Har du funnit din mening med livet?

Tack AnnMary för hjälpen, du är grym! :)

Idag är det den 24 september..förstår ni vad det innebär? Det är 3 månader kvar till julafton! Helt galet..Vart har det här året försvunnit?! Shit..Får nästan lite ångest när jag tänker på det..Känns som att jag ser livet passera..Jag är 22 år gammal, och vad har jag gjort hittills?

Tror jag är lite "rädd" för att bli vuxen? Så mycket ansvar..Men samtidigt så VILL jag bli vuxen..Vill ha ett jobb som jag trivs med, hus, familj..Ja ni vet, det där svenssonlivet :P Ångrar att jag inte tagit tag i det här med pluggandet tidigare..Har ju vetat länge vad jag vill jobba med..Fast det känns lite motigt när man tänker på att jag kommer ha studielån på maaassa pengar, och leva fattigt under dom 3½ åren som utbildningen är..men vet ni vad? Det är värt det! Att få ha ett jobb där man verkligen trivs att gå till..Slippa känna att "fy fan, jag vill inte" varje gång man vaknar och ska jobba..För så har jag kännt med alla jobb jag haft hittills..

Ångrar också att jag var så oseriös med skolan första och andra året på gymnasiet..Men det var för att jag verkligen inte trivdes där..Hade typ inga kompisar..Eftersom jag flyttade till Piteå när vi gick ut 9an för att börja gymnasiet, så tappade jag kontakten med dom flesta i Kalix..tråkigt..Och sen flyttade jag ju hem igen, eftersom jag inte gillade läraren vi hade, och så hade jag ju hemlängtan såklart också..Sen när vi börja 3e året, då fick vi äntligen sammanhållning i klassen..Då var det kul att gå till skolan..

Pratade om det där med att strunta i skolan med Mange i fredags.."Du förstår inte hur mycket jag ångrar att jag sket i gymnasiet idag" sa han..Det är svårt att få jobb fast man har utbildning..Så fatta hur svårt det är om man inte har nån utbildning överhuvudtaget..Så till er som skiter i gymnasiet för att ni inte orkar eller tycker det är tråkigt..Ni kommer ångra er en vacker dag..Och då kanske det är försent?

Sen det där med boende..Jag tror inte jag riktigt har förstått att jag bor ensam än..Fast jag flyttade in här i april..Satt och betalade räkningar tidigare idag, och jag säger då det..Det är inte billigt att bo ensam..Hyra, mat, försäkring, el..allt..Ni som bor hemma, fatta vad ni sparar pengar..Och ni får mat serverad varje dag..jag skulle gärna bo hemma, om jag hade haft en normal pappa.  Men tyvärr så funkar det inte att bo med honom, inte för mig iaf..Har fått nog av hans kommentarer..

Har varit en del diskussioner om vad som ska hända med farmor & farfars hus..Även om jag inte vill inse det, så kommer farfar inte finnas så länge till..Han blir bara sämre och sämre :/ Och efter ett tag tror jag farmor kommer tycka det blir jobbigt att bo i huset ensam, och vilja ha en lägenhet..

Så pappa frågade om Olof ville ha huset..men det ville han inte, ids inte skriva varför..jag ifrågasatte varför han ville ge det till just Olof, varför han inte frågade någon annan..Svaret jag fick gjorde att jag började fundera om han verkligen känner sin son..Jag vet att jag verkligen inte har råd att bo i hus nu..men i framtiden hade jag säkert kunnat tänka mig att bo där..Tror det hade kunnat bli fint om man måla om det, och tapetsera och så..Och jag gillar gården, också ligger det ju på en väldigt lugn gata..men samtidigt så tycker jag det blir orättvist om jag skulle få det..Tycker egentligen att det borde säljas, så vi ungar får dela på pengarna..Men pappa vill inte sälja det, eftersom farfar har byggt huset själv..Och jag tror verkligen inte att farmor eller farfar skulle vilja att vi sålde det heller..men samtidigt, så är jag den enda som bryr mig om farmor och farfar? Nåja, det där blir ett senare bekymmer..Dom klarar ju sig bra i huset än så länge, och det är jag glad för :) Dom är så söta :) Gillar dom verkligen..Vill att dom ska ha det bra!

