Allt på en gång

Igår hände det massa tråkigt i Kiruna. Först brann lompis skolan ner till grunden. Sen vart en kille mördad av en jämnårig kille han kände. Så totalt onödigt. Vila i frid Simon Stridsman. Blir som mer ledsamt när man vet vem människan är också. Plus att det även var en tragisk bilolycka i Kiruna. Allt på samma dygn.

Och igår var ju även mormors begravning. Den var fin. Tjejen som spelade piano och sjöng var jätte duktig. Otroligt fin röst. Att höra sånger på begravningar är det värsta för mig. Det är då man börjar tänka så mycket på personen som dött. Ja det är då tårarna kommer. Först sjöng hon "Håll mitt hjärta" och i slutet sjöng hon "Fields of gold". Och Filippa var så söt. Hon torkade bort mammas tårar. Sen var hon fram till kistan och sa "sov gott".




  




Sen på kvällen pratade jag med Jonny. Så säger han att han varit och köpt en hemma-bio anläggning för 10,000 kr. Fan va less jag blev. Totalt jävla onödigt. Han använder tv'n max 4 ggr i veckan typ, och det är när han spelar tv-spel. Rent impulsköp. Var samma med PS3 som han köpte för 5000 kr. Han får för sig att han vill ha något, och så sätter han sig i bilen och åker iväg och köper det. Han har ju 40,000 kvar att betala på bil-lånet, varför betalade han inte av det istället?

När klockan ringde 06.30 imorse var jag grymt trött. Tänkte hur fasen ska jag orka jobba. Och när jag kommer till jobbet säger E att Vattenfall ska stänga av strömmen där kl 12, så vi får sluta då. Jihoo vad glad jag blev. En timme senare får vi veta att det inte blir nått strömavbrott förrän nästa fredag. Suuuuuck. Kändes som ett slag i magen eller nått. Samma känsla som om nån gett mig 10,000 och sen tagit tillbaka dom efter en halvtimme ;P

Men dom sa att jag kunde gå hem vid 15-16 tiden. Var en riktigt seg dag. Haft typ 3 samtal på hela dagen. Satt och halvsov där mot slutet. 15.30 for jag hem. Eller inte hem, jag for till mamma. Linnea och Simon var där. Fick en kram av Simon när dom skulle fara. Då smälte mitt hjärta ;) ♥


Efter det for jag till farmor. För nån dag sen när jag var där var hon jätte virrig. Sa att farfar varit där och hälsat på, men att dom inte pratat med varann. Och börja typ ropa och fråga om det var pappa som låg i sängen mitt emot. Ja hon var jätte konstig. Var riktigt obehagligt. Fick sen veta att dom gett henne starka värktabletter, som gjort att hon börjat se i syne och sånt. Så nu har dom slutat ge henne dom.

Sen for jag till papi och gosa lite med Divan.

Skulle ju egentligen varit med Jimmy ikväll. Men han fick fara till byn. Och det var nog tur de, för jag hade förmodligen slockat typ direkt ;P När tusan ska du klara teorin?! ;P Sista försöket nästa vecka. Sen måste du göra om körningen också.

Nu ska jag äta frukt. Sen blir det Let's dance.


Det här är dom enda låtarna jag gillar inom den genren. Skön mix av olika låtar.



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-30 @ 19:34:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Gäsp

Igår såg jag vad Kenza tjänar på sin blogg. Ibland får hon 150,000 i månaden, bara för att blogga! Fatta! Det är helt galet! Snacka om att jag är avis! Och eftersom BlondinBella har ännu större blogg så lär hon ju tjäna typ 200,000 i månaden ;S

Idag har jag jobbat ensam. Maaassor att göra..Men det gick bra iaf. Tur att jag har så sköna arbetskamrater. Gillar verkligen mitt jobb :)

När jag slutade for jag med mami på Interflora och hämtade rosorna vi beställt till mormors begravning som är imorgon. Köpte även oasis, så jag kunde göra en kistdekoration.



Så här blev den. Den ska alltså ligga på kistan. Kommer bli fint. Kistan är vit.

Älskar att pyssla med blommor :)

Sen var vi till Risön, fikat efter begravningen ska vara där i bygdegården. Vi for dit med tårtorna och blommor till borden osv.

Sen for jag och skjutsa min bror som kommit hit från Östersund. Kul att se han. Men han är typ en brat ;P

Sen for jag och handla. Och kände att jag var så sugen på en PowerKing. Men sen jag börja träna har jag börjat kolla hur mycket kalorier allt innehåller. Så jag läste på burken. Och ser att den innehåller 44 kalorier per dl. Alltså totalt 110 kalorier! Det är mer än i en coca-cola!! Och dessutom är det 7 sockerbitar i en PK burk. Helt galet. Man får ju sitta i en evighet på trampcykeln för att förbränna det. Så jag ställde minsann tillbaka burken och köpte en ramlösa istället ;P

Mitt i handlandet så skrev Jimmy och fråga vad jag gjorde. Vi kom överens om att vi ska va i helgen ;) Kul ska det bli!

Sen for jag hem med maten. Och så skulle jag sätta på en tvättmaskin. Men då såg jag att tvättmedlet var slut. Så jag fick blåsa iväg till Uggle och tjuva lite tvättmedel eftersom ICA hade hunnit stänga. Och jag behövde rena kläder till begravningen.

När jag kom tillbaka till lägenheten stod det en rottweiler på vägen. Men jag såg ingen människa. Stod och kolla på den ett tag, och den satt och titta på mig. Så jag ropa på den, och då kom den i en jävla fart. Vart lite rädd att den skulle hoppa och bita mig eller nått. Men den var hur snäll som helst. Var nog bara några månader gammal. Stod och kolla ifall det var nån ägare där. Men såg ingen. Men så kom en annan kille med en hund där. Och jag fråga om det var hans. Men det var det inte. Så kolla jag på halsbandet, och där stod det ett telefonnr. Så jag tänkte att jag ringer, men då hade jag glömt telefonen i bilen. Så killen ringde. Och så kom ägaren (som bodde i djuptjärn) och hämtade sin lilla vovve :)

Jonny har suttit i telefonen och spelat massa låtar på gitarren åt mig. Men han spelar bara massa musik jag inte gillar ;P Så han sa att han skulle ringa upp på ett tag när han hade lärt sig nån kärlekslåt ;P Haha

Ja imorrn kommer hela syskonskaran vara samlad. Och tro mig, det händer typ en gång vart 5:e år. Synd bara att det ska krävas en begravning för att få alla att samlas ;S

Men men, nu ska jag iaf gå och diska lite tror jag. Behövs sannerligen.




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-28 @ 23:28:22 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Tröttmössa

Snacka om att jag var trött igår alltså! Kl 20.00 stängde jag av telefonen,och slocknade. Vaknade vid halv 6 imorse. Helt OTROLIGT att jag lyckades sova hela natten. Och tur att jag stängde av telefonen, för Jimmy hade skrivit. Och hade jag haft på telefonen så hade jag vaknat då.

Vid halv 7 klev jag upp och gjorde frukost. Gröt och 2 mackor med ägg. Så jag var riktigt mätt. Kom till jobbet en kvart innan jag börja. Men bättre att vara tidig än sen.

Idag har jag varit effektiv hela dagen. Bokat uppkörning och teoriprov åt en tjej. Försökt boka halkbana, men fick inte tag i snubben. Skrivit in ny elev..och gjort massa bokningar.

Igår skulle jag åka in till stan och hämta teorieleverna. När vi var på väg tillbaka hit så ringde Emelie när vi var vid risön typ. Vi hade glömt Tessilino ;S Hehe. Så vi fick vända om.

Måntro om jag orkar fara på gymmet ikväll..? Har ont i skallen. Men med lite mat i magen och en panodil kanske det funkar..

Nu ska jag ta in mattorna som jag haft ute på vädring. Sen ska jag åka hem. Slutar om 5 minuter.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-27 @ 16:55:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Hard work

Fy fan alltså, jag är helt slut!

Kunde inte somna igår. Var omöjligt. Sov kanske 30 min. Klockan ringde 06.30, men jag låg och drog mig till kl 7. Då gick jag upp och gjorde gröt, och fixade mig. Sen åkte jag till jobbet.

