Tröttmössa

Jag är så galen trött just nu! Skulle lätt kunna lägga mig och slockna, men får väl vänta en timme iaf..

Har varit på arbetsintervju på IKEA idag. Det var den mest "avancerade" och längsta intervju jag varit på!! 2 timmar pågick den. Man skulle typ komma på en hel affärsidé till ett möbelvaruhus, och göra upp en åtgärdsplan ang. sjukskrivningarna osv. Herregud säger jag bara! Nåja, vi får väl se om dom ger mig jobb eller inte..

Blev även förälskad idag. I ett par skor. Dom var såååå jäkla fina! Men jag blev för snål för att köpa dom. Måste ju spara pengarna till Malaysia.

Fick ett par nya leggings med posten idag också. Hade gärna lagt ut en bild på dom, men dom verkar vara slut för dom finns inte kvar på hemsidan :( Dom är iaf svarta med "hål" på sidorna. Typ som dessa, fast inte lika stora och täta "hål"


Hur som helst så var dom jätte fina :)


Nåja, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och förbereda mig inför sängen.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-03-30 @ 21:36:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100327

Tjoo!

I torsdags var det kvällsöppet här i Kalix. Jag och älsklingen var först och åt en 2-rättersmiddag på Asian Corner som bestod av vårrullar till förrätt, och kyckling i röd curry samt oxfilé med söt basilika till varmrätt. Efter det gick vi och kikade i några butiker, men köpte inte något.

Igår var det fredag, och vi tog det bara lugnt. Åt pitabröd med köttfärs och grönsaker till middag, och det var super gott!

Var även och hämtade ut 3 paket. Ett paket innehöll ett par skor som var för stora för mig. Det andra paketet innehöll bh'ar. Och dom var så sjukt sköna! Och dessutom snygga! Var även en bh som var för stor för mig som var super snygg, så det var synd att den var för stor! :( Och det tredje paketet var från bubbleroom och innehöll detta badlinne:



Var mycket finare irl faktiskt, för det är t.ex. guld-detaljer på det som inte syns på bilden. Och så fick jag en liten goodiebag med en mascara, ett läppglans med svarta vinbärs smak och doft. Både luktar och smakar gudomligt! ;P Och så en burk med ansiktskräm. Kanske lottar ut mascaran och ansiktskrämen åt någon av er läsare, för jag behöver dom inte...

Idag är det lördag och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag har sminkat mig, tagit på mig en klänning, och satt blommor i håret..även fast vi bara har tänkt vara hemma :P Men man kan väl göra sig fin ändå..? :)

Mami har varit till Luleå och växlat pengar till resan åt mig. Gav henne 2000 kr att växla, och tanten på forex hade sagt att man inte bör ta ut pengar i Malaysia, för det är det land där det anmäls mest kortbedrägerier. Så då måste jag ju växla mer pengar innan vi åker. Hoppas att jag klarar mig på 5000 kr i fickpengar. När jag var in på ving.se och skulle läsa om Malaysia så stod det "Välkommen till en av världens största shoppingmetropoler!" så jag antar att jag kommer shoppa en del del!! Dock mest till Janne skulle jag tro ;P Haha

Sitter och väntar på att fotbollsmatchen som Janne ser på ska sluta så vi kan börja med maten. Blir fläskfilé, bulgur, sallad och vitlöksbröd idag. Perfekt lördagsmysmiddag ;)

Nåja, nu ska jag gå.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-03-27 @ 17:19:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100324

Gokväll!

Sitter här och väntar på att baby ska komma hem från innebandyträningen, och han verkar dröja så jag passar på att skriva ett par rader.

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills vi åker till Malaysia! Janne säger att han kommer börja få ångest om en vecka haha. Jag skulle vilja börja packa nu, men först måste min bror som bor i Luleå komma hit med en resväska.

Och snart fyller jag år också. Jisses. 24 år. Jag börjar bli gammal! Har iaf bakat en silviakaka nu ikväll, och så ska jag göra nå annat fika med choklad, och så en tårta såklart.

Imorgon är det våffeldagen. Tur att jag fick ett våffeljärn i present av svärmor. Jag fick det idag för att vi skulle kunna äta våfflor imorgon :P

Och förövrigt så loggade jag in på skatteverket igår och såg att jag får 3674 kr tillbaka på skatten. Det tackar vi för :) Kanske jag och baby åker iväg på en weekend någonstans för dom pengarna. Vad säger du om det älskling? :)

Nåja, nu ska jag gå.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-03-24 @ 21:24:30 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Me want!

 PUBLICERAT »  2010-03-22 @ 19:39:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Ed Hardy



 PUBLICERAT »  2010-03-21 @ 15:35:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100320

Hejsan!

Har nyss kommit hem från en långpromenad i snöovädret. Vi gick till kyrkogården och tände ett ljus för farfar.

