Sjukstuga

När jag hade legat i sängen i ungefär en timme igår så började jag få svinigt ont i övre delen av magen. Det blev bara värre och värre och tillslut låg jag och skaka och frös och grät för att det gjorde så ont.

Vid 5 kände jag hur magen vände sig ut och in och jag rusade in på toan och spydde. Efteråt la jag mig i sängen och tänkte att nu kanske värken går över.

Men icket. Vid 7-tiden var det dags igen. Då hann jag dessvärre inte till toan, utan allt kom på golvet i hallen och i badrummet. Mina kläder som låg på golvet där inne vart ju dränkta av mitt maginnehåll. Det var INTE mysigt!

Det första jag tänkte när jag kände att det var på väg var att jag inte fick spy på datorn som låg på golvet nedanför sängen. Sen tänkte jag att det var jävligt tur att jag inte stannade i Luleå igår och sov där. Det hade ju varit en aning pinsamt!

Detta var väl ett fräscht inlägg? Haha

Får återkomma när jag mår bättre. Då ska jag även dra en vinnare av presentkortet.


Ciaaao!


(Och nej, jag är inte gravid!)
 PUBLICERAT »  2009-06-30 @ 13:19:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090624

Idag är det sommar! :)

Var så trött imorse så jag orkade inte ens öppna persiennerna, så jag visste inte vad det var för väder ute. Tog på mig byxor och tröja, och innan jag skulle fara till jobbet så kollade jag ut genom köksfönstret. Såg då att det var klarblå himmel, SOL, och nästan helt vindstilla. Så då fick jag minsann byta kläder, annars hade jag lökat ihjäl.

Var ju som sagt och kollade på en bil i Luleå igår.

Den såg fräsch ut på bilderna



Men direkt vi kom dit såg jag massa skavanker. Var en stor spricka över hela framrutan, lacksläpp på tre ställen, ett trasigt blinkersglas, hade varit en stor buckla på högra sidan som dom slagit ut och det syntes jätte mycket + att det var en lång repa där, elhissen på förarsidan var trasig så det gick inte att få ner rutan, takluckan funkade inte som den skulle, och på huven var det massa runda små märken/gropar. Och när mamma såg dom så sa hon "Jaha vad är det här då? Har du blivit beskjuten? Tänkte om du varit en sväng till Hertsön kanske hahaha"

Killen verkade allmänt nervös, och det verkade som att han skämdes när jag påpekade alla fel och sa bara "det var så där när jag köpte den". Vafan spelar det för roll?

Brorsan stod mest och skakade på huvudet. Och när mamma frågade om priset så sa han "jaaaa, alltså, jag vet inte...helst vill jag ju ha 29,000 som det står i annonsen..men..jag kan väl tänka mig att sänka den till 27..Men absolut inte nå lägre". Jag började skratta och sa att han kommer aldrig få 27 för den. Sen for vi.

När vi åkte sa mamma "fan vad snygg och läcker bil, jag förstår att du var intresserad av den, så det var ju synd att det fanns så mycket skavanker. Men jag måste ju ge dig beröm för att du var så klok och inte köpte den, för du brukar ju annars göra en del impulsköp". Haha jaha?

Vi åkte sen hem till Olof och Sophie och fikade och kikade efter nån annan bil, men hittade ingen jag tyckte var fin. Så efter ett tag åkte vi mot Kalix. Less och irriterad var jag. Och mamma satt och tjatade om att jag skulle ta ut löshåret, eftersom hon tycker jag är mycket finare utan. Så då vart jag ännu mer less och började slita ut allt löshår.Och fy fan vad svårt det var, för det satt ju stenhårt. Men fick bort allt tillslut. Känns ganska "naket" nu, men samtidigt skönt. Fast nu när man vant sig vid att ha jätte tjockt hår så känns ju mitt egna hår jätte tunt.

När vi kom hem hade jag så jäkla ont i huvudet så jag trodde jag skulle kräkas. Och det är nå fel med mitt vänstra öga. Det gör ont bakom ögat typ. Och när jag kollar till höger så gör det sjukt ont i hela vänstra sidan av huvudet. Är jag döende?

Idag har 6 st av våra elever uppkörning. Pratade nyss med Sandra i telefon, och då kom en tjej just tillbaka och skrek "jag klarade det!" Och Sandra skrek då så högt så det började tjuta i öronen på mig haha.

Löning imorgon, och då ska jag som sagt till Happis/Torneå med Sandra efter jobbet. Jag ska FÖRSÖKA att inte köpa nå annat än alkohol. Fast iof hade jag behövt något att ha på mig på lördag. Är så less på alla mina kläder. Nåja, vi får se vad man hittar.

Nu ska jag ta med mig telefonen och sätta mig ute i solen.

På återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-24 @ 09:14:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

090623

Måntro hur många ggr per vecka jag skriver att jag är trött? Idag är iaf inget undantag.

Hade en skum känsla i kroppen inatt. Var jätte nära att börja gråta, men jag var inte ledsen eller nått sånt..? Är väl hormonerna som spökar..

Idag när jag slutar ska jag hem och duscha, och sen ska jag fara till min bror i Luleå och så ska vi fara och kolla på en bil. Håller tummarna för att den är fin! Men den ser fin ut på bilderna iaf..

