100827

Min rygg håller på att gå av! Att sitta vid denna dator från 8 på morgonen till 16 på eftermiddagen är väldigt jobbigt för ryggen. Tur att jag bara har ca 3 månader kvar att jobba!

Det blev att fara på Kina och äta middag igår. Var riktigt mysigt, och gott! Åt som vanligt biff med bambuskott och champinjoner. Mums! :)

Idag på lunchen var jag och köpte en present åt min kompis son, för imorgon har dom namngivningskalas. Sen for jag på coop och köpte en påse med kexchoklad åt Agneta för att hon alltid låter mig sluta tidigt när jag jobbar med henne. Hon har tidigare sagt att hon dricker så mycket oboy för att hon är så sugen på kexchoklad, så hon vart ju typ överlycklig över sin lilla present ;)

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av tiden i helgen, för Janne jobbar. Får väl sova och se Unga mödrar ;P

Sen jag blev gravid så har jag samlat på mig en del vätska, så förlovningsringen är för liten. Så igår satte jag den på en guldkedja, och satte dit ett stort guldhjärta som symboliserar Janne, och ett litet guldhjärta som symboliserar bebisen i magen. Så då fick jag mig ett fin fint halsband istället :)

Nå nu ska jag försöka fördriva tiden så klockan blir 15.00. Skönt att sluta lite tidigare på en fredag :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-08-27 @ 12:50:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100826

Ordning och reda, pengar på fredag!

Sommaren är nu slut, och hösten är här. Är ruskigt kallt ute! Fick ta vantar imorse när jag skulle cykla till jobbet. Och i huset är det jätte kallt så snart måste vi slå igång värmen. I augusti! Och igårkväll märkte jag att det blivit jätte mörkt ute, så det vart läskligt att vara ensam i huset för Janne var på träning och Zelda hade farit till mamma.

Idag skulle jag och Janne äta lunch på Kina, men det var så mycket folk så Janne tyckte vi skulle fara dit och äta det till middag istället. Så vi får väl se om det blir så då, eller om man är för trött.

Det tar verkligen på krafterna att vara gravid och skapa en ny människa. Oftast går vi och lägger oss i sängen kring 20.00, och sen somnar vi vid 21. Men det sägs ju att tröttheten går över, så jag hoppas på det.

Fick förresten svar på glukosbelastningen igår, och jag har inte risk för graviditets diabetes, så det var ju skönt att höra.

Går in i vecka 11 i helgen. Pappa verkar då se fram emot att bli morfar, för han säger det åt alla han träffar. Jag fick inte ens säga det själv åt farmor, för pappa hade redan hunnit skvallra.

Vincent (eller Meja) är nu ungefär lika stor som en clementin. Illamåendet börjar gå över, men vissa dagar kan jag inte ens tänka på mat utan att vilja spy.

Janne ser fram emot ultraljudet jätte mycket. Han hade velat vara med redan när jag gjorde vul, men då såg man ju bara en klump med armar och ben :P

Om dom inte vill säga könet på ultraljudet så kommer jag bli arg ;) Är ju så mycket lättare att köpa grejer om man vet. Även om vi räknar med att det är en kille. Så vi kommer nog bli förvånade om dom säger att det är en tjej :P

Nåja, nu ska jag fortsätta jobba.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2010-08-26 @ 13:41:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

100824

Goddagens!

Igår var jag på glukosbelastning. Det var bland det vidrigaste jag varit med om. Första klunken gick helt okej, sen blev det bara värre och värre. Efter sista klunken höll allt på att komma upp igen. Och sen när jag låg där och tänkte på att jag ska göra om det en gång till senare i graviditeten så höll jag på att kräkas flera ggr. Fy fan vad äckligt det var!

Och sen skulle man ligga i det där iskalla rummet i 2 timmar och vänta. Klockan tickade jätte högt, och lamporna lös så starkt, men ändå lyckades jag somna tillslut.

Igår började Fångarna på fortet. Blev inte alls imponerad, men ska ändå se det ikväll enbart för att idolerna är med. Förresten så börjar ju idol igen den 7/9, och det ser jag fram emot. Jag och baby hade ju så mysigt varje fredag när vi satt och såg det tillsammans :)

Strax har jag lunch, och jag vet inte riktigt vad jag ska äta. Åt saltströmming till middag igår så då vart det ju ingen matlåda. Jag cyklar ju alltid hem på lunchen så jag får väl laga något snabbt.





Älskar dig ♥
 PUBLICERAT »  2010-08-24 @ 11:58:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kan någon vrida fram klockan?

Har varit på ett tidigt ultraljud idag. Bebisen såg fin ut, och hjärtat slog. Tyckte den såg kort och tjock ut, precis som sin mor ;) Hehe. Nu dröjer det ca 10 veckor tills vi ses igen.

För några dagar sedan visade Janne hur han ska hålla i bebisen. Den var så gulligt så jag typ dog ;)

Kan det inte bli mars nu?!



