091230

Goddagens!

Idag kom det ett brev med posten där det stod att även Janne har vunnit i "julklappspromenaden" som Reklamguiden hade. Hans pris var ju dock bara värt 100 kr, men ändå! :)

Sedan har vi varit och hämtat ut Jannes leg på polisstationen, och sedan var vi och handlade en sväng.

När vi kom hem la jag ut min gamla mobil på blocket. Eftersom det fanns några repor på den, och knapparna var slitna så la jag ut den för 2000 kr. Den hann nog bara ligga ute i 20 min innan en tjej ringde och var intresserad, och hon köpte den för 2000 :) Fick även ett sms där någon frågade om jag ville byta den mott en platt-tv, men vi har ju redan en 42" platt-tv. Och typ 5 min efter att tjejen hade varit och hämtat telefonen ringde en kille och ville köpa den, men då var det ju som sagt försent.

La även ut den gamla tv-bänken, så jag hoppas den blir såld också. Och Janne tänkte lägga ut sin gamla dator, men det behövdes inte. Min lillebror Jon köpte den, så vi har nyss varit och lämnat den åt honom.

Så nu har vi ett startkapital till våran utlandsresa :) Nu måste jag bara lämna in min "gamla" dator på rep. också så jag kan sälja den. Jag har råkas slå lös caps tangenten, och så "flimrar" skärmen ibland. Men jag har ju kvar garantin så.

Nu ska vi nog göra smoothie, tyckte Janne sa något sånt. Mamma har varit hit med massa exotisk frukt idag. Mums :) Och så har vi haft besök av Johanna, Niklas, Theodor och Dexter.

Nåja, nu ska jag gå och se vad baby håller på med :)


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-30 @ 23:25:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har fått uppleva RIKTIG kärlek för första gången. Trodde jag upplevt äkta kärlek förut, men när jag blev tillsammans med Janne insåg jag att jag hade fel.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära? Farfar och mormor.

5. Vilka länder besökte du? Förutom sverige så var jag inte längre än till finland.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ett fast jobb som varar längre än 6 månader.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?  14 maj ♥

8. Vad var din största framgång 2009? Jobbet på YA.

9. Största misstaget? Var jätte elak mot Janne innan vi blev tillsammans.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förutom epilepsi så har jag haft både förkylning och magsjuka.

11. Bästa köpet? Hmm, svårt. Alla fina kläder och skor kanske? :P

12. Vad spenderade du mest pengar på? Möbler. Allt vi köpte till lägenheten gick nog på ca 30,000.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Janne gör mig glad varje dag!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ingen speciell skulle jag tro.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Finns det ett ord som heter ledsnare? Hur som helst så har jag varit gladare i år.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar, och sagt dumma saker när jag varit arg/irriterad.

18. Hur tillbringar du julen? Först hos mamma, sen hos pappa, sen hos svärföräldrarna.

19. Blev du kär i år? Ja. Mer kär än jag någonsin varit förut! Klyschigt, eller hur? :P

20. Favoritprogram på TV? Paradise Hotel kanske ;)

21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst någon som varit super-bra.

22. Största musikaliska upptäckten? Lady Gaga

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar

25. Något du önskade dig men inte fick? En bebis? ;)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Inget speciellt.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag inte hade blivit arbetslös i september hade det väl varit lite bättre.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart? ;P

29. Vad fick dig att må bra? Janne, och alla snälla saker han säger till mig.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen

31. Vem saknade du? Farfar

32. De bästa nya människorna du träffade? Janne såklart. Men även hela hans familj. Underbarare människor finns nog inte!
 PUBLICERAT »  2009-12-29 @ 23:23:17 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ny familjemedlem?

Jannes vovve Zelda har fått halvsyskon för 8 veckor sedan. Zelda är ju en tjuvparning, så hon är en blandning mellan finsk lapphund och setter. Men hennes nya syskon är renrasiga lapphundar.