Vill att det ska bli helg så jag får sova länge!

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-06-23 @ 14:54:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090622

Idag är jag vansinnigt trött! Tog mig knappt upp ur sängen imorse.

Sovit riktigt dåligt inatt. Legat och vridit och vänt på mig och känt mig ensam. Usch vad jag saknar dig!

Fick kanske två timmars sömn. Vaknade upp och kände mig förkyld. Jag HATAR att vara förkyld. Jag har hellre magsjuka!

Innan jag la mig för att sova så kollade jag på Sjukhuset. Det har ju varit en del avsnitt om Victor som var 1 ½ år gammal och hade cancer. Alla dom avsnitten har varit riktigt jobbiga att kolla på, eftersom jag redan visste att han har dött i april.

Och när man vet att han inte lever längre, och ser avsnitten där läkarna står och säger till föräldrarna "Det ska nog gå bra det här. Han ska bli frisk" så känns allt så hopplöst.

Och igår såg jag avsnittet då man fick veta att han dött. Usch, det var så hemskt. Först fick man se hur han åkte omkring på sin lilla motorcykel, och mådde hur bra som helst. Och sen är han borta. Och även fast jag redan läst för länge sedan att han dött, så sprutade tårarna när jag såg avsnittet igår.

Jag kan inte föreställa mig hur det känns att förlora ett barn. Livet är orättvist!

HÄR kan ni läsa Victor's mammas blogg.


På torsdag kommer lönen, och då ska vi till IKEA. Ska bli skoj. Var ett tag sen jag var dit. Får försöka hålla fingrarna i styr och inte köpa allt för mycket. Flyttar ju om ca två månader, så det är väl inte så givande att köpa något till lägenheten jag bor i nu.


Idag är det sol och nästan helt molnfritt. Synd bara att det blåser ganska mycket. Inte för att det egentligen gör mig så mycket. Jag är ju ändå på jobbet. Och less är jag. Jag vill inte sitta här. Jag vill vara hemma och mysa med den jag älskar.

Ge mig semester NU!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-22 @ 10:47:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

090621

Då var midsommar över och snart är vintern här. Eller?

Åkte till Luleå på torsdag kväll. Och där har jag varit hela helgen. Dock var vi till Puling en sväng på midsommarafton och åt middag och sånt. Var himla trevligt :)

Vaknade inatt av att det gjorde ont som fan i mitt ena knä. Det hade typ låst sig, så jag hade väl legat konstigt. När jag rätade ut benet small det till och då var allt frid och fröjd igen och all smärta var som bortblåst.

Sen drömde jag konstiga drömmar. Drömde bl.a. att jag var någonstans och skulle göra abort. Mitt i allt kommer en gammal klasskompis från gymnasiet in där, och hon skulle också göra abort. Men ingen av oss vågade erkänna att det var därför vi var där, så vi kom med nå dåliga ursäkter om vad vi gjorde där. Sen var jag mitt i allt i farmors hus, och hade fått en son. Så jag vet inte riktigt vad som hände med aborten? Pojken var iaf född för tidigt och vad jätte liten. Jag höll honom i famnen och skulle gå till ica. Han hade bara en tröja på sig, men jag var då inte det minsta orolig om att han skulle frysa. När vi närmade oss ica så började han kräkas bröstmjölk. Och när man håller i bebisar så måste man ju hålla upp nacken, men jag höll honom nästan upp och ner för att han inte skulle kräkas på sin tröja. Ganska sjuk dröm, men han var iaf världens sötaste typ ;P

Sitter här och har jävligt tråkigt. Ångrar att jag åkte hem så tidigt från Luleå.

Har iaf fått gjort det jag skulle göra. Dvs hälsa på farmor och vikt all min tvätt. Sen har jag även varit hos pappa och ätit middag. Han bjöd på grillat, som vanligt.

Han är en hopplös människa. När jag sa att jag skulle köpa en Bmw vart han vansinnig och sa att dom är alldeles för dyra att äga. Sen gav jag förslag på en Volvo v40. Men det passade inte heller, för jag ska tydligen inte ha nån kombi. Idag gav jag förslag på en Audi A4. Men det var tydligen också fel. Jag frågade vad fan jag ska ha då. Då säger han att jag ska ha en Toyota Corolla -01, och att han betalar den om jag tar den. Det lustiga är att dom bilar jag velat att vi ska fara och kolla på kostar mellan 25,000 - 30,000. Och då har jag ju tänkt betala själv. Men den bilen han vill att jag ska ha kostar 50,000. Han får gärna ge mig 50,000, men jag tänker då inte ha nån jävla Toyota. Jag frågade om han vill att jag skämmas, och då svara han "det är en jätte snygg bil ju!". Vi har tydligen inte samma smak.

Och han måste ju godkänna mitt bilköp eftersom bilen måste stå i hans namn. Annars blir det så dyrt att försäkra den.

Nåja, nog om det.

Till helgen händer det massa skoj i vårt kära norrland. Kirunafestivalen hade ju varit skoj att gå på. Redan över 16,000 sålda förköp, vilket betyder att det lär vara jääääääkla massa folk där.

