Göteborg = massa shopping

Kan inte med ord beskriva hur underbart det har varit idag! 30 grader varmt, klarblå himmel, strålande sol. Gräset är grönt, träden är gröna, frukt-träden blommar. Det är helt UNDERBART!

Började dagen med tandblekningen. Shit pommes säger jag bara. Jag kunde inte ligga still. Var tvungen att svälja hela tiden, och den där grejen som skulle hålla uppe munnen skavde så jag släppte den hela tiden. Och killen klaga "neeej, du måste bita fast den". Och så där låg jag, i en timme. I slutet ilade det som fan i tänderna i underkäken.

Han jämförde mina tänder före och efter med en "färgkarta", och båda gångerna fick jag också se i spegeln. Dom bakre tänderna har blekts 8 nyanser, och dom främre tänderna 4 nyanser. Mina framtänder är den ljusaste nyansen han hade, men jag tycker inte jag ser nån skillnad..?

Alexiskliniken var jag iaf på. Värt pengarna? Njae

När jag var klar där gick jag iaf och shoppade. Köpte ett par svarta byxor, och en jätte söt svart tröja.

Och även ett par ballerina skor. Super söta!



Dom ser dock lite tråkiga ut på bilden. Blommorna syns mycket bättre irl, och så är det sidenband.

Köpte även en rosa väska. Den är svin tuff ;) Haha



Även den är mycket snyggare irl. Och så ser den ganska liten ut på bilden..

Köpte även ett rosa matchande linne på Gina ;)

Och så köpte jag den nya Escada parfymen. Den luktar sjukt gott!



Den var nog allt från dagens shopping runda. Det där med "jag ska inte shoppa på en månad" gick ju bra..eller inte ;P

Rakpermanentade ju även håret i onsdags. 4 timmar tog det, och jag är jääääkligt nöjd!!

Glömde bort att ta en bild före, men det var iaf riktigt lockligt, frissigt, matt och allmänt tråkigt.

Men nu är det super blankt, super lent, och super rakt ;)



Och när den här bilden är tagen så har jag just vaknat. Så det är så där fint fast jag legat och fumlat runt på kudden ;P Och hon har inte satt en enda styling produkt i det. Var det värt 2500 kr? OHJA! Ska köpa nytt löshår nu också. Blir nice det här!

Får inte röra håret på 48 timmar. Vet ni hur jobbigt det är? Jag som är van att duscha varje dag. Men imorgon, då jäklar. Skönt ska det bli. Ser ut som en slickad hund ungefär ;P

Och tur att jag får duscha imorgon, för då ska vi till Borås och hälsa på några släktingar. Ska bli riktigt skoj. Jag har bara varit dit och hälsat på en gång, och det var för 13 år sedan.

Nåja, nu blir det maaaat. Var tänkt att vi skulle fara och spela brännboll med grabbarna, men vi skippar det. Jag får ju inte dricka alkohol på 72 timmar pga tandblekningen, och inte duscha. Så det känns inte så givande.

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-04-30 @ 20:27:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(4)

Mormor får en kompis i himlen

Idag har Astrid somnat in. Vem hade kunnat tro det?! Inte jag iaf. Senast igår pratade jag och J om henne, och kom fram till att hon förmodligen kommer leva förevigt. För hon hade en sån enorm kämparglöd i sig.

Hon var så glad när vi var dit sist. Jag diggar henne enormt mycket, så skön människa.

Vila i frid.
 PUBLICERAT »  2009-04-28 @ 20:00:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

BrilliantSmile

Alla vet ju hur vita tänder alla kändisar har, t.ex. BlondinBella.

Har bokat tid för tandblekning med BrilliantSmile metoden - samma som kändisarna använder.

Så på torsdag när jag är i Göteborg ska jag också få ett kritvitt leende.
 PUBLICERAT »  2009-04-27 @ 15:04:23 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Någon behövde pengar

Någon har gjort inbrott på mitt kontor. Bra start på veckan? Nej..

Har inget fönster nu, så jag håller på att frysa ihjäl..

Grått och trist ute..Skönt att man åker till Göteborg på onsdag.