Hur som helst..Idag var Jannes mamma hit, och då sa hon att dom som har hundarna ger bort valparna gratis för dom ids inte börja annonsera, och dom är absolut inte i behov av pengar. Så Janne, och hans moster som också var här, sa direkt att dom skulle ha varsin valp. Jag sa först ja, men ändrade mig sedan. Jag tycker inte vi ska ta någon valp, speciellt inte på vintern. Men Janne verkar redan ha bestämt sig.



Vill jag ha en sån här ullig hårboll hos mig? Jag som tycker att Zelda redan släpper nog mycket hår :S

Nåja, vi får se hur det blir. Hundarna finns trots allt 30 mil härifrån, så transporten måste ju lösas först.


Vi har nyss varit på en promenad till banken. Jag hade jätte tunna byxor på mig, så benen domnade bort. Är -15 ute, och blåser kallt. Trodde typ jag skulle avlida i kylan.

När vi kom in gjorde vi varsin smoothie. Janne gjorde en med blodapelsin och banan, och jag gjorde en med jordgubbar. Mixern var verkligen en bra julklapp :) Men nu har vi slut frukt, så vi måste handla imorgon.

Och snart är det nyårsafton. Jag har blivit alldeles för gammal för att festa, så vi ska bara mysa och laga god mat. Blir nog skagentoast till förrätt. Fläskytterfilé, potatisgratäng, sås och vitlöksbröd till varmrätt. Och efterrätt vette tusan. Tänkte göra paj och vaniljsås, men Janne säger att han inte är så mycket för paj. Det var ju konstigt, för jag har då sett han äta paj fleeeera ggr :P Så det kanske blir pannacotta då..

Nåja, nu ska jag gå..

Ciaaao!

 PUBLICERAT »  2009-12-29 @ 22:32:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ny telefon

Tjoho!

Har nyss beställt en Sony Ericsson Satio, visst är den fin? ;)




12,1 megapixels kamera och såna grejer, så nu kommer Janne få posera mycket ;) Haha


Så nu ska jag sälja min nuvarande telefon. Någon som är sugen att köpa? :P



Det är en Sony Ericsson C905. Den har 8,1 megapixels kamera. Inköpt i somras för 5500 kr.
 PUBLICERAT »  2009-12-28 @ 19:01:43 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

091228

Goddagens!

Kan väl börja med att säga att min julafton var jätte bra :)

I julklapp fick jag:

*Pengar
*Presentkort på Gina Tricot
*Diskborste som jag önskat mig (haha)
*Ett hjärta som man kan hänga i fönstret t.ex. (Detta fick jag av min minsta lillebror, och det gjorde mig väldigt förvånad!)

Jag och Janne fick:

*Varsin resväska tills vi ska åka utomlands
*Jätte fina svarta sängkläder med vitt mönster
*En mixer
*Massa spel
*Massa godis
*Ljus

Hmm, har säkert glömt något..

Jag blev nog mest glad över mixern, för den hade jag verkligen önskat mig :) Så nu har vi gjort massa goda smoothies. Först gjorde vi en med kiwi. Jag tyckte den var ganska sur, men Janne tyckte den var god. Och sen har Janne gjort en med apelsin och banan, och jag gjorde en med jordgubbar och banan och den vart så sjukt god så jag var tvungen att göra den igår igen! :P

Janne fick även pengar så han kan fixa sig ett pass och ett leg, så nu ska vi till polisstationen och fixa det. Sen är vi redo att åka till varmare breddgrader :) Det blir dock inte förrän till våren, men ändå :P

Jag skulle behöva ta mig till Luleå. Vill handla för mitt presentkort på Gina, och så vill jag klippa mig för presentkortet jag fick från Bubbleroom. Skulle även behöva lämna in min "gamla" dator på reparation så jag kan sälja den. Men vi kan inte åka förrän pappa fixat vinterdäcken.

