Det är insidan som räknas...?

Det tar emot att skriva det här inlägget, men jag måste.

I mitt huvud är det kaos just nu. Jag är verkligen inte mig själv. I måndags sa mamma att hon ville köra mig till psyket, det säger väl allt?

Jag hade en period då jag var hur hälsosam som helst, tränade 5-6 dagar i veckan osv. Gick då ner massor i vikt, och vart som en helt annan människa. Jag var glad och positiv och hade världens livslust.

Sen hände det massa skit. Mormor och farfar dog med en månads mellanrum t.ex. Slutade med boxningen, eftersom tränaren var en riktig idiot, Hitler kallar vi honom.

Sen när jag började jobba så var jag så trött så jag orkade knappt göra nått. Från att ha varit uppe till 4-5 varje natt, skulle jag helt plötsligt börja kliva upp halv 7 och börja jobba igen. Det gjorde att jag var alldeles för trött för att gå till gymmet när jag kom hem.

Sen har det bara runnit ut i sanden och det har inte blivit någon träning. Jag kände att några extra kilon smög sig på, men brydde mig inte, för jag var fortfarande nöjd med mig själv, och mådde hur bra som helst. Glädjen berodde såklart på Dig.

Sen hände något, det liksom bara small till och jag gick upp massor. Jag tänkte nog inte riktigt på det, tills för någon vecka sedan. Då vart jag en helt annan person, genom en handvändning ungefär. Deppig, nedstämd, ingen lust att gå ut, vill inte umgås med någon.

Jag kunde liksom inte fatta vad som var fel. För jag åt inte annorlunda eller så.

Kollade mig i spegeln och grät. Det var liksom inte jag. Det är inte så jag ska se ut. Nu är jag tillbaka på ruta ett.

Igår bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Så idag efter jobbet var jag till Nova och pratade med tjejen som hjälpte mig med vägning och träningsprogram och sånt förut. Så jag fick väga mig, på en sån där våg som visar fett och vätska och muskler.

Jag hade inte lagt på mig så fasligt mycket fett, men grymt mycket vätska. Hon vet ju att jag har epilepsi och äter mediciner och så. Så vi började prata, och kom fram till att det förmodligen har med min medicin att göra, eftersom jag böt medicin för ett tag sedan. Så hon tyckte jag skulle kontakta min läkare. Så det ska jag göra imorgon.

Sen gjorde vi ett nytt träningprogram. Så imorgon blir det rivstart, då tar jag på mig gymkläderna igen.

Jag vet att jag kan klara det, jag har ju gjort det förut. Det är jobbigt. Sjukt jobbigt. Men jag fixar det. Ge mig några månader så ska ni få se att jag klarar det.

Sen, när jag är mitt vanliga glada jag igen, så kan jag också bli kär och galen igen. För som det är nu funkar det inte. Hur ska jag kunna tycka om någon annan, när jag inte ens tycker om mig själv?



 PUBLICERAT »  2009-05-13 @ 20:46:40 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(9)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej Elina! En primer kostar 249 kr. Du får jätte gärna vara värdinna för en klass om du vill. Du får då 150 kr som tack för besväret. Inga köptvång o kostar ingenting. Vill du veta mer? maila till [email protected] /Josefine

2009-05-13 @ 21:43:23
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: Josefine

glömde..den är som en salva..smidigt o enkelt! :)

2009-05-13 @ 21:44:23
URL: http://emjowa.blogg.se/
Postat av: Eric

2009-05-13 @ 22:04:45
URL: http://6ingbg.blogst
Postat av: josse

Hej tänker på dej ,

Förstår precis hur det känns när man mår så dära är inte alls kul ,

Nog ska du se att du kommer klara att nå dina mål,

kom i håg att du är vacker som du är kramar // Goooa

2009-05-13 @ 22:06:23
URL: http://goooa.blogg.se/
Postat av: josse

Hej tänker på dej ,

Förstår precis hur det känns när man mår så dära är inte alls kul ,

Nog ska du se att du kommer klara att nå dina mål,

kom i håg att du är vacker som du är kramar // Goooa

2009-05-13 @ 22:06:36
URL: http://goooa.blogg.se/
Postat av: Eric

-Dem hann väl inte ta av sig strumporna innan dem körde igång :P



Fin blogg du har :)



Kram Eric

6ingbg.blogspot.com

2009-05-13 @ 22:07:42
URL: http://6ingbg.blogspot.com
Postat av: syrran

Det är klart du fixar det, du är starkare än du tror!! Vi tror på dig.

2009-05-15 @ 08:32:27
Postat av: Jennie

Önskar dig stort lycka till! Jag vet hur det är att stå där framför spegeln oh inte vara nöjd. Att gråta när man ser sig själv och att det ständigt gnager på hjärnan så att man inte får vara riktigt lycklig!!!!



Du kommer fixa detta. Du verkar helt klart ha viljen. När du kommer ur depritionen kommer det vara som en starkare människa!!

2009-05-17 @ 09:11:38
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Jennie

När som helst!! Man behöver allt stöd man kan få när man inte mår bra. Om det så är frånn vännerna och familjen, eller en helt okänd bloggerska =)!



Kram

2009-05-17 @ 10:28:29
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0