100705

God morgon!

Sitter på jobbet just nu, men hade kunnat betala dyra pengar för att få gå hem och sova! Är riktigt trött idag, och det verkade som att Janne också var det för han låg kvar i sängen när jag for så han fick nog stressa iväg till jobbet.

Vad har vi gjort sen sist då? Midsommarafton spenderades i huset där vi målade, sedan blev det grillat hos papi.

Dagen efter åkte vi till Påläng, och även där blev det grillning! Sen på kvällen var vi barnvakt åt Janinas son.

Och resterande dagar har bara bestått av jobb, och målning.

Vi är nästan helt färdiga nu. Vi behöver en till färgburk för att kunna måla klart lillrummet, och köket blir nog färdigt idag.

Vi trodde ju att lillrummet skulle bli grå/blått. Men när vi började måla så ser vi att det är blått, och det syns inga spår av någon grå färg ;P Men det blir nog bra ändå. Dom som kommer och hälsar på säger "Ja vi får väl hoppas att ni får en pojke nu när ni målat blått" Haha. Och det verkar som att vi förväntar oss det också, för t.ex. igår sa Janne att vi måste köpa två rullgardiner för Vincent behöver också en i sitt kommande rum hahaha :P

Vardagsrummet är typ ljusgrått. Ser nästan likadant ut som vardagsrummet i lägenheten, så vi är helnöjda med det.

Köket blir vitt. I sovrummet behåller vi tapeten som är, och så var det ju en fonvägg med en mörkgrön jätte ful väv som vi tagit bort. Skulle egentligen måla ljusgrön där, men vi hittade ingen färg som passade till tapeten. Så det blev en beige färg som skiftar lite smått i ljusgrönt. Blev helt okej, och blir nog ännu bättre när man får upp nå tavlor med nå grönt i där också :)

Ska lägga upp bilder sen när allt är klart. Våran plan är att vi ska börja flytta in till helgen.

Ska bli så otroligt skönt!! Slippa trafiken, festande grannar, röklukt från grannar osv. Och skönt att bara kunna gå ut på gården när man vill. Kan rasta hundarna i pyjamas om man vill ;P Haha. Vi har ju inga grannar som ser in till vår bakgård, så det är helt perfekt.

Janne sa för någon dag sen "Tänk hur jävla bra vi trivdes i lägenheten i början, och nu vill man bara bort härifrån så fort som möjligt!"

Nåja, nu blev det ett ganska långt inlägg :P Ska iaf gå och kika om posten har kommit!

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-07-05 @ 08:42:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0