Igår spelade jag massa Lego Rock Band, och jag och Jeppe spelade massa poker turneringar. Jeppe ska förövrigt vara här till på onsdag, eftersom han inte tar sig till jobbet annars.

Nåja, nu ska vi åka..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-28 @ 13:24:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Helt jävla otroligt!! :D

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag och Janne hade varit på stan och samlat bokstäver till julklappspromenaden som Reklamguiden hade, där man kunde vinna lite olika priser..?

Hur som helst. Idag efter julklappsutdelningen i Påläng så gick jag till jackan och kollade min mobil, och såg då att jag hade 3 missade samtal från ett nr jag inte hade. Kollade upp nr och såg att det tillhör en karl som jobbar med Reklamguiden. Jag ringde upp, 3 ggr, men ingen svarade. Vart arg som fan på Janne för att han inte hade velat ha min telefon i sin ficka, så jag då hade missat när dom ringde. Trodde att dom hade gett mitt pris till någon annan.

Sen ringde killen upp, och säger att JAG HAR VUNNIT FÖRSTA PRIS!!! Och det var en bärbar dator från Asus med 17,3" HD+ skärm, 320 GB hårddisk, 4 GB ramminne och inbyggd webcam och allt sånt där. SVIN SNYGG!!

Jag typ skrek rakt ut och var så jäääääkla glad, och alla runt omkring mig typ jublade haha

Här har ni skönheten, har dock inte tagit bort skyddsplasten än :P Och blixten vart lite konstig..








Jag svävar på moln just nu! ;)

Nu ska jag gå och vara social. Jeppe, Jonte och Sandra är här och spelar Lego Rock Band :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-24 @ 19:47:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Jag är en vinnare idag

Idag kom syster och barnen till Kalix, så vi har varit och träffat dom. Och efter det var jag till pappa för att se om jag fått nå post, och då låg det ett paket där till mig. När jag öppnade det såg jag att det var ett Lego Rock Band spel till xbox360, och nå småtjaffs som t.ex. ett nyckelband. Jag hade tydligen vunnit en tävling. Kommer ihåg att jag tävlade om det där spelet för ett par dagar sedan, det var bara 30 min kvar av tävlingen. Vart skit glad, för jag ville ha det där spelet. Mycket bättre låtar än i vanliga Guitar Hero ju! :P Först tänkte jag att jag kanske säljer det på tradera, för det är ju ändå värt ca 500 kr. Men jag vart så spel-sugen så vi öppnade det :P Och älsklingen verkade lika glad som jag :P Haha

Sedan har vi spelat bingolotto, och då vann jag 100 kr. Inte mycket, men bättre än inget :)

På tal om det där med spel förresten. För några dagar sedan kom det ett paket till Janne, och när han öppnade det låg det ett dataspel där i, och två biobiljetter till Arthur & Maltazard. Han hade tydligen varit med i någon barntävling på kalleanka.se haha. Nåja, han sålde iaf biobiljetterna på tradera för 123 kr. Så det var ju inte helt ovärt ;P Och dataspelet vet jag inte vad vi ska göra med, det kostar 499 kr på cdon så vi kanske byter in det någonstans. Det vart iaf inte sålt när vi hade det på tradera. Vi tänkte skicka med det gratis till han som köpte Jannes gamla xbox, men hans son hade redan spelet :P

Nåja, nu ska jag nog gå och se vad min babe gör. Blir förhoppningsvis en tidig kväll, så man inte sover bort hela julafton..

Ciaaao!

