somnade vid 5 på söndag morgon. Vaknade vid halv 10. Filippa kommer in och vill ha skjuts till stranden. Tror ni jag orkade? Nej

Vi låg kvar ett tag i sängen, och sen åkte vi till Johanna och Niklas. När barnen sen skulle gå och sova så for vi vidare till Påläng. Snackade lite skit med Jonte, och sen satte vi oss ute i solen och löste korsord :P Janne klarade ju dock inte av att sitta där så länge.

Sen gick vi in och la oss, för baby ville sova. Så vi sov nån timme, och sen låg vi bara och mös till klockan var runt 21 eller nått. Då for jag hem och duschade och sånt. Sen la jag mig i sängen och läste en bok. Var VÄLDIGT länge sedan jag läste en bok kan jag ju säga. Men jag somnade mycket bättre när jag inte låg och kollade på datorn.

Nåja, nu ska jag kika efter lägenheter..

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-08-10 @ 09:38:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090807

Jag var med om en nära-döden-upplevelse för en stund sen..det var läskigt!!

Idag har jag jobbat..och det var jobbigt!

Förkylningen har börjat ge med sig. Är bara lite snorig nu. Dock har jag lyckats smitta Janne. Och det är inte bra, för han ska spela fotbollscup imorrn. Men han får skylla sig själv, för han ville umgås trots att jag var sjuk :P

Så morgondagen ska jag spendera vid en fotbollsplan och stå där som en supportive fotbollsfru och heja på min fotbollshunk till pojkvän. Känner mig lite som Victoria Beckham..Synd bara att jag inte är lika snygg som henne!

Tur iaf att Johanna och Niklas ska dit så jag har någon att vara med :)

Nåja, nu ska jag kika runt lite och sen försöka sova. Sover så sjukt dåligt när det är fullmåne :S



Jag älskar dig ♥
 PUBLICERAT »  2009-08-07 @ 23:51:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Besked från studera.nu - slutgiltiga antagningen

 PUBLICERAT »  2009-08-07 @ 08:49:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Det var väl fan på tiden..?

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4782170
 PUBLICERAT »  2009-08-06 @ 21:51:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090805

Jag är helt död!!

Har blivit förkyld. På måndag kväll började jag känna mig hängig och fick jäkligt ont i halsen. Var tvungen att kliva upp mitt i natten och ta en läkerol. Försökte smyga så inte J skulle vakna, men det gjorde han. Dock hjälpte ju inte den där läkerolen nått, så jag sov rätt dåligt. Och igår var jag på jobbet i 13 timmar eftersom det var handledarkurs på kvällen. Gissa om jag var slut när jag kom hem..

Jag åt, och sen gick jag och duschade. Pratade lite med J, och kikade lite på internet. Slocknade vid 23.30, och så tidigt har jag inte somnat på evigheter.

Vaknade 07.30 imorse och kände mig utvilad, men samtidigt helt slut. Jobbigt att vara förkyld ju!! Hoppas den här arbetsdagen går fort..

Ikväll blir det inte många knop. Skulle behöva packa lite. Bara ca 3 veckor kvar till flytten. Får väl se om jag orkar..

Vill ha lunch nu. Måste åka till stan och köpa citron och ingefära så jag kan kurera mig lite och ta död på bacillerna. Skönt iaf att det inte gör ont i halsen nå mer.

Nåja, nu ska jag gå och dricka vatten..

Ciaaao!


 PUBLICERAT »  2009-08-05 @ 10:06:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090804

Nu var det ett BRA tag sen jag skrev. Har ni saknat mig? ;)

Har varit i Östersund över helgen. Min storebror bor där, och så var det ju Storsjöyran. Mamma och lillebror var också med.

På fredagen var vi och kikade runt på stan. Köpte en keps åt Janne, och rosa solbrillor åt mig själv.

Sen på kvällen åkte jag ensam in till stan och såg Lorentz och M. Sakarias. Dom var GRYMT bra!!

        


På lördagen åkte vi iväg till nått ställe som var ungefär som Storheden. Såg grymt snygg Ed Hardy bilklädsel, med eftersom jag inte har någon bil att stoppa den i så köpte jag den inte. Däremot köpte jag 3 olika Ed Hardy "doftisar". Så säger mamma "kan du inte köpa en åt Henke också" ööh varför skulle jag? Så då köpte hon en åt honom. Kristoffer (storebror) typ dumförklarade oss som köpte EH grejer. Sa då att syrran tatuerat in EH döskallen, och då vart han helt upprörd och undrade hur fan man kan tatuera in nått sånt fult haha.

Sen på kvällen så grillade vi grillspett, och sen åkte jag och mami till stan. När jag klivit ur taxin kommer jag på att jag glömde biljetten hos brorsan. Som tur var så skulle hans svägerska in till stan så hon kom med den till mig. Snällt.

Först gick vi och såg Lena Ph och Orup, eftersom mamma tjatat hela veckan om att hon ville se dom. Jag är väl inget direkt fan av Lena, men fan vilken röst hon har alltså. Hon måste ju vara en av Sveriges bästa sångerskor.

Sen såg vi Amy Mcdonald, som var en besvikelse. Man kan ju bara 2 av hennes låtar :P

Efter det gick vi runt och kikade lite, och jag köpte en Ed Hardy t-shirt till baby och en volvo t-shirt åt Jonte :P

Vart sen en lång väntan på Lady Gaga. Kikade lite på Petter medans vi väntade. Fy fan vad dålig han är, hur kan nån lyssna på honom?

Vart en aning trångt när Lady Gaga spela. Dom räknade att det var ca 50,000 pers som stod där.

Var väl mer som en strippshow än en konsert. Till slut stod hon i bara underkläderna och sjöng.

Var lite besviken faktiskt. Trodde hon skulle vara bättre. Man stod nästan och väntade på att det skulle ta slut.

Kl 3 la jag mig för att sova. Bussen hem gick kl 8 på morgonen. Höll på att försova mig. Jon väckte mig 07.30, och taxin skulle komma 07.45. Så det blev bråttom. När jag sitter på bussen kom jag på att jag hade glömt sminkväskan. Fick nästan panik. Som tur är så skulle brorsan skicka den med posten.

Saknade baby grymt mycket när jag var bort. Usch, ska aldrig mer åka iväg utan honom ;P

For dit på kvällen efter hans fotbollsträning. Tur att han fortfarande är i Påläng. Hade varit lite långt att åka till Luleå.

Igår efter jobbet så var jag, baby, Jeppe, deras mami, moster, morbror och styvfar ut med båt och fiskade. Fick inte ett enda napp, men baby fick massa fisk.

När jag sa till Janne att jag hade köpt rosa solglajjor så sa han "fan vad fult", men ni ser ju vem som tog på sig dom ;P

       


Nu är min lunch slut så jag ska återgå till arbetet.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-08-04 @ 12:21:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0