När jag satte mig här så kikade jag in på modehus.nu och såg att jag hade vunnit en tävling dom hade på facebook. Man fick önska sig vad man ville från sidan, och jag önskade mig dessa sneakers, och vann :P



Igår var det fredag, och vi gjorde väl inte direkt något speciellt. Jag räknade matte på dagen, och sen gick vi till stan och handlade lite på ICA. Sen på kvällen gjorde vi pizza och mös.

I torsdags var jag på info möte ang. ett jobb som personlig assistent. Och sen när jag kom hem fick jag ett mail från IKEA där dom frågade om jag kunde jobba där i sommar, och att dom ville att jag skulle komma dit den 30/3 och prata med dom. Ska alla arbetsgivare man sökt jobb hos börja höra av sig nu eller? :P

Idag är det alltså lördag, men känns mer som söndag..hmm..Jag ska iaf räkna matte, och sedan ska vi laga en supergod älggryta, klyftpotatis och vitlöksbröd till middag.

Nu ska jag gå och se vad Janne gör, låter som att han river hela köket!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-03-20 @ 14:40:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100316

Gokväll!

Idag har vi varit i Haparanda med Jeppe. Först var vi på jysk och köpte utemöbler till balkongen, och dynor till stolarna.



Dom får stå i vardagsrummet tills det blivit varmare ute ;P Jag är iaf super nöjd med dom!

Sedan var vi på IKEA där Jeppe köpte gardinstänger, och vi köpte en té-sil och hudlotion.

Efter det var vi och åt på Max. Det är ju standard när man är i Happis ;P

Sedan var vi på Djurmagazinet och köpte 100 tuggpinnar åt Ronja, och en stor påse med enorma tuggben åt Zelda.

Vi avslutade shoppingrundan på ICA Maxi där vi handlade massa mat, och Janne köpte jätte fula solbrillor ;P Hehe. Jag såg ett par mörkrosa solbrillor jag ville ha, men Janne sa att jag inte fick köpa dom för att jag redan har rosa solglasögon. Tyyypiskt!

Jag är helnöjd med dagen iaf, men Janne var dock inte lika nöjd. Imorse hade han 3500 kr på kontot, och nu har han 100 kr kvar haha! Det är dyrt att ha "familj" älskling ;)

Imorgon ska jag göra slutprovet i Medicinsk Grundkurs, och Janne ska göra slutprovet i Samhälls. Och direkt efter provet ska jag börja med Matte B. Och när jag är klar med den ska jag läsa Naturkunskap B.

Förresten så har Ronja varit och hälsat på oss idag :P Mamma kom hit i lördags, och tog Ronja med sig när hon for. Och idag ringde hon och sa "ni får ha hunden medans jag far och tränar". Är det hennes hund nu eller?! :P Zelda morrade som fasen åt Ronja när hon kom, men sen busade dom :) Men nu har mamma tagit Ronja igen. Får väl se när vi får tillbaka henne :)

Nu har jag inte så mycket mer att säga, så jag lägger in några bilder istället.



Lilla Ronjis :)



Utsikt över älven från våran balkong.



När vi stod och väntade på att biografen skulle öppna när vi skulle se Snabba cash så såg vi att det hängde en lapp utanför Reklamguiden där det stod mitt namn, så jag var bara tvungen att ta en bild ;) Haha



Janne fick en liten hälsning i Kuriren av mig på Alla ♥ Dag :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-03-16 @ 22:55:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Tårarna rinner..





Vila i frid Dessi och Leon ♥
 PUBLICERAT »  2010-03-15 @ 20:16:46 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag önskar mig..

Jag kom på en till sak jag önskar mig. En ögonfransförlängning! Kostar 895 kr på xtremebeauty i Luleå ;)
 PUBLICERAT »  2010-03-14 @ 23:45:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Önskelista

Som ni kanske vet så fyller jag 24 år den 3 april. Folk frågar hela tiden vad jag önskar, men just då när dom frågar så kommer jag inte på något jag önskar mig :P Så därför tänkte jag lägga in en önskelista här :)


Mörkrosa blomma att ha i håret på bröllopet. Färgen passar perfekt till min klänning ;) 39,50 kr på HM




GIRLS WITH ATTITUDE - EYEIMPACT FALSE EYELASHES. Lösfransar från Nelly. Kostar 59 kr.




Skorna från Nelly som jag skrev om igår.



Glassmaskin. Finns i flera olika modeller och märken. Finns t.ex. på Elgiganten. Kostar runt 500 kr.



Våffeljärn. Även dom finns ju i massa olika märken osv. Ett enkelt kostar ca 300 kr.


En köksmaskin så man kan göra t.ex. bröddegar.