Och så fick jag sms idag om att det är Boden Alive i helgen också. På Boden Alive förra året var jag nog världens lyckligaste, eftersom jag fick en kram av "Idol-Ola" ;) Haha. Jag svävade typ på rosa moln efteråt ;P

Och så är det ju även Kalix dagarna. Brukar vara sjukt mycket folk ute då. Förra året (?) var det galet. Även fast man hade förköp så fick man stå i kö i över en timme. Sen var det även massa folk som inte ens fick komma in, eftersom det vart fullt.

Kom på att jag har lite bilder från den kvällen:



Det var en jävligt kul kväll som spårade en aning mycket :)

Nåja, nu ska jag gå och duscha. Sen blir det nog nått avsnitt av Sjukhuset.







Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-21 @ 21:37:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag har tråkigt

Ditt äldsta hångel? - Han var nog 27, och jag 22.
Hur många har du varit riktigt kär i? -  3 st.
Vad tycker du om kärlek? - Det är väl underbart, men kan ju också vara väldigt "smärtsamt".
När kramade du någon sist? - Igår.
Saknar du någon speciell person? - Ja, det gör jag.
Har du svårt för att bli kär? - Har nog lätt för att bli förälskad, men svårt för att bli riktigt kär.
När kysste/hånglade du med någon sist? - Igår .
Ångrar du det? - Nej.
Är du singel? - Nej.
När fick du senast en komplimang? - Idag.
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nej.


HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful: Nej, inte vad jag kommer ihåg iaf.
Hånglat med fler än 5 pers: Ja.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Ja.
Gjort något riktigt dumt? - Vem har inte det?
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja.
Varit nykter på nyårsafton? - Ja.
Åkt ambulans? - 4 ggr tror jag.
Gjort nåt olagligt? - Ja.
Blivit polisanmäld? - Motanmäld.
Fått din mamma att gråta? - Hmm, vet inte riktigt.
Slagit ner någon? - Gillade att slåss när jag var ung och dum. 
Skämts över dina föräldrar? - Ja, många ggr.
Skämts över dig själv? - Ännu fler ggr.
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Skulle inte säga det om jag inte menade det.
Tar du droger? - Kommer aldrig ske.
Dricker du? - Alkohol? Inte ofta.
Vilka kläder sover du i? - Beror på.
Vad hatar du verkligen? Svek. Och folk som gör illa barn och djur.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Ola? ;P
Är du ensam nu? - Ja.
Vill du gifta dig? - Om någon jag tyckte jätte mycket om skulle fria så skulle jag säga ja, men det är inte super viktigt för mig att få gifta sig.
Vill du ha barn? - Ja.

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? -
Janne.
Såg dig gråta? - Mitt ex tror jag.
Fick dig att gråta? - Länsstyrelsen.
Du delade en cigg med? - Min syster kanske.
Du gick på bio med? - Jimmy och Helena tror jag. 
Skällde på dig? - Min far.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - Ja.
Köpt någonting? - Ja.
Sjungit? - Nej.
Saknat någon? - Ja.
 PUBLICERAT »  2009-06-21 @ 19:25:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090618

Igår skrev jag ett jätte långt inlägg, sen skickade J en länk, och när jag klicka på den så försvann allt jag skrivit. Usch och fy vad less jag blev då.

Vad har jag gjort i veckan då?

Måndag

Jobbade, och som vanligt när det är måndag så var jag seg som fasen. När jag slutade åkte jag till Påläng och lämnade nå papper åt J's lillebror.

Efter det var jag på TC och tränade torso. Det var plågsamt och inte det minsta kul.

Tisdag

Vaknade upp med grym träningsvärk i ryggen. Det var inte mysigt, men då vet man att man lever iaf. Var kurs på jobbet, så jag jobbade ca 1 timme längre. Sen hem och slängde mig på sängen och chillade.

Onsdag

Segaste dagen någonsin. Timmarna gick i snigelfart. Mot slutet hade jag en del att göra, så blev ca 45 min övertid. När jag kom hem for jag till Uggle en sväng. Sen hem och intog sängläge. Där låg jag resten av kvällen. Kikade på "Den man älskar". Vet inte riktigt vad klockan var när jag slockna, men kanske vid 1.

Idag

Alla på jobbet hade bestämt sig för att jobba in dagens arbetstimmar, så vi kunde vara lediga. Dock blir det ju att jobba längre nästa vecka, men det är det värt.

Vaknade först vid 8. Gick upp och drack vatten, och försökte sen somna om. Men det gick inge bra. Låg iaf i sängen till typ halv 11.

Sen har jag grejat på här. Tvättat kläder, och gick sen en prommis med Biztra till Uggle. Där spelade vi lite fotboll, sen tog jag min cykel därifrån och så cyklade vi hem. Biztra tvärstannade några gånger så jag höll på att slå ihjäl mig.

Sen ville mami att jag skulle skjutsa henne till Gallerian så hon kunde köpa proteinpulver. Så vi åkte dit. Tänkte först inte gå in, så jag brydde mig inte om att byta kläder och fixa mig nå. Men när vi kom dit så kom jag på att jag kunde gå in och byta ut min trisslott. Så jag gjorde det. Höll på dö där bland allt folk. Kände mig jävligt sunkig. Hade inte ens borstat håret sen jag vakna. Och inte ens mascara hade jag på mig. Usch. Vet inte riktigt vad som hänt med mig. För typ ett år sen var jag inte speciellt brydd om att sminka mig på vardagarna osv. Nu går jag sminkad hela tiden. Klänning flera dagar i veckan, och oftast high heels. Nåja..