 PUBLICERAT »  2010-08-17 @ 19:43:32 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

100811

Hallå i stugorna!

Tänkte bara skriva en snabb uppdatering om vad som hänt sen sist.

I fredags var vi i Påläng och åt halstrad saltströmming, potatis och klådda. Satt fint i magen! Sen hem och mös, och slocknade ganska tidigt.

På lördag spelade Janne Silja Cupen, så jag åkte med Johanna och Dexter till Påläng och såg när min hunk gjorde mål :) Dom vann alla gruppspelsmatcher, men tyvärr förlorade dom finalen på straffar så dom kom på andra plats.

Sen skulle vi grilla hemma hos oss med svärföräldrarna, men det var så fint väder så vi grillade i deras stuga istället. Janne var super trött, så det blev att fara hem tidigt. 21.30 slocknade han :P

Natten till söndag blev Janne farbror då Jeppe och Sandra fick en son som heter Jack. Så då vet ni det också :)

På söndagen grillade vi igen, och det vart riktigt gott! Resten av dagen tog vi det bara lugnt. Jag låg mest på sängen och mådde illa och såg Unga Mödrar.

Sen har vi väl mest jobbat. Och igår efter jobbet stod jag vid spisen i en evighet kändes det som. Gjorde fetaostfyllda köttfärsbiffar, klyftpotatis och tzatziki till middag.

Och så har jag ju glömt bort att berätta att Ronja har flyttat. Hon tyckte inte alls om att vara ensam på dagarna när vi jobbade, så nu är hon och vallar renar utanför Ötå istället. Hon har det nog mycket bättre där :)

Och nästa vecka beräknas Divas valpar födas. Henne mage är verkligen enorm, och hon orkar knappt göra något annat än att ligga på golvet och flåsa. Måntro hur valparna kommer se ut. Kommer iaf tycka så synd om Diva sen när valparna tas ifrån henne. Tänk om någon skulle ta mitt barn ifrån mig efter 8 veckor?!

Det här med att vara gravid är ju iaf ingen dans på rosor. Jag mår illa om jag inte äter, och jag mår illa när jag tänker på mat. Och varje gång det gör lite ont i magen blir man orolig och tror man ska få missfall.

Jag är nästan bombsäker på att det är en liten Vincent som växer i magen, och bara för det så är det säkert en Meja istället ;P (Jag skulle dock vilja att hon skulle heta Lilja om det blir en tjej, men de vägrar Janne gå med på för någon han inte tycker om heter Lilja i efternamn). Men när jag fick höra att Janne har tvillingar i släkten både på hans mammas och pappas sida så börja jag bli nervös för att det ska vara 2 st. Dubbelt arbete och dubbla kostnader ;P

Pappa är iaf helt hyper och tycker vi ska köpa både barnvagn och spjälsäng NU! Varje gång jag är dit sitter han och kollar på grejer som han tycker vi ska fara och köpa. Jag vill dock vänta minst en månad till innan jag köper något.

Nåja, nu ska jag försöka fördriva tiden lite. Ska på Lyktan och äta lunch med Lisa kl 12, så det ser jag fram emot :)

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2010-08-11 @ 10:57:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Plötsligt händer det!

Du är i vecka 8.
Du har gått 7 fulla veckor och 3 fulla dagar (v7+3).
Du är i 2:a kalendermånaden.
Du är i 2:a graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum Fre 25 mar 2011
Du har 227 dagar kvar till beräknad förlossning.



Kan inte illamåendet försvinna nu..?!
 PUBLICERAT »  2010-08-10 @ 10:56:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

100804

God morgon!

Igår hade jag en hemsk eftermiddag!! Zelda hade tjuvätit resterna från potatisgratängen som stod på bänken, och det gillade inte hennes mage! Hon spydde, och spydde, och spydde! Över hela huset! På Ronja! Och i sängen! Och fy fan vad det luktade!

Tur att jag fick en trevlig överraskning av Phone House som kompenserade upp det hela. Dom har haft en tävling där dom hade formulerat sig jävligt dålig. Så jag har gnällt åt dom, och igår ringde dom mig och sa att dom höll med. Så bara för det så fick jag ett presentkort på 1500 kr. Och så frågade han "är du nöjd om du får det?". Vad hade han gett mig om jag hade sagt nej? :P

För presentkortet köpte jag denna telefon:

 

 

Har tänkt i flera månader att jag ska köpa den, så det var ju tur att jag väntade ;P

Idag ska jag och klippa mig på lunchen. Ska som vanligt till Emelie på Hår & Naglar. Hon är bäst :) Ska ju vara tärna på Johanna & Niklas bröllop nästa helg, så det kan ju vara bra att frisera sig lite innan :)

Ciaaao!



 PUBLICERAT »  2010-08-04 @ 09:21:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

RSS 2.0