Fredag hela veckan

Tjoho pojkar och flickor..Vart i Happis hela dagen typ..Även 2 svängar till Seskarö..Var på IKEA..Köpte glas, ett täcke och doftljus..Tack mami :) Eftersom pappa ej tagit bort lastpallarna från släpet än kan jag ju inte få hem nå köksbord..Och definitivt ingen soffa..

Sen var vi på ICA Maxi..Mami handla..

Nu ska jag byta kläder, sen till gymet..Kl 7 en fredagkväll..jag kan ju inte må bra! Aja, lär ju vara lite folk iaf ;P

Och när de gäller dig så har jag inga kommentarer..Ids inte ens försöka bry mig nå mer..Gör vad du vill..

Ciao Bella!


Nån som såg idol ikväll? Isf måste ni ju hålla med om att Kevin var heet ;) Haha..Omg..Vilken kille..Riktig entertainer!

Sen har vi ju Johan..Överallt kan man läsa "flickfavoriten Johan Palm" Herregud? Jag tycker han är sämst! Rösten skär sig hela tiden..Och ikväll var ju ändå värst!

Robin Bengtsson..Inte en av dom bästa sångmässigt..Men ack så het ;)

Färdigsnackat om idol..

Var på gymet 1 ½ timme..När vi kom dit var det inte en kotte där..Lugnt å skönt..Körde bröst och biceps...Sen crosstrainer i en kvart..Tror inte jag kommer kunna röra armarna imorrn haha..

I happis hade dom satt upp julpynt i varenda affär..shit..dags att börja handla julklappar? Tror dock att jag mest ska köpa åt småttingarna..

Bjuder här på en liten film haha..När jag var hos mamma en dag så öppnade Simon dörren och gick ut i trappen..Han gillar som att klättra där i trapporna..Så gick han upp..Och springer iväg och plingar på dörrklockan hos nån haha..Och givetvis så öppna dom ju..pinsamt..Om ni undrar varför jag säger "aj aj" så är det för att mamma höll på säga det åt han när han gjorde nå dumt..Så nu lyssnar han inte när man säger nej, bara när man säger aj aj..Fast den här gången funkade ju inte ens det haha..


Såg även ett gammalt ragg på ICA Maxi..Hoppas verkligen inte han såg mig, såg förmodligen ut som nå lik haha

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-10-24 @ 18:46:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0