Hört talas om kondom?

29 år och pappa till 21 barn
29 år och pappa till 21 barn


(Klicka på bilden)
 PUBLICERAT »  2009-05-31 @ 21:02:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Dålig uppdatering

Inte skrivit sen i torsdags, fy på mig!

I fredags åkte jag till Luleå. Blev massa mys och tv-tittande. Var riktigt trött och somnade i Jannes famn. Jag tror dock att jag bara sov 2 minuter, men enligt Janne sov jag mycket längre. Fast jag vet inte om jag ska tro på honom ;P

Sov riktigt bra den natten, och vaknade strax efter 12 av att Janne börja röra i mig . Skönt att vakna och vara utvilad.

Idag är det söndag, och morsdag. Har varit till farmor med en tårta. Gjorde en lite annorlunda variant med chokladbotten och satte i banan, persikor och jordgubbar. Riktigt god vart den iaf.

Sen har jag varit till Luleå och förlängt håret. Blev riktigt nöjd :) När jag var på väg därifrån till Janne så kör någon upp bredvid mig, och jag ser i ögonvrån hur nån sitter och viftar med händerna. Då var det ju Linus, så jag stannade och pratade lite med dom. Så fick jag ju se fin bilen också. Jag vill också ha en supra ;)

Sen for jag till Janne, men hann inte vara där så länge eftersom han skulle på fotbollsträning.

Sitter hemma nu och har precis ätit tacosallad. Riktigt gott :)

Satt och kikade runt och hamnade på en 18-årig bruds blogg. Och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Tydligen har hon haft sex med någon random snubbe och blivit gravid. Och eftersom hon bara har studiebidraget att leva på så har hon inte råd att göra abort.

Måste bara visa några av hennes inlägg..

Bäbisjävel

Faan att man inte ska kunna kröka ifred utan att må dåligt... Ge mig ett missfall för i helvete, krökar ju på här som fan för att framkalla det där jävla missfallet.... Är det någon som har några tips på hur man lättast får missfall förutom att hugga sig själv med en kniv i magen ? Tack för svar ! Puss


Full-Fia

Aaa, efter 10 sofiero och två groggar kosken så är jag ganska stänkad just nu (eller vad man kallar det, full, stenad, däckad...) Har ännu inte lyckats få ut mitt lilla partytroll till embryo, men hoppas på att det kommer innan slutet av helgen då jag ska ha supit non-stop. Men har knappt kunnat hålla ögonen öppna under hela dagen och alla som träffat mig undrar vad det är med mig, varför jag är så låg, deppig och ledsen. Jag är inget av det, bara extremt trött pga this little fucking baby !!
Aaargh, blir så jävla förbannad




Oh fuck !
Vaknade typ vid 5 i morse och höll på att spy, visste inte vart jag skulle ta vägen, det var säkert bäbisen som gjorde nått där inne.. Men men, lyckades iallafall somna om och vaknade nu.
Sitter och käkar "jätte salt" framför datorn och ska snart gå upp och häva i mig någon slags frukost, lär väl bli kaffe som vanligt antar jag. Om min nuvarande graviditet är som den senaste så kommer jag alldeles strax att börja AVSKY kaffe och tobak. Det där är jättekonstigt. Hur man helt plötsligt kan börja hata något som man egentligen älksar ;)
Inte för att det gör mig nått om jag slutar röka ett tag, det är bara skönt.

Okej, till er som säger "men gå och gör abort nu då" svarar jag såhär;

Jag har ingen hemtelefon, inga pengar på mobilen, inga pengar att betala en abort för och fortfarande en skuld från förra besöket, har ju gjort 3 aborter. That's why I don't gör the abort nu. Självklart vill jag också få det avklarat så snabbt som möjligt, för jag vill inte komma till det här stadiet när jag mår konstant illa och varken kan gå upp ur sängen eller äta. Känner att det redan börjar bli så, men men...

Ska äta frukost nu, love you !


Hur jävla pantad kan man vara?! Har man inte råd med preventivmedel kanske man ska skippa sexet. Borde hon inte lärt sig av sina misstag vid det här laget? Herregud..