Ed Hardy HR Glitter. 1299 kr på Brandos.se



Jag vet att dom flesta grejer är sånt som ingen annan än typ pappa har råd att köpa mig, men nu vet ni iaf vad jag önskar mig ;P

 PUBLICERAT »  2010-03-12 @ 20:36:12 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Dessa önskar jag mig när jag fyller år! ;)





449 kr hos Nelly.com
 PUBLICERAT »  2010-03-11 @ 19:31:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Silviakaka

Hade massa ägg som var på väg att bli gamla, så jag ställde mig och bakade en Silviakaka. Den kakan är så sjukt god!!!



1 Långpanna

Silviakaka
Kaka
4 Ägg
4 dl Strösocker
4 dl Vetemjöl
4 tsk Bakpulver
4 tsk Vaniljsocker
2 dl Vatten

Glasyr
100g Smör
1 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
1 Äggula 
Kokosflingor

Gör så här
1. Kaka: Vispa ägg och socker fluffigt
Tillsätt mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
Häll i vattnet och rör smeten slät.
Häll smeten i en bakplåtspapperklädd ugnsplåt.
Grädda i 175°c, 25-30 min.
Låt kakan svalna och börja sedan med glasyren.

2. Glasyr: I en kastrull, smält smöret tillsammans med
sockret samt vaniljsockret. Vispa försiktigt ned äggulan 
bred genast ut den ljumna glasyren över kakan.
Avsluta med att strö över rikligt med kokos. 


Bild: Kalasgott
 PUBLICERAT »  2010-03-10 @ 22:47:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100310

Hejsan!

Tänkte slänga in ett litet inlägg medans jag väntar på att min älskling ska komma hem!

Janne är på innebandyträning och jag har trååååkigt. Har sett programmen jag skulle se, jag har läst bloggar, kollat blocket, kollat kläder osv. Så nu vette fasen vad jag ska göra.

Idag har vi iaf varit på en promenad till pappa. Skulle hämta mina ballerina skor, för jag ska ha dom på bröllopet. Går ju inte att ha high heels i sanden, och dom gifter ju sig på en strand.

Förresten så är det onsdag idag, och det innebär att det är 5 veckor kvar nu tills vi åker. Drömde för någon natt sedan att jag vaknade upp dagen vi skulle åka och hade inte packat eller nått. Och jag hade inte köpt solkräm ens. Var helt panikslagen haha. Resfeber?! ;P

Sen har vi haft besök av Johanna, Niklas, Theodor och Dexter. Alltid lika trevligt :)

Nä, nu ska jag gå ut med Ronja en sväng.



Ciaaao!


 PUBLICERAT »  2010-03-10 @ 20:23:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100308

Hej allesammans!

Har inte skrivit på ett tag nu. Bloggandet blir mindre och mindre intressant..

Förra onsdagen ringde Jeppe och frågade om jag kunde följa med honom till Luleå på torsdagen. Och snäll som jag är så sa jag såklart ja.

Vi åkte vid 10 på morgonen. Först var vi och besiktade hans bil. Och sedan var vi på några affärer på Storheden. Efter det for vi och käkade. Och sen blev det lite shopping i stan. Sen var Jeppe hos läkaren. Tror vi var hemma vid 19 tiden, och då var jag helt slut!

Jag köpte iaf en matta till hallen och en till köket, en spade så Janne kunde skotta bort all snö från balkongen, en väska till min dator, en reseadapter, ett headset till datorn så jag kan prata med Janne på skype när jag är i Malaysia, rakblad, en innebandyklubba åt Janne, och säkert något mer som jag har hunnit glömma bort. Och även fast vi var på massa affärer så gnällde inte Jeppe en enda gång, så det var en fröjd att gå och shoppa med honom :P

På fredagen åkte vi till Påläng där vi åt tacos och spelade poker. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hänt fram till den här helgen :P

I fredags åkte vi till Påläng (som vanligt). Där åt vi pizza och sedan på kvällen åkte vi skoter till deras stuga, och sen vidare till en annan stuga. Vi var hemma vid 00.15, och då somnade Stefan ute på gården i skoterpulken hahaha!

På lördagen åkte vi till stugan igen. Vi solade, och fikade och hundarna sprang runt som två galningar. Vi hade egentligen tänkt fara på bio på lördag kväll, men vi kom hem så sent.

Mamma sa iaf att hon kunde ta Ronja så vi for dit med henne, och hon är fortfarande där. Vi har tänkt hämta henne två gånger, men vi har inte fått göra det för dom vill ha henne där :P

På söndag (igår) var vi iaf först ut på stan och åt middag och sedan var vi på bio och såg "Snabba cash". Filmen var bra, men slutade ju liksom mitt i allt. Antar att dom planerar att göra en uppföljare..?

Idag är det strålande sol och plusgrader, men blåser helt vansinnigt mycket! Men vi har iaf varit på stan och kikat i typ varenda butik, men vi hittade inte direkt något som var intressant.

Nåja, nu ska jag se något avsnitt av Desperate housewives, och sedan ska jag plugga lite.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-03-08 @ 13:53:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

RSS 2.0