(Och God Jul)
 PUBLICERAT »  2009-12-23 @ 23:14:44 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Dagen före julafton

Vilken dag det här har varit! Somnade vid 3 inatt tror jag. Alarmet ringde kl 9. For på stan med Lisa vid 10.30 och köpte den sista julklappen och så var vi på banken och satte in pengar. Fick då veta att Lisa är gravid. Jag blev så jävla chockad, även om jag ändå kände det på mig :P Så kuuuul! :)

Kom hem, och då var Jeppe här. Och sen kom även Jonte. När jag stod och diska fick jag så jäääääävla ont i livmodern så tårarna spruta och jag stod dubbelvikt. Efter en stunds hysteriskt grinande ringde Janne akuten, även fast jag sa att han inte skulle göra det. Dock hade dom ingen barnmorska på akuten, så vi fick gå till vårdcentralen. Där fick vi vänta i 15-20 min innan jag fick prata med en barnmorska. Var inne hos henne i typ en minut. Hon kunde inte säga så mycket, utan jag ska tillbaka till en annan barnmorska på måndag. Ett jävla rännande..

Vi skulle egentligen till J & N ikväll och spela bingolotto, men jag tror inte jag är så sugen på det, för min mage värker!

Imorgon är det julafton. Vi börjar dagen med tomtegröt till frukost här hemma. Sedan far vi till mamma, sedan till pappa, och sist till Påläng där vi ska äta middag.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och hoppas på att denna smärta försvinner.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-23 @ 14:04:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091221

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Thailand. Allt var bokat och klart, och vi hade betalat bokningsavgiften på totalt 4500 kr. Men jag avbokade. Tror inte baby hade uppskattat att jag åkte till Thailand med mitt ex :P Men när jag var på promenad i snöovädret tidigare idag så längtade jag fruktansvärt mycket till värmen.

Janne har haft ute sitt gamla xbox på blocket ett tag, och efter ett par dagar gav vi upp hoppet om att det skulle bli sålt. Han satte ut det för 1000 kr, men skrev att det var billigare vid snabb affär. Och han trodde att han kunde få ca 700 kr för det. Sen skrev en kille och ville bara köpa ett av spelen. Och han var helt desperat efter det, eftersom det spelet inte säljs längre. Killen hade även räknat ut att varje spel var värt typ 30 kr, men han kunde ge 200 kr för det spelethan ville ha. Det slutade med att han köpte det spelet för 250 kr.

Och idag kom det en gubbe och köpte resten. När han ringde igår sa han "är 1000 kr ditt sista pris?", och Janne svarade då att han kunde tänka sig att sänka priset, eftersom ett av spelen även var sålt. Så han tänkte säga åt honom att han kunde få det för 800. Men innan gubben kom idag så ringde han och sa "du får 900 kr, blir det bra?". Snacka om att den karln var dålig på att göra affärer :P Så Janne fick 1150 kr för allt, och han trodde han skulle få max 700 om det ens blev sålt :P

Vi har även spelat massa poker idag. Och nu är jag LESS. Mitt humör gick ner i botten efter ett tag. Så vi for och handlade så man fick nå annat att tänka på. Och nu har vi nyss fikat lite.

Skulle behöva ta oss ut på stan och köpa dom sista julklapparna, men det är ju sånt jäääävla väder. Måste ju ha snöat typ 15 cm idag. Nä usch och fy, nu är jag less på snön!

Om 5 min börjar dagens sista pokerturnering, och efter det ska jag ta en lång och varm dusch. Sen blir det nog att bädda ner sig i sängen och se film och mysa.


Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-21 @ 21:10:53 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091220

När jag går in på blogg.se ser jag att Brittany Murphy är död. WHAT?! Jag blev jätte chockad :O Gillade henne i 8 Mile. Jaja, sånt som händer antar jag :S


Idag har vi spelat poker..som vanligt :P Dom senaste dagarna har vi knappt gjort annat än spelat poker på unibet haha. Och idag har jag haft flyt faktiskt :P

Har även varit och klippt farmor. Pappa skjutsade dit mig, eftersom han var osäker om "min" bil fungerade. Sugigt om man blir utan bil nu. Får gå till Uggle imorgon och se om den startar.