Träffade iaf J's syster i Gallerian, så jag surrade lite med henne. Tycker hon är riktigt trevlig :)

Nu är jag hemma och ska fixa nå mat. Sen ska jag duscha, och sen åka till Porsön.

Inte säkert att jag uppdaterar nå mer idag eller imorgon, så jag får väl passa på att önska Er en trevlig midsommar!









Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-18 @ 16:06:20 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Hmm..

Det här känns inte så jävla givande nå mer..Eller vad säger Du?
 PUBLICERAT »  2009-06-16 @ 15:38:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

På jakt efter en iPhone

Någon som vet vart man kan köpa en iPhone i rosa eller guld? Eller en med typ mönster på...?
 PUBLICERAT »  2009-06-15 @ 22:14:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta

Jag saknar dig farfar! ;(





1917-09-07   2009-01-07



 PUBLICERAT »  2009-06-15 @ 21:58:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

BlondinBella kanske är ganska klok ändå?

Läste i BB's blogg att hon fått en fråga om svartsjuka:


Hur "botar" man svartsjuka? Jag blir i perioder äckligt svartsjuk, och blir arg på mig själv för det då jag vet att det inte finns någon logik bakom mina känslor, men jag kan verkligen inte kontrollera dem!


BB's svar:  Tänk såhär; det finns ju en anledning till att din pojkvän/flickvän är tillsammans med dig, eller hur? Har hon eller han valt dig så finns det ingen anledning för att den personen ska gå till någon annan. Man måste våga lita på varandra för gör man inte det så ska man inte vara tillsammans. Njut av tiden istället!

Tyckte det var riktigt bra skrivet!

Jag kan själv bli väldigt svartsjuk, men det är ytterst sällan jag säger något om det eller visar det.

Att gå runt och vara svartsjuk är ju galet jobbigt, och det förstör så mycket. Känslan av att man inte riktigt kan lita på den man älskar är fruktansvärt jobbig.

Men som hon skrev.."Man måste våga lita på varandra för gör man inte det så ska man inte vara tillsammans." Och det är ju faktiskt sant. Utan tillit så funkar det inte.

 PUBLICERAT »  2009-06-15 @ 13:32:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090615

Hade en traumatisk upplevelse imorse. När jag kör på E4:an ser jag en fågel som sitter mitt på vägen, och när jag närmar mig den så flyger den uppåt så den smäller rakt i framrutan på min bil. Vart en jäääääkla smäll, trodde rutan skulle gå sönder. Och jag skrek rakt ut. Såg i backspegeln hur fågeln flög stendöd ner på marken. Var i total chock efter det. Stackars pippin :(

Nu var det så där länge sedan jag uppdaterade igen. Jag borde ju skämmas.

I fredags kom iaf Jimmy förbi. Så himla kul att träffa han :) Var ju ett tag sen. Han var ganska full, och pratade utan avbrott typ ;P

Vi satt och kolla på bilar, och jag lyckades övertala Henke att ringa på en annons. Det är ju trots allt han som är bmw experten i huset ;)

Så först ringde han på denna:



Då säger bruden "asså den har jag sålt för längesen"

Ååååh vad less jag blev då. Så då letade jag efter en ny jag skulle kunna tänkas köpa. Och det blev då denna:



Även där blev svaret "den är såld".

Då vart jag ganska deprimerad. Varför tar man inte bort annonsen om bilen är såld för en evighet sedan?

Gick iaf och duscha då, och när jag var redo att åka mot Porsön så säger Jimmy att jag måste vänta på honom, för han behövde skjuts. Så jag fick snällt sitta och vänta medan han skulle dricka upp sin grogg. Och det tog en evighet. Försökte smita iväg flera ggr, men han höll fast mig haha.

Nå när vi kommer ut till bilen så säger han "kör mig till Helena"..What?! Hon bor ju bara 2 hus bort?! "Jaa men jag har så mycket grejer att bära". Jääävla jyrskåp!! ;P

På lördagen var jag en sväng på Gina och shoppade lite. Där hittar man alltid något att köpa :)

Igår när jag kom hem for jag och hälsade på farmor. Hon är så söt, lill tanten :)

Efter det lyckades jag somna när jag låg och kollade på Mäklarna. Vaknade efter ungefär 1 ½ timme. Så givetvis var jag pigg när det var dags att sova. Så klockan var efter 2 när jag lyckades somna. Så jag är inte direkt pigg idag. Fast det är väl inte ofta jag är utvilad när jag vaknar? Eller jo, i lördags var jag det. Sov helt otroligt bra den natten. Jag brukar alltid vakna minst en gång varje natt, men då sov jag som en stock. Kan det bero på sällskapet kanske? :)

4 veckor kvar, sedan har jag semester. Usch vad skönt det ska bli! :) Hoppas det är bra väder då. Vet dock inte riktigt vad jag ska göra, men ändå :)

Och vad sker på midsommar gott folk? Någon som vill umgås?