Har varit en ganska slö dag. Men kul ändå :) Så galet sköna människor! :)

Har hela dagen gått och tänkt att jag måste hålla mig vaken när jag kommer hem så jag inte missar boxningen. Men när jag satt i bilen på väg hem så bestämde jag mig för att inte fara. Har sån grym huvudvärk, och är så galet trött. Så jag hade förmodligen bara stått och halvsovit där.

När jag kom till stan for jag iaf och handlade lite på ICA. Sen for jag på Intersport och köpte lindor till händerna (till boxningen).

Sen hem och lagade mat, som blev en aning för stark!! Kunde knappt andas ;P Hehe

Nu ska jag gå och duscha. Sen ska jag försöka hålla mig vaken nån timme till. För somnar jag nu så kommer jag vakna om nån timme och vara pigg.

Skriver mer imorgon..

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2009-01-26 @ 18:29:08 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Home Sweet Home

Ja nu är jag hemma i kalla Kalix igen. Känns sisådär.

Var riktigt fint i Göteborg idag. Strålande sol och 4 plusgrader. Kom hem till snö och 4 minusgrader. Jag vill ha vår och sommar nu tack!

Fick sitta och vänta på Arlanda i över en timme. Less var jag. Papi och Frida hämtade mig på Kallax. Mellan Luleå och Råneå mötte vi 2 ambulanser med blåljus. Och vid Töre stod det en polisbil med blåljus. Så hade hade väl varit en trafikolycka eller nått.

När jag kom hem kollade jag vad jag fått för räkningar. Så nu har jag suttit och betalat dom. Sen for jag på ICA och handlade lite. Måste ju ha lunch med mig imorgon.

Sen såg jag att jag hade massa bär i frysen, så jag tänkte att jag gör en smoothie. Blandade hallon, krusbär, svarta vinbär, mjölk och lite keso i mixern. Och jag säger bara FYFAN vad SURT! Hade behövt ett kilo socker ungefär. Men då är det ju ingen vits att göra en smoothie. Så jag sitter här och tvingar i mig det. Som att äta citron ungefär ;P

Kul också att tanken i bilen nästan är tom. Var bara reserven kvar nu när jag kom hem. Och jag lämnade bilen med nästan halv tank när jag åkte till gbg. Less jag blev.

Första arbetsdagen imorgon. Vi får väl se hur det går. Kommer bli galet tungt att börja stiga upp tidigt. Och när jag vet att jag har en tid att passa så har jag jätte svårt att somna. Och så är jag lite smått nervös, så det lär nog inte bli mycket sömn inatt tyvärr.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Och sen lägga mig i sängen och försöka sova.

Orkar inte lägga in nån låt ikväll. Står till i huvudet.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-25 @ 23:02:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Sista kvällen i Götet

Ja imorrn åker jag hem..Vill inte ;(

Idag skulle vi egentligen gått ut och ätit en 3-rätters middag. Men det vart så sent så vi käkade lax hemma istället.

Tänkte gå iväg och shoppa lite också. Men det regnade ute så jag ides inte.

Sen när jag kom in till Jonny så ville han att jag skulle skjutsa honom till Statoil så han kunde köpa snus, eftersom han hade druckit några öl och inte kunde köra själv. Men jag sa att jag ides inte. Då sa han "men jag köper dom där skorna du ville ha om du gör det". Javisst, vi åker på en gång! sa jag haha. Det tar ungefär 2 minuter att köra dit ;P

Så nu kommer dessa skönheter bli mina ;D


Ska dock ha dom i svart. Men fick inte tag på nån bra bild på dom svarta.

Tack baby ;P Vart en dyr snus för dig!! ;P

Har bara hunnit läsa ungefär hälften av alla papper jag ska ha läst till på måndag. Allt verkar så invecklat. Och så är allt skrivet med andra ord än vad man är van vid. T.ex riskutbildning istället för halkbana och sånt, så man blir lite förvirrad ibland. Ja även fast det bara är 5 år sen jag själv tog körkortet så har väääldigt mycket ändrats. Och dyrare har det blivit. Mitt körkort gick på 8000, och då hade jag 13 körlektioner. Men men, jag ska nog lyckas lära mig allt detta :)

Jag hoppas verkligen att jag hinner med flygbussen från Kallax imorgon. Vi ska vara framme 19.15, och bussen går 19.30. Så jag hoppas väskorna kommer snabbt!! Men bussen är väl anpassad till det flyget kan jag tänka mig, så dom borde ju vänta?

Annars får nån komma och hämta mig. Blir lite dyrt att åka taxi 8 mil ;P

Tror jag ska ta mig en dusch nu.

På återseende..

Den här låten vaknade jag till kl 06.30 imorse..På svinigt HÖG volym! Hur fan kan man ha den som alarm signal?! Jag skulle bli psykiskt störd av att vakna till sån musik varje dag!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-25 @ 02:02:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

BB ute ur Let's Dance

Ja, vem hade trott att hon skulle åka ut? Hur var det med hennes 500,000 bloggläsare? Röstade dom inte? Jag blev absolut inte nedstämd för att det var hon som åkte. Tvärtom. Jag tål inte hennes attityd och hennes hemska röst. Efter det hon skrev i sin blogg om norrland så har jag avskytt henne.

Sen börja jag även skratta när jag såg att det var ett reportage om Kalix på tv4 nyheterna. Man får ju skämmas!

Idag skulle jag ha farit till Gina. Men jag har mått dåligt hela dagen. Mår illa, och magen har gjort uppror. Så jag fick helt enkelt ställa in besöket. Och även festen. Tråkigt. Men sånt är livet.

Imorrn blir det att gå och kika i Nordstan om jag mår bättre. Hoppas hoppas!

Förresten så hade jag en hemsk natt igår. Min hjärtevän har en väckarklocka som tickar värre än värst. TICK TACK TICK TACK högst som fan. Så jag stängde in den i garderoben med ett löfte om att jag skulle agera väckarklocka istället. Men då kom nästa problem. Då börja jag störa mig på kylskåpet som låter som fasen. Men det kunde jag ju inte direkt slänga in i garderoben. Så jag fick plugga igen öronen med öronproppar. MEN..då hörde jag ju fan min egen puls! Folk säger att jag är överkänslig mot ljud. Det kanske stämmer...? Jag vaknar av minsta lilla ljud. Och har MYCKET svårt att somna om det inte är helt tyst i rummet.

Och igår var det en som blev ihjälskjuten inte långt härifrån. Man blir lite skraj faktiskt.

Men nu ska jag "plugga" lite. Har ju en hel hög med papper som jag ska läsa till på måndag då jag börjar nya jobbet :)

Den här låten har Jonny sjungt för mig ungefär en miljon gånger. Så jag börjar kunna den nu ;)


 

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-23 @ 23:08:09 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(7)

Tävling

Den här gången kan du vinna ett lipgloss med plumping effekt från Dior



Jag har detta lipgloss själv, och kan intyga att det är riktigt bra. Det sitter kvar jätte länge, och ger riktigt snygga plutläppar!

Så givetvis vill jag att en av er där ute ska ha chansen att få ett likadant!

För att ha chans att vinna ska du prenumerera på min blogg via bloglovin, och skriv sedan en kommentar att du är med och tävlar.

Drar en vinnare 31/1 kl 23.00

Lycka till :)
 PUBLICERAT »  2009-01-23 @ 21:49:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(21)

Shopping @ Kungsmässan

Traskade iväg till Kungsmässan tidigare idag. Gick först på Stadium och köpte ett par träningsskor.



Jätte sköna!

Sen gick jag på Gina Tricot. Skulle ha ett linne, men det fanns inte min storlek i den färgen jag ville ha. Så jag ska kolla på Gina i Nordstan på lördag. Men jag köpte iaf underkläder.

Sen gick jag på Lindex och kika lite, men hitta inget jag ville ha.

Efter det gick jag vilse när jag letade efter H&M. Hamnade i en blomsteraffär. Sååå mycket fint det fanns där. Jag älskar blommor :) Köpte 10 rosor så vi har lite fint här :)

Sen hittade jag H&M, och köpte där ett par träningsbyxor.

Var inte riktigt på shoppinghumör, kände mig sunkig. Så jag ska kika mer när jag ska till Nordstan på lördag.

Nu ska jag laga middag, lite sent. Blir lax och grönsaker idag.

Imorgon ska jag lägga upp en liten tävling här, så håll utkik.