Nä, nu vart jag irriterad..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-31 @ 20:57:17 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090528

Var ju som sagt kramsjuk igår, så det blev att åka till Janne ;) Så jag fick mig några kramar och massa pussar. Helt perfekt! :) Kom fram vid 20.30. Såg Champions League finalen, eftersom baby är helt galen i fotboll ;P Jag var jävligt dum och slog vad om vilka som skulle vinna. Så nu är jag visst skyldig Janne en ny tv ;) Haha

Har länge tyckt att Christiano Ronaldo är världens snyggaste människa. Men när jag såg honom igår ändrade jag mig. Han var ju inte alls så snygg som han är på bilderna jag sett. Janne, du är 100 ggr finare än honom ;)

Kändes tungt att åka därifrån. Hade kunnat ligga där och mysa hela natten. Var iaf hemma strax efter midnatt. Somnade nån gång efter 01.30, så jag var ju inte direkt pigg när klockan ringde imorse.

Har jäkligt tråkigt. Är inte ens nå elever här, så man har ingen att prata med. Och jag hittar inga intressanta bloggar att läsa heller. Älskling, uppdatera din blogg ;)

Just ja. Igår när jag slutade så var jag på Hudverket och fixade ögonbrynen. Tycker det gör så jävla ont att plocka dom, så jag överlåter det åt någon annan ;P Men den där bruden ska då aldrig mer få fixa dom. Var svart i typ halva ansiktet när hon hade färgat brynen. Snyggt? Nej.

När jag ändå var där så passade jag på att köpa ett nytt i.d. puder. Det är helt klart det bästa märket. Har ju haft SheerCover ett tag, men vart ganska besviken på det faktiskt. Så vill ni ha ett grymt bra mineralpuder så rekommenderar jag helt klart i.d. Kostar 425 kr på Hudverket.

Var även på sjukhuset en sväng. När man fyllt 23 får man ju gå och lämna nå cellprov så dom kollar om man har cancer i livmodern eller nått sånt. Skulle väl inte förvåna mig om jag har det. Ont som f-n gjorde det iaf. Vet inte riktigt vad hon sysslade med.

Nåja, nu har jag lunch.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-28 @ 11:40:00 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

090527

Idag öser regnet ner. Trist? Njae. Sitter ju ändå inne och jobbar så jag överlever. Men hade gärna legat hemma i sängen med min prins bredvid mig och lyssnat på regnet. Var ju dock en fågel som viskade i mitt öra att det ska bli 25-30 grader varmt i helgen. Jag håller tummarna!

Igårkväll var jag med mami och sis och traskade i slalombacken. Liiiite stum i vaderna man blev då. Men Diva var överlycklig iaf. Hon sprang runt där som en jag vet inte vad.

Simon var så jäkla söt igår så jag smälte rejält. Fast han är ju alltid söt, men igår charmade han mig extra mycket. Och pussar får man också ;)

Nä nu vart jag på mys-humör. Vill ha en kram. Nu. Helst nyss.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-27 @ 10:51:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090526

Tror jag slocknade vid 22-tiden igår. Vaknade sen strax innan midnatt av att mobilen ringde. Var nog inte så social, låg mest och stirra eftersom jag var så trött. Se efter vi hade lagt på så vart jag pigg. Jag grubblar alldeles för mycket!

Sista gången jag kollade på klockan var den vid 2. Så ni kan ju gissa hur pigg jag kände mig imorse. Hade ställt klockan på 06.30, men klev inte upp från sängen förrän 07.10. Det är illa det.

Stod och borstade tänderna med stängda ögon haha. Sen när jag skulle gå till bilen så blev jag medveten om att jag inte var den enda som är trött idag. Jag och Magnus höll på att gå in i varann haha.

När jag kom till jobbet står det typ 25 killar här utanför. Började fundera om dom åkt vilse eller om jag såg fel, men insåg sen att det var dom nya lastbilseleverna.

Solen lyser rakt in på mitt kontor, och det är sjukt varmt. Varför är det dåligt väder när man är ledig, och värsta sommarvärmen när man jobbar?

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-26 @ 08:56:30 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag är...

...världens lyckligaste!!
 PUBLICERAT »  2009-05-25 @ 21:47:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090525

Löning idag alltså..Och det är ju alltid lika kul :)

Har inget vettigt att skriva egentligen, tänkte bara fördriva lite tid.

Var galet trött imorse, kände mig som en zombie. Förhoppningsvis ska jag väl lyckas somna tidigt ikväll iaf..

När jag slutar ska jag svänga förbi hos farmor. Inte hälsat på henne sen i torsdags, så det börjar bli dags nu. Sen skulle jag behöva fara och skicka iväg goodiebagen till Veronica. Problemet är bara att jag inte vet hur fasen jag ska skicka den. Är ju massa små grejer. Ska jag bara lägga allt i en kartong, eller hur f-n ska jag göra? Nåja, det löser sig..