 PUBLICERAT »  2009-04-27 @ 11:30:19 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

xtreme beauty nails

Har ju skrivit om denna salong ett par gånger tidigare. Maria, som äger salongen, utför massa olika behandlingar. Och hon har även utbildningar.

Just nu har hon en tävling där man kan vinna fransförlängning eller nagelförlängning.

Jag har själv ganska långa naglar, så jag tror inte jag behöver någon förlängning där. Dock vet ju alla som känner mig att jag har korta ögonfransar, så dom hade jag mer än gärna förlängt!

Gör ett besök i Maria's blogg

Länk finns även till höger, i menyn.
 PUBLICERAT »  2009-04-26 @ 22:38:47 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Snabb uppdatering

Varit i Kiruna hela helgen. Har varit trevligt minsann. Kom hem vid 18-tiden ikväll.

Skulle använda min ögoncremé från Clinique. Det är en pytteliten burk, som kostar nästan 400 kr. Och när jag öppnar den så är typ halva borta. Och jag har knappt använt den.

Får inte ha mitt smink eller nå ifred. Inte lätt att leva med en kleptoman. Men nu är det slut med det. Nu har jag stoppat allt jag är "rädd om" i en väska, som jag kommer bära med mig vart fan jag än går.

Varför ska jag köpa massa dyra produkter som andra sen ska använda upp?

No way säger jag bara.

Har gjort en intresseanmälan på en etta, hoppas dom hör av sig.

Nu ska jag iaf plocka ihop lite i mitt rum, ser förfärligt ut. Hade behövt en till byrå att stoppa alla grejer i.

Nåja, skriver mer imorgon,

Ciaao!

 PUBLICERAT »  2009-04-26 @ 21:46:11 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Seans

Igår när jag satt på jobbet vart jag så less på min mobil, eftersom jag måste ladda den typ 2 ggr per dag. Så när jag slutade åkte jag iväg till stan och köpte en ny telefon. Vart en C905, som jag velat ha rätt länge nu.



Nog är man ju egentligen ganska störd som betalar 5500 kr för en telefon haha

Efter det for jag till Tvärgränd för att plocka ihop allt som farmor ska ha till lägenheten.

Sen vart det seans på folkan. Var massa folk.

Det första hon säger är "Jag har en kvinna med mig. Hon är inte så lång, kanske 1,65. Ganska smal. Hon har tungt att andas, det liksom rosslar i bröstet. Men det var inte det hon dog av, utan det tillstötte något. Hon var inte så gammal när hon gick över till andra sidan, ungefär 60-70 år. Jag får en känsla av att hon är mormor eller farmor till någon här inne. Är det någon som kan tänkas känna igen den här kvinnan?". Jag räckte upp handen.

Mormor dog ju då hon var 69 år gammal. Hon hade KOL, och hostade jätte mycket och var jätte rosslig i bröstet. Men hittades ju död på golvet i lägenheten efter att hjärtat stannat. Och hon var ju dessutom väldigt mager när hon gick bort.

Hon fortsatte prata. "Hon beskriver dig som att du har väldigt svängigt humör, och kan ofta vara arg. Men du kan också lätt bli ledsen och vill gå undan och gråta. Och du känner ofta att folk inte förstår dig. Hon säger också att mycket av detta beror på en separation från en kille. Stämmer detta?". Ja, sa jag.

Det stämmer ju helt klart att jag har svängigt humör och lätt blir arg. Dock är det bara min familj som får uppleva det. Dom kan verkligen gå mig på nerverna. Och mormor frågade alltid varför jag var så arg.

Och jag var ju helt förstörd när det tog slut med J. Så det stämde ju också.

Sen sa kvinnan: Hon hälsar "han var ingenting att ha".

Då började jag skratta. För sista gången jag pratade med mormor sa hon "Jaha, är det slut med killen nu då? Det där är väl ingenting att satsa på".

Sen beskrev hon också mormor, hur hon var som person. Och allt stämde verkligen.