Efter alla poker turneringar har vi ätit tacos. Det var lika gott som vanligt :) Och igår så bakade jag ju frallor och griljerade julskinkan, så vi har ätit skinkmackor igår och idag. Mums! :)

Förresten så har min älskling börjat blogga igen, så kila iväg och läs den HÄR nu ;) Dock vet jag inte vad han skaffat för ful design haha

Nu ska jag nog gå och se vad Janne gör, men först måste jag få skryta lite. Jag har faktiskt världens finaste syskonbarn. Finns inte sötare ungar!!



När Janne såg bilden ovanför så trodde han att Simon var en docka :P








Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-20 @ 22:21:17 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091219

Goddag!

Igår skulle jag skjutsa Janne till Folkets Hus, och sedan skulle jag fara och klippa farmor. Men när vi skulle fara så var bilen död. Batteriet var urladdat. Så typiskt.

På eftermiddagen kom Jeppe hit och spelade lite guitar hero. Sen kom pappa hit med startkablar så jag kunde köra bilen till Uggle så den fick stå där med batteriladdaren. Sen kom Janne, Jeppe och Stefan och hämtade mig hos pappa och så åkte vi till Påläng. Där fick vi middag. Älgkött, potatisgratäng, sås och grönsaker. Var gudomligt gott :) Till efterrätt var det hallonpaj, men den skippade jag.

Sen satt vi där och jyra nån timme, tills Jonte skjutsade hem oss.

Och när vi kom hem spelade vi poker på internet, och sedan spelade vi kort och jyrade på. Tror vi somnade vid 3 inatt. Och vaknade kl 9 av att mina småkusiner som bor ovanför oss sprang och klampade i golvet. Nåja, dom är ju trots allt bara typ 2 och 6 år gamla :P

Nu ska vi strax gå till coop och handla lite. Sen ska jag griljera skinkan och baka frallor. Och efter det blir det hemmagjord pizza till middag.

Nåja, nu ska jag gå.

Men bjuder först på en bild. En del brukar ju sitta på köksbänken hemma, men Jeppe och hans moster har tagit det ett steg längre :P







Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-19 @ 15:56:01 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

En vecka kvar till julafton!

Howdi!

Jag har ju glömt visa er hur "snyggt" vårat pepparkakshus blev haha




Det bor en snögubbe där ;) haha..Och han har 3 stora snöbollar på gården ;P

Jag har även glömt att berätta att när vi var i finland på julmiddag, så gick min ena sko sönder. När vi satt och vänta på att åka hem så såg jag att det var en spricka i sulan, och så sa jag det åt Janne och Jonte. Och då kollade dom under min sko, och sa "men va fan, hela sulan har ju gått av!" Så jag kollade, och då såg skon ut såhär:




Hur fan gick det här till?! Jag fattar inte..Det var ju mina favvo-skor :(

Har även upptäckt att mina 1100-kronors Steve Madden skor är trasiga, och jag har bara använt dom en gång. Har dock mailat och frågat om reklamation på dom, så jag hoppas på det bästa.

Annars då? Vi var och köpte blommor till sovrummet igår. Det behövdes. Nu ser det lite mer hemtrevligt ut. Köpte även en stoooor julstjärna åt farmor, så vi var dit med den. Sen var vi och handlade på ICA för 900 kr. Och efter det var jag med pappa, syster och bror till Haparanda på ICA Maxi där jag fick lite smått och gott, som t.ex. en julskinka :P Så nu ska jag bara griljera den så kan vi äta goda skinkmackor sen ;P Sen var vi på ÖB, och där fick jag 6 flaskor julmust och en stoor förpackning med toapapper haha. Så nu har vi mat och sånt så vi klarar oss ett tag :) Och framförallt frukt. Mums! Vi äter faktiskt ganska mycket frukt. Dock äter ju Janne typ bara apelsiner och clementiner, men ändå :P

Vad ska man göra imorgonkväll då när det inte är idol? Det var ju vårat fredagsmys program :P Har dock för mig att vi hade något ärende till Påläng..? Ska iaf och klippa farmor imorgon.

