I love them!



Dessa skor var ju nästan "to die for". Jag vill ha dem. Jag MÅSTE ha dem! ;) 1400 kr.
 PUBLICERAT »  2010-05-31 @ 10:32:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100528

Tjoosan!


Igår var jag på jobbintervju på hemtjänsten i Råneå. Var inget jobb jag hade sökt. Dom hade erbjudit mamma jobbet, men hon tackade nej för hon vill bara jobba natt, och bad dom ringa till mig istället. När jag hade pratat med henne i typ 2 min ville hon anställa mig.

När jag var påväg därifrån ringde dom först från Djuptjärns dagis och ville att jag skulle komma dit på jobbintervju, så jag har varit dit idag.

Sen ringde dom från Dagcenter och ville ha dit mig på jobbintervju, så dit ska jag på måndag.

Och sen ringde dom från receptionen på Kommunhuset, och även dom ville ha dit mig på intervju, så dit ska jag på tisdag :P

Herregud vad man fick jobberbjudanden helt plötsligt då :P Alla tre jobben i Kalix är i 6 månader, och jobbet i Råneå är bara ca 3 månader, så jag tar ju absolut hellre jobb i Kalix. Får jag välja själv är jag helst på Dagcenter faktiskt.

Nåja, nog pratat om jobb. På nå tag ska vi fara till Påläng och grilla i svärföräldrarnas stuga. Janne var sugen på kyckling, så det har vi nu marinerat.

Imorgon ska vi fara till huset och fixa klart rabatten och plantera blomlökar. Och sen på kvällen ska jag på bio med Johanna och se SATC 2.


Någon mer än jag som hoppas att denna vinner ESC?





Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-05-28 @ 15:43:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Nytt i min garderob







 PUBLICERAT »  2010-05-25 @ 16:27:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Måste ses

 PUBLICERAT »  2010-05-19 @ 21:23:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100519

Gokväll!

Idag har vi varit till stugan och fikat, och hundarna badade. Sedan köpte vi med oss varsin sallad från Waressi som vi åt till middag. Efter det så cyklade Janne till innebandyträningen i Påläng, och jag for till Lisa och hälsade på och gav henne en blomma i inflyttningspresent :) Hon hade fått en riktig kula nu. Jag längtar till henne bebis kommer ut så jag får snosa lite ;P Måntro hur bebissjuk jag kommer bli då ;) Haha

När jag for därifrån åkte jag förbi ICA och handlade lite, och har nu bakat en after eight kladdkaka som jag ska bjuda älsklingen på när han kommer hem och har varit så duktig och cyklat 3 mil i den här värmen :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-05-19 @ 20:48:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

testaskraplotter.se

Hos testaskraplotter.se kan man just nu få två gratis skraplotter! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet roulette och skraplotter och länka till sidorna så får man lotterna på posten.

Riktigt bra, varför inte blogga du med om dem?

 PUBLICERAT »  2010-05-18 @ 20:23:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

1 år

Igår var det den 14 maj, vilket innebär att jag och Janne hade varit tillsammans i ett helt år. Dagen till ära så FÖRLOVADE vi oss! :)



Ingen av oss har varit förlovad tidigare, så det kändes ganska stort ;)

Vi firade på kvällen med att grilla i Påläng tillsammans med Jimmy och svärföräldrarna.

Jag är iaf hur lycklig som helst, och att känns så rätt! :)

Ska gå och pussa på min fästman nu ;)

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-05-15 @ 11:52:43 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100510

Halloj!

Vilket underbart väder vi har idag! Riktig sommarvärme!!

Jag har först varit på arbetsintervju. Det var inget jobb jag sökt. Dom ringde mig i lördags och sa att dom hade sett mitt CV på arbetsförmedlingens hemsida och fastnade jätte mycket för det. Så jag var dit idag. Vill absolut inte ha det jobbet :P

Sedan var jag på Buketten och kikade, och efter det gick jag och Janne till Folkets Hus och kikade. Sedan tyckte älsklingen att vi skulle gå och fika, så vi gick till Lyktan. Vi satt på deras uteservering och det var jätte varmt och skönt :)

När vi hade fikat klart gick vi och handlade på både ICA, Coop och Lågprismarknaden. Så nu har vi massa mat :)

Förresten så blev våran grill-middag vi gjorde i lördags helt underbart god!! Tror vi ska grilla på fredag igen, då vi har varit tillsammans i ett helt år :)

Igår var vi till Påläng och grattade svärfar på 50-årsdagen. Kändes som att det var jätte länge sedan vi var dit :)

Nu har mami varit och hämtat Ronja så vi får lite lugn och ro ;) Vi ska strax äta middag, och sen kanske vi går till huset och fortsätter kratta gården.

Och förresten så såg jag Robin Bengtsson igår igen. Han satt utanför Valhall med en annan kille och väntade på att få åka hem ;P

Nåja, på återseende..



Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-05-10 @ 17:28:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag såg en kändis!

Idag när jag stod utanför lägenheten och väntade på Johanna och co. så kommer Robin Bengtsson och går förbi med 3 andra personer! Jag trodde typ jag skulle döö! Haha. Jag skrek inombords!! ;P Han var ju min favorit i idol! :)




Han ska uppträda ikväll på hår- och modevisningen, och jag hade mer än gärna gått dit! Men jag tycker att 175 kr var lite för dyrt :P

Har just varit på loppis med Johanna, Niklas, Jimmy, Teddan och Dexter. Och sedan har jag och älsklingen varit i huset och krattat lite löv och så.

Nu håller vi iaf på att marinera kött. Vi ska grilla ikväll :) Till köttet blir det klyftpotatis, sallad, creme fraiche med parmesan och vitlök, och vitlöksbröd såklart ;) Ska bli riktigt gott!

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-05-08 @ 15:04:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Wedding @ Langkawi

Ja här får ni se min bror och hans sambo's vigsel som vi var på i Malaysia. Det blev lite hattigt filmat i början, för vi visste inte att hon skulle komma gåendes på stranden, men man ser henne komma gåendes med sin far mellan träden iaf :) Musiken dog mitt i allt, men som tur var kom den ju igång igen :) Dock vet jag inte varför ljudet försvann på min kamera mitt i allt :S

Och ja, jag vet att man hör mina snyftningar och snörvlingar haha, men det var nog inte ett öga som var torrt där :P T.o.m min bror grät, men det var väl för att hans brud var så otroligt vacker! :)

I slutet av den första filmen skär dom upp tårtan med ett samurajsvärd ;P

På den andra filmen häller dom upp skumpan, och i den tredje filmen kastar vi blomblad på dom istället för ris :)















 PUBLICERAT »  2010-05-02 @ 18:50:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

RSS 2.0