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-15 @ 08:36:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Fy fan vad du är bra!

Fick nyss ett samtal från en jävligt tankad Jimmy ;)




Grattis till studenten gubben!!

Sorry för att jag inte kom och kolla, men har ju "tyvärr" ett jobb att sköta.

Sup för mig också ;)
 PUBLICERAT »  2009-06-12 @ 16:08:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

090612

Nu är det 3 år sedan jag tog studenten. 3 ÅR?! Vart har tiden tagit vägen..? Känns som att det var nyss.

Jag var så galet trött på min student. Balen var ju kvällen innan, och det hann ju bli natt innan man var hemma. Och då skulle man börja ta ut frisyren, och det var ju ett jäkla projekt.

Fick kliva upp från sängen före tuppen på studentdagen för att baka tårta. Sen duscha och fixa sig. Sen skulle jag även plocka upp en klasskompis och åka med henne till blomsteraffären och hämta ut blommorna till lärarna, och även skjutsa hem J till Innanbäcken. Inne på Interflora krånglade kortläsaren så vi stod där en evighet. Så någon champagne-frukost hann vi inte med.

Hela morgonen var alla i klassen jätte hemliga om något, och satt och fnissade och sa att dom hade en överraskning. Även lärarna satt och flinade.

Sen vart det dags för lunch. Och det kändes som att den aldrig skulle ta slut. Till slut vart det iaf dags för utdelning av  alla stipendier. Då börja hela klassen fnittra och kolla på mig, så då fattade jag ju vad som var på gång.

När det var HP's tur så gick våra lärare upp på scenen och börja läsa någon motivering, och avslutade det hela med "och Handelsprogrammets stipendium 2006 går till...ELINA DAHLGREN". Hela klassen ställde sig upp och klappade händerna. Brorsans klass började busvissla och jubla. Jag själv ville bara sjunka ner genom golvet.

Då tyckte jag det var ganska pinsamt. Men så här i efterhand är jag ganska stolt :)

Nåja, nog om det..

Sitter på jobbet nu. Har egentligen lunch, men måste skriva klart det här inlägget som jag hållt på med nu i 2 timmar. Blir hela tiden störd av någon eller något ;P

Grått och trist ute. Kändes jätte varmt när jag vaknade imorse, så jag tog på mig klänning. Och nu ångrar jag mig. För det känns som att den är jätte kort och jag visar halva rumpan. Även fast jag har leggings under så känns det obekvämt, för leggingsen jag har på mig är typ genomskinliga haha. Så jag går och drar ner klänningen hela tiden.

Men nu är det iaf dags för lunch!


Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-06-12 @ 11:42:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Irriterande

När jag väl hittat en bil jag verkligen vill ha så svarar inte säljaren när jag ringer. Så jag skickade iväg ett mail på förmiddagen att jag kan komma redan idag och hämta bilen om jag får den för 25,000. Fortfarande inget svar.

*Djup suck*
 PUBLICERAT »  2009-06-11 @ 21:43:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090611

Vilket pissigt väder det är idag. Tycker synd om dom som ska på bal ikväll. Hoppas det hinner sluta regna tills dess.

Kollade förresten på bilderna från min bal igår. Jag ser inte glad ut på en enda bild. Var det verkligen så tråkigt? ;P

Ikväll blir det kanske en sväng till Luleå och kolla på en bil. Håller tummarna för att jag blir bmw ägare i helgen ;)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-11 @ 14:02:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

090610

Jag tror minsann jag hade en dålig dag igår. Mitt humör var verkligen inte på topp..

Det vart iaf bättre när baby kom till mig. Du är underbar ♥  Och jag tar tillbaka allt det där jag sa igår.

Det måste vara fullmåne, för jag har sovit sjukt dåligt hela veckan. Sover alltid dåligt när det är fullmåne. Och baby sov nog inte heller så mycket inatt. Jag är riktigt trött idag, och undrar hur jag ska orka sitta här hela dagen.

Hade ju mer än gärna varit ledig idag! Är ju riktigt fint väder. Hade gärna haft halvtidsjobb. Men det hade väl inte sett så snyggt ut på kontot.

Nu har baby ringt 2 ggr på typ en halvtimme haha. Men jag klagar inte. Känns jäkligt bra att ha en pojkvän som hör av sig ofta. Man är ju inte direkt bortskämd med det.

Nåja, nu ska jag gå och se vad folket gör..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-10 @ 09:32:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Härligt..

..att skattepengarna kom idag!

Förhoppningsvis blir det bilköp i helgen!
 PUBLICERAT »  2009-06-09 @ 19:05:10 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

090609

 PUBLICERAT »  2009-06-09 @ 18:27:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090609

Ber om ursäkt för dålig uppdatering.

Kan ni fatta att det är midsommar nästa vecka? Det är ju helt galet.

Förra året hade jag iaf galet roligt på midsommar! Då hyrde vi stuga på Piteå Havsbad. Men vi var lite sent ute, så det fanns bara 2-bädds stugor kvar. Så det vart liiiite trångt.