Borde egentligen sova..men är inte speciellt trött, somnade tidigare när jag såg OTH, sov 2 timmar..är nu inne på säsong 6..Alltså den som sänds nu i USA..Det har hittills släppts 4 avsnitt, och jag håller på att se på avsnitt 3 nu..gaah, vad ska jag göra sen då? Jobbigt att sitta och vänta på nya avsnitt..Tur att AA har börjat igen..Fast det är ju tyvärr bara på söndagar :/ Eller det är ju söndag, måndag och tisdag..Men man kollar ju alla 3 avsnitten på internet varje söndag :)

Såg förresten Efterlyst idag..Får ont i hela kroppen när jag ser det där programmet..Vilka idioter det finns! Som går på helt oskyldiga människor..kl 6.00 på söndagen var en kille i Sthlm påväg hem från krogen..När han närmar sig tunnelbanan kommer det fram en kille till honom och säger att han ska ha hans pengar och mobil osv. Rånaren tycker inte att killen ger honom grejerna tillräckligt fort, så han skär av halspulsådern på honom..Helt sinnessjukt! Fatta hur tur killen hade att polisen kom dit så fort så dom hann rädda honom..Men idioten går fortfarande fri..

Och i Örebro kom det fram ett gäng killar till en kille i min ålder som var på väg hem..Så fråga dom om han ville ha en öl, när han sträckte fram handen för att ta ölen, så slängde dom ner ölen på marken..så killen vände om och gick..Så sparka dom ner han på marken, och hoppa på hans huvud..Så underkäken delades på mitten, var så jävla äckligt att se :S Och jag kan inte ens föreställa mig hur ont det ska ha gjort :/

Och så pratade dom om tjejen från Piteå som försvann i Gällivare..är det någon som tror att hon fortfarande lever? Jag tror tyvärr inte de :/

Idag var jag och hämtade ut mitt paket med grejerna från Lyko.se..Så jag längtar efter att få duscha imorrn och använda mina nya hårgrejer ;D haha..

Insåg igår hur fort hösten kom..Det bara small till så var det rött och gult i alla träd..Men det är ju så vackert också! :)

Bjuder på en bild på en av rönnarna hos pappa, den är verkligen röd!



Nej nu ska jag se klart mitt avsnitt av OTH, och sen ska jag diska lite, förhoppningsvis blir jag trött då :P Haha

Luleå imorrn :)

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-09-25 @ 01:05:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(1)

Ordning och reda, pengar på fredag!

Nästan iaf..Löning på torsdag! Och då ska vi till Luleå..Först rättegången, sen shopping..Ska kolla efter ett par byxor..Åsså ska jag gå på Åhléns och handla för mina presentkort..Fick ju presentkort från Gratisbio.se för 700 kr, man fick välja mellan massa affärer, så valde jag Åhléns för att dom har både kläder, smink, parfymer å allt sånt där..och även inredningsgrejer..Så ni som inte blev medlemmar när jag bad er bli det i förra bloggen, vilket misstag ni gjorde :P Ni hade fått extra poäng om ni hade blivit värvade av mig..Nåja, än är det inte försent..Lättförtjänta pengar!

Vad har hänt sen sist då?

I fredags hade vi först lite förfest hos mig..Sen drog vi till Jenna..Och efter ett tag drog vi vidare till Elin..där hann vi väl vara 10 minuter innan vi åkte vidare till nån på Stenbäcken..Sen vid 1 drog jag och Helena till Lilla..Var helt okej där :) Överallt vi skulle, så åkte vi taxi haha..Så vi bidrog väl till mer än hälften av Kalix Taxi's intäkter den kvällen :P Sen kom Helena till mig, hon var sugen på makkisar haha..Så vi käka det, sen slocka hon på soffan..Och jag la mig å kolla på nått avsnitt av One Tree Hill..Sen när jag sku sova så börja Helenas telefon ringa..Heeeela tiden..och jag kan lova er, hennes ringsignal låter lika högt som ett brandlarm..Och hon bara ligger där med telefonen i handen och märker inget, bara snarkar vidare..Så till slut gick jag och satt på ljudlös på hennes telefon haha..