Nu ska jag gå och göra lite nytta innan jag ska hämta teorieleverna..


Ciaaao!


Känns som att allt kommer gå åt helvete.
 PUBLICERAT »  2009-05-25 @ 15:19:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Snart är helgen slut

Imorgon är det sista dagen på den här ledigheten. Känns som att jag varit ledig en evighet. Känns nästan som att jag är arbetslös haha.

Åkte från Janne vid 14-tiden idag..tror jag iaf, kollade inte på klockan..Vart iaf en sväng på Storheden. När jag var i Gbg så såg jag en kjol på Lindex som jag tyckte var fin, men ides inte köpa den då. Men nu köpte jag den minsann.

Efter det åkte jag hem igen. Regnade helt sjukt mycket, men när man kom fram till Kalix var det blå himmel och solsken :)

Nu har iaf sis och kidsen kommit. Alltid lika kul :)

Ligger i sängen nu och ska snart sova. Känns lite konstigt nu att sova i sin egen säng, och ensam dessutom. Även fast jag bara sovit i Luleå i två nätter. Tänk vad snabbt man vänjer sig vid att sova med någon.








Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-24 @ 00:26:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Kvällsupdate

Var ju som sagt med mami och åt på Valhall. När ska dom förnya buffén..?

Ska strax åka tillbaka till Porsön, saknaden efter baby vart för stor ;) Måste bara vänta på att han kommer hem först.

Imorgon kommer min syster och kidsen från Kiruna. Blir kul :)



Så jäkla söööööt! :)







Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-22 @ 23:08:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Hemma igen

Då var man tillbaka i Kalix. Känns inte så givande.

Hade iaf en helt perfekt kväll igår med massa mys. Dock har jag sovit jätte dåligt, och jag vet inte riktigt varför..

Hade mer än gärna legat kvar och kramats med Janne istället för att åka hem. Men men, bara gilla läget..

Ikväll ska jag och äta med mami på Valhall, hoppas det finns nå gott.

Nåja, nu ska jag gå och klä på mig.




 I adore you ♥
 PUBLICERAT »  2009-05-22 @ 17:08:41 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090521

Tjo. Är hos baby i luleå nu. Ligger i soffan med zelda medans han är och duschar. Ser bonde söker fru, tror jag ska skicka in ett brev ;) haha. Har varit grymt skönt att vara ledig idag :) nåja, skriver mer imorgon när jag kommer hem. Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-21 @ 21:32:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Lycka

Om 5 minuter slutar jag. Sen är jag ledig i 4 dagar. Så imorgon ska jag ta en välbehövlig sovmorgon.

Livet är underbart, och jag är så jäkla kär så ni kan inte förstå! ;)

PUSS!

 PUBLICERAT »  2009-05-20 @ 14:56:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

He's got the look

Min syster tycker att Janne ser ut som en mulatt. Vart då om jag får fråga..?





Världens finaste! ;)
 PUBLICERAT »  2009-05-19 @ 17:45:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Bed Head

När jag har tråkigt så shoppar jag. Idag blev det Bed Head shampo och balsam från Lyko



Ord. pris - 838 kr.
Pris just nu - 399 kr.

Passa på gott folk!

Jag har haft dessa produkter förut, och dom är riktigt bra. Detta shampo är även kanon bra till hårförlängningar.

Ett litet tips bara :)
 PUBLICERAT »  2009-05-19 @ 13:45:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Liten update

Sitter här och gäspar. Sov sjukt dåligt inatt. Tror jag vaknat 10 ggr och varit törstig. Och så ska man inte messa när man halvsover. Nu måste jag tagga ner lite tror jag.

Var på nån föreläsning om droger igår som polisen hade. Var intressant, och mycket bra.

Sandra (min kollega) försöker para ihop mig med hennes 18-åriga son. "Lammkött" säger hon. Tror det har gått lite för långt nu ;P

Vet inte riktigt varför jag fick för mig att skriva nu, för jag har då inget vettigt att komma med.

Försökte iaf göra en deal med min far igår. Jag tänkte köpa en bil. Jag skulle lägga 10,000 och han skulle lägga 8,000. Hoppas han går med på det ;) Annars får jag väl vänta en månad till och köpa den själv. Men då är den väl säkert såld..

Woho, nu fick jag svar från chefen att jag kan vara ledig på fredag. Nu vart jag lycklig! ;)

Nåja, nu ska jag göra lite nytta här.



Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-19 @ 09:52:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Måndag igen

Jag gillar inte måndagar..Var galet trött imorse..Kan det kanske bero på att jag stängde ögonen vid 2-tiden..?