Nåja, på återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-17 @ 15:27:42 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091215

Goddag!

Sitter och letar efter lägenhet i Umeå. Det är inte det lättaste kan jag tala om för er. Skolan börjar den 18/1, hur ska jag hinna hitta lägenhet där, och bli av med den här lägenheten tills dess?!

Har iaf hittat en lägenhet som verkar bra. Dock fanns det bara en bild. Men har iaf mailat och frågat efter fler bilder. Fast det är ju ändå inte säkert man får den, är ju så många som behöver lägenhet.

Älsklingen står just nu och skurar golvet, så nu luktar det gott minsann. Och nyss dammsög han hela lägenheten. Det måste dammsugas varje dag här, för Zelda släpper så jäääkla mycket hår. Usch.

Idag blev vi väckta av Jannes moster som kom hit och fikade. Jag var typ stendöd.

Och igår var jag då helt slut. Hade en jätte konstig känsla i kroppen, och mådde illa. Vi vaknade vid 11.15, åt frukost och så. Sen la jag mig i sängen vid 14, och somnade vid 14.30. Sen vaknade jag 16.30 av att Janne höll på i köket. Då stod han och fixade kotletter och potatis till middagen. Gott var det. Var förresten våran 7 månaders dag igår :P

På kvällen var vi på promenad till mami, och sen gick vi förbi papi för att se om jag hade fått nå post. Var riktigt jäkla kallt.

Har även suttit och lagt in räkningar på internetbanken. Den här månaden har vi räkningar för typ 10,000 kr. Sjukt ju! Nåja, bara bita ihop och se glad ut.

Imorgon ska vi nog fara och storhandla mat. Börjar vara tomt i både kylen och frysen. Och vi har varken bröd eller pålägg, så det är nog dags.

Nåja, nu ska jag fortsätta kika efter lägenheter.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-15 @ 14:06:35 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Så jävla BRA!

Jag grät glädjetårar igår när Erik vann!! Han sjöng Higher så jääääkla bra alltså. Skönt att lodis-Calle inte vann :P









Vi var i Påläng och såg idol med Jeppe. Både jag och baby ville att Erik skulle vinna :) Sen åkte vi hem i pausen och såg utröstningen hemma. Fy fasen vad nervös jag var alltså :P


Vad har hänt annars då? Nå vi var ju till finland på julmiddag förra lördagen. På fredagen såg jag att en släkting till mig höll på att flytta in ovanför oss. Åhnej, tänkte jag. För jag vet att han är en riktig party-prisse. Och mycket riktigt, han hade fest till kl 03.30 och jag skulle upp kl 06.30.

Julmiddagen var iaf trevlig, men bilresan dit och hem var såååå långdragen. Är ju ca 30 mil dit. Tur att vi hade Jonte med oss i bilen som underhållning iaf ;P

När vi kom hem for vi och köpte mat och slappade i soffan. Tror vi somnade vid 22-tiden.

Och på söndagen tvättade vi. Vi tvättar nästan varje söndag :P Jag använder inte samma kläder två dagar i rad, så det blir en hel del tvätt. Och så byter vi oftast sängkläder en gång i veckan också.

I tisdags (?) var vi till Luleå med Johanna och Niklas. Först var vi in i Smedjan en sväng, där köpte jag bara juletiketter. Och sedan var vi en sväng i Strand Gallerian, men där köpte jag inte nått. Efter det for vi till Exotic där J & N bjöd på buffé :)

Sedan var vi till Barnens Hus där jag köpte några julklappar åt Filippa. Och efter det for vi vidare till Storheden, där vi handlade lite på ÖB. Var även en sväng på några andra affärer, men handlade inget där. Nu fattas det iaf bara julklappar åt Simon och Dexter tror jag. Just ja, Niklas också. Skönt att ha dom flesta klara iaf.

