101117

Natten till igår var ingen rolig natt. Jag har inte haft något epilepsianfall på jättelänge. Men nu fick jag 4 stycken på samma natt.

Jag struntade i att jag hade bitit sönder tungan och var blodig, och att jag sträckt ryggmusklerna så jag knappt kunde röra mig. Det enda jag tänkte på var bebisen.

På akuten i Kalix tog dom prover, sen skickade dom mig till specialist mödravården i Sunderbyn. Där gjorde dom ett ultraljud som visade att bebisen lever, och det var riktigt skönt att se.

Från mvc skickades jag till akuten på s-byn, och där fick jag ligga i ganska många timmar. Dom tog ekg, blodtryck osv. 17.30 kom en ambulans och körde mig tillbaka till akuten i Kalix. Där sa dom att jag skulle stanna över natten för observation, och det sa jag att jag inte ville och dom sa att dom kan inte tvinga mig. Så efter en halvtimme fick jag fara hem.


Dom som aldrig haft ett epilepsianfall kan inte ens föreställa sig hur det är. Och Janne tryckte in sitt finger i min mun för att kolla så jag inte svalt tungan så då bet jag tydligen honom, så hans finger och nagel är helt blått och han har 2 blåsor.

Nu får jag iaf börja äta mediciner igen. Hoppas jag får vara frisk nu då.

 PUBLICERAT »  2010-11-17 @ 11:00:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Kommentarer
Postat av: josse

Åh fy vad hemskt ! Vilken panik jag skulle ha fått med ett barn i magen , Tur att barnet lever hoppas du slipper fler anfall i alla fall under i graviditet

2010-11-17 @ 15:10:10
URL: http://goooa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Stackare. Jag har aldrig haft epilepsi, meen vid panikattacker brukar jag ofta få affektkramper och det är obehagligt. är det lamotrigin du ska börja med igen, så har jag ett lager hemma som du kan ta, för jag har slutat med dem...

2010-11-17 @ 21:02:26
URL: http://paucisverbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0