Ciao Bella!




Förresten så har bambii.blogg.se en tävling just nu där man kan vinna en eyeliner, så kika in där och tävla :)
 PUBLICERAT »  2009-01-22 @ 19:17:51 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(6)

Gothenburg

Ja jag skulle ju ut på en liten shoppingtur igår. Men det gick inge vidare, eftersom jag var inlåst i lägenheten. Det är en sån där dörr som man låser med nyckel både från insidan och utsidan. Och givetvis låste smartskaftet dörren innan jobbet. Så jag fick sitta här och känna mig allmänt instängd. Vad hade jag gjort om det hade börjat brinna i lägenheten...?

Mådde iaf inge bra igår. Var snurrig och lite illamående. Och på kvällen mådde min mage allt annat än bra.

Men vi var iaf en sväng till ICA Maxi, där jag såg typ världens snyggaste gardiner. Jag visste inte ens att dom sålde gardiner där.

Sen lagade vi mat. Och efter det började vi se en film, men somnade efter halva.

Imorgon är det fredag, och då är det tydligen utgång som gäller. Peter fyller år. Blir säkert kul :)

Drömde förövrigt en jävligt sjuk dröm inatt. Men jag orkar inte återberätta den här, den var lite tjorvig.

Igår var jag totalt handikappad nästan. Träningsvärken var på topp. Ja det var helt galet. Varenda muskel gjorde ont. Men värst var det i framsidan av låren, och sidorna av ryggen. Gå ner för trappor och resa sig från sittande/liggande läge var hemskt. Men idag känns det lite bättre. Och det är väl tur de, hur ska jag annars kunna gå i high heels imorrn? Undrar ju hur det kommer kännas på måndag när det är träning igen..?

Nååmen, nu ska jag klä på mig och sen ge mig ut på stan och shoppa lite.

På återseende..




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-22 @ 13:33:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Sveriges framsida

Ja gott folk..Ibland tar jag en del snabba och spontana beslut. Nu sitter jag i Göteborg :) Bestämde igårkväll att jag skulle åka hit, eftersom det lär dröja innan jag kan åka hit när jag börjar jobba.

Så 14.05 lyfte jag från Kallax. Och gissa vem som åkte på samma flyg.



Morgan från Let's Dance. Han hade varit i Luleå och spelat teater. Och sjuk var han. Influensa. Pratade massa uti dansen på fredag.

Sen kom det ett helt gäng grabbar, med likadana jackor på sig. Och folk börja fota dom. Så jag antar att det var nått hockeylag eller nått. Jag har som inte så stor koll ;P

Fick byta flyg i Stockholm. Nemas problemas. Landade i Göteborg kl 17.00

Och jag säger då det, aldrig mer ska jag åka tåg hit. Jag har ju alltid annars tagit tåget. Och det kostar mellan 600 till 800 kr enkel väg, och tar ca 20 timmar. Flyget kostar 1000 kr och tar 3 timmar. Så jag fattar inte varför jag har tagit tåget tidigare?! Nej usch och fy, hädanefter blir det bara flyg.

Dock måste jag ju säga att det är helt sjukt dyrt att fika på flygplatserna. 50 kr för en ramlösa och en chokladboll, det är ju rena rånet!

Vi har inte hunnit göra så mycket. Handlat och ätit och pratat massor. Imorrn ska jag ge mig ut på en liten shoppingtur.

Men nu ska jag se dom nya avsnitten av OTH och DHW, så jag skriver mer imorgon.




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-20 @ 21:18:22 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Nära-döden-upplevelse

Jag fick jobbet ;D Fan va bra jag är! Såååå, fr.o.m måndag så är det jag som sköter Sandras Trafikskola (bokningar, inskrivningar, kassa m.m) Eller det heter ju inte så nå mer..Nu heter det ju YrkesAkademin :) Men hur som helst så är det jag som sköter det nu..Riktigt kul ska det bli! :) Så otroligt sköna människor jag kommer jobba med! Kommer dela kontor med Emelie i början. Men sen skulle väl TS få ett eget :) Vill börja nuu :) Killen sa "ja jag hörde ju redan i telefonen att det var ingen tvekan att du skulle ha det här jobbet" Kul att höra ;D

Har nu fått en stoooor hög med papper som jag ska läsa igenom, och förhoppningsvis lära mig en del av det som står där ;P

När jag hade varit där borta och fått det glada beskedet så åkte jag till gymmet och pratade lite med mami. Sen for jag hem och bokade en flygbiljett. Sen åt jag middag, och sen vidare till sporthallen.

Och nu har jag ju då börjat med den där nya träningsformen som jag nämnde förra veckan. Och det är boxning jag börjat med. Och som jag skrev då så var jag ju osäker om jag skulle orka, eftersom man måste ha grymt bra kondition när man ska träna boxning. Och det var helt sinnessjukt jobbigt. Bara uppvärmningen var en plåga. Man skulle springa, hoppa, slå i golvet, slänga sig på mage, springa lite till, slänga sig på rygg, upp igen och springa fort som fan. Och så där höll det på. I en evighet. Benen ville typ vika sig. Och man tappade näst intill andan. Både jag och Frida var helt slut.

Sen var det lite teknik. Lära sig grundpositionen och slagteknink. Och det är inte lätt ska ni tro. Man ska vinkla händerna på ett visst sätt och bla bla bla. Och tränaren..MY GOD! Han var helt galen. Bara skrek åt alla "MEES!!" "DU SLÅR SOM E KÄRRING" "HÅÅRDARE". Både jag och F stod med hakan i golvet typ.

Och jag vet inte hur jävla många armhävningar vi fick göra. Säkert 100 st. Åsså ska man hoppa, springa, slå, ner på golvet. Ja det är helt galet. Och mina knän är typ döda.

Teo som är jäkligt tränad svettades som en liten minigris, så ni kan ju tänka er hur jobbigt det är ;P

Åsså när man trodde att allt var över, och tänkte "jaaa nu får man vila lite och bara stretcha". Nej då börjar tränaren gapa...Höga hopp samtidigt som man ska slå ut med armarna. Jag trodde jag skulle dö alltså.

Så sa tränaren att jag spänner mig för mycket, och fokuserar för mycket på att slå hårt. Så säger Frida "Jaa men hon är ju en spännis vafan" Haha

Efter 1 ½ timme när träningen var slut kunde jag knappt andas, och kan de knappt nu heller haha..Ansträngnings astma på hög nivå. Behöver luftrörsvidgande.

Så när vi skulle gå så fråga tränaren om vi kommer tillbaka. Jag sa att vi får väl se om man lever, om man ens vaknar imorgon haha..Då sa han att det är ju jobbigt i början, och att man ska göra det man orkar, och att han inte har några förväntningar på oss...Men ändå står han och skriker åt alla? :P Förut har inte tjejer fått vara med nu. Idag var första gången det var tillåtet för tjejer. Men men, det var kul iaf, och jag kommer lätt fortsätta. Kommer ju vara pinnsmal till sommaren av den här träningen hahaha ;P

Nej nu är det färdigprata om boxningen. Kommer iaf ha grym träningvärk imorrn. Då vet man att man lever ;P

Känner att jag varit så duktig nu så jag borde belöna mig med en liten klänning eller nått.



Den här kanske?

Hur som helst ska jag gå och ta en lååååång dusch nu. Förresten, Teo sa "jaha, ska inte ni duscha här med oss" Haha..Ja det hade ju varit nått att stå där och duscha med alla svettiga muskulösa grabbar ;P

Snacka om att jag kommer sova gott inatt!! ;D

Hade ni kunnat tänka er att killen som sjunger den här låten ser ut så här? Grymt skön röst!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-19 @ 23:31:50 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Jag är kär!

     

   

I just love them! Och jag ska ha dom! Kosta vad det kosta vill.

Har varit dåligt med bloggandet nu dom senaste dagarna. Men jag har haft annat för mig.

Fredag

Var och tränade. Sen var jag och handlade lite, och kröp ner i sängen och såg Let's Dance. Efter det såg jag en film som var rätt bra. A Walk To Remember tror jag den hette.