Olli var helt galen. När vi skulle grilla så gjorde han typ en majbrasa haha. Han var galet full och började klättra på fönstret, och ramlade ner och skulle börja slåss med killen som hjälpte honom upp.

 

Vi träffade massa sköna människor

   

Tror Linus tyckte vi var lite crazy haha

   

Kvällen slutade med att 82:an somnade sittandes i en stol



Det är en helg jag ALDRIG kommer glömma!

Hoppas jag får lika kul på midsommar i år :)

Nåmen..Vad har jag gjort sen sist då? Hmm..Umgåtts med baby, varit en sväng till Nova, och tagit det allmänt lugnt..

Fått erbjudande från Kalixbo på 2 lägenheter. Den första tackade jag nej till, vill inte bo i en lägenhet med gula tapeter. För då skulle jag måsta köpa allt nytt typ. Allt jag äger är ju i svart, grått och vitt. Och jag tycker inte det passar till gula tapeter. Den andra lägenheten ska jag fara och kolla på i veckan. Hoppas den är fin.

Men samtidigt är det rätt svårt att veta om man verkligen ska skriva kontrakt på en lägenhet innan jag vet hur det blir med skolan. Kommer ju inte ha råd att ha lägenhet i Kalix om jag ska pendla till Luleå. Då kommer jag bo hos pappa isf.

Det där med skolan kommer säkert bli totalt fiasko. Har ändrat ansökningarna typ 20 ggr. Så nu ligger mina förstahandsval som "sen ansökan", vilket innebär att jag inte är prio 1 när dom tar in folk.

Nåväl, det återstår att se..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-09 @ 11:02:40 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090606

Igår var det som sagt krogfesten på Valhall. Kvällen började hos Johanna och Niklas. Var himla trevligt. Riktigt sköna människor! :)

Janne hade klätt upp sig, och var riktigt fin! :)

Vid 12-tiden åkte vi till Valhall. Var rätt mycket folk. Självklart var ju Per-Arne från "frusna män söker kärlek" där. Seriöst, borde han inte skaffa en annan frisyr..?

Vi hann nog bara vara där en timme, sen tappade jag helt suget att vara där. Mitt ex skulle ju såklart börja dryga, eftersom han är sjukt svartsjuk på Janne. Suck.

Vi hoppade iaf in i en taxi och skulle åka till Påläng. Men vi hann inte ens till E4:an så ringde Jannes bror och sa att vi kunde åka med dom istället. Så vi åkte till ICA Hjärtat där taxin släppte av oss. Det kalaset kostade 50 kr haha.

Vi åkte iaf med Jonte och hans polare till byn, var väl där vid halv 2 kanske. Tror klockan var runt halv 5 när vi slockna.

Vaknade efter typ 2 timmar av att jag höll på att frysa ihjäl eftersom Janne hade snott hela täcket.

Pappa skulle komma och hämta mig imorse, och eftersom han inte visste vart dom bor så fick jag gå ut till vägen. När jag stod där började det regna, och sen hagla som FAN. Och det tog en evighet innan pappa kom, så jag vart helt sjöblöt.

När jag kom hem gick jag till mamma. Började leva om där, och undrade varför hon fortfarande låg och sov när klockan var 12. Då kom jag på att hon hade jobbat natt. Sorry mami.

När jag hade gått så kunde hon inte somna om, så hon skrev ett sms och frågade om jag ville ha nå mat från Waressi. Så jag fick mig en skinksallad, som inte alls var så god som dom brukar vara.

Sen gick jag hem och tänkte sova. Men det tog flera timmar innan jag lyckades somna. Sen vaknade jag av att Olof kommer in i mitt rum och skriker "HALLÅ". När jag klev upp ur sängen blev jag galet sugen på Loka, så jag var tvungen att gå och köpa det.

Har städat mitt rum nu. Kan säga att det behövdes. Olof kom in för en stund sen och sa att jag skulle komma och se filmen dom hyrt, men jag har redan sett den, och jag tyckte inte den var så pass bra så att jag skulle vilja se den igen.

Ska strax gå och duscha. Jag ser jävligt sliten ut. Sen ska jag försöka se färdigt Yes Man. Har börjat se den 3 ggr, men somnat varje gång.

Nåja, duschen ropar på mig nu.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-06 @ 22:16:57 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Du gör mig lycklig

Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna och fjärilar i magen. Och dom där fjärilarna fladdrar fortfarande runt där inne.

Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är.

När jag började prata med Janne i höstas hade jag väl inte en tanke på att jag skulle bli kär i honom. Visst, jag tyckte han var snygg och så, men han verkade vara en ganska oseriös person som lattjade runt ganska mycket.

Men jag blev mer och mer nyfiken, och känslorna kom smygandes. Tiden gick, och vi planerade att träffas flera gånger. Men det vart aldrig, pga mig.

När jag för ungefär två månader sedan började inse att han faktiskt var seriös, och menade det han sa till mig, så fick jag nästan panik. Jag stängde av allt, och vart nästan elak. Sa att jag inte kände något för honom, och ville inte alls träffa honom.

Tror det berodde på att jag var osäker. Rädd för att bli sårad, eftersom jag visste hur han hade varit förut.

Vart irriterad när han fortsatte "tjata", trots att vi bestämt att vi skulle bryta kontakten. Bad honom ge upp, glömma och gå vidare.