Nåja, har iaf haft en bra helg. Händer mycket spännande på Näsbyn. I fredags var det fjortisfest i grannhuset. 2 tjejer låg och rullade runt i lekparken och fotade varann, och vid 22.30 låg en kille och spydde på gräsmattan.

Och i lördags hade grannkärringen blivit dumpad, så hon slängde ut gubbens grejer från balkongen. Dator och allt sånt. Så då kom minsann polisen. Vilka människor det finns. Haha.

Eftersom alla andra verkar skriva om ESC så måste väl jag också göra det. Enligt mig är det en katastrof att Norge vann. Hur kan man tycka att den låten är bra?! Henke hade ju iaf en skön kommentar om finlands bidrag.

Jag - Det här låter ju typ dom E-type
Henke - Jag tycker han låter som en finsk Markoolio
Frida - Men Markoolio är ju från finland..?
Henke - Öhm, jahaaaa...

Vad sker i veckan då? Inget speciellt skulle jag tro. Liiiite skönt att vara ledig på torsdag. Har försökt få tag på chefen och höra om jag kan ta en semesterdag på fredag. Sandra är ju ledig då, och det verkar som att dom flesta här ska jobba in nå timmar så dom kan vara lediga. Känns inte så givande att sitta här ensam.

Ska iaf och äta på Valhall med mami på fredag kväll. Blir säkert gott. Sen kommer syrran och kidsen på lördag eller söndag. Blir himla trevligt.

Nåja, nu ska jag gå och se vad grabbarna gör.


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-05-18 @ 10:06:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Brustet blodkärl i ögat?

För någon dag sedan vaknade jag och var svin röd i ögat, mami trodde att nå blodkärl hade brustit. Nu har det mesta gått bort, men det syns lite iaf..


     

Visst ser jag glad ut btw? Det var Jannes fel, eftersom han for hem till Påläng istället för att komma hit bara för att han var full ;P

 PUBLICERAT »  2009-05-17 @ 23:57:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090517

Vad jobbigt allt vart nu med avbokning av Thailandsresan, min resa ner till Göteborg i sommar osv. Men, det känns som helt rätt beslut iaf.

Så vart ska man åka på semester då? Kanske blir Bulgarien. Skiter i vart jag åker, bara jag får massa sol ;)

Och sol har man ju fått ganska mycket av idag minsann. Helt underbart väder. Stundtals blåste det lite, men var ju varmt iaf. Satt hos papi och jobbade på brännan och jyrade med baby.

Har egentligen inget vettigt att skriva, ville bara meddela att jag lever och är lyckligare än någonsin ;)






Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-17 @ 19:14:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

En bild säger mer än tusen ord




                                                 ♥
 PUBLICERAT »  2009-05-17 @ 02:30:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Äntligen fredag

Igår kändes det som att det var fredag..Men idag känns det typ som att det är måndag..?

Var ju som sagt i Påläng igår och hälsa på Vinsa. Hann ju dock inte vara där så länge. Frida sluta jobbet kl 20.00, och skulle skjutsa mig efter det. Men var inte där förrän strax innan 21.00. Sen skulle Henke hämta mig, och han skulle upp före 5 imorse, så han hämtade mig vid 23-tiden. Så det vart bara 2 timmar, men bättre än inget :)

Zelda var vild och galen och jag har bitmärken och rivmärken över hela vänstra armen. Ser ut som att jag suttit och skurit mig, men det passar ju fint till mitt mörka emo hår. Nä nu överdrev jag faktiskt, det syns inte så jätte mycket idag, det var värre igår. Men jag får ju skylla mig själv ;P

Har ganska tråkigt på jobbet idag. Alla lärarna är på nån maskin mässa nere i södra sverige. Så jag har inte ens någon att äta lunch med :/

Vet inte riktigt vad jag ska göra efter jobbet. Var tänkt att jag och mami skulle fara och gå i slalombacken, så Diva fick springa lite samtidigt. Men nu har mami fått magsjuka. Så det blir väl gymmet en sväng då.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-15 @ 10:41:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Nu är jag på G

Grymt skönt att ha kommit igång med träningen igen! :)

Nu ska jag duscha, sen ska jag till Påläng och umgås :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-14 @ 18:54:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Ingen rubrik

Ringde medicinmottagningen och skulle höra varför min läkare bytt medicin åt mig. Hon som svarade hade ingen aning, och bad mig ringa till Apotekets kundtjänst och fråga vad det är för skillnad på medicinerna. Och jag ringde, och dom svarar att min läkare förmodligen bytt medicin för att den jag fått nu är billigare, men att man inte ska hålla på att byta mediciner när man har epilepsi.