Sen försökte jag somna, men det gick inge vidare. Låg och surra med Jocke till typ halv 6 på morgonen, sen var han tvungen att sova för han skulle upp och köra skoter kl halv 8 :)

Sen låg jag där och tänkte att nattjobb vore perfekt för mig. Så när jag vaknade igår började jag skratta, eftersom jag då fått en kommentar i bloggen att jag borde skaffa mig ett nattjobb. Det var ju klockrent ;P

Lördag

Minns inte riktigt vad jag gjorde dom första timmarna. Men på kvällskvisten for jag iaf med mami på gymmet. Hon tycker det börjar bli dags för mig att öka några kg på bänkpressen. Börjar gå för lätt. Kör nu 4x10 reps på 30 kg. Målet är 4x10 på 50 kg, sen är jag nöjd.

Efter det for jag hem och duschade och fixade mig. Sen kom folket. Vi lyssnade på musik, drack goda drinkar, dansade och hade allmänt jäkla kuuuul :) Men det var trångt i min lilla lägenhet. Har ju bara en 3-sits soffa. Så vi flyttade in barbordet och stolarna hit in också. Har nog aldrig haft så kul. Helt galet sköna människor :) Och enbart Lulebor hehe. Eller några är ju från Kalix, men bor numer i Luleå. Och inte en enda bild tog jag ;S Ska höra om L tog nå bilder, kommer som inte ihåg.

När dom hade farit så la jag mig i sängen och jyrade med Jocke på msn. Mitt tidsfördriv på nätterna ;)

Söndag

Vaknade av en helt sinnessjuk dröm. Ja den var så sjuk så jag känner att jag kan inte berätta den för er. För då skulle ni börja fundera om jag har allvarliga problem ;P Var iaf tvungen att ringa till J och prata ut om drömmen. Sen kändes det bättre :)

När jag sen hade klätt på mig och sånt for jag till mami, eftersom hon bett mig komma dit och hjälpa henne bära ut lite grejer från mormors lägenhet. Men det skulle vi tydligen inte göra. Så jag bara satt där och väntade på bättre tider ungefär.

Till slut vart jag less och åkte och handlade. Sen hem och gjorde mat. Har typ blivit beroende av avokado. Det är såååå gott! Skulle kunna leva på det..iaf i en dag ;) Hehe

Var även och hälsade på både farmor och farfar.

Sen vart jag trött och la mig och vila lite. Vaknade igen av en dröm. Den här gången drömde jag om farmor. Var rädd att det var på riktigt. Men som tur var så var det ju bara en dröm.

Vart irriterad när jag kom ut idag och såg att det snöade. Är less på snön nu. Vill att det ska bli vår och sommar, så man kan cykla!

Och all jäkla sand man drar in. Min hall ser ut som ett sandtag. Man ser knappt golvet, även fast jag sopar där varje dag.

Nååmen..Imorgon är det måndag, och då ska jag och träffa chefen på stället där jag kanske får börja jobba. Håller tummarna! Är ett jobb jag skulle gilla :)

Ska även med mami till soptippen och slänga massa skrot från mormors lägenhet. Helt otroligt vad mycket saker äldre människor samlar på sig. Hittade bl.a. en bok med bantningstips som var från 1979. Måntro vad dom hade för råd på den tiden, hade inte tid att läsa boken. Får nog göra det nån dag ;P

Men nu ska jag iaf diska undan lite, och sen ska jag sova. Och skönt ska det blir. Är rätt trött.

Nån gång i mitt liv SKA jag se Metallica live, så är det bara!



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-19 @ 01:53:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(6)

Världen är liten

Natten till igår gick inge vidare. Somnade kl 8 på morgonen. Låg och snurrade i sängen som värsta virvelvinden i flera timmar. Var omöjligt att somna.

Sen på dagen igår så var jag med mamma och hennes moster i mormors lägenhet och packade ihop lite grejer. Jag fick massa välbehövliga grejer. Men också grejer som mormor tjatat i flera månader att jag ska ta :)

Sen på kvällen såg jag en grymt bra film. Nyckeln till frihet hette den. Bästa filmen jag sett på länge. Morgan Freeman är helt klart min favvo skådis.

Jag vart jätte trött tidigt. Och tänkte att nu kommer jag somna i tid och lyckas vända tillbaka dygnet på riktigt. Somnade vid 23.15..Och vaknade 01.30..FAN! Försökte somna om, men det var omöjligt. Och där vid 3 tiden börja Vinsa messa, så då gick det ju inte heller att somna. Och nu har jag konstaterat att Janne Vinsa är den jyraste människan jag vet ;P Och nu kan man väl även konstatera att jag INTE KAN somna tidigt. Det går bara inte. För då sover jag nån timme och blir pigg sen.

Somnade vid halv 8 eller nått. Och klockan ringde halv 10. Så jag hann sova 2 timmar. Upp och duscha och fixa mig, för att sedan fara på Valhall och träffa den där tjejen och prata om jobbet. Hon bjöd på god lunch, och vi småpratade lite. Var väl lite stelt i början kanske. Som det brukar vara. Men sen släppte det ganska fort. En mycket trevlig tjej. 1 år yngre än mig. Och när vi sitter där och diskuterar så kommer det fram att hon är Davids ex, och känner både Jockä och Sofia.J. Hon är ju från Boden. Ja jag säger då det, världen är liten :)

Var iaf kanon trevligt, och jobbet verkar hur bra som helst. Ska dit på måndag och träffa dom andra. Som kul att man blir erbjuden jobb som man inte ens sökt :)

När vi hade pratat färdigt om allt mellan himmel och jord så gick jag till Buketten och Interflora. Mamma har gett mig uppgiften att göra kistdekorationen till mormors begravning. Så jag ska gå dit imorgon igen och beställa blommor.

Imorgon kommer dödsannonsen i tidningen. Mamma sa att det vart lite knasigt. Min morbror ville absolut ha med sina barns namn i annonsen (man kan ju undra varför, eftersom dom ALDRIG ens hälsat på mormor frivilligt). Och han tyckte ju då att mamma också skulle ha med alla våra namn. Men vi är ju 6 barn, plus allas respektive, och syrrans 2 barn. Bara våra namn hade ju blivit en hel annons. Så mamma sa det att hon skriver sitt namn, + barnbarn och barnbarnsbarn. Mormor vet ju vilka vi är, och det är ju det viktigaste.

Var även och hälsade på hos farfar. Han hade ramlat igen och slagit upp ett sår i pannan. Så nu har dom börjat spänna fast honom i en stol i köket?! För att han inte ska ramla. Men vafan ska han sitta där fastbunden som nån jäkla hund. Nej usch vad arg jag blev. Dom skulle ju skaffa en sån där mjuk "hjälm" åt honom, som småbarn brukar ha när dom ska lära sig gå. Men dom har ju inte tagit tummen ur och fixat det. Hmm..Efter det hälsade vi iaf på hos farmor också.

Kollade just på kalendern och insåg att det är fredag idag. Totalt dagvild är man ju. Ska då inte göra nått speciellt ikväll, men imorrn har jag roliga planer :)

Nu ska jag se en film och äta vindruvor (mitt fredagsgodis ;P)

En MYCKET bra låt!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-16 @ 19:02:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(7)

Blötdjur

Igår började Andra Avenyn igen, men jag ides inte se det. Det har ju blivit så j*vla dåligt. Så för min del får dom gärna lägga ner det.

Varje gång jag duschar blir jag så sugen på färsk ananas, för mitt shampo och balsam luktar precis som färsk ananas ;P Så jag åkte och köpte det igår. Men den var inge god, smakade typ inget. Synd.

Sen pratade jag med Gina, om att vi skulle gå på konsert. Chris Brown var fullbokat. Även Metallica. Så det fick bli nått annat. Så 11 maj ska vi se Beyoncé i Göteborg :) Sägs att hennes konserter brukar vara grymma, så det ska bli kul.

Sen vart jag så sugen på att se 8 Mile, så jag laddade hem den. Har sett den typ 50 ggr hehe. Såg den 2 ggr på bio när den kom ;P Jag var galen i Eminem för några år sen. Jag och Olof var ju och såg han i Globen. Vilken upplevelse det var :)

Idag vaknade jag av att telefonen ringde. Det var chefen från det där företaget som söker personal. Han prata på som fasen. Och vi kom överrens om att jag först skulle träffa hans dotter, och sedan komma dit och träffa honom på måndag. När han la på somna jag om. Och sen vakna jag av att hans dotter ringde. Hon har den tjänsten som dom vill att jag ska ta över (hon ska få nya arbetsuppgifter). Så hon ville att vi skulle ses på Valhall på fredag och prata lite om jobbet, och så skulle dom bjuda på lunch. Skulle tro att hon är i min ålder, eller yngre. Lät då så iaf.