Samtidigt som jag sa allt det där, så ville jag inget hellre än att vara med honom.

Men en vacker dag bestämde jag mig för att jag måste ge det en chans, och iaf träffa honom en gång.

Och det gjorde jag. Och det kändes så himla bra, trots att det var ganska stelt i början.

Nu har det gått tre veckor sedan den dagen, och jag tycker om honom mer och mer för varje dag som går.

Det kanske låter som en klyscha i era öron. Men då får det göra det, jag bryr mig inte. Jag vet vad jag känner, och jag vet vad jag vill.

Älskling, tack för att du inte gav upp.




 PUBLICERAT »  2009-06-05 @ 09:37:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Kärlek på hög nivå

Vad bra det känns nu när baby är "hemma" i Påläng. Då är han bara 10 min bort. Helt perfekt! :)

Så ikväll har jag ju då spenderat någon timme där ute i skogen. Vi hade 3-veckors jubileum ;) Haha. Det måste ju firas. Och vi firade stort ska ni veta ;) Det var riktigt jäkla nice!

Även fast det bara är två timmar sedan jag åkte därifrån, så saknar jag honom redan.




Världens finaste ♥
 PUBLICERAT »  2009-06-05 @ 00:23:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

I taket lyser stjärnorna

Igår såg jag "i taket lyser stjärnorna". Ibland känns det som att man skulle vilja vara 14 igen. Man brydde sig inte speciellt mycket om någon eller något. Party varje helg. Drack 3,5or och hånglade med 3 olika killar på festen. Eller det kanske var när jag var 17? ;P Haha

Samtidigt så var det ju en jobbig period. Fy fan vilken tonårskris jag hade ;P Är förvånad över att mamma inte fick en hjärnblödning eller nå. När jag var 14 packade jag mina kläder och flyttade efter ett bråk med mamma, och jag flyttade aldrig tillbaka.

Blev tillsammans med M när jag var 15. Och eftersom vi alltid bara var med varann, eller med hans kompisar, så tappade jag kontakten med dom flesta av mina vänner jag hade då. Inte värt för 5 öre. Känns som ett bortkastat år, som slutade med massa onödiga tårar.

Sen började jag umgås med Tobbe. Dag och natt. Vi satt typ ihop ju haha. Umgicks 24/7. Och kul hade vi :) Kan nog ärligt säga att han är den bästa vän jag någonsin haft. Men vad hände egentligen? Jag minns faktiskt inte.

Tror vi gled isär när jag flyttade till Piteå och började gymnasiet. Men så kul som jag hade där, har jag aldrig haft under mina år i skolan. Så jäkla sköna människor jag lärde känna där. Speciellt Adam, Dennis, Martin och Jimmy. Man skrattade tills man hade magknip varje dag.

Ändå valde jag att flytta tillbaka till Kalix efter en termin. Jag var nog inte redo att flytta då. Det vart liksom så hastigt. Fick höra att Tesse hade sökt skola där, och jag haka på. Typ 2 veckor innan skolan börja sa jag till pappa "Jag flyttar till Piteå snart, du måste fixa mig en lägenhet". Vilket kaos det vart då.

Nä, nog har man både bra och dåliga minnen från tonårstiden :)
 PUBLICERAT »  2009-06-04 @ 14:25:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tummen upp för Lyko

Beställde ju mina produkter från Lyko igår, och idag stod paketet utanför dörren. Det kallar jag snabb leverans. Det gillas!

Vaknade 03.36 inatt av att mobilen ringde. Hur fan tänker man när man ringer den tiden till någon som ska upp 06.30?! Det är jobbigt att ha svartsjuka ex. Suck.

Åkte till Kalix på lunchen idag. Skulle gå på banken och ta ut pengar, men jag fick minsann inga pengar. "När du vill ta ut mer än 15,000 så måste du ringa dagen innan och beställa pengarna". Lite less jag blev.

Nåja, nu ska jag gå en sväng..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-04 @ 13:13:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Oväder som heter duga

Helt sjukt hur det regnade för nån timme sen. Det liksom vräkte ner. Och det small och blixtrade så högt så Sandra skrek rakt ut haha. Strömmen gick och telefonen dog. Typiskt.

Så jag hade inget att göra på typ två timmar. Så vad gör man då? Jo, man shoppar (och pratar med baby).

Åter igen fick Lyko ett besök av mig.

Den här gången blev det:


Bed Head After Party



"Lätt creme som ger ditt hår fantastisk glans! Kontrollerar flygiga testar och gör håret silkesmjukt."


Pris: 249 kr



Bed Head Girl Toys




"Lätt silkesserum för att ge extra glans åt ditt hår."

Pris: 219 kr

Och givetvis är det Tigi, det är det enda jag köper till mitt hår!

 PUBLICERAT »  2009-06-03 @ 15:13:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090603

Är nog bäst att man inte har så höga förväntningar/förhoppningar..då slipper man bli besviken..?



Känns som att det här kommer bli en dålig dag. När klockan ringde imorse kändes det som att jag just hade somnat.

Telefonen har damp och ibland låter den inte när det ringer. Kortläsaren har tagit semester eller nå. Den vill då inte alls vara med. Och datorn är segare än segast. Suck.

