100730

Halloj!

Sitter på jobbet och segar. Tiden kryper fram. Det här med kontorsjobb är verkligen inte min grej :P

Skönt iaf att det är fredag. Blir härligt med sovmorgon imorgon :)

Ikväll ska vi nog inte göra något speciellt. Mysa och se klart filmen vi började se igår kanske. Imorgon ska vi på bio. Hoppas man klarar av att hålla sig vaken hela filmen. Är ju som en del trött nu för tiden!

Igår städade vi klart lägenheten, och idag har jag varit och lämnat in nycklarna. Känns så jäääääkla skönt att ha det gjort. Så nu slipper man tänka mer på det.

I huset går det framåt. Har fått tag på gardiner till vardagsrummet så nu känns det lite mysigare där inne.

Nä nu måste jag gå och frankera lite post!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-07-30 @ 14:12:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

När ska detta få ett slut? Hur många ska behöva dö? :(

http://nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5499320#fank5499385
 PUBLICERAT »  2010-07-25 @ 10:51:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

På liv och död

För någon vecka sedan läste jag i NSD om att en lastbil med två killar från Luleå kört av vägen i Norge, och dom båda dog. Fan vad hemskt, tänkte jag för mig själv. Det jag inte visste då var att jag vet vem en av dom är. Han tränade boxning med oss, och han tog sitt lastbilskort på YA när jag jobbade där. Han var även sambo, och har en son, med en tjej som gått i min klass.

Tänk om någon hade ringt till mig och sagt att Janne är död. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle reagera!

Idag får jag även höra att Choppe är död. Kände ju honom inte, men vet ju vem han är. Har ju träffat honom både i Kalix, Morjärv och i Luleå flera ggr.

Varför ska så många unga människor behöva dö?

Vila i frid, både Tobias och Kristoffer.
 PUBLICERAT »  2010-07-23 @ 11:23:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100722

Goddag!

Jesus Amalia vilket skyfall det kom här tidigare när jag var hem på lunchen. Som tur var så hann det avta en del tills jag skulle cykla tillbaka till jobbet.

Älsklingen är ledig idag så han är och städar i lägenheten. Nästa vecka är besiktningen. Ska bli så otroligt skönt när det är klart!

Längtar till helgen. Synd bara att Janne jobbar :( Men jag får väl vara ensam hemma och vila upp mig. Är så otroligt trött hela tiden. Men jag antar att det går över.

Nä hörrni, jag har absolut inget vettigt att skriva om så jag ska ta och avsluta nu istället.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-07-22 @ 15:17:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100719

Halli Hallå!

I lördags var vi på IKEA och köpte oss en ny tv-bänk, eftersom den vi hade var för stor för vårt nya vardagsrum. Vi köpte även några tavlor, massa doftljus, en gardinstång och en rullgardin. Skulle ha lite mer grejer, men dom var tyvärr slut.

Har försökt hitta gardiner till vardagsrummet, sovrummet och datarummet. Men det verkar omöjligt. Har kollat på IKEA, Jysk, Repa, Lågprismarknaden, Ellos, Halens, Jotex m.m. Men jag hittar verkligen inga jag vill ha. Blir galen! Såg ju ett tyg på IKEA som hade passat, men såklart så var det utgående ur sortimentet och det fanns bara en liten provbit kvar :S

Har lunch om 10 minuter, och jag håller på att hungra ihjäl! Vet dock inte hur jag ska orka cykla hem, för benen känns som spagetti :S

Nåja, nu ska jag kika runt lite och se om jag hittar mig nå gardiner.


Ciaaao!




 PUBLICERAT »  2010-07-19 @ 11:51:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

100713

God morgon!

Snacka om att man känner sig handikappad när man inte har internet hemma! Men förhoppningsvis så blir det inkopplat på fredag :)

Är så himla skönt att bo i hus! Igår satt vi ute på altanen i solen och åt middag. Vart lax, potatis och gräddfil med gräslök. Och så underbart väder vi har också! Är grymt härligt att cykla till jobbet på morgonen när solen skiner :)

Igår gick vi och la oss vid 20.30 och såg en film i sängen. Tror jag somnade efter ca 1 timme. Ändå sitter jag här och gäspar :P

Nåja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, så jag ska nog gå en sväng och se om det händer nå skoj här på jobbet :P

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-07-13 @ 09:02:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nytt i min garderob







Nitar som gäller nu ;P

Köpte även 2 par helsvarta sjukt sköna leggings!
 PUBLICERAT »  2010-07-12 @ 14:15:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100708

Tjosan!

Är verkligen dött här på jobbet. Jag är ensam med Sanna här, ändå får vi slåss om samtalen :P Är knappt nå folk i hela byggnaden.