Efter det så steg jag upp och åt. Sen gick jag och duschade. Hade så smutsigt hår. Och sen for jag till Uggle och hämtade Diva. Vi gick på prommis, och skulle också hämta posten hos farmor. Men det var tomt. Inte ens tidningen fanns i brevlådan. Och inte igår heller. Så det är ju nån som tar hennes post?!

Sen gick jag iaf på gymmet. Tänkte först bara köra 10 min på crosstrainern som uppvärmning, och sen köra styrke. Och dom har ju tv i konditionsrummet. Och så började "semestersvenskar" på TV4, och det var om Thailand. Så jag ville ju såklart se det. Så jag fick ju trampa där inne i en timme hehe. Men det var ju bra att jag fick bränna lite extra fett ;P

Sen gick jag och körde bänkpress. Och efter det så blev jag ju tvungen att duscha igen :P

Nu sitter jag och jyrar med Linus på msn :) Kul kul..

Imorgon ska vi packa ner grejer från mormors lägenhet. Jag ska få hennes köksbord. Ett fint ekbord är det. Ganska nytt. Soffan och sånt ska slängas. Är en rätt fin soffa, men ibland har hon ju rökt inne i lägenheten så den luktar ju lite rök. Och vem vill ha en soffa som lukar rök?! Ska se om det finns nå mer grejer jag vill ha därifrån. Lite blommor kanske.

Och förövrigt så är det ju svinigt kallt ute! Är bara -15, men det blåser ju så det känns som att det är -30!

Nej nu blir det en film eller nått.

Grymt längesen man hörde den här låten ;P Haha



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-14 @ 22:27:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Träningvärk

Ja träningvärken är ett faktum idag. Mina bröstmuskler värker. Nästan så jag vill skrika. Men de är ju inte så konstigt eftersom jag ökat på 10 kg på bänkpressen. Nästa vecka ska jag öka med 5 kg till har jag tänkt.

Hade stora problem med att somna igår. Var jätte trött, men då ringde Janne så jag jyrade med han ett tag, och sen vart jag pigg ;S Så jag svamlade med Jockä ett tag. Sen gjorde jag ett nytt försök att somna. Men klockan var nog halv 5 innan jag lyckades slockna.

Klev upp vid 13-tiden idag. Mamma skrev och fråga om vi skulle gå och fika på Lyktan. Så jag for till Uggle och hämta Diva, sen kom mamma, och vi promenerade ner till stan och fikade. Sen gick vi på coop för mamma skulle handla. Och sen till Uggle och hämta bilen och så vidade hem till lägenheten.

När vi satt och fika så ringde min mobil. Det var nån snubbe från AF. Han börja prata om nått företag, hörde inte riktigt vad han sa, för det var så mycket folk som prata där inne. Men sen sa han "och dom vill träffa dig för en anställningsintervju". Jaha? Var ju tvungen att fråga då vad han sa att det var för företag, och vart det ligger, för jag har aldrig hört talas om det. Men nu vet jag ju vart det ligger iaf. Så chefen där skulle kontakta mig i veckan så skulle jag åka dit. Tycker inte riktigt om att fara på intervju när det inte är ett jobb jag sökt själv. För då vet jag ju inte ens exakt vad det är för tjänst som erbjuds. Nåmen, får väl höra vad han har att säga när jag åker dit.

Måste säga att jag har en himla bra handläggare på AF. Jag behöver aldrig gå dit, bara när jag ska få underskrift på blanketterna till FK. Tycker alla andra får springa där hela tiden. När jag var där förra veckan fråga jag om vi inte ska boka in ett möte för att göra en ny handlingplan, eftersom min blivit gammal nu. Men då säger han "Nej det behövs inte, jag har redan gjort en ny handlingsplan åt dig". Jaha, tack, det var ju gulligt :)

Förresten, synd att du inte klarade provet Jimmy, men du tar det på onsdag! :) Ska baka en tårta åt dig om du klarar det då ;)

Behöver gå till frisören, igen! Är ju bara 2 veckor sen jag var där, men jag måste klippa luggen igen. Den hänger ner över ögonen. Mitt hår har börjat växa som ogräs sen jag böt shampo! Och jag vill ju gärna ha långt hår, så helt klart var det värt 449 kr :) Man får valuta för pengarna.

Nu ska jag äta middag, och när den fått smälta lite i magen ska jag fara och träna.



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-13 @ 17:00:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(8)

Idag är jag hemlig

Igår somnade jag tidigt..Eller det var väl inte direkt tidigt, men för att vara mig så var de det ;P

Vaknade rätt utvilad..Flera timmar tidigare än vad jag brukar stiga upp. Gick då och åt frukost, sen for jag till Uggle och gick ut med Diva. Sen satte jag igång att tvätta där också. Jag gillar inte att tvätta här där jag bor, för det finns ingen torktumlare. Och jag har massa kläder som är för stora som jag måste torktumla, för då krymper dom.

Sen for jag och hälsade på farmor, och sen vidare till farfar och hängde upp gardinerna.

Efter det for jag hem och böt om till träningkläder, och for sen på Nova och körde kondition och bänkpress. Och nu har jag grym träningsvärk i bröstmusklerna.

När jag hade tränat klar for jag tillbaka till Uggle för att se om mina kläder var torra, men det var dom inte. Så jag satte mig och såg nya dhw avsnittet. Sen när tvätten var torr for jag hem och lagade mat. Gjorde typ världens godaste gryta. Tog massa grejer jag hade hemma och blandade ihop, och det var svin gott! Längtar till imorrn då jag får äta upp resten ;) Haha. Ibland gäller det att ha lite fantasi när man ska laga mat. Receptet är dock hemligt ;) Hehe

Efter det så dammsög jag en extra gång, sen skurade jag. Så nu luktar det grymt gott i lägenheten. Har även duschat nyss. Så nu ska jag byta sängkläder och krypa ner i sängen. Finns det nå mysigare? ;)

På måndag ska jag börja en ny träningform. Dock säger jag inte vad än, det är hemligt det också ;) Återstår att se om jag har kondis för det. Tvivlar på det. Man kan tro att det är en sport där man inte behöver ha kondis, men det behövs verkligen. Så det blir att träna massa på löpbandet nu så man orkar ;P

Vill också passa på att säga grattis till Emma & Jocke som fick en liten gosse idag. Har följt hennes blogg under nästan hela graviditeten. Och idag kom lille Alwin. Är som kul att följa gravida tjejers bloggar, blir spännande mot slutet :) Nåmen, grattis till er iaf :)

Nu blir det sängen



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-12 @ 22:14:37 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Rent och fräscht

Hade ju som sagt lite svårt att somna igår eftersom jag var rätt pigg. Så jag städade, och städade, och städade. Och diskade. Fortsatte även när jag vaknade idag. Men nu har jag skrubbat varenda cm i lägenheten. Kunde dock inte skura golven, eftersom mitt skurmedel var slut. Så jag ska göra det imorgon.

Pappa ringde när jag var klar och frågade om jag ville komma och äta chili con carne. Och eftersom jag inte ätit det på flera år så tackade jag ja. Så jag hoppade in i duschen och for sedan dit och åt.

Efter det så for jag till mamma och satt där och jyrade ett tag. Sen for jag hem och böt kläder, och sen vidare till gymmet. Kändes riktigt skönt att träna igen. Ökade vikterna med 10 kg på bänkpressen. Inte många månader kvar till tävlingen nu. Fan vilka fasta tuttar jag kommer ha efter det här ;) Haha

Och ingen Linus kom idag heller. Stackarn hade fått feber och ont i ryggen, men det kommer ju fler tillfällen. Antar att han festade för hårt igår ;) Hehe

Skickade just iväg en jobbansökan. Absolut inget jag vill jobba med, men känner att jag vill tjäna lite pengar nu. Måste ju spara ihop till Thailandsresan.

Idag när jag var på gymmet så såg jag en kille där. Han har tidigare varit värsta tönten (ursäkta ordvalet). Men nu har han tränat massor och blivit en riktig hunk. Ja han har fått en riktigt SNYGG kropp med massa muskler. Nu skulle han bara behöva fixa till sina tänder, så skulle han vara en riktig 10-poängare! ;D

Nej nu ska jag gå och fixa mig en macka eller nått.