Höll på att krocka med en ren imorse. Det måste ju vara världens dummaste djur. Står dom vid vägkanten så springer dom ju upp mitt på vägen när man kommer och kör.

Nu kom det upp ett minne i min skalle. Julen 2005 eller 2006? Vi skulle till Happis och gå ut på statt. Vi hade Sauli som chaffis. På E4:an var vi sjukt nära att krocka med typ 10 renar. Dom stod i en klunga på vägen och vi sicksacka fram genom dom. Gick ju så fort så han hade ju inte en chans att bromsa. Fy fan vad rädd jag var.

När vi kommer fram till Happis får vi inte komma in på Statt, för det var fullt. Då var vi INTE glada. Gick till Ponderosa. Var bara massa skummisar där.

Sen på natten gick vi till Kalles för N skulle käka. Och hon gillar ju att käftas, så det vart ju världens jävla slaggis när vi gick ut därifrån. Alla stod och skrek och slog på varann, och typiskt tjejer som ska slita varann i håret. H flög som en vante. Stod minst 50 pers där utanför. När polisen kom åkte vi hem. Dagen efter var det en artikel i tidningen om det. Ojoj säger jag bara.

Igår tappade jag min telefon i asfalten så nu är den helt repig och ful. Hur kan jag ha sån jävla otur hela tiden?

 PUBLICERAT »  2009-06-03 @ 08:46:26 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag <3 Steve Madden

Förra veckan gick jag in på Brandos och skulle kika lite på skor eftersom jag inte hade något att göra.

Klickade in på dom märken jag alltid kollar efter, dvs Steve Madden, Ed Hardy och Lacoste.

Då såg jag dessa skönheter från Steve Madden



Utan att tänka mig för så beställde jag dom. Dagen efter ångrade jag mig, eftersom jag då tänkte att dom kanske inte var så jävla snygga ändå. Och dom kostar ju ändå 1100 kr. Rätt mycket pengar för ett par high heels. Så jag tänkte att jag skickar tillbaka dom när dom kommer.

Och idag kom dom. Och när jag öppnade paketet var det kärlek vid första ögonkastet. Dom var typ 100 ggr finare än på bilden ju. Och så jäkla sköna!!

Så nu kan jag ju bara inte skicka tillbaka dom. Jag MÅSTE ha dom.

Jag har ett sjukligt begär efter skor. Har massor med high heels som jag aldrig använt.

Men dessa ska jag minsann använda, och dom ska invigas på fredag ;)

 PUBLICERAT »  2009-06-02 @ 13:02:54 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090602

Idag begravs A, och jag förväntas vara där. Men det känns inte rätt. Vet att J skulle söka tröst hos mig. Och jag varken vill eller kan ge det. Lär bli sura miner, men det kan jag inte göra något åt.

Har ringt och bokat tid för att ta bort mina födelsemärken, men fick inte tid förrän 2 juli. Typiskt. Aja, hoppas dom inte kommer tillbaka den här gången iaf.

Vaknade inatt av att någon stod i mitt rum och pratade med mig. Men jag trodde att jag drömde så jag fortsatte sova haha.

Igår duschade jag för första gången med hårförlängning. Och jag säger bara shit pommes, vad tungt det blev haha. Tidigare har jag bara haft förlängning med clips, så jag har ju aldrig duschat med det. Nu har jag tränsförlängning med microringar. Tog ju en evighet att torka det sen också.

Innan det var jag på gymmet med mami. Var inte så mycket folk, så det var skönt. Då slipper man stå i en evighet och vänta på att grejerna ska bli lediga.

Ikväll är det handledarkurs så då slutar jag tidigast 20.00. Så det lär ju inte bli någon träning ikväll. Är alltid helt död efter dom här dagarna.

Skulle behöva ta mig till Alko. Är ju krogfesten på fredag, och vi ska ut :) Hoppas det blir lika skoj som förra året! Då var det galet mycket folk, och jag hade grymt kul :)

Nåja, nu ska jag gå och skicka iväg nå fax..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-02 @ 09:59:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

090601

Idag är det första juni, och det är 6 veckor kvar tills jag har semester. Nu börjar nedräkningen ;P

Det har bara gått en vecka sedan jag fick lön, och jag har redan slösat 9000 kr. Hur f-n är det möjligt?!

Är ganska mycket liv och rörelse här idag. Dom nya lastbilseleverna börjar nu. Kul att det är mest yngre den här gången. Förra gången var det mest gubbar typ. Men nu verkar dom flesta vara i min ålder.

I torsdags bokade lillebror och hans tjej en sista minuten resa, så dom åkte till Magaluf i fredags. Snabba ryck där minsann. Lite härligt det hade varit att åka iväg. Tror jag ska ta en resa när jag har semester i juli. Ska du med baby? ;)

Sitter och väntar på att klockan ska bli 11.30 så jag får äta lunch. Är vrålhungrig. Jag måste lära mig att äta frukost. Men det är typ omöjligt. Måste vänta flera timmar efter att jag vaknat innan jag kan käka, annars mår jag bara illa.

Nååja, nu ska jag gå en sväng..


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-06-01 @ 11:02:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0