Så jag ringde tillbaka till medicinmottagningen, och då säger kärringen att om jag vill ha tillbaka min gamla medicin så får jag betala mellanskillnaden själv. Jag får alltså ingen rabatt som man normalt får när man handlat mediciner för över 900 kr. Suck, vilka idioter.

Min läkare har inte ens sagt till mig att han skulle byta medicin, utan det sa dom till mig på apoteket när jag var där och skulle hämta ut den.

Sen ringde jag till Luleå och skulle boka tid för att ta bort mina födelsemärken i ansiktet. Tog ju bort dom förut, men dom kom tillbaka. Och han sa att dom förmodligen skulle göra det, eftersom dom inte växt klart. Men det var fullbokat till den 18 juni, så jag skulle återkomma.

Passade också på att höra lite om vaccination till Thailandsresan. Blir rätt dyrt, men det är det väl värt. Man vill ju inte bli sjuk.

Tonade ju håret igår. Och lite klantig jag är då. Satt med färgen i, och så började jag prata med Linus på msn, så jag glömde bort tiden. Så jag satt med det alldeles för länge, så nu är det lite för mörkt. Nästan svart. Tur att det bara är toning så det blir lite ljusare efter några tvättar :)
 PUBLICERAT »  2009-05-14 @ 13:02:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

F*ck

Har i ungefär en veckas tid suttit och väntat på att del 2 av Matthew Williamson's kollektion skulle släppas, idag 14/5.

Jag hade spanat in denna vackra skapelse



Och när jag nu går in för att beställa den står det  "Varorna har tagit slut under dagen". What?!

Fan vad less jag blev. Aja, då sparade jag ju 1500 kr iaf.

Vaknade vid 3 tiden inatt och hade typ panik. Jag trodde jag hade försovit mig, och jag fattade inte vart jag var. Jag kollade runt i rummet flera gånger, men kände inte igen mig. Kollade på klockan säkert 10 ggr, men fattade ändå inte att det var mitt i natten. Var totalt förvirrad.

Nåja, nu ska jag fixa lite fakturor här.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-14 @ 09:55:14 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Det är insidan som räknas...?

Det tar emot att skriva det här inlägget, men jag måste.

I mitt huvud är det kaos just nu. Jag är verkligen inte mig själv. I måndags sa mamma att hon ville köra mig till psyket, det säger väl allt?

Jag hade en period då jag var hur hälsosam som helst, tränade 5-6 dagar i veckan osv. Gick då ner massor i vikt, och vart som en helt annan människa. Jag var glad och positiv och hade världens livslust.

Sen hände det massa skit. Mormor och farfar dog med en månads mellanrum t.ex. Slutade med boxningen, eftersom tränaren var en riktig idiot, Hitler kallar vi honom.

Sen när jag började jobba så var jag så trött så jag orkade knappt göra nått. Från att ha varit uppe till 4-5 varje natt, skulle jag helt plötsligt börja kliva upp halv 7 och börja jobba igen. Det gjorde att jag var alldeles för trött för att gå till gymmet när jag kom hem.

Sen har det bara runnit ut i sanden och det har inte blivit någon träning. Jag kände att några extra kilon smög sig på, men brydde mig inte, för jag var fortfarande nöjd med mig själv, och mådde hur bra som helst. Glädjen berodde såklart på Dig.

Sen hände något, det liksom bara small till och jag gick upp massor. Jag tänkte nog inte riktigt på det, tills för någon vecka sedan. Då vart jag en helt annan person, genom en handvändning ungefär. Deppig, nedstämd, ingen lust att gå ut, vill inte umgås med någon.

Jag kunde liksom inte fatta vad som var fel. För jag åt inte annorlunda eller så.

Kollade mig i spegeln och grät. Det var liksom inte jag. Det är inte så jag ska se ut. Nu är jag tillbaka på ruta ett.

Igår bestämde jag mig för att nu får det vara nog. Så idag efter jobbet var jag till Nova och pratade med tjejen som hjälpte mig med vägning och träningsprogram och sånt förut. Så jag fick väga mig, på en sån där våg som visar fett och vätska och muskler.

Jag hade inte lagt på mig så fasligt mycket fett, men grymt mycket vätska. Hon vet ju att jag har epilepsi och äter mediciner och så. Så vi började prata, och kom fram till att det förmodligen har med min medicin att göra, eftersom jag böt medicin för ett tag sedan. Så hon tyckte jag skulle kontakta min läkare. Så det ska jag göra imorgon.