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-11 @ 22:41:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Tävlingen avslutad

Nu har jag fått fram en vinnare av örhängena genom lottdragning.
 
Vinnaren blev Madeleine

Grattis till dig!

Om någon dag kommer det upp en ny tävling. Och då blir priset något från Dior, så håll utkik!
 PUBLICERAT »  2009-01-11 @ 21:25:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Förvirrad

Jag har som inte förstått att det är helg, känns som vilken dag som helst..

Igår började jag se SATC-filmen..Men somnade när det var en timme kvar..Vaknade sen imorse av att pappa ringde och bad mig komma till OK (igen) så han kunde tanka åt mig. Ja det är ju bara passa på, nu när bensinpriset håller på att stiga igen. Så nu har jag full tank, känns skönt.

Hade tänkt åka till Haparanda imorrn och gå på IKEA. Min stora palm har blivit så ful, så jag ville ha en ny stor växt. Men då skulle Frida till Happis idag så jag bad henne köpa en blomma åt mig. Men det fick bli en dracaena den här gången. Min ekonomi är ju inte på topp just nu, och den kostar hälften av vad den andra kostar.


Sen så har jag varit och hälsat på farmor och farfar. Och efter det så for jag hem och sydde upp farfars gardiner. Ska åka och hänga upp dom imorgon.

Linus ska även komma imorrn, så jag ska baka bullar så jag har nått att bjuda på :)

Just ja, igår hämtade jag ju ut mina nya skor

Och jag ÄLSKAR dom! Så snygga, och sååå sköna!

Lite rockabilly stil. Jätte snygga till ett par tighta jeans :)

Var bjuden på fest i Luleå idag, men kände att jag orkar verkligen inte. La mig i sängen kl 21.30, och trodde på allvar att jag skulle kunna sova till imorgon. Men det gick inte så bra, för jag vaknade vid 24 av att telefonen ringde. Att jag aldrig lär mig att stänga av den. Såå, nu sitter jag här och är rätt pigg. Har diskat och plockat undan lite. Och även duschat mina stora växter.

Pappa håller nu på att skissa på massa ritningar. Han ska bygga om och renovera farmor & farfars hus. Köket ska rustas upp för ca 50,000 kr. Nya vitvaror osv. Och sen ska badrummet göras större så det blir dusch och sånt där, istället för i källaren som det är nu. Han tycker att vi alla 4 syskon ska bo där tillsammans. Eller hur? Ska alla ha med sina respektive också då. Visst, det är ju 8 rum + kök. Men ändå, vem vill bo med alla sina syskon? ;P Men seriöst, hur ska han avgöra vem som får huset, lottdragning eller?

Nå nu ska jag äta en apelsin och fortsätta städa så inte Linus blir rädd när han kommer hit imorrn ;P



Varje gång jag blundar så ser jag mormor ligga där på golvet. Det är en hemsk syn. Hon hade ju tappat håret på huvudet pga sin sjukdom. Och hon har alltid haft en sjal på huvudet när jag träffat henne, så man har inte sett det. Men det hade hon inte när jag såg henne ligga där. 

Är allt för många som dör alldeles för tidigt. Mormor blev 69. Morfar blev bara 36, så honom har jag aldrig hunnit träffa. Och för någon vecka sen dog farmor & farfars granne (som även är en släkting till oss), 56 år gammal. Min ena kusin dog när hon föddes. Och mammas kusin dog när han var i 20-års åldern. Ja man kan väl säga att vi har dåliga gener från mammas sida om man ser till hälsan. Mamma är ju dock hur frisk och kry som helst eftersom hon tränar så pass mycket som hon gör.

Nåja, nu tänker jag för mycket igen. Dags att göra något annat.

Orkar inte lägga in någon låt idag. Står still i skallen.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-11 @ 02:03:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

Rökning dödar. Inget för känsliga läsare.

Ja som ni kunde läsa i förra inlägget så har mormor dött. Och nu fick man ju verkligen bekräftat att rökning dödar. KOL är en hemsk sjukdom, du kvävs till döds.

Även fast jag aldrig haft nån speciall relation till henne, som jag har till t.ex. farmor, så känns det ju ändå himla tråkigt. Hon var ju bara 69 år gammal. Alldeles för ung för att dö.

Mamma och hennes moster hittade henne igår eftermiddag. Hon låg på golvet utanför toaletten. Men dom misstänker att hon dog redan kvällen innan. Jag trodde inte det var sant när mamma ringde och sa att hon var död.

Och när jag såg henne ligga där så kändes det fortfarande jätte overkligt. Kändes som att hon vaknar snart. Även fast man såg att hon var död. Alldeles mörkblå var hon. Men det blir ju så när man kvävs. Kändes hemskt att se henne. Var som att jag ville gråta, men jag kunde inte.

Var in i hennes lägenhet och vattnade blommorna idag. Och det kändes som att hon skulle vara hemma när jag gick in dit. Har fortfarande inte fattat riktigt. Och mamma har inte kunnat gå in dit än. Hon vill inte än. För hon säger att den dagen hon går in dit så har hon accepterat att hon är borta, men det har hon inte kunnat göra än.

När jag ser vad cigaretter kan göra med en människa är jag glad att jag för 2 månader sen bestämde mig för att aldrig mer röka. Nu tycker jag det ser äckligt ut när folk röker. Och börjar typ må illa när jag känner lukten. Folk som röker är äckligt. Dom luktar förfärligt. Och har man varit hos någon som röker inne så STINKER ju kläderna. Ja tillochmed underkläderna luktar ju. Hemskt. Nej usch och fy, sluta röka innan det är försent!

Nästa gång ni tänder en cigg, tänk på min stackars mormor där hon låg och kvävdes till döds!



Idag när jag var hos mamma så sa hon i telefon till nån att "det värsta är ju att hon fick ligga där på golvet och dö ensam". Och då kom det massa tankar. Jag hade inte tänkt på det sättet innan. Ja då vart jag jätte ledsen. Men har fortfarande inte kunnat gråta. Vet inte varför..? Antar att det kommer..På begravningen förmodligen.

Ni kanske tycker jag är hemsk som skriver på det här sättet. Men nu känns det mycket bättre att ha fått det ur mig.

Vila i frid mormor!





Jag tror jag har lyckats vända tillbaka dygnet nu. Vaknade kl 8 imorse och var pigg. Men försökte ändå somna om. Men det gick inte. Och efter 9 nångång ringde pappa och bad mig komma med bilen till mini OK så han kunde tanka. Så jag fick 45 liter i tanken. Mycket bra. På vintern ska man ju alltid ha minst 10 liter i tanken, gärna mer. För det fryser lätt, och så när du värmer upp bilen blir det kondens. Och då får du vatten i tanken. Så därför ska man alltid ha minst 10 liter bensin.

När han hade tankat for jag till mamma. Och efter det for jag med pappa till farmor, och sen farfar. När vi hade varit där for vi och köpte gardiner till farfars nya hem. Sen ville pappa köpa pizza, men det kändes för flottigt så jag gjorde lax och potatis istället.

La mig och vila 1 ½ timme tidigare, hade sån grym huvudvärk. Men nu känns det bättre. Fick sms tidigare idag att jag har ett paket att hämta ut. Ett par skor som jag beställde för en månad sen. Men vet inte om jag orkar hämta dom ikväll. Får se, annars gör jag det imorrn. Behöver ju verkligen inte fler skor. Hela hallen är full, även fast jag rensat bort massa.

Linus skulle till Kalix i helgen, men jag vet inte ens om jag orkar umgås med nån. Känner bara för att vara ensam just nu.

Såg mamma mia igårkväll, den var faktiskt bra. Mycket bättre än jag trodde.

Nåmen, nu ska jag gå.




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-09 @ 21:24:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Dagen är kommen

Vila i frid mormor
 PUBLICERAT »  2009-01-08 @ 15:57:02 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Kär & galen

Ja inte har jag varit vaken många timmar idag. Mår inte bra. Klev först upp kl 15.30. Fixade lite grejer jag sålt på tradera. Gick sen iväg på Ica och skickade iväg paketen och handlade lite. Sen gick jag hem och lagade mat. Efter det la jag mig på sängen och skulle se solstorm. Men var så trött så jag somna. Vakna av att jag hade galet ont i magen. Fryser som fasen, fast det är jätte varmt i lägenheten och jag har massa kläder på mig.