Janne fick sina julklappar av mig i måndags. Jag kunde inte hålla mig. Fan vilken svag människa jag är ;P Haha. Han hade frågat flera gånger om han fick öppna dom, och jag visste att han skulle gilla dom så till slut sa jag att han fick öppna dom. I paketen låg ett Xbox360 och Guitar Hero Metallica. Gissa om han blev glad? ;P Han har tjatat om att han vill ha ett Xbox360 ända sedan vi blev tillsammans :P Var tvungen att skriva/säga att det inte var något han hade önskat sig, för annars hade han fattat vad det var :P Kanske kan tyckas överdrivet att köpa julklappar åt en person för nästan 4500 kr, men det är min älskling värd ;)

Nu håller baby på att laga mat. Han ska bjuda mig på italiensk gryta. Jag har aldrig ätit det, men det är tydligen hans favvo rätt, så det är nog gott :)

Nåja, nu ska jag gå och pussa på min älskling!

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-12 @ 16:03:31 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Vad kommer hända..

..i kvällens avsnitt av Paradise Hotel?

Jag tror att Francesca kommer bli immun så hon inte kan åka ut. Hur skoj vore inte det? Haha
 PUBLICERAT »  2009-12-10 @ 19:37:39 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

VINN KROPP & SJÄL PAKET!

 

Nu kör jag igång en ny tävling tillsammans med Market2Member där du kan ni vinna ett underbart Kropp&Själ paket (värde 495 kr)!

Om du för övrigt tänkt julshoppa något på nätet i år kan du spara massor med pengar genom Market2Member. Allt du behöver göra är att besöka deras sida innan du går vidare till en butik så får du pengar tillbaka på ditt köp. Helt enkelt gratispengar när du shoppar hos t.ex ellos, Apple Store, Nelly, Beauty Planet, Bokus, CDON och hundratals andra kända butiker!

Kropp&Själ upplevelsen kommer från Live it - den perfekta julklappen där mottagaren får välja mellan flera hundra upplevelser i hela landet. Själv gillar jag deras Kropp&Själ box bäst, för vem älskar väl inte en skön behandling, make-up styling eller en spadag..? Men de har även äventyr, mat, motorsport och kultur och många andra upplevelser att välja mellan.

För att vara med och tävla:
*Skriv som kommentar vad du helst skulle vilja ha i julklapp från Liveit.se
*Bli gratis medlem på Market2Member via min LÄNK (du måste kunna uppge ditt användarnamn om du vinner)

Tävlingen pågår tom 13 december 2009

 PUBLICERAT »  2009-12-09 @ 15:49:36 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(7)

Beslutsångest

Jag sökte mest på skoj till vårens socionomutbildning på Umeå Universitet, trodde inte jag skulle ta mig in.

Idag kom antagningsbeskedet.



Hur ska jag göra nu?
 PUBLICERAT »  2009-12-08 @ 21:56:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Shopping




Jag var bara tvungen att beställa dessa leggings med paljetter på sidorna :)

279 kr hos Nelly
 PUBLICERAT »  2009-12-07 @ 12:31:59 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091204

Tjoo!

Idag vaknade jag vid 10 av att Janne försökte smyga iväg från sängen. När ska han lära sig att det är omöjligt? Jag vaknar direkt han går upp från sängen :P

Men jag låg kvar i sängen till klockan var strax efter 11. Då kom Jeppe hit och ville ha fika, så då klev jag upp.

Sedan har jag duschat och vi har varit en sväng till pappa för att slänga lite kläder i tvättmaskinen. Vi ska ju på julmiddag i finland imorgon. Jannes mamma är därifrån (och hans mormor bor där), och alla hans mammas syskon och deras familjer brukar samlas varje år och äta julmiddag tillsammans. Det är 30 mil dit, så vi ska åka kl 8 på morgonen. Hur f-n ska jag orka?! Måste ju kliva upp halv 7 för att hinna duscha och sånt. Blir en tidig kväll ikväll!

