Neutrogena Visibly Clear

För ett par veckor sedan fick jag hem ett paket från Buzzador.



Det innehöll en tub med Visibly Clear Oil-free Make-up Remover och en flaska Visibly Clear Oil-free Facial Wash, samt en massa prover av produkterna att dela ut åt er läsare.

Visibly Clear Oil-free Make-up Remover

En lätt, uppfriskande och oljefri make-up remover som lätt tar bort alla spår av make-up, även vattenfast mascara, utan att lämna några rester eller fet känsla efteråt. Den rengör porerna på djupet för att ta bort olja och överskottsfett som kan leda till finnar. Huden blir ren och fräsch, utan några spår av make-up.

Visibly Clear Oil-free Facial Wash

Formulerad för att ta bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna. Den innehåller salicylsyra som effektivt bekämpar oren hy och hjälper till att ta bort döda hudceller och förebygga orenheter. Med regelbunden användning blir hyn renare och fräschare. Den är mild nog att användas varje dag, och är fri från tvål och alkohol.

Jag har själv använt ansiktstvätten varje dag i någon vecka nu, och jag kan meddela att den funkar mycket bra! Min hy är inte alls lika oljig som den var innan.

Vill Du att jag ska skicka hem några prover på dessa proukter till dig, lämna då en kommentar här nedanför med din mailadress så kontaktar jag dig!



 PUBLICERAT »  2010-06-27 @ 18:10:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100620

Gokväll!

I helgen har vi inte gjort så mycket vettigt. Vi har ätit ost och kex, och myst. Och så har vi ju varit och städat i huset. Om en månad ska vi ju flytta från lägenheten, så vi börjar känna oss en aning stressade. Vi ska ju hinna måla där borta också, och sen tömma och städa lägenheten. Vi har ju inte så mycket tid heller. Vi båda jobbar heltid, och när man kommer hem är man ju så trött så man har ingen ork till att börja städa. Men vi har iaf sagt att vi ska göra klart köket i veckan, så kan man börja slipa väggen i sovrummet och måla den till helgen.

Var en sväng på stan igår också. Måste ju varit sämsta Kalixdagarna någonsin?! Köpte iaf ett par byxor på Kids & Teens åt Lisas bebis, och Janne köpte en ny Team Sportia dress. Han tyckte att jag också skulle köpa en, men vi kan väl inte gå runt i likadana kläder som värsta pensionärerna? ;P

Nu är iaf Janne på fotbollsträning, och jag tvättar. Tvätta måste ju seriöst vara bland det tråkigaste som finns?! Ska iaf bli skönt med egen tvättmaskin så man kan tvätta när man vill, och slipper samla på sig värsta tvätthögarna. Även fast vi tvättar en gång i veckan så blir det ändå en full tvättkorg, och 2 (ibland 3) såna där blåa ikea-kassar. Hur kan vi hinna samla på oss så mycket tvätt på en vecka? :P

Nåja, inte så intressant inlägg kanske :P Nu ska jag iaf gå och plocka lite i köket.






Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-20 @ 20:04:15 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100613

Hallå i stugorna!

I fredags var det som sagt studenten. Vi åkte till Påläng där vi åt taco-buffé och tårta. Var en hel del folk där :) Dock så fick jag en jäääävla massa myggbett när vi satt ute. Var sjukt mycket mygg :S Så jag håller på att klia sönder mina ben och fötter. Irriterande!

Igår var jag barnvakt åt T & D, och Janne var på lagfest. Trodde han skulle bli askalas, men han kom hem 22.30 och var nästintill nykter :P Jag kom hem kl 3 inatt, och somnade väl strax innan 4. Var väl typ 2 år sen sist man var vaken så länge :P Haha. Vaknade 12.20, och då låg Janne fortfarande och snarkade.

Vi har iaf varit och kollat efter en cykel åt Janne, men hittade ingen vettig till bra pris. Så vi får fara till Luleå någon helg och köpa en istället. Sen har vi lagat chili con carne, och det var mycket gott!

Nu har Janne farit på fotbollsträning, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade behövt plugga lite naturkunskap, men känner mig inte alls sugen på de :P

Nästa helg är det Kalix Dagarna, men vi ska då inte ut. Vi var ju där förra året. Vi han väl vara där inne i kanske en timme, och sen ville Janne hem :P Hade ju kunnat göra nå annat kul för dom 500 kronorna :P Men det är väl nån marknad som vi säkert går och kikar på iaf :)

Nå nu ska jag gå och diska!




Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-13 @ 18:16:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100609

Hej!

Idag har jag jobbat min första arbetsdag på Kommunen. Var lite tungt att kliva upp imorse, och jag har varit jätte trött. Men det gick bra iaf :) Blev bjuden på kycklingsallad från Vikingen till lunch så det var ju inte så illa pinkat. Har iaf mest gått runt och kikat och försökt lära mig vem alla är.