Har sett klart solstorm nu. Riktigt dålig film. Men jag var tvungen att se den bara för att den är inspelad i Kiruna. Som kul att se filmer när man känner igen platserna :) Dock är det ju lite lustigt att ingen i filmen pratar som dom gör i Kiruna. Låter bara som nån tillgjord norrländska.

Imorrn ska jag på AF och få påskrivet nå papper så jag får lite cash. Kan behövas.

Ibland hamnar jag i nå shoppingberoende perioder. Då jag bara handlar och handlar. Och det farliga är ju att handla på nätet, mot faktura. För då tänker man inte på vad det egentligen kostar, förrän fakturan kommer. Men nu har jag iaf lovat mig själv att inte handla nå kläder eller skor förrän jag fyller år i april. Och då ska jag även rakpermanenta håret.

Just ja, fick mail för nån timme sen att jag vunnit en bloggtävling. Var en Ed Hardy bikinidel hos Jesicca



Jätte fin :)

Misstänker att jag kommer ha svårt att somna inatt när jag sovit så mycket idag. Så jag tror jag ska sätta igång en tvätt nu.


Skulle ju ha tränat idag. Men var inte så sugen att gå till gymmet när det var -20 ute. Men imorrn ska jag iaf träna.


Nej nu blir det tvättstugan..





Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-08 @ 00:11:58 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Kalix, där älven möter havet.

Jag hade stora sömnproblem inatt. Även fast jag var galet trött så kunde jag inte somna. Låg och vred och vände på mig till kl 6 imorse. Hade för mycket tankar i skallen.

Låg och tänkte på ungdomarna i Kalix. Alla..eller inte alla, men dom flesta..säger att Kalix är så jävla tråkigt..Att det inte finns något att göra här..att det rent ut sagt suger!

Men då förstår jag inte varför man inte packar väskan och sticker här ifrån? Vad är problemet? Och när man väl bestämmer sig för att flytta så skaffar man ändå lägenhet i Kalix. Varför?! Om det nu "suger" att bo här.

Dom flesta skulle nog inte ens klara sig om dom flytta härifrån..Långt bort från mamma och pappas pengar och mat.

Tror ni att det finns nå mer att göra någon annanstans? Visst, om man gillar att gå på krogen och slösa pengar i affärer, då finns det ju mer att göra..Men annars då?

Jag har många gånger sagt att jag är less på Kalix. Och jag flyttade först till Piteå. Det var himla fint. Sen flyttade jag till Göteborg. Men det var hemskt. Regn och orkanvindar i princip varje dag. Galet mycket folk överallt. Man fick ta bussen vart man än skulle typ. Och avgaser som FAN i stan. Var hemskt. Och när man skulle och handla på en lite större mat affär var man först tvungen att ta bussen, sen byta till spårvagnen för att komma till Ica Maxi. Snacka om omständigt. Nej usch och fy, jag hade sån hemlängtan. Jag saknade farmor! Det är en trygghet att vara nära sin familj. Även fast man inte umgås med dom så mycket så känns det ändå tryggt att ha dom nära. Och jag gick varje dag och längtade efter friskluft!

Nu kommer jag flytta igen om nån månad. Men det är enbart för att gå skola. Den dagen jag ska skaffa familj kommer jag helt klart flytta tillbaka. Kalix är ett fint ställe, om man bortser från allt skitsnack och alla rykten. Men det finns överallt. Det sa t.o.m Gina som bor i Göteborg, att alla som gått på samma skola, gymnasiet osv, vet ju vem dom flesta är..Och det går rykten och det snackas skit..Även i såna stora städer!

Men en sak har jag då lärt mig av att bo här. Man ska inte tro på allt man hör. För inte ens hälften är sant. Det har gått massa rykten om mig. En tjej sa till min bror som bor 8 mil härifrån att jag gick på droger, enbart för att jag umgicks med en person som gjorde det. Och givetvis sa han det till mamma. Jag gick på drogtest, visade givetvis ingenting. Skulle aldrig ens tänka tanken att göra nått sånt idiotiskt.

Jag har snackat skit. Massor med gånger. Jag är verkligen inte stolt över hur jag har varit. Jag har vänt kappan efter vinden för att göra alla nöjda. Jag har sagt ja, fast jag egentligen ville säga nej. Jag har sagt och gjort saker jag förmodligen inte hade kunnat stå för. Jag tog åt mig som fan så fort jag hörde nått om mig själv.

Idag är det annorlunda. Jag bryr mig inte det minsta om vad folk tycker och tänker om mig. Vill ni prata om mig så är det ju upp till er om ni tycker jag är så jävla intressant. Jag kan stå för allt jag säger och gör. Och jag kan säga till om jag tycker nått är fel.

Fick ett mail på facebook för nån dag sen. Det börja det med "Jag hörde av Linda..." Jaa, vad säger man. Det är ju roligt att du fortfarande är så brydd om vad jag gör eller inte gör. Du måste ha ett tråkigt liv när du måste prata om mig alltså. Herregud.

Misstänker att det kommer skrivas massa arga blogginlägg nu. Haha. Men sånt är livet.

Nej nu måste jag gå och laga mat..




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-07 @ 17:33:34 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Vädergudarna är inte på min sida

Jag håller på att frysa ihjäl. Seriöst! Det har ju varit olidligt kallt dom senaste dagarna..Men det svänger mycket. I förrgår var det ca -20..igår var det -3..idag -20..och på lördag ska det bli plusgrader!

Låg vaken länge igår kväll..Pratade med T och såg "Erik och Mackan, snygga och smärta". Det resluterade i att jag sov länge idag.

När jag vaknade åt jag frukost. Sen klädde jag på mig. Har ju unvikit att gå några längre sträckor när det är kallt, eftersom jag HATAR kyla! Men idag skulle jag gå till Näsbyn..Så jag tog på mig 3 tröjor + jacka, långkallingar och byxor och hårband och mössa, halsduk och vantar. Och ändå frös jag!

Gick iaf och hälsade på farmor på sjukhuset. Sen gick jag och hälsade på farfar.

Efter det gick jag till Uggle och satt där ett tag. Sen gick jag på gymmet och körde igenom hela kroppen. Och shit vad jag tappat styrka bara genom att slöa i 2 veckor..Galet..Misstänker att jag kommer ha grym träningvärk imorrn!

När jag hade tränat gick jag hem..Frös ännu mer på hemvägen! Nej usch, jag föredrar sommaren.

Imorrn har jag massa viktiga grejer jag måste komma ihåg att göra.

Herregud vad man har blivit dagvild av alla helgdagar som varit nu. Känns som att det är helg nu, och måndag imorrn. Skönt när vardagen kommer igång igen.

Måntro vad jag ska pyssla med nu när jag är klar med min engelska kurs. Min lärare tyckte jag skulle läsa Engelska C..Hon sa att hon absolut tror jag skulle klara det..Det tror dock inte jag!

Sökte ett jobb igår..Förskollärare i Kungsbacka..Knappast troligt att jag kommer få det, eftersom jag inte har nån utbildning än. Men man lär ju aldrig få nått jobb om man inte söker nått.

Satt även igår och läste på om Waldorfpedagogik, Montessoripedagogik och Reggio Emilia..Blir ju mer och mer vanligt med sånt på förskolorna runt om i landet nu, så det kan ju vara bra att känna till sånt.

Vill börja min utbildning nuuuu..Synd att den inte börjar förrän i augusti..Suck..Länge dit!

När jag säger åt folk att jag ska läsa till förskollärare frågar dom flesta "Vaaarför?!". För att jag gillar barn, och det är det jag vill jobba med. Punkt slut! Känns skönt att jag har bestämt vad jag vill göra iaf. Riktigt skönt att ha ett mål i livet.

Nej nu ska jag gå och duscha, sen ska jag krypa ner under täcket och se en film.




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-06 @ 23:18:18 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Tävling

Ja nu är det dags för en till tävling inne hos mig :)

Även denna gång är vinsten ett par örhängen. Jag älskar örhängen! Synd bara att jag själv inte kan ha det.