Sen beskrev hon även en man. Hon sa "Nu har jag en man här, han är ganska gammal. 85-90 år ungefär. Det piper väldigt mycket i örat, vet inte om det är tinnitus eller en hörapparat. Han dog av åldern, och var ensam när han dog. Han var även väldigt trött i slutet. Han älskade att vara ute i naturen, och ägde skog. Han var väldigt glad och social, och gillade att skoja. Jag får en känsla av att han är farfar eller morfar åt någon här inne."

Det stämde precis in på farfar. Hans hörapparat pep ju som tusan hela tiden, och han sa "det skriker i örat på mig". Han var ju 91 år gammal när han dog. Och han dog ju ensam. Pappa kom ju till hans rum på Skogsgläntan och hittade honom död där i sängen. Han sov ju även nästan dygnet runt dom sista veckorna. Och han gillade ju verkligen att vara ute, och hade massa skog. Och han skojade och skrattade hela tiden. Så allt det där stämde ju.

Men sen sa hon att den där mannen hade haft något med gruvan att göra. Och vad jag vet har farfar inte haft något med någon gruva att göra.

Det var nästan lite läskigt. Jag har som inte riktigt trott på sånt där förut. Men nu måste jag ju tro på det ;P

Senare på kvällen la jag mig på sängen och pratade med baby. Sen när vi la på så låg jag och fundera lite i sängen. Vaknade 06.20 imorse av att det var jävligt varmt. Hade somnat med kläderna på, och under täcket dessutom.

Låg och kikade lite på datorn, och pratade med Danne. Vart helt förvånad över att någon var vaken (och inne på msn) den tiden. Sen gick jag och duschade. Man borde egentligen duscha varje morgon, för man blir ju jäkligt pigg av det ;P

Sitter iaf på jobbet nu. Är hungrig som f-n. Har inte nån lunch med mig idag heller, så jag måste åka in till stan på lunchrasten. Känns en aning jobbigt faktiskt.

Får se om det blir Kiruna idag eller imorgon. Mamma tjorvar så mycket.

Nåja, nu är det kafferast.

Ciaao!

 PUBLICERAT »  2009-04-24 @ 08:56:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Snart helg

Fredag imorgon, och det ska bli riktigt skönt!

Har haft massa konstiga drömmar inatt. Först drömde jag att ett gammalt strul från Boden hörde av sig och var svartsjuk för att jag "höll på" med en ny kille.

Sen drömde jag att jag var på väg hem från jobbet, och då stod min lillebror på E4:an så jag fråga vad fasen han gjorde där. Då hade han tydligen startat ett företag i skolan, så han hade börjat tillverka jeans. Och nu var han på väg till USA för att sälja dom. Lite underligt, han har ju tagit studenten för flera år sen.

Farmor har nu fått lägenhet på Näsbygården, så vi ska hjälpa henne att flytta idag. Jag tycker absolut inte att hon ska bo där, men tyvärr får ju inte jag bestämma.

Idag är det exakt 250 dagar tills vi åker till Thailand.



Ciaao!
 PUBLICERAT »  2009-04-23 @ 10:39:32 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Lång arbetsdag

Igår var jag på jobbet i 13 timmar. Skulle hjälpa Sandra som hade handledarkurs. Trodde jag skulle vara hemma till 20-tiden ungefär. Men klockan var strax efter 21 när jag for härifrån. Snacka om att man var trött när man kom hem. Käkade middag och gick sen och duschade.

Pratade sen med baby tills klockan blev alldeles för mycket. Strax efter 12 stängde jag ögonen iaf. Var riktigt trött imorse. Var tvungen att starta datorn i sängen för att jag skulle piggna till.

Idag är det en vecka tills jag åker till Göteborg. Kan säga att jag längtar riktigt mycket. Är ju typ sommar där nere :)

Löning på fredag. Är ju alltid kul ;) Dock var det väl inte lika kul att jag fick en faktura på 3500 kr för kläder jag köpte förra månaden. Det är ju ungefär en fjärdedel av min lön. Nu är det färdig handlat! Ska inte shoppa något på en månad. Hoppas jag kan hålla det.