Sen på lördagen så tog jag cykeln till Uggle där dom satt och drack lite..Vi kolla på Lilja 4-ever..usch, så hemsk film ;/

Sen tog jag, Josse och Helena en taxi till Valhall..Där blev vi bjudna på champagne haha..åsså dansa vi som aldrig förr haha..Var riktigt kul, bra musik :) När det stängde drog jag och Helena till Fra, sen satt vi och käka i en busskur haha..Sen drog vi hem..

Sen på söndagen så for jag, pappa, Jon och Frida till Luleå..Farsan sku handla nå på Jula..Sen käka vi på Max..Och sen drog vi till Olof som fyllde 21 år..Där var även Sophies familj..Vi fika å så..Och Sophies två småsyskon var där, helt tokiga haha..Hur kul kan man ha med en ballong egentligen? :P Dom är bara nått år gamla..Dom sa att ungarna brukar vara blyga, men det märkte jag då inte, för dom klängde på mig och skratta å skrek å ville att jag skulle måla med dom osv..Så söta :) Haha





Igår gjorde jag inget vettigt, såg mest One Tree Hill, sen på kvällen styrde jag cykeln till Uggle..Mötte då Helena, Camilla och Lunka som var på väg till stan..Så jag åkte med dom en sväng..vi jyra runt, for på draggen..Sen på ICA..Sen for jag hem och såg lite mer One Tree Hill haha..

Idag har jag varit på Uggle en sväng..Sen till farmor och farfar..Sen var jag med Helena, Camilla, Lunka och Josse på stan och jyra en stund..Och nu är jag hemma igen..Ska diska snart..

Nu har jag verkligen bestämt mig för att jag ska plugga till förskolelärare..3 ½ år på universitetet i Luleå..Eller jag vet ju inte om jag tar mig in..Men ska iaf söka..Måste bara läsa Engelska B först..Ska väl försöka göra Högskoleprovet också..Men vette fan hur det kommer gå haha..Dom få mattekunskaper jag haft är som bortblåsta ju..Nåja, vi får väl se..

Har anmält mig till en kurs i Thailändsk matlagning :) Thai mat är ju sååå jäkla gott :D Kul att kunna göra egen..

Blev erbjuden jobb häromdagen..telefonförsäljare..16,000 i lön även om jag inte säljer nå..Låter ju bra, men som sagt, jag är LESS på telefonjobb..Får se hur jag gör med det..Är 50 meter från mig, så det hade ju varit bra på så sätt..

Funderar på att åka till Kiruna på söndag..Längesen jag var där nu..Kul att umgås med Linnea och kidsen..Ska höra om dom ska göra nå speciellt..

Har varit på skoaffären i gallerian flera gånger och kollat på ett par skor jag vill ha..



Tycker om dom jätte mycket, men jag SKA inte köpa dom..totalt onödigt eftersom  mina DC skor nästan är nya ju..


Nej, nu ropar disken på mig att den vill bli reeeen!

Bjuder på nån ego bild först bara..

  

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-09-23 @ 19:05:07 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

En evig väntan..

Ja gott folk..Jag VET att det är folk som sitter där hemma i stugorna och väntar på att jag ska blogga..Jag tror nästan att jag kommer bli den nya BlondinBella eller Kenza! ;) Aiiiit?

Och till er lunarsnokare säger jag: När jag skrev att det var mitt sista blogginlägg tänkte ni att erat liv var slut..Vad skulle ni nu se fram emot varje vecka?! Erkänn att ni fullkomligt ÄLSKAR mina blogginlägg? Men lugn, ni behöver inte oroa er..Jag fortsätter mitt bloggande här..Har övervägt det länge..Ville egentligen inte byta..Eftersom på Lunar kan man ju se vilka som har läst bloggen, det kan man ju inte här..Men här är det lättare att lägga in bilder osv..Såå, som ni ner..Jag beslöt mig för att byta..Om jag böt upp mig eller böt ner mig, det får tiden utvisa..