Nååmen, du kan alltså vinna dessa örhängen



Var jätte svårt att få till en bra bild med mobilkameran. Men det är iaf strass-stenar och en pärla. Jätte fina är dom. Betydligt finare än på bilden! :)

För att vara med och tävla ska du vara prenumerant på min blogg via bloglovin 

Skriv sedan en kommentar här nere att du är med och tävlar.

Jag utser en vinnare genom lottdragning på söndag 11/1 kl 20.00

Lycka till! :)
 PUBLICERAT »  2009-01-05 @ 22:03:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(15)

Tips om tävling

Fick just ett litet inlägg av Losan om att hon hade en tävling i sin blogg, så jag kikade in där. En trevlig blogg som innehöll det mesta :)

Nåja, i tävlingen kan man iaf vinna en goodiebag



Så kika in där och tävla :)
 PUBLICERAT »  2009-01-05 @ 21:48:03 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Bloggpaus

Ja nu har jag inte skrivit ett riktigt blogginlägg på flera dagar. Jag har faktiskt haft dåligt samvete för det. Hoppas ni kan förlåta mig!

Har helt enkelt haft fullt upp. Har hänt mycket nu under den senaste tiden. Och när jag har haft lite tid över så har jag varit helt slut i skallen så jag har inte orkat blogga. Ja jag har knappt orkat läsa Era bloggar, så nu har jag massa bloggar att läsa ikapp.

Idag har farfar flyttat. Från sjukhuset till ett äldreboende. Han kommer nog få det bra där. Personalen verkade jätte bra. Imorgon ska jag dit och hänga upp gardiner och sätt upp lite blommor och tavlor och sånt.

Var även till deras hus idag och vattnade blommorna. Är ju ingen som gjort det sen dom båda åkte in på sjukhuset, så dom flesta hade ju tyvärr dött. Har inte alls tänkt på dom där blommorna. Synd..Men går ju inte att göra något åt det nu.

Vad har mer hänt sen sist då? Hmm..jaa..syster och barnen har varit i Kalix så jag har umgåtts med dom. Vi åt god mat. Smördegsknyten med kyckling i. Och just när jag tog en klunk loka i munnen så säger Christer "jaha vad kallas det här då, kyckling i påse eller?". Och jag börja ju så klart gapskratta så drickan jag hade i munnen sprutade ju ut på hans tröja hahaha..

Sen har jag äntligen fått hem skorna jag beställde från Din Sko



Och jag ÄLSKAR dom! Mycket snyggare än jag hade förväntat mig faktiskt. Och riktigt sköna!

Har hunnit se en del filmer, dock ingen nämnvärd. Man har ju hört så mycket om The Notebook. Att alla får gråta så mycket när dom ser den. Så jag var ju tvungen att kolla på den. Och jag fällde inte en enda tår..Är jag konstig eller nått..? ;P Nog tyckte jag den var bra, men ingen snyftare :)

Men när jag sen såg dokumentären "tsunamins barn" då kom tårarna. Usch så hemskt. Tänk vilken förödelse den där vågen skapade. 225 000-300 000 människor miste livet, och över 5 miljoner blev helt hemlösa. 543 personer av dom som dog var från Sverige. Ca 1500 svenskar skadades. Många av dom som dog var barn. Och många barn fick åka hem utan sina föräldrar. Usch, kan inte ens föreställa sig hur det ska kännas att förlora ett barn. Det är ju hemskt oavsett på vilket sätt det sker. Men att springa med ditt barn i dina armar, och vågen kommer och sliter ditt barn ifrån dig, och du ser hur ditt barn hjälplöst dras med under vattnet och försvinner. Nej fy vad hemskt ;(

Såg twilight för nån dag sen också..Alla säger ju att den är jätte bra, men jag vet inte..Vampyrer känns inte som min grej riktigt. Men annars var den helt okej.

Idag är det trettondagsafton, och VARFÖR har folk fått för sig att man ska supa på denna dagen? Trettondagen är den sista stora helgdagen i det kyrkliga firandet av julen. Är det därför ni festar eller? Haha

Har inte tränat på 2 veckor nu. Vilket ger mig djup ångest eller något i den stilen. Skulle kört igång igår, men då blev jag så snorig. Men nu känner jag mig bättre, så imorgon ska jag börja satsa igen. Ca 3 månader kvar tills min styrka ska vara på topp!

Nej nu ska jag gosa ner mig under täcket och se "Erik och Mackan, snygga och smärta"..Helt galna killar :)

Mina tårar börjar rinna VARJE gång jag ser det här klippet..Vilken kille! Och jag hoppas att dom som mobbade honom i skolan nu håller igen sina små munnar!




Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-05 @ 21:36:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tävlingen avslutad

Nu har jag fått fram en vinnare till tävlingen genom lottdragning.

Vinnaren blev shadyblonde

Grattis till dig!

Och till er andra som inte vann..Deppa inte..För imorgon kommer det upp en ny tävling!

 PUBLICERAT »  2009-01-04 @ 20:24:26 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(5)

Utmaning

Duracellmamman utmanade mig i sin blogg, så jag får väl anta utmaningen då :) Utmaningen gick ut på att skriva om vad jag gör för bra saker för miljön, mindre bra... och vad jag kan bli bättre på.

De 3 bästa sakerna;

1. Jag har sällan tänt lampor i lägenheten. Föredrar stearinljus, blir mycket mysigare.
2. Drar ur kontakten till alla prylar jag inte använder, t.ex tv'n och telefonladdaren osv.
3. Jag sopsorterar till viss del.

De 3 sämsta sakerna;

1. Allt för ofta tar jag bilen istället för att åka t.ex. buss.

2. Ibland tänker jag mig inte för och slänger skräp ute i naturen.

3. Köper icke-ekologiska produkter för att dom ofta är lite billigare.

3 saker jag vill bli bättre på;

1. Låta bilen stå.

2. Handla mer ekologisk.

3. Bli ännu bättre på att sortera alla mina sopor.

 PUBLICERAT »  2009-01-02 @ 23:03:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

2009

Ja då var det nytt år, och nu ska man lära sig att skriva 2009 istället för 2008..Gissar på att jag lärt mig det till midsommar, brukar vara så ;P

Började iaf gårdagen med att vara hos mamma ett tag..Sen vidare och hälsade på hos farmor och farfar.

Efter det så for jag hem och la mig och vilade, eftersom jag var så himla trött. När jag blev väckt att telefonen började jag fixa mig. Sen for jag till Innanbäcken. Var så seg så jag missade förrätten haha..

Mina cider jag köpte på bolaget var grymt goda. Herrljunga +46 Cassis Lime heter dom.

Till middag åt vi oxfilé, potatisgratäng, bea.sås och sallad. Grymt gott!

Till efterrätt fick vi ugnsstekta päronhalvor med smält choklad och glass. Gott det med :)

Vid 12-slaget gick vi ut. Var väl typ 15 grader kallt ute, och jag höll på frysa ihjäl i min korta klänning ;S

Vi stod iaf och kollade på raketerna..Sen vid 00.20 var det dags för Lagge's raketer..Grymt häftiga..Synd att dom inte vart lika fina på filmen ;P Iaf så var dom jätte fina där mot slutet!



Efter det så gick vi in och umgicks..Hade riktigt kul, och fick skratta massor :) Så det var en lyckad kväll!

Både Jimmy och Linus ringde, himla trevligt :) Var så kul att prata med Jimmy! Du är bara för rolig ;D

Vid 2-tiden var jag helt slut, och vi gick upp och la oss. Och jag höll då på att få ett psykutbrott eller nått. J snarkar nått så fruktansvärt i fyllan. Jag har aldrig varit med om nått värre! Jag la mig till slut i fotändan av sängen och somnade där efter nån timme.

Vid halv 4 fick jag ett mycket underligt sms av Linus hahaha..Ja herregud..

Har inte gjort så mycket idag..Varit hos mamma och umgåtts med L och barnen. Sen for jag hem och sov nån timme..Och jag är fortfarande trött? Helt galet.

Nej vet ni vad, jag är inte alls på blogghumör idag..Har inget vettigt att skriva om..

Ska gå och ta mig en dusch nu så man känner sig lite fräsch, sen ska jag lägga mig i sängen och se nån film eller nått.

Gott nytt år allesammans :)



Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-01-02 @ 01:54:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

RSS 2.0