Ska ju till Kiruna ti helgen. Ska bli skoj. Dock får man ju inte sova nå länge på morgonen när man är där. Speciellt inte när mamma är med. För då står hon och gapar att man ska kliva upp. Och så tar hon ner ungarna så dom börjar klättra på mig.

Det där med att vakna tidigt är inte riktigt min grej. Hur ska jag palla att skaffa kids? ;P Hoppas dom får en morgonpigg pappa ;) Hehe

Nä nu ska jag sluta jyra och gå en sväng.

Vad tycker ni om dessa förresten? ;P



Jag ♥ Ed Hardy

Dock hade jag velat ha dom i svart.

Nåja, på återseende..

Ciaaao!
 PUBLICERAT »  2009-04-22 @ 10:15:18 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Jag är kär!

Om dessa hade funnits i svart så hade jag inte tvekat en sekund, jag hade köpt dom direkt!






Bara 15 cm klack ;)

Bronx - 1199 kr
 PUBLICERAT »  2009-04-21 @ 18:00:22 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Huvudvärk som heter duga

Mitt huvud känns som en ballong ungefär. Så är det alltid på måndagar när man varit ledig och kommer tillbaka till jobbet.

På jobbet har det varit rätt lungt. Har flyttat, så nu har jag massa utrymme :) Känns riktigt nice!

Lite underligt att folk man inte pratat med på jätte länge helt plötsligt börjat höra av sig. I torsdags började Thamas skriva. Vart jätte förvånad. Han ville komma och festa ;P Så han bad om mitt nummer och skulle höra av sig på fredagen, och det gjorde han också. Han ringde flera gånger. Men varje gång missade jag samtalet eftersom jag hade på ljudlös och satt och spela wii. Och varje gång jag ringde upp så var det upptaget. Så typiskt.

Och idag ringde Arvid. Hade dock inte tid att svara eftersom jag hade kunder. Och sen glömde jag bort att ringa upp. Och nu orkar jag inte ;P Måntro vad han hade på hjärtat?

Har som inget speciellt att skriva idag. Hade tänkt fara och träna, men min huvudvärk gör att jag snart avlider. Så jag ska gå och tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen. Ska nog se en film innan jag somnar, annars blir det för tidigt. Och då blir det bara att jag sover nån timme och sen vaknar jag mitt i natten. Och så vill jag ju hinna prata med baby innan jag somnar också ♥ ;)

Nåja, skriver mer imorgon..

Ciaao!


 PUBLICERAT »  2009-04-20 @ 19:34:28 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Robin Bengtsson




Visst är han galet het? ;)
 PUBLICERAT »  2009-04-20 @ 18:58:38 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Testa aldrig droger

Hur många ska behöva dö innan folk ska fatta vilken idioti det är att hålla på med droger?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4937695.ab
 PUBLICERAT »  2009-04-19 @ 20:35:33 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Skippar rubriken idag

Har suttit och stirrat på datorn nu i över 10 minuter och funderat på vad jag ska skriva, och om jag ska skriva. Det känns liksom bara...tomt..

När jag vaknade igår på morgonen så var jag glad. Riktigt glad. Det var ju dagen D.

Låg i sängen hela förmiddagen. Vid 16-tiden kom lillebror och hans tjej från Luleå för att äta middag hos mami. Hon hade grillat fläskfilé och gjort massa sallad och tzatziki och sånt. Tyckte dock att mitt kött smakade konstigt, som att det inte var färdiggrillat typ. Mamma vart irriterad och sa att jag alltid har nått att klaga på.

Iaf så åt vi ugnsstekta äpplen och vaniljsås till efterrätt, och snackade massa om Thailand. Brorsan, hans tjej och hennes familj, och hennes kompis och dennes familj, och Frida och Henke åker ju till Thailand 21 november. Och jag åker ju 29 december. Lite man längtar.

Iaf så började jag må lite illa efter maten, så jag la mig för att vila lite. Och somnade givetvis. Vaknade 21.30 av att telefonen ringde. Fan vad klantig jag är. Totalt jävla värdelös. Jag skulle ju till Luleå. Jävligt lyckat Elina.