Hade dock gjort en deal med mig själv att jag inte skulle skriva något i denna blogg förrän den var fixad så den var snygg..Men, det verkar dröja med designen..Så jag tjuvstartar lite..Hoppas det är okej för er? Jag LOVAR, den kommer bli snyggare (Y)

Måste säga en sak innan jag fortsätter..JIMMY, KOM HEM! VI SAKNAR DIG!

Som mina trogna bloggläsare vet så har jag ju vart i Göteborg en vecka..Åkte på måndag kväll..Tåget gick strax efter 9..Var en full karl i min kupé..Han prata politik, sen somna han i Boden haha..

När jag kom fram tog jag bussen till Johanneberg, eftersom Jonny inte ville köra in i stan..På bussen träffa jag Ellinore, hon var rätt chockad över att se mig där :P Sen satt jag på en bänk och vänta på att Jonny skulle sluta jobbet..När han kom och hämta mig åkte vi till Kungsbacka..Och regnet börja ösa ner..Vädret är det jag hatar mest med Göteborg!

Följande dagar gjorde vi väl inget vettigt direkt..Gick en dag till Kungsmässan (ett stort köpcentrum) och kikade lite..Gick först in på Gina Tricot, en av mina absoluta favvo affärer när det gäller linnen och tröjor..Köpte ett brottarlinne..Så nu har jag 5 st likadana haha..2 svarta, ett rött, ett rosa och nu även ett blått..Jag ÄLSKAR DOM!

Sen gick jag vidare till Lindex, som också är en av mina favorit affärer..Där köpte jag en tröja och ett par byxor..

På torsdagen söp sig Jonny full på nästan 2 liter vin..Behöver jag säga att han blev JÄVLIGT full? La sig till slut i sängen och börja dricka, vilket resulterade i att sängkläderna och min dator var dränkta i rödvin! Så nu måste jag använda mus till min dator, själva "musknappen" på datorn har slutat funka, tack Jonny! Hoppas du hade huvudvärk när du for till jobbet kl 6 på morgonen!

På fredagen käkade vi pizza å glodde på tv..Tog det allmänt passivt..

På lördagen bestämde vi oss för att åka till Ullared och kolla/shoppa..Satte oss i bilen och började åka, men GPS'en ville först inte starta, så vi ställde oss på en parkering, och Jonny tänder en cigg..Sa åt han att det var jävligt onödigt att röka i bilen..När GPS'en sen gick igång och vi skulle åka..så sluta el-hissen funka..Så han fick inte upp bilrutan..Åååh, less jag bleeev! Så vi svängde in på hans jobb, och han försökte fixa det..Fick slita bort hela dörrsidan..Han fick det ändå inte å funka, han fick slita upp rutan och sätta nå skruvar så den sku hållas uppe..Det tog 2 timmar! Och jag var så less så less..Så vi kom iväg till slut..kl 15.00 var vi framme..Dom stänger 17.00...För er som inte vet så är varuhuset i Ullared 20,000 kvadratmeter stort..Så HUR skulle vi hinna gå igenom allt på 2 timmar?! Hann inte mer än komma in genom dörren så var Jonny försvunnen..Ringde till han "Men gå du och kolla på dina grejer så möts vi vid utgången sen" Aldrig, sa jag..Så jag fick stressa där, eftersom han verkligen inte har ro att stå still..Han nästan sprang genom affären..i farten såg jag en tröja jag tyckte var fin..hade ju såklart inte tid att prova den, men tog den iaf och bad till gud att den skulle passa..och det gjorde den :P

Sen köpte jag matskålar och hundben till Diva..

När vi var klara gick vi och käka en burgare, sen drog vi hemåt..Var en trevlig bilfärd..Vi hade värsta djupsnacket haha..Och så jäkla fint det är där!!! Äppelträd och fina blommor överallt..Hade gärna bott där nere, om det inte hade varit så långt från alla, och om inte vädret hade varit så jävla surt på hösten..

Sen på kvällen spelade Jonny, och jag kolla på tv..