När jag slutade blev det middagskäk, och sen la jag mig på sängen och kikade lite på internet. Då kommer baby in och säger att han ska fara. Faaan, jag hade ju glömt bort att han har fotbollsträning idag. Jag som har saknat honom hela dagen, så far han iväg :( Nåja, han kommer ju hem på ungefär en timme så jag får väl lov att överleva ;)

Jag har iaf vilat ett tag. När jag vaknade gick jag in i datarummet, för jag brukar alltid sitta vid Jannes dator när han inte är hemma. Och då såg jag denna lilla love-note som Janne lämnat:



Jag älskar dig sötnöt ♥

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; Jag har världens bästa fästman!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-09 @ 20:15:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100608

Imorgon börjar jag jobba. Kommer bli tungt att kliva upp så tidigt, men man vänjer ju sig efter ett par dagar. Skönt iaf att jag börjar på en onsdag. Det blir ju som en mjukstart med 3 arbetsdagar, och sen helg :P

Och på måndag börjar älsklingen jobba. Han hade ju redan tackat ja till ett jobb, men idag har han varit på intervju på golfklubben och blev erbjuden jobb där. Och han ville hellre ha det jobbet, så han ska vara där till sista augusti. Tror dom arbetsuppgifterna passar honom mycket bättre faktiskt :) Vi får väl hoppas på att det blir en fin sommar så han slipper cykla till golfbanan i regnet :P

Haft en riktig slö-dag idag. Skönt att vila upp sig ordentligt innan man börjar jobba igen. Men har iaf haft besök av Johanna, Niklas och Theodor. Och sen kom även svärföräldrarna hit. Dom hade en kasse med mat med sig till oss med kött och lite annat smått och gott. Vi fick en grill, grillbestick, briketter och tändvätska av dom i förlovningspresent, men eftersom jag har en splitterny grill som jag har vunnit så lämnade dom tillbaka grillen och så fick vi välja något annat istället. Och jag sa då att vi önskade oss mat, för det är ju så trist att köpa det själv ;P Och av mamma fick vi 500 kr i present. Man tjänar ju fan på att förlova sig ;) Haha nä kanske inte, ringarna kostade ju 3000 kr. Men jag visste iaf inte ens att man brukar få presenter när man förlovar sig :P

På fredag är det dags för studenten. Både min bror och Jannes bror går ut, men eftersom jag inte direkt har någon kontakt med min bror så ska vi vara i Påläng. Jag ska vara chaffis åt Jonte. Måntro hur full han kommer vara? :P

Och på lördag har Jannes fotbollslag lagfest, och jag ska då vara barnvakt åt Teddan och Dexter för deras päron ska på 30-årsfest. Janne har köpt 8 öl och lakrits-sprit. Han har inte druckit sen i september, så jag gissar på att han kommer bli en del rund under fötterna :P Haha

Nä nu ska jag gå och torka håret, och sen krypa ner i sängen med min fästman och se Wallander.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-08 @ 20:52:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100607

Gokväll!

Idag har jag varit på skolan och gjort slutprovet i Matte B, och jag klarade det! Så nu har jag betyg i Matte B också, så jag kan söka in till dom två utbildningar jag funderar på! Det känns så otroligt skönt!!!

När jag var klar där åkte vi till Haparanda. Där köpte vi färg till huset. Blir grått i vardagsrummet och en blå/grå färg i datarummet. Men det är ju som sagt bara tillfälligt, för nästa sommar ska hela huset tapetseras om.

Janne köpte sig ett par flipflops, och jag ett par tofflor att ha på jobbet. Och så köpte jag 2 par trosor, och Janne köpte lakrits-sprit.

Snart ska vi äta middag. Blir köttfärssås och makaroner idag. Mums! :)

Imorgon ska jag göra slutprovet i Naturkunskap B, sen är jag färdig med skolan för den här gången.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-06-07 @ 18:24:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Behöver en ny tv-bänk

Våran tv-bänk som vi har nu passar inte i huset. Och det svider i hjärtat, för jag tycker den är så jäkla snygg!


Men, hur tänkte vi egentligen när vi köpte en tv-bänk för 2000 kr? :P Ganska onödigt!

Nu hade vi iaf behövt en hörn-bänk. Men det är ju inte det lättaste att hitta en sån till en 42" tv :S Någon som har nå tips om vart man kan hitta en fin? Helst i svart!
 PUBLICERAT »  2010-06-06 @ 21:31:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100605

Gokväll!

Tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg medans jag väntar på att Janne ska komma och lägga sig så vi kan se film.

Igår var det fredag, och då åkte vi med stor-Jonte, Janina, och lill-Jonte till Niklas som fyllde år. Där fikade vi tårta, bullar, och kakor. Sedan ville Janne ha godis så vi gick på coop, och sen såg vi slutet av Talang finalen. Efter det kröp vi ner i sängen och såg sista Johan Falk.

Idag har vi promenerat till Kalix Däck & Cykel för mamma ville att vi skulle hämta hennes bil därifrån, och så skulle vi få låna den resten av helgen. Men det var låst där, så vi fick traska hem igen i regnet. Lagomt glada var vi!