Gick iaf och duschade och tänkte att det är väl inte försent att fara nu. Men såg sen att det var färdig daltat där. Så jag satt mig på sängen och tänkte "jaha, vad fan ska jag göra nu då". Satt och funderade om jag skulle ringa och höra om jag kunde komma iaf. Men tänkte sen att det är ingen idé, jag har gjort bort mig totalt nu.

Satt rätt länge och funderade på vad jag skulle göra. Sen ringde telefonen, fest hos Kenny. Jaha, jag far väl då så jag får något annat att tänka på. Men jag hann inte dit, för klockan var ju 23.45 när jag var klar. Då var dom på väg till hotellet, så jag hängde på. Så sjukt tråkigt. Var knappt nå folk, och jag var ju nykter också. Plus att jag var jävligt nere.

Folk stod och slet i mig och sa att jag måste komma och dansa. Men jag var inte det minsta sugen. Var en brud från Sangis där som var sjukt pinsam. Hon var så full så hon knappt kunde stå upp. Och så hade klänningen åkt upp så hon visade halva rumpan. Så ställde hon sig och typ ålade sig mot en pelare där. Så fult det var. Jag blev irriterad av att se henne. Och sen efter ca 10 minuter kommer hon och ska gå förbi mig. Och så ramlar hon rakt på mig och flyger ner i golvet. Jag som hade kort stubin redan innan flippade ju typ. Ojoj.

En snubbe som jag verkligen avskyr satt och stirrade på mig hela kvällen. Måttligt less blev jag. Sen när jag kom hem fick jag ett sms där det stod "Snygga boobs". När jag kollade upp numret på hitta.se och såg att det var han från hotellet så blev jag bara irriterad och svarade "gå och dö". Hur snällt var det på en skala då? Mitt humör var verkligen inte på topp.

Träffade Henke på Valhall också. Inte Fridas kille, utan en annan Henke. Tror inte det finns någon goare människa än han. Skulle vilja ha han som brorsa typ.

Nåja..Slocknade iaf vid 4-tiden. Sovit ganska dåligt.

Vaknade kl 10 imorse och min första tanke var "vad fan håller jag på med?". Och det undrar jag fortfarande.

Mamma gör mig galen. Hon bara tjatar om att jag ska sluta bry mig och tänka på mig själv istället. Att jag förtjänar "den bästa". Som behandlar mig med respekt och ger mig massa kärlek osv.

Men tänk om han är "den bästa" då? Den frågan kommer jag aldrig få svar på. Och det är helt och hållet mitt eget fel.

Jag får helt enkelt skylla mig själv.



 PUBLICERAT »  2009-04-19 @ 17:50:48 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Helt otroligt

Hur kan jag lyckas göra samma misstag två gånger?
 PUBLICERAT »  2009-04-19 @ 03:39:47 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Tävling - Vinn en goodiebag

Har bestämt mig för att innehållet i denna goodiebag får vara hemligt. Blir ju lite mer spännande för vinnaren då ;)




Men kan iaf avslöja att den innehåller bl.a.

*Smycken
*Smink från Make Up Store
*Hårvårdsprodukter
*Hudvårdsprodukter
*Hälsokostprodukter

Det totala värdet är ca 1500 kr.

Och eftersom det är en lite dyrare vinst den här gången så får ni även anstränga er lite mer för att vara med i tävlingen.

Så för att vara med i tävlingen ska du:

*Vara prenumerant på min blogg via bloglovin (för att gynna mina trogna läsare).

*Skriva ett inlägg på din blogg om tävlingen, samt länka till min blogg i inlägget.

Skriv sedan en kommentar här med länken till ditt inlägg.

Tävlingen avslutas 10/5 kl 20.00. Vinnaren utses genom lottdragning.

Lycka till!

 PUBLICERAT »  2009-04-17 @ 19:32:29 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(71)

It’s all about the eyes






 PUBLICERAT »  2009-04-17 @ 17:57:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Ber om ursäkt

Har ju tänkt lägga in goodiebag tävlingen ganska länge nu, men min usb kabel var trasig så jag kunde inte lägga in bilderna. Men nu har jag fixat en kabel, så ikväll LOVAR jag att tävlingen kommer upp :)
 PUBLICERAT »  2009-04-17 @ 09:48:25 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Massa svammel

Igår när jag slutade for jag först till papi och hämtade mina kläder som jag hade tvättat där. Sen hem och åt tacos. Hade fått mina provsvar, och allt såg fin fint ut.