Sen gjorde vi ett nytt träningprogram. Så imorgon blir det rivstart, då tar jag på mig gymkläderna igen.

Jag vet att jag kan klara det, jag har ju gjort det förut. Det är jobbigt. Sjukt jobbigt. Men jag fixar det. Ge mig några månader så ska ni få se att jag klarar det.

Sen, när jag är mitt vanliga glada jag igen, så kan jag också bli kär och galen igen. För som det är nu funkar det inte. Hur ska jag kunna tycka om någon annan, när jag inte ens tycker om mig själv?



 PUBLICERAT »  2009-05-13 @ 20:46:40 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(9)

Rakpermanent

Idag är det 2 veckor sedan jag rakpermanentade håret, och det innebär att jag får tona håret idag. Wohoo, kan säga att det behövs. Har typ 1 dm utväxt. Och jag förstår inte varför mitt hår skiftar i rött typ. Vart kommer det ifrån? INTE snyggt!

Jag ÄLSKAR mitt hår sedan rakpermanenten. Ångrar mig inte en sekund. Jag behöver inte bekymra mig om plattången. Jag kan sova 20 min längre varje morgon, och jag kan gå och sova med blött hår utan att se ut som ett troll dagen efter. Och det har ju dessutom blivit super blankt och super lent. Helt klart värt dom där 2500 kronorna!!

Har lite beslutsångest om jag ska beställa löshår eller inte. Har aldrig haft så här långt hår tidigare (naturligt alltså).



Bilden är tagen morgonen efter rakpermanenten. Har inte kammat håret, och jag har inga produkter eller löshår i.

Låter jag det växa 1 dm till så är det lika långt som jag brukade ha när jag hade löshår.

Nåja, får se hur jag gör..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-13 @ 13:24:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

Jag mindes fel

Det var "bara" 1,2 mille

http://www.nsd.se//NYHETER/ARTIKEL.ASPX?ArticleID=4252142
 PUBLICERAT »  2009-05-13 @ 00:01:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tävling

Den här gången kan du vinna ett  SUPERPRESENTKORT VÄRT 200 KR

Presentkortet kan användas i nedanstående butiker:



För att vara med och tävla ska du:


*Vara prenumerant på min blogg via bloglovin (för att gynna mina trogna läsare).

*Skriva ett inlägg på din blogg om tävlingen, samt länka till min blogg i inlägget.

Skriv sedan en kommentar här med länken till ditt inlägg.

Tävlingen avslutas 26/6 kl 20.00. Vinnaren utses genom lottdragning.

Lycka till!



Tack till presentkortstorget
 PUBLICERAT »  2009-05-12 @ 19:10:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(30)

Vinnaren

Vinnaren i goodiebag tävlingen blev Veronica



Grattis!

Maila dina adressuppgifter till [email protected]

Till er som inte vann..Deppa inte! För det kommer strax upp en ny tävling!
 PUBLICERAT »  2009-05-12 @ 18:58:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090512

Igår sändes sista avsnittet av Tonårsliv. Hur ska jag nu överleva? Det var ju mitt enda nöje på måndagarna. Typiskt.

Sitter och kikar runt på skor. Jag har nå sjukligt shopping begär när det gäller skor. Speciellt high heels. Men nu är jag riktigt sugen på ett par nya sneakers. Gärna ett par Ed Hardy, t.ex. dessa.



Eller ett par rosa Björn Borg sneakers.

När jag vann mitt presentkort på Brandos så tänkte jag ju köpa mig ett par Ed Hardy, men tyckte färgen var lite tråkig på dom som fanns. Så det blev ju ett par Lacoste istället. Och jag ångrar mig inte en sekund, jag älskar mina Lacoste.




Men men, jag ska försöka att inte shoppa nå mer den här månaden iaf.

Idag när jag var på ICA så såg jag en jäkligt snygg bil i ögonvrån. När jag vände mig om så såg jag ju att det var Mr X's bil. En kille jag pratade en del med förut. Jag har aldrig sett honom, bara hans ansikte på nån bild typ. Men när han klev ur bilen höll jag på att tappa hakan, så jäkla het han är ;) Haha. Nästan så man ångrar att man sluta prata med han ;P

Det är lite lustigt det där. För 7-8 månader sen (när jag fortfarande hängde på Lunarstorm) så börja en kille skriva till mig. Han snacka om att han var i Barcelona och spela poker osv. Och jag tänkte att han jyrar förmodligen. Efter ett tag slutade jag prata med honom, för han var så intensiv. Någon vecka senare ser jag en bild på honom i tidningen, då har den jäveln vunnit flera miljoner i nån pokertävling. Man borde kanske ha satsat på honom? ;P Haha

Och nån månad senare när jag var på väg hem från krogen så börja en annan kille snacka med mig, sa att jag var sexig osv. Men eftersom han stod med Kalix största pundare så dissade jag bara och gick vidare. Några dagar senare skriver han till mig på pixbox. Då ser jag att han är en jäkligt grym tatuerare. En sån borde man ha i sin bekantskapskrets ;)

Nåja, nu ska jag sluta jiddra.