Vi har även varit en sväng på ICA där Janne löste in lite vinster och så köpte vi kristyr till pepparkakshuset vi ska göra idag. Måntro hur det kommer bli ;P

Nu ska jag strax fara och sätta tvätten i torktumlaren, och kanske hämta Jannes julklappar. Måntro om han kommer bli glad? Det är ingenting han har önskat sig, men jag hoppas han gillar dom ändå ;P

Nåja, nu ska jag gå och pussa lite på Janne.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-04 @ 14:49:05 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Tips om en tävling med bra vinster

Underbaraste Hannah har just nu en tävling där du kan vinna parfym från Bruno Banani



Ni hittar tävlingen HÄR

Och om ni inte vill vara med och tävla, så tycker jag ni ska kika in på hennes blogg iaf. En jätte go tjej med skinn på näsan ;)
 PUBLICERAT »  2009-12-03 @ 17:08:17 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

091203

Goddagens!

Ligger på sängen och snorar. Har lyckats smitta Janne nu också :P Första dagen jag var sjuk så sa han "nu ska vi inte pussas så mycket, för jag vill inte bli sjuk". Men det tog väl bara typ 10 min så fick jag massa pussar ;P Haha

Igår hade vi besök av Jannes familj. Dom fick fika och vi satt och surra ett bra tag. Som vanligt så fick jag skratta tills jag grät. Jag har nog världens roligaste svärföräldrar och svåger. Min mamma var även hit, men jag stod i duschen och Janne var ute med Zelda, så hon slapp ju inte in eftersom dörren var låst :P Men hon hade gett Janne hans presenter dagen innan, så det var ju lugnt ändå ;P

Sen på kvällen for Janne på innebandy träning, och jag for till mamma med fika.

Idag har Jannes moster varit hit och fikat och lämnat en present. Och snart ska vi väl börja laga mat. Blir spagetti och köttfärssås idag. Och efter det ska vi nog till Påläng eftersom Jannes mamma fyller 45 år idag :)

Och imorgon är det fredagsmys med idol. Hoppas Calle åker ut. Inte för att jag gillar Tove heller, men ändå. Och jag hoppas verkligen att Erik vinner. Han är den enda värdiga vinnaren!

På lördag ska vi antingen till Finland och äta julmiddag med Jannes släkt, eller så ska vi till deras stuga och sova där. Får se hur det blir, det beror på Jeppe :)

Nåja, nu kom Janne och la sig på min rygg, så jag ska avsluta nu :)

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-12-03 @ 15:44:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Stolt moster

Nu ska ni få se min 6-åriga systerdotter Filippa på en konståkningstävling. En riktig isprinsessa ;)




 PUBLICERAT »  2009-12-02 @ 20:36:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Idag fyller världens bästa älskling år!

Ja som sagt så fyller min baby 25 år idag. Så jag lägger väl in lite bilder på min fotogeniska snygging ;)















Grattis älskling!!
 PUBLICERAT »  2009-12-02 @ 16:07:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Idag fick jag paket!

Ja som rubriken lyder så fick jag paket idag. Gratis är gott som det så fint heter ;)



Mascara från Dior. Har inte testat den än, men jag har läst i Kenzas blogg att den är jäkligt grym :)




Too Faced Lip Injection. Ett lipgloss som ska göra läpparna större. Och tro mig, dom blev stora haha. Men fan vad ont det gjorde :P



Highlighter / Concealer från Yves Saint Laurent, som jag läst om i flera bloggar. Den har även vunnit massa skönhetspriser. Och det förstår jag, den var grym :)

Var även 2 grejer till, men dom kan jag inte visa för dom ska jag ge bort i julklapp :)

(Bilder från BeautyPlanet)

 PUBLICERAT »  2009-12-01 @ 15:56:32 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

RSS 2.0