Skulle egentligen på bio, men min date vart försenad så vi for och hyrde film istället. När vi hade sett ungefär 5 minuter av filmen kände jag hur ögonen började falla igen, så jag gick och borstade tänderna. Sen tog det väl 10 minuter innan jag slocknade. Man ska inte se film i sängen ;P

Vaknade 05.20 av att det var trångt och varmt i sängen. Sen när klockan ringde var jag galet trött som vanligt. Min date ville inte riktigt vakna heller. Hann inte äta någon frukost. Så går det när man ska snooza. Skjutsade min date till Innanbäcken, och åkte sen till jobbet. Hela gården här utanför är som en enda stor ler-pöl. Och där kommer jag och trippar med mina 1000-kronors skor. Det här är INTE bra!

Blev tvungen att åka in till Kalix på lunchen. Eftersom vi åt tacos igår så fick jag ju ingen matlåda. Blir rätt dyrt att köra fram och tillbaka hela tiden.

Vinsa har gett mig ångest. Två gånger har han påpekat att jag inte tränat på länge. Så jag får väl palla mig iväg till gymmet så han slipper vara orolig för min hälsa och mitt utseende ;P

Har haft sällskap varje kväll nu i snart en vecka. Men ikväll är jag ensam. Hur ska jag överleva?! Nån som vill komma och hålla mig sällskap? ;)

Innan jag åkte till stan idag så skulle jag kolla hur mycket pengar jag hade på kontot. Fick en chock när jag såg att jag hade -9 kr haha. Tur att jag har pengar på sparkontot. Hur hade jag annars överlevt?

Nu ska jag gå och se vad pojkarna gör..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-04-15 @ 14:48:45 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Fullbokad

Påsken blev väl inte riktigt som man tänkt sig. Men har tagit det allmänt lungt och vilat upp mig. Kan säga att det behövdes.

Har ju varit jäkligt tråkigt väder. Synd att solen inte tittade fram förrän igår.

Var ju en riktig kanon dag igår. Vi var ett gäng på 10 pers som for ut på isen och grillade och pimplade. Inte en enda firre fick man. Dock gav jag upp fiskandet ganska fort och satsade på solbrännan istället. Och nog blev man ju solbränd minsann. Svider i ansiktet. Helt röd i pannan.

Kenny åkte bob bakom skotern, och när dom passerade flövattnet flög han av boben och dök rakt ner i vattnet. Helt jäkla sjöblöt var han haha. Tur det var varmt ute så han kunde sitta utan täckbyxor och sånt. Och Jonny den galningen låg och solade utan tröja ;P

Senare på dagen for vi och hälsade på farmor, och sen var vi en sväng till korpikå, platsen som gud glömde typ.

Sen på kvällen fick jag sällskap, det var trevligt minsann.

Fick vikt in alla kläder i garderoben och så. Skönt att få undan allt.  Sen när jag skulle borsta tänderna så hände det en liten olycka haha. Tvättstället var fullt med vatten, och så ringde Vinsa, så jag skulle ta upp telefonen ur fickan. Och tror ni inte jag tappa telefonjäveln i vattnet då. Suck. Knapparna vart helt fucked-up, och jag hörde knappt vad han sa när han prata.

Kände en liten panik känsla där ett tag. Känns som att jag har annat att lägga pengar på än en ny telefon. Mitt i allt börja det forsa blod ur nosen på mig. Illa illa. Skulle ju sluta stressa upp mig.

Sovit dåligt som fan inatt, så jag var galet trött när klockan ringde imorse. Hade gärna sovit nån timme till.

Sitter iaf på jobbet nu. Kul att träffa alla igen, har saknat deras sjuka skämt och deras snuskiga humor ;) Hahaha

Kanske man skulle göra lite skoluppgifter i veckan? Skulle behövas. Till helgen blir det iaf Luleå en sväng. Och helgen efter det ska jag till Kiruna. Och helgen efter det ska jag ju till Göteborg. Så det är fullt upp nu.