Sen på söndagen så skulle jag träffa Gina i stan..men då var hon tvungen att jobba i sista sekunden..Men som vi sa, vi får ses nästa gång :)

Tågresan upp nämner jag med blandade känslor..Var trevligt folk i min kupé..Men jag kunde verkligen inte sova..Snurrade runt i sängen i flera timmar! Åsså hosta jag ju också en jävla massa..Hemskt..När jag sen kom till Lule satt jag på pressbyrån och vänta i 1 timme och 20 min på bussen..
 
Var ändå rätt skönt att komma hem, även fast det såg ut som faaan i leggan...Så igår tog jag en storstädning, behövdes verkligen! Mitt i allt kände jag att jag behövde en dusch..Skönt var det, men när jag står där med balsam i håret och tvål överallt börjar Helena och Josse banka på dörren och ropa genom brevlådan haha..Dörren var låst, och jag kunde ju inte direkt gå och öppna..Så dom fick stå och vänta till jag hade duschat klart :D Just ja, mamma var också förbi en sväng innan dom kom..

Imorrn är det tjejkväll ;) Kul ska vi ha..men först ska jag och klippa mig hos Kalixfrisörerna, känner att det är dags nu..Jag brukar alltid klippa mig var 6:e vecka..Men nu var det ett tag sen..tror faktiskt inte att jag har klippt mig sen jag färga håret brunt igen :O Nåja, skönt att fräscha till håret lite eftersom plattången sliter rätt mycket...

Och så gjorde jag lite fler inköp igårkväll också haha..Satt och kollade på Lyko.se, en jäkligt bra sida enligt mig..Kände att jag ville ha nån dunderkur till håret..

Beställde dessa



Tigi Bed Head shampo och balsam

Så här står det på hemsidan:

Fuktighetsbevarande shampo och Balsam med vitaminerna A, B2, B5 och E. Ger otroligt mycket lyster & näring till håret. Vitaminerna både stärker hårstrået & bevarar färgen, utan att tynga ned.
Även ett bra shampo för hårförlängning.

En riktig vitaminbomb alltså..

Nu undrar ni säkert vad detta kalaset gick på..838 kr, billigt och bra! Nu tänker ni förmodligen "är hon dum i huvudet, betala nästan 900 kr för shampo?!" Nejdå, jag är ekonomisk ;) Fick faktiskt rabatt, så jag betalade bara 400 kr..Nu tänker väl en del av er "So what, 400 kr är ändå galet mycket för shampo!" Jag säger: Man får det man betalar för! Och det gäller verkligen när man tänker köpa plattång..Har tidigare haft 3 st billigare modeller som kosta ca 400 kr..Efter nån månad känns det som att man drar en såg genom håret typ..Sen köpte jag min Ga.Ma hos friösen, den kosta 850 kr. Och jag måste säga att det är det bästa köp jag någonsin gjort! Jag köpte den för säkert mer än 2 år sen, och den funkar sviin bra än idag!


Sen köpte jag även lite värmeskydd till håret också



Den kostade bara 99 kr..Alltså betydligt mycket billigare än värmeskyddet jag köpte från Björn Axén..Men jag vet inte, tycker nästan håret känns lite flottigt ibland när jag använt det..


Idag ringde Linus och väckte mig, 7 ggr!  Haha

Har även mer eller mindre bestämt mig för vad jag ska göra med mitt liv också :P Haha..Ska ta första steget imorgon efter frisörbesöket..Längtar efter att få börja plugga faktiskt :)

Nej vet ni vad gott folk, nu orkar jag inte skriva nå mer..Ska nu anmäla mig till en kurs hos ABF som jag såg i Kalix Bladet, den lät intressant, kul att få göra nå på kvällarna :)

Sen ska jag se några avsnitt av OTH, shit jag har verkligen blivit beroende..Är nu inne på 4:e säsongen..Kunde inte sluta se inatt, var så jäkla spännande..ÄLSKAR den serien, hoppas den aldrig tar slut! :P Man får skratta och gråta omvartannat haha..

Nåja, skriver mer nån annan dag..

Ciao Bella!
 PUBLICERAT »  2008-09-18 @ 23:53:56 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(2)

Välkommen till min nya blogg!

 PUBLICERAT »  2008-09-01 @ 00:21:55 | KATEGORI » Allmänt | kommentera(0)

RSS 2.0