Sen har vi bara chillat här hemma. Tänkte åka till Happis och köpa färg till vardagsrummet i huset, men det blev så sent och jag ids inte stressa. Vill kolla i lugn och ro.

För en stund sen åt vi jordgubbar och glass, och nu har jag tonat håret. Samma bruna färg som jag haft i nått år nu ;P




Gruppbild från Malaysia :)


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-05 @ 23:04:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

En ängel

Många hinder i vägen, tiden rinner iväg.
Uppgiven i själen för tok för länge.
Vem är jag idag, har jag tagit mig upp nu, med hjälp av en ängel.
Du ger mig trygghet.
När dörren är stängd låser du upp med en nyckel du trodde jag slängt.
Men den va bara gömd, sparad för en sån som du.
Som öppnar upp något som får mig att leva nu.
Alla år som jag bara längtade bort,
till ett paradis med någon av samma sort.
Ingen kunde se mig för den jag var.
Inget kändes äkta, som du och jag idag.
Nu mera blåser vinden i segeln.
Med dina andetag tar jag mig fram idag.
Och livet lever varje minut till slut.
För jag andas ut, för du har gjort mig hel.


Du är där för mig.
När mörkret smyger sig på tar du min hand och,
ge din kärlek och trygghet till mig.
När inget funkar så står du där med mig.


Jag älskar varje gång du kysser i vind.
Jag älskar varje gång när du stryker min kind.
Jag älskar varje gång du älskar med mig.
Och jag vill vara din så länge jag lever och andas in.

 PUBLICERAT »  2010-06-04 @ 15:20:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Glada nyheter

Jag har fått jobb! På onsdag börjar jag jobba i receptionen/växeln på Kommunen, och ska vara där i 6 månader. Skönt att börja tjäna pengar igen, men tungt ändå att börja jobba heltid direkt efter 9 månaders "ledighet" :P

Och även Janne har fått jobb! Kan det bli bättre? ;) Han måste dock ha praktik/utbildning först i nån vecka så han hinner lära sig kassan och sånt. Känns som att vi har väldigt mycket flyt nu! :)

När vi var på väg hem från hans intervju så säger han "ska vi gå på Vikingen och fira?". Trodde först att han skoja, men det slutade iaf med att vi gick på Kina och åt en 3-rätters middag för över 500 kr haha. Men det var otroligt gott! :)

Nu ska jag pussa på min underbaring!

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-06-03 @ 19:58:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nya skor

Har ju tidigare skrivit här att jag vann ett par rosa sneakers i en tävling som modehus.nu hade på facebook. Jag mailade mina uppgifter till dom, och efter 3 månader hade skorna fortfarande inte kommit. Så jag skrev till dom, och fick till svar att mitt mail hade kommit bort, och dom beklagade det. Och skorna jag skulle ha var slut i min storlek, så jag fick välja ett par nya skor.

Och jag valde dessa:



Dom kom med posten idag, och var faktiskt snyggare i verkligheten än på bild :)

Jag ska nog ha dom på Johanna och Niklas bröllop. Ska ju vara tärna :)

Och det var ju bra att mitt mail kom bort, för skorna jag valde först kostade ca 200 kr, och dom jag fick nu kosta nästan 600 kr ;P Och jag har ju redan hunnit köpa mig ett par snyggare sneakers ;)

 PUBLICERAT »  2010-06-03 @ 11:55:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100602

Halli hallå!

Idag har solen visat sig från sin bästa sida! Jag och Janne tog oss en promenad till pappa för att hämta bilen. Och även Jonte kom dit. Först for vi på ICA och frågade efter banankartonger, men dom hade inga.

Sen for vi till huset och tömde dom sista skåpen, och körde sen lite grejer till pappa. Nu är det bara en säng och lite smågrejer som ska bort. Men sängen ska pappa kapa till ved, så han får fixa det i helgen.

Sen ska huset städas. Fy fan vilket jobb det kommer bli alltså :S Och när vi har städat så ska vi måla väggarna i vardagsrummet, köket, datarummet, och en fondvägg i sovrummet. Och nästa sommar ska pappa sätta in helt nytt kök, bygga en dusch i badrummet (den är just nu i källaren), och tapetsera om hela huset. Och nästa projekt efter det blir att byta panel på huset, och byta fönster och dörrar. Kommer bli najs när det är färdigt! :) Och eftersom det är pappa som äger huset, så är det ju han som betalar all renovering. Kan det bli bättre? ;)

När vi kom hem från huset såg jag att jag hade fått ett mms av Lisa. Deras bebis har äntligen kommit! Jag är så glad för deras skull :)

Nää nu tycker jag att Janne kan ta och komma hem. Han har varit borta sen 15-tiden, och jag saknar honom! ;P Tyvärr får jag vara ensam ett tag till för dom brukar basta och sånt efter träningen så det tar ju sån himla tid! Nåja, han måste ju få fara iväg och utöva sina intressen. Han var så glad nu när fotbollssäsongen börjat. Min sötnöt :)



Avslutar med en bild på Jeppe, Janina, Jimmy och Stefan utanför svärföräldrarnas bastu :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-06-02 @ 19:48:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0