Just ja, idag fyller systers lilla prinsessa 6 år.

 

Grattis Filippa, hoppas du får massa presenter.

Nu har jag inte riktigt tid att skriva nå mer, så jag återkommer ikväll. Slänger nog upp goodiebag tävlingen då också.

Ciao Bella!

 PUBLICERAT »  2009-04-14 @ 13:34:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Electrified

Isa 10 år - Min nya idol


Helt galet vilken inlevelse hon har i dansen. Och hon sjunger dessutom bra. Hon kommer gå långt!


 





 PUBLICERAT »  2009-04-12 @ 19:07:13 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Livet kan förändras på en sekund

Vila i frid

/Släkten
 PUBLICERAT »  2009-04-09 @ 12:40:06 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Laggen nästan klar

I fredags fyllde jag ju som sagt år. När jag kom hem åt vi älgstek, klyftpotatis, sås, grönsaker och tzatziki. Det var riktigt gott. Sen åt vi tårta och lite annat fika. Tårtan var faktiskt grymt god!

Vaknade kl 8 på lördag morgon. Dock kom vi iväg senare än vi hade tänkt. Först var vi på Jysk där vi skulle köpa skinnstolar till köket. Men då tjurade Frida ihop och skulle inte alls ha såna stolar. Men jag hittade iaf bordstabletter i skinn som jag vill ha. Riktigt snygga!

Sen var vi på skopunkten. Köpte ett par stövlar utan klack, och ett par rosa converse till Filippa. Lite grym hon kommer bli ;)

Frida tjurade ihop totalt där inne så hon kom inte med på IKEA. Jag och Henke gick runt där och jyrade och köpte massa fint. Svarta trästolar fick det bli till köket. Så köpte vi även en hylla till köket, sängbord, en byrå till mitt rum, en spegel till deras rum, tyg till köksgardiner, en tvättkorg, 2 tavlor till mitt rum och säkert nå annat som jag inte kommer ihåg nu. Det var SJUKT mycket folk på IKEA. Fanns inte en enda ledig parkering, så vi fick parkera vid skopunkten. Vet inte hur jäkla länge vi stod i kö till kassan. En evighet!

När vi var klara där så åt vi, och sen hem.

Hemma började dom skruva ihop stolarna och sängborden, och jag for och hämtade symaskinen så jag kunde sy gardinerna till köket. Mitt i allt kommer Olof och vill hjälpa till att sätta upp grejer. Han var helt galen haha. Speedad som fan, ville att allt skulle ske på en gång, och han ville göra allt typ.

Symaskinen jävlades med mig, så till slut gav jag upp och hängde upp ett par andra gardiner tills vidare.

Som vanligt var jag segast av alla. När lägenheten var full med folk hade jag precis kommit ur duschen haha.

Men vart klar tillslut iaf, och började dricka vid 20.30. Mina cider jag hade köpt var riktigt lättdruckna, så dom försvann rätt fort. Så då blev det att shotta absolut pears istället. Det borde jag inte gjort. Kl 23.00 låg jag och sussade gott ;P Var ju galet trött när jag hade varit vaken sen kl 8 på morgonen, och sen springa runt i affärer, och bara ätit en gång på hela dagen.

Olof kom in flera gånger och skulle lyfta upp mig från sängen. Lite less jag blev ;P Kl 02.10 väcker mamma mig för att se om jag lever. Och strax därefter hörde jag att alla for hem.

Dom timmar jag var vaken hade jag iaf galet roligt. Jag och Dan flummade som fan ;) Riktigt skoj! Tur att det inte bor någon i lägenheten under oss, för musiken var jäkligt hög hela kvällen. Det dunkade så det typ skakade i väggarna haha. Och så satt ju alla och sjöng. Eller skrek ;P Haha

Vaknade kl 8 på söndag morgon och gick upp för att dricka vatten. Såg då att jyringarna hade ätit varmkorv och tårta och fika mitt i natten haha, ojoj.