Jag återkommer..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-12 @ 18:04:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Ang. tävlingen

Jag vet mycket väl att det är 2 dagar sedan tävlingen avslutades. Men jag kan inte dra en vinnare förrän jag fått svar från bloglovin ang. vilka av er som är prenumeranter på min blogg.

Vet att det är flera som skriver att dom är prenumeranter, fast dom inte är det. Så därför matchar bloglovin era mailadresser med mina prenumeranter.

Detta görs för att det ska bli rättvist för dom som troget följer min blogg, och för att sponsorerna ska bli nöjda.

Så jag hoppas jag får svar under dagen. Håll utkik.

Så fort jag dragit en vinnare kommer det även komma upp en ny tävling.

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-05-12 @ 11:21:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Sjukstuga

Vid 01.30 vaknade jag i panik "jag måste spy!". Mindre trevligt.

Är hemma idag iaf. Det suger lite i magen, men har kunnat äta en omelett iaf. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men har sjukt ont på baksidan av min högra axel. Vid vissa rörelser gör det så ont så jag vill skrika typ.

Var då ingen bra dag att vara sjuk iaf. Sandra ska ju ha drogutbildning för första gången, så jag hade behövt vara där och hjälpa till. Tur att Emelie kunde fara.

Vet inte vad det var med mamma idag. Först kom hon in och fråga om jag var sjuk. Jag sa då att jag mår illa, och hon sa att hon mådde också illa igår. Sen gick hon, och kom tillbaka efter typ 20 minuter och var helt vansinnig. Humörsvängningar som heter duga. Hur f-n kom hon in i lägenheten? Dörren var ju låst. Hmm..

Jaja, nu ska jag gå och se om jag kan fixa nå middag.

Håll tummarna för att jag kan jobba imorgon.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-11 @ 16:05:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Hata blogg.se

Jag funderar seriöst på att byta till wordpress eller nå.

Har försökt svara på kommentarer i typ en timme.

Var flera som undra vart man kan köpa Ed Hardy sängkläder, och det finns HÄR

Dock verkar dom rosa vara slut.

Så nu vet ni det :)
 PUBLICERAT »  2009-05-11 @ 13:53:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Polisen kom förbi.

Detta har varit en otroligt skön helg måste jag säga! Och jag har fått sova länge, det gillas ;)

Igår var det inflyttningsfest i porten bredvid våran. Var ett jäkla liv. Eller nog har man ju varit med om värre, men det var livat iaf.

Vid 03.30 hör jag hur det börjar smälla i massa bildörrar här utanför, så jag kolla ut genom fönstret. Då stod det 2 polisbilar där, varav en civilbil, och 5 st poliser. Dom stod och snacka med en kille, och ena polisen gick och sökte efter något på gräsmattan. Sen börja dom visitera killen, och tog med han i polisbilen. Dom kollade t.o.m. i huvan på hans tröja. Antar att han var misstänkt för narkotikabrott, och att han slängde iväg något när dom kom. Vad skulle den där polis snubben annars gå och leta efter på gräsmattan? Vad har hänt med Kalix? Var och varannan går på droger. När vi hade haft inbrott så stod jag och pratade med en av poliserna om droger. Och han berättade då att dom tagit 11-12 åringar som knarkat. Det är ju helt sjukt!!!

Nåja, nog om det. Gjorde typ världens godaste fruktsallad igår. Färska jordgubbar, banan, vindruvor, päron och kiwi. Det var sjukt gott. Jordgubbarna brukar ju inte smaka så gott på våren, men dom var riktigt söta och goda.

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Mår inte bra. Mår illa och det suger i magen, och det känns som att jag har feber. Men tog mig ut i fin vädret en stund iaf. For till Uggle och busa med Diva, och sen var vi en sväng till farmor och gav henne en fåtölj.

Men nu ska jag iaf sova. Får fixa tävlingen imorrn, är helt slut i skallen.