Igår när svärfar fixade elementen i huset så frågade svärmor och svägerskan om jag ville följa med till kyrkogården, så vi gick runt där och kikade. Såg Dessi's grav, och Mange's blivande grav. Var massa rosor där, eftersom hans begravningsgudstjänst var igår. Är så hemskt att se alla barngravar. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att få ett barn som dör. Usch! :(

När jag slutar idag ska jag på ICA och hämta ut ett paket. Spännande att se om det är nå fina grejer :) Sen blir det fläskfilé till middag. Och efter det blir det en sväng till huset där vi ska dammsuga och skura, och torka i köket. Hann ju inte göra det igår.

Tror vi kör dit sängen och sånt imorgon. Hade ju varit bra att sova där hela helgen så Ronja hinner vänja sig att vara där till på måndag då hon ska börja vara ensam med Zelda där om dagarna när vi jobbar.

Nåja, nu ska jag fortsätta äta mina sura vindruvor och läsa lite bloggar.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-07-08 @ 11:11:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100707

Hej allesammans!

Idag känns det ganska okej att jobba när det är sånt här väder, men självklart hade jag helst legat under täcket och myst hela dagen :P Janne är ledig idag, och det såg så skönt ut när han låg kvar i sängen när jag klev upp.

Igår målade vi klart det sista i huset. Känns skönt. Är spy-less på att måla :P Tur att det blir tapeter nästa sommar :)

Sen när jag har slutat och vi har ätit middag så ska vi fara och plocka undan målargrejerna, och torka av kaklet och bänkarna i köket. Svärfar skulle komma och byta termostat på några element, och förhoppningsvis har pappa redan lackat klart golvet. Sen är det färdigt för inflyttning :) Tror vi kör dom första grejerna på fredag kväll. Janne jobbar på lördag, så det försvinner ju ett par timmar där.

Hade ju dock behövt ta mig till IKEA. Behöver en rullgardin så man kan sova bättre om nätterna och slippa bli störd av ljuset.

Nåja, nu ska jag gå och se om det finns nå post att frankera :P

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-07-07 @ 14:06:36 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100705

God morgon!

Sitter på jobbet just nu, men hade kunnat betala dyra pengar för att få gå hem och sova! Är riktigt trött idag, och det verkade som att Janne också var det för han låg kvar i sängen när jag for så han fick nog stressa iväg till jobbet.

Vad har vi gjort sen sist då? Midsommarafton spenderades i huset där vi målade, sedan blev det grillat hos papi.

Dagen efter åkte vi till Påläng, och även där blev det grillning! Sen på kvällen var vi barnvakt åt Janinas son.

Och resterande dagar har bara bestått av jobb, och målning.

Vi är nästan helt färdiga nu. Vi behöver en till färgburk för att kunna måla klart lillrummet, och köket blir nog färdigt idag.

Vi trodde ju att lillrummet skulle bli grå/blått. Men när vi började måla så ser vi att det är blått, och det syns inga spår av någon grå färg ;P Men det blir nog bra ändå. Dom som kommer och hälsar på säger "Ja vi får väl hoppas att ni får en pojke nu när ni målat blått" Haha. Och det verkar som att vi förväntar oss det också, för t.ex. igår sa Janne att vi måste köpa två rullgardiner för Vincent behöver också en i sitt kommande rum hahaha :P

Vardagsrummet är typ ljusgrått. Ser nästan likadant ut som vardagsrummet i lägenheten, så vi är helnöjda med det.

Köket blir vitt. I sovrummet behåller vi tapeten som är, och så var det ju en fonvägg med en mörkgrön jätte ful väv som vi tagit bort. Skulle egentligen måla ljusgrön där, men vi hittade ingen färg som passade till tapeten. Så det blev en beige färg som skiftar lite smått i ljusgrönt. Blev helt okej, och blir nog ännu bättre när man får upp nå tavlor med nå grönt i där också :)

Ska lägga upp bilder sen när allt är klart. Våran plan är att vi ska börja flytta in till helgen.

Ska bli så otroligt skönt!! Slippa trafiken, festande grannar, röklukt från grannar osv. Och skönt att bara kunna gå ut på gården när man vill. Kan rasta hundarna i pyjamas om man vill ;P Haha. Vi har ju inga grannar som ser in till vår bakgård, så det är helt perfekt.

Janne sa för någon dag sen "Tänk hur jävla bra vi trivdes i lägenheten i början, och nu vill man bara bort härifrån så fort som möjligt!"

Nåja, nu blev det ett ganska långt inlägg :P Ska iaf gå och kika om posten har kommit!

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-07-05 @ 08:42:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0