Det snurrade i min skalle, så jag gick och la mig igen. Vaknade vid 11-tiden, men låg kvar i sängen.

Vid 14-tiden var jag och hämtade farmor så hon skulle få se våran lägenhet. Vi gick från Viljan hem till oss. Och vi bor ju på tredje våningen, så hon var ju alldeles slut när vi kom upp. Bjöd henne iaf på fika. Henke och Frida låg på soffan och sov som två döda sälar.

Men när farmor hade farit gick jag och la mig och tänkte vila, men då kom Henke in och sa att vi skulle fara och köpa mat. Så vi for på citygrillen och köpte skrov till dom, och jag tog en sallad från waressi.

När vi hade ätit började jag skruva ihop min byrå. Kan säga att det kom ganska många svordomar ur min mun. Höll på en evighet. Var typ 1000 olika delar, och allt var jätte komplicerat. Vid 21-tiden gav jag upp. Pappa får fixa det sista.

Såg Sanningens Ögonblick, och sen fixade jag lunch åt oss till idag. Blev spagetti och köttfärssås. Och dom lär ju bli mätta, för det var inga små matlådor ;P Haha

Efter det gick jag och duschade, och la mig sen i sängen och kollade på Rent Hus. När det var slut pratade jag lite med Linus. Den jäveln får 8500 kr tillbaka på skatten, lite jävla fuskigt ;P

Somnade nog strax efter kl 1. Var ganska trött imorse när klockan ringde. Och imorgon lär jag ju vara död, för jag ska vara på sjukhuset kl 07.00 och lämna blodprover. Så det blir en tidig kväll för mig idag!

Längtar till onsdag! Varför? Tänker jag inte berätta ;P
 
På torsdag slutar vi kl 14, sen är man ju ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Liiiiite skönt!! ;) Linnea ville att jag skulle komma till Kiruna. Får se hur det blir.

Nu ska jag iaf gå och se vad folket gör. Kanske lägger in nån bild på lägenheten ikväll :)

På återseende..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-04-06 @ 10:16:52 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

Pengar tillbaka

Yes, idag kom deklarationen. Får nästan 3000 kr tillbaka. Det tackar vi för!
 PUBLICERAT »  2009-04-03 @ 13:09:24 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Xtreme Beauty Nails

Maria på Xtreme Beauty Nails i Luleå har just nu en tävling där man kan vinna supersnygga rosa naglar.

Detta hade varit en perfekt present åt mig ;) Skynda er in och tävla ni också.

Tävlingen avslutas ikväll kl 21.00
 PUBLICERAT »  2009-04-03 @ 10:24:27 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

Ja må jag leva

Ja, idag fyller jag som sagt år. Vaknade imorse av att mamma sjöng "ja må hon leva" genom brevinkastet till lägenheten. Riktigt hemskt lät det ;P

Igår bakade jag hela jäkla kvällen. Tårta, snickerskakor och banankaka. Banankakan var sjukt god, speciellt glasyren ;P Haha

När vi har lunch idag ska vi äta smörgåstårta, lite gott det ska bli ;)

Dock är det inte så kul att jag fått jäkligt ont i halsen. Men jag överlever nog. Ska döda bacillerna med en shot ikväll.

Imorgon är det födelsedags/inflyttningsfest. Riktigt skoj ska det bli. Dock ska vi på IKEA först. Vi har bestämt oss för att köpa skinnstolar till köket, även fast det blir dubbelt så dyrt. Men det kommer bli riktigt snyggt!

Vardagsrummet börjar bli klart. Bara gardiner, en hylla och lite smågrejer som fattas.

Nej nu ska jag gå och se vad grabbarna gör.

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-04-03 @ 09:23:04 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Kommande tävling

Igår fick vi internet till ny-laggen, men orkade inte blogga. Flytten tär på krafterna.

Har ganska fullt upp nu också, så hinner inte skriva så mycket.

Men ni får hålla utkik, för snart kommer det upp en ny tävling här i bloggen. Denna gång lottar jag ut en goodiebag ;)

MISSA INTE DETTA!

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2009-04-02 @ 13:11:49 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(3)

RSS 2.0