Ciaaao!



Tänker på dig, hoppas du har det bra.
 PUBLICERAT »  2009-05-10 @ 23:54:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Äntligen fredag

Grymt skönt med helg, eller hur? :)

Har fixat och donat lite i huset, så grymt mycket skrot det finns där. Nu känner jag mig helt slut typ.

La mig i sängen och tänkte sova en stund, då kom mamma in och fråga vad tusan jag höll på med. Sen sa hon "Herregud du är 23 år och ligger här som nån pensionär. Det var ju mer fart i mormor än i dig. Far nu ut och festa eller nå". Ska mammor säga sånt? ;P

Sen skrev Olof att han ville att jag skulle komma till Luleå och festa. Jag övervägde tanken, men tänkte att jag kör isf. Sen sa Olof att han bara bjudit dit min syster och hennes slav. Så då tappade jag suget. Givande att sitta 5 pers och festa? Jag trodde ju det skulle vara riktig fest med massa folk. Synd de.

Usch, vill typ spy. Det luktar sjukt mycket parfym i hela lägenheten. Och den luktar förjävligt äckligt. Typ gammal tant ;S

Har jag förresten sagt att jag var och klippte mig igår? Jag börjar bli senil tror jag haha..

Blev iaf grymt nöjd!! Fast det blir jag alltid. Tjejerna på KalixFrisörerna är kanon duktiga!

Så vad ska man göra ikväll då? Först fick jag förslag på hotellweekend. Det lät lockande, men har inte tid i helgen.

Sen kom en annan med förslag på middag på Valhall. Hade ju varit trevligt med en gratis middag, men eftersom jag verkligen inte är intresserad av människan så skippar jag det. Vill inte ge någon "falska förhoppningar".

Skönt att ha lägenheten för sig själv hela kvällen iaf..

För någon dag sedan fick jag veta att en person som varit min bästa vän i 9 år är gravid. Jag blev jääääkligt förvånad. Det hade jag verkligen inte trott. Det känns som att jag ligger efter..? Jag är iaf sugen på en liten knoddis ;)

Nåja, blev ett ganska långt och osammanhängande inlägg det här..

Kanske skiver något mer vettigt senare ikväll..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-08 @ 18:16:21 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Måste ha!




Steve Madden - 1000 kr
 PUBLICERAT »  2009-05-07 @ 13:31:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Jag avlider..

Fy fan vilken huvudvärk jag har!

Har riktigt mycket att göra på jobbet nu för tiden. Hinner knappt med. Trafikskolan har kommit igång på allvar.

Man samtidigt blir jag inspirerad och imponerad av en del elever.  En del kommer hit och tar körkortet på 4 veckor, det är riktigt bra jobbat. Tänk om man själv hade sån kämparglöd. När ska jag komma igång med svenska kursen..? Egentligen känns den helt onödig..Men men..

Snart slutar jag, och då ska jag fara och hälsa på farmor. Var till henne i måndags också. Köpte 3 tröjor, ett par skor och massa sockar åt henne i Göteborg. Hon vart så glad :)

Nåja, på återseende..
 PUBLICERAT »  2009-05-06 @ 16:48:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag hade fel

Grattis förresten till Malin och Fredrik som fått en liten flicka igår som ska heta Amelia. Jag var helt bombsäker på att dom skulle få en pojke, men vad fel jag hade ;P Men hon sa att dom flesta trott att dom skulle få en pojke, men att hon själv hade sagt ända sen dom fick pluset att det är en flicka och att hon kommer nog födas mellan 3-5 maj. Och så kom det en liten tjej den 4 maj. Så rätt hon hade :)
 PUBLICERAT »  2009-05-05 @ 18:39:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Avundsjuk?

Tänk att det finns tragiska människor som verkar vilja leva mitt liv. Beställer jag ett nytt puder så beställer hon ett likadant, bleker jag tänderna ska hon direkt göra det osv.

Har du inget eget liv?

Såg igår att nån idiot stått och färgat håret på min toalett, var en stor mörk fläck på golvet. Snyggt? Nej.

Kände av epilepsin ganska mycket idag. Det vart bara för mycket..

Player, jag? Pratar du om dig själv kanske? Det är väl ändå du som tappat räkningen på hur många du haft sex med. Haft nya varje helg osv.

Jag har tydligen lurat en person att bli kär i mig. Hur gör man det om jag får fråga..?








Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-05-05 @ 18:24:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

...men helt plötsligt så blev det personligt!
 PUBLICERAT »  2009-05-05